Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 658 659 661 662 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 969931 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Nikolina Pišek: Volim obdarene

Inostrano pojačanje voditeljskog tima "Operacije Trijumf" – seksepilna Hrvatica Nikolina Pišek izjavila je da je fascinirana dobrom ponudom noćnog života u Beogradu, iskoristivši priliku da ponovi svoju tezu kako je za pravog muškarca neophodno da bude obdaren, jer od tehničara, jednostavno, nema vajde.

– Većini žena je veličina bitna, ali nemaju sve herca da to javno izjave. Možda to rade iz straha da ne povrede muškarce, šta znam – zaključuje Pišekova.

Ona je takođe dodala kako smatra da su Beograđani bolji od Zagrepčana, a tu konstataciju, po njenom mišljenju, dele skoro sve Hrvatice.

– Razlike definitivno postoje. Beograđani i Srbi uopšte jesu vrlo markantni i atraktivni muškarci, a to će vam priznati svaka Hrvatica. Rado ili nerado, ali priznaće – dodala je u razgovoru za "Svet" Nikolina, koja je trenutno u vezi s Kristijanom Curovićem, višestrukim prvakom u ronjenju na dah, dok iz ranije veze Pišekova ima jedanaestogodišnju ćerku Hanu Leonarde.

Izvor: Gradjanski
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Zabranjeni intervju Dženifer Lopez
Cetvrtak, 9. oktobar 2008. 17:23     

"Ne dojim decu, imala sam nervni slom pre nekoliko godina, ne bih baš sebe nazvala Sajentologom…". Sve je ovo Lopezova rekla u intervjuu, koji nećete pročitati u celosti.

Glumica i pevačica dala je "iskren" intervju časopisu "Elle", a zatim ga je njena PR služba povukla. Novinar ga je ipak objavio na Internetu.

Lopezova (39) razgovarala je sa reporterom Kevinom Sesumsom, i ostavila sliku "umorne, emotivne i iskrene novopečene mame". Zvezda je u februaru rodila blizance Maksa i Emu, u braku sa Markom Entonijem.

"Nova mama je čupava, a kosa joj nije čista, i pokupljena je u čvrsto zategnut rep", počinje Sesums svoj opis uvek glamurozne J Lo, koja kaže:

"Desetak dana nakon rođenja blizanaca, samo sam plakala. Jecala sam i govorila Marku da će deca znati druge ljude bolje nego mene, jer su drugi brinuli o njima dok sam se ja oporavljala od carskog reza".

"Pre nekoliko godina, na snimanju filma 'Dosta je bilo', imala sam nervni slom. Odjednom sam se 'smrzla', nisam htela da govorim, dišem, jedem… Doktor mi je rekao da sam neispavana, da previše radim i da ću poludeti ako tako nastavim".

Dženifer priznaje da nije član sajentološke crkve, iako "zna dosta toga" o njoj.

"Znam sve o tehnologiju i učenju, to mi veoma pomaže. Ali, ne bih baš rekla da pripadam crkvi. Ljudi imaju veoma negativnu predstavu o sajentologiji. Volela bih da nije tako".

Novinar ju je pitao i da li bi svoju decu poslala u neku od sajentoloških škola.

"Da, naravno. Ne bi mi to smetalo. Učili bi komunikaciju i razne tehnike opuštanja, što meni veoma pomaže u životu".

Dženifer je priznala da nije dojila decu, ali (razumljivo) nije želela da zalazi u detalje.

"Uh… ovaj… ne. Ne bih da pričam o tome".

Pevačica je dodala da, u početku, nije želela da proda slike svoje dece tabloidima, ali da je to ipak učinila. Za razliku od "Branđeline", koji su te pare poklonili u humanitarne svrhe, Dženifer i Mark su zadržali najveći deo novca.

"Nisam htela ni da čujem, ali onda su počele da stižu potpuno sulude ponude! Mislili smo, 'hajde da ih prevarimo, da vidimo dokle će dogurati'. Poklonili smo nešto malo novca, ostalo smo uložili u fondove za Maksa i Emu".

