Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 971323 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Kitić skuterčić!
Mile Kitić u znak pomirenja Sandri Africi navodnopoklonio skuter

Folkerka Sandra Afrika dobila je od Mileta Kitića skuter, po koji je nedavno otišla na Crnogorsko primorje! Sandra je, naime, “mercedesom” koji je takođe dobila od Kitića otišla do Crne Gore po skuter kako bi ga prevezla u Srbiju. Sandra je poklon zakačila za “mercedes” i krenula s njim put Beograda. Fotografije do kojih je Kurir došao napravljene su u Crnoj Gori, u blizini graničnog prelaza sa Srbijom, dok je Sandra “parkirana” čekala prijatelje koji su zaostajali. Kada je videla da se dečko koji je napravio fotke spremio da je “opali”, Sandra mu je pokazala srednjak, a zatim ga i opsovala - kaže dečko koji je snimio Afriku.

- Parkirao sam se na proširenju kada se iza mene zaustavio “mercedes”. Drugar mi je rekao da je to Sandra i ja sam je slikao. Nije joj bilo drago, pa je počela da psuje i viče, ali oprostio sam joj - kaže mladić koji je napravio fotke.
Inače, Sandra je skuter koji je bio prikačen za auto dobila od Mileta Kitića, posle svih priča o njihovim svađama. Potvrdu ovih informacija potražili smo i od mlađane pevačice:

- To je skuter koji sam dobila od folk pevača sa kojim sam duže vreme sarađivala, i to je sve što mogu da vam kažem - rekla nam je Sandra.

Budući da tek sad izlaze na videlo Miletovi “poklončići”, neće nas iznenaditi ako se Sandra pohvali i nekom kućom... 

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Aj’ za promenu jednom bez gaća!!!
Slavica Ćukteraš koristi svaku priliku da reklamira donji veš

Nepisano pravilo kojeg se pevačica Slavica Ćukteraš slepo drži pred svako izbacivanje novog singla ili CD jeste da pokaže svoj donji veš. Verovatno i ovoga puta vođena istom logikom, Šapčanka je odlučila da novi CD, koji bi uskoro trebalo da se nađe u prodaji, začini “provokativnom” toaletom koju oblači u svakoj emisiji Grand šoua. Zbog toga je, izgleda, svoj garderober snabdela haljinama koje pre liče na majice i spavaćice nego na nešto u čemu bi trebalo da se pojavljuje jedna pevačica, i to na početku karijere. Svaki put kad obuče takvu kreaciju stiče se utisak da je zaboravila da obuče donji deo, jer je dužina tih krpica tolika da tek prekrivaju zadnjicu.

Ipak, ako uzmemo u obzir kako je folkerka građena, ne čudi njena promena imidža i prelazak iz uskih haljinica koje ističu njenu muškobanjastu građu u one koje podsećaju na ludačke košulje. Kad se njen stajling ukombinuje sa scenskim nastupom, kod redovno gubi kontrolu nad svojim telom, gaćice se mogu videti iz svih uglova.

Štaviše, stiče se utisak da Slavica koristi svaku priliku kako bi pokazala međunožje i stekla status vamp ribe koja ima gaćice u svim bojama.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Doživela sam leteći orgazam
Pevačica “Grand produkcije” otkriva da nikad neće zaboraviti seks u avionu na visini od deset hiljada metara, kao ni vođenje ljubavi u liftu t

Pevačica Mia Borisavljević, koja je nedavno šokirala javnost snimivši spot u kome gola šeta autoputem, kao mala o seksu se informisala iz raznih časopisa. U seksi intervjuu za Kurir kaže da voli da isprobava razne poze, a da bi doživela pravi vrhunac, dečko mora prvo da je ljubi po vratu. Takođe, Mia, koja je po prirodi avanturista, nikada neće zaboraviti vođenje ljubavi u avionu, na visini od deset hiljada metara, kao i svoje najzanimljivije seksualno iskustvo - u liftu.

Koji deo muškog tela te najviše pali?
Volim kada muškarac ima lepe šake, to mi je fetiš. Takođe, široka ramena i direktan pogled iz koga odmah mogu da primetim da mu se mnogo sviđam. E, kada se sve to upakuje, flert, koji obožavam, može da počne!

Idealno mesto i vreme za seks?
- Iako mnogi kažu da plaža nije baš najudobnija, nema boljeg mesta. Zamislite: šampanjac, intimna večerica, more i izlazak sunca koji ćete gledati zajedno... I ogroman krevet s baldahinom je dobitna kombinacija. Ne postoji idealno vreme za seks, svaki trenutak je dobar.