Američki trač-sajtovi pišu da je PR služba pevačice naredila da se intervju ponovi, sa drugim "ispitivačem".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Beograđani su extra frajeri!
Nikolina Pišek, voditeljka „Operacije Trijumf“, izjavila da su Srbi atraktivni i markantni

Za samo dve nedelje voditeljka Nikolina Pišek, koja je stigla iz Hrvatske, postala je zanimljiva i javnosti u Srbiji. Zbog „Operacije Trijumf“ sada živi na relaciji Zagreb-Beograd, ali za srpski portal Mondo kaže da to ne utiče negativno na njen privatni život. Sumirajući prve utiske, najpre se dotakla pitanja ko je lepši - Beograđani ili Zagrepčani i bez trunke razmišljanja izjavila da su beogradski frajeri bolji od zagrebačkih.

- Razlike definitivno postoje, a ja ću izbeći konkretan odgovor tako što ću reći da su Srbi uopšte markantni i atraktivni, i to će priznati svaka Hrvatica. Rado ili ne, ali će priznati - kaže Pišekova.

Inače, Nikolina je iskoristila priliku da demantuje pisanje tabloida diljem eks-Juge koji su plasirali trač da se ne podnosi sa svojom koleginicom iz Srbije Anom Mihajlovski. Svađa je, navodno, izbila zbog silikonskih grudi. Prema nekim novinskim člancima, Nikolina je Ani dobacila da je mogla da ugradi pravi broj kad je već povećavala grudi. Ana joj je uzvratila da ne želi da izgleda kao krava, već kao žena, a Pišekova joj je na to, navodno, odbrusila da za ženu „treba puno više nego što ima Mihajlovska“. Pored toga, Anin bivši suprug i direktor „Imoušna“ Goran Stamenković Goša navodno se nabacuje atraktivnoj Hrvatici. Nikolina Pišek je za jedan hrvatski i jedan srpski portal demantovala sve priče o svađi i kazala da se ona i Ana jako dobro slažu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Radno & paradno
Tamara Nikezić proslavila rođendan i promovisala književni prvenac

Operska pevačica Tamara Nikezić proslavila je trideset i treći rođendan i paradno i radno, spojivši rođendansko slavlje sa promocijom književnog prvenca „Život me je pokvario“, u izdanju „Trećeg milenijuma“ Hadži Dragana Antića. Tamara je preksinoć u prepunom klubu „Pijano bar“ gostima iz beogradskog džet-seta otkrila i svoje druge talente...

Stihove pesama koje su nastajale više od jedne decenije u, kako se čulo na promociji, najtežim i najlepšim trenucima njenog života, Tamara Nikezić je recitovala uz pratnju gitare. Publiku su posebno ganuli stihovi pesme „Život me je pokvario“, po kojoj je zbirka i nazvana, i koja je posvećena Tamarinom prerano preminulom bratu. Čak ni poznate beogradske face nisu se libile da frenetičnim aplauzom pokažu koliko ih je dirnula ova potresna pesma.

A u publici su, osim gostiju iz diplomatskih i književnih krugova, bili i taze mladenci Jelena i Žika iz Zane, Mirjana Bobić-Mojsilović, Marina Rajević-Savić, Saša Mirković, Đorđe Kortina, Đorđe David, Daša iz Legendi i mnoge, mnoge druge face... Njima se kasnije pridružio i Sreten Jocić - Joca Amsterdam sa suprugom Vericom.

Posle recitovanja pesama Tamara Nikezić je častila goste izvođenjem dve svoje pesme, za koje je komponovala i muziku, i koje je izvela svirajući na klaviru, koji je bio zatrpan cvetnim aranžmanima.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Prebolite raskid u stilu Hjua Hefnera
 Petak, 10. oktobar 2008. 09:18    

Pošto ga je "glavna" devojka ostavila, vremešni plejboj zamenio ju je bliznakinjama od 19 godina!

Hju Hefner (82) ranije je izjavio da mu je "srce slomljeno" jer ga je Holi Medison (28) ostavila. Holi je kao razlog navela Hjuovu nespremnost da se obaveže, kao i nedovoljnu želju za porodicom.

"Stvarno sam mislio da ću provesti ceo život sa njom", rekao je Hju, a zatim uskočio u zagrljaj plavokosih bliznakinja.

Prema američkim tabloidima, devojke se zovu Kristina i Karisa Šenon.

"Verovatno će postati moje stalne devojke", rekao je Hju, kojeg u "Plejbojevoj" vili čekaju i Kendra Vilkinson i Bridžet Markar.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Ana Sofrenović u humanitarnoj misiji u Africi
Petak, 10. oktobar 2008. 11:28     

Domaća glumica Ana Sofrenović posetila je Afriku u ulozi ambasadora projekta UNICEF-a i kompanije "Pampers".

Sofrenovićeva je jedna od ambasadorki kampanje "Jedno pakovanje, jedna vakcina", u okviru koje će od svakog pakovanja "Pampers" pelena biti odvojen novac za jednu vakcinu protiv tetanusa.

Misija balkanskih ambasadora kampanje krenula je iz Bukurešta za Centralnu Afričku Republiku, zemlju razorenu gerilskim ratovima i nemaštinom, piše "Blic".

Globalni promoter akcije je glumica Salma Hajek, koju je Ana upoznala u Ženevi.

"Ostavila je veoma pozitivan utisak, jer je primetno da joj je zaista stalo. Za nju je bilo presudno to što kampanja okuplja majke iz celog sveta, koje pomažu majkama koje ne mogu da zaštite svoju decu", rekla je Sofrenovićeva.

Vakcine protiv tetanusa, koje pokret "Jedno pakovanje, jedna vakcina" obezbeđuje, daju se trudnicama. One zatim razvijaju antitela, koja se prenose na bebu, pa samo jedna vakcina zapravo štiti dve osobe.

"Videli smo prelepe, kao i stravične prizore. Koliko ima bolesti i smrti, toliko i duha i ljubavi. Deca jedva da požive duže od pet godina, a onda ih čeka život u kojem se neće školovati, gladovati će, a nasilje i okrutnost susretaće svakoga dana", ispričala je glumica.

"Žive u praznim zemljanim kućama, spavaju na podu. Nema čiste vode, upravo zato se često i razboljevaju. Doživeti naredni dan je pravi podvig".

Glumica je otkrila da ju je najviše rastužila izjava jednog mladića u Bosangoi, na severu zemlje.

"Rekao mi je da se nada da će sve bolje izgledati, kada budemo došli sledeći put. Tek tada shvatite koliko je ljudski duh jak, oni svašta mogu da podnesu".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Lamin Dijara privatno: Obožavam Čkalju!
 Petak, 10. oktobar 2008. 12:38    

Senegalac Lamin Dijara jedan je od najomiljenijih fudbalera Partizana među navijačima, a koliko njemu prija Beograd i srpske šale govori i podatak da mu dan ne prolazi bez Miodraga Petrovića-Čkalje!

"Ne može da mi prođe dan, a da ne pogledam Čkalju! Da li je film ili delovi iz serije, svejedno. Jednostavno, moram makar 20 minuta da ga pogledam, da se ismejem, pa onda mogu dalje. Ni sam ne znam koliko puta sam odgledao 'Kamiondžije', 'Servisnu stanicu', Čkaljine skečeve...Kakav je to komičar bio!", rekao je Dijara u intervjuu za beogradski "Sport".

Osim Čkalje, Dijara voli i srpsku muziku, tačnije narodnjake. "Posebno volim balade, jer sam prilično romantičan. Pa, zar se to na meni ne vidi!?", kaže u šali senegalski fudbaler.

Strelac gol u nedavnom "večitom derbiju" u opuštenom razgovoru za beogradski list priznaje da je veliki lenjivac i da ga ponekad mrzi čak i da ide u šoping, koji mu je u vrhu omiljenijih "hobija".

"Obožavam kad sam kod kuće. Po ceo dan bih mogao da ležim u krevetu, odmaram se i gledam televiziju. Ah da, i da ponesem u krevet malo hrane da ne ustajem često i bez potrebe", kaže Dijara.

Senegalac, koji zna srpski jezik, jer je pre Partizana igrao u Zrinjskom iz Mostara, voli da sa prijateljima i saigračima ode do kafića "Kod", koji se nalazi u blizini njegovg stana kod Arene, a druga omiljena stvar mu je šoping.

Od pre tri meseca Dijara ne živi sam. Naime, društvo mu pravi petomesečni beli maltezer Lino. "Volim decu, ali nemam ženu, pa još ne mogu da imam ni decu. Logično, je l' da? Zato sam uzeo Lina, kako bih imao nekoga o kome ću da brinem. Mališa je neverovatan, stalno skakuće, ne miruje, ali je izuzetno pametan pas, iako je još velika beba. Kako mi se samo obraduje kad otvorim vrata, ma čudo jedno!".

Dijara nema psa u Senegalu, ali zato je Lino sada njegov najbolji prijatelj. "Lino ide svuda sa mnom, ili još bolje, ja ne idem nigde bez njega", kaže napadač Partizana.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Džud Lo ima novu devojku
Britanski zavodnik, glumac Džud Lo već je mesec dana u vezi s tamnoputom, malo poznatom glumicom Tolulom Adeimi koja je od njega mlađa jedanaest godina. Par je u vezi od prošlog meseca kada su se upoznali u jednom londonskom noćnom klubu, gdje je Tolula radila kao di-džej.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Džejmi Lin Spirs ponovo trudna
Mlađa sestra slavne Britni Spirs, sedamnaestogodišnja Džejmi Lin ponovo je trudna, samo tri meseca pošto se porodila i na svet donela ćerkicu Medi Brain. Džejmi se rasplakala kada je saznala da je ponovo trudna, jer u ovom trenutku nije planirala da ponovo prođe kroz porođajne muke.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Hale: Imam đavolski dobre orgazme
Autor: M. Č. | 10.10.2008. - 05:39

Slavnu holivudsku glumicu Hale Beri, samo šest meseci nakon porođaja, američki časopis „Eskvajer“ proglasio je za najseksepilniju ženu na svetu.

- Znam prokleto dobro da sam sad više seksi nego što sam bila ranije. Biti seksi ne znači nositi zavodljivu odeću ili mrdati guzom dok vam se kukovi ne ukoče, seksi je stanje uma, to je ono kada sebe volite kakvi god da ste i kada vam je ugodno u vlastitoj koži - rekla je četrdesetdvogodišnja glumica i otkrila nekoliko pikantnih detalja iz svog seksualnog života.

- Imam đavolski dobre orgazme! Pogotovu sad, posle porođaja. Mnogo, mnogo bolje od onih kakve sam imala kada su mi bile dvadeset i dve godine. Naučila sam brojne trikove, sada znam šta volim. Više ne čekam da mi partner priđe, da me zavede, nego sama preuzimam inicijativu. Jednostavno, moj seksualni život sada i pre dvadeset godina, ne može da se poredi - ispričala je atraktivna glumica koja je prvi put pre šest meseci postala majka i na svet donela devojčicu koju je dobila sa deset godina mlađim manekenom Gabrijelom Obrijem.
Ona i kanadski maneken upoznali su se pre tri godine i od tada su nerazdvojni.
- Presrećna sam u vezi s Gabrijelom. To je za mene prava novost. Znate, nisam oduvek bila srećna u vezama. Sada jesam - rekla je Hale, koja je mesecima veoma vešto skrivala svoju novorođenu ćerkicu od paparaca i medijskog interesa. Ona je i jedna od retkih glumica koje su odbile da poziraju za časopise sa svojim novorođenim detetom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 658 659 661 662 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.