A najluđe?
- To je svakako toalet u avionu. Poseban doživljaj je kada počne turbulencija. Zanimljiv način da se prekrati put.

Najzanimljivije seksualno iskustvo?
- Bilo je to pre godinu dana u Barseloni. Nakon romantične večere krenuli smo ka hotelu, međutim toliko smo bili uzbuđeni da smo to obavili u liftu. Strah da ćemo biti uhvaćeni na delu samo je povećao seksualni užitak. Bilo je kratko, ali slatko.

Da li provocirate partnera na javnom mestu?
- To redovno radim. Događa mi se da tokom poslovne večere na koju krenem sa dečkom neki đavolčić uđe u mene i tera me da radim razne ludosti. Dok on završava poslove, ja mu šaljem vruće SMS porukice ili ga dodirujem stopalom ispod stola.

Kakav donji veš preferiraš?
- Najmoćniji je veš krvavocrvene boje. Ta nijansa u kombinaciji sa čipkom i satenom uvek prolazi. Kada god obučem takav veš, osećam se poželjno i seksi. Imam preko pedeset kompletića u toj boji. Provokativan veš nosim i kada sam kod kuće, jer nikad se ne zna kada će krenuti akcija.

Da li te startuju devojke?
- Redovno me startuju pripadnice lepšeg pola. Samo sam se jednom poljubila sa devojkom, drugaricom iz srednje škole, i to je bio razlog da njen dečko raskine s njom. Smešno mi je da joj on taj poljubac sa mnom još joj nije oprostio.

Kakva si u seksu, aktivna ili pasivna?
- Tokom seksa sam žena sa hiljadu lica. U jednom trenutku sam opasna, narogušena lavica koja odmah kreće u borbu i veoma sam aktivna, a već sledećeg znam da budem mala maca koja želi da se mazi i prepusti partneru.

Da li voliš da vodiš ljubav uz neku posebnu muziku ili ne biraš mnogo?
- Uglavnom se odlučujem za ambijentalnu, a u slučaju da vodim ljubav posle neke velike svađe, tada želim da čujem samo dah mog dečka.

Kako bi trebalo da izgleda čovek zbog koga biste izjavili “Da je poslednji na svetu, ne bih mu dala”?
- Ne podnosim štrokave, prljave i neuredne tipove. Frajer koji je spolja gladac, a kada se skine, mu smrde noge i ima ogroman stomak, u životu ne bi mogao da završi u mom krevetu. Volim ružnjikave tipove, dok lepotane s bebifejsom zaobilazim u širokom luku.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Robi Vilijams:Ovako živi lovac na male zelene
Nedelja, 12. oktobar 2008. 11:23     

Britanska pop zvezda Robi Vilijams kupio je kuću u Los Anđelesu za 12 miliona funti.

Bivši "dečkić" iz grupe Take That, u poslednje vreme poznat i kao "onaj koji je video male zelene" Robi Vilijams (34), kupio je kuću sa sedam spavaćih soba u komšiluku Edija Marfija i Denzela Vašingtona.

Britanac koji u SAD-u živi od 2002. godine, kuću u Beverli Parku kupio je od nekadašnje Bond devojke, italijanske glumice Lucijane Paluzi (71).

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Kejt Mos omiljena muza umetnika
Autor: M. Kovačević | Foto:AFP | 12.10.2008. - 00:02

Od kada je debitovala na modnoj sceni kao mršava 14-godišnjakinja u farmerkama Kelvina Klajna, Kejt Mos je do danas ostala neprikosnovena kraljica svetskih pista i naslovnih strana magazina. Odnedavno ona nosi još jednu krunu: najpopularnija je muza modernih umetnika.

Između ostalih, svojom pojavom opčinila je Lusijena Frojda, Benksija, Čaka Klouza, Aleksa Kaca, Gerija Hjuma i Stelu Vajn, a i sama je jednom uradila autoportret karminom. Od prošle nedelje se i zlatna skulptura Marka Kvina „Sirena“, koja predstavlja 34-godišnju manekenku u pozi iz joge, pridružila zbirci umetničkih dela inspirisanih britanskom lepoticom.

Kvinova statua izložena je kao deo „Statuafilije“, izložbe u Britanskom muzeju posvećene savremenim vajarima. Sedam modernih dela postavljeno je u sedam galerija muzeja, uz eksponate iz stalne postavke. Kvinova skulptura, koju je muzej opisao kao „Afroditu naših dana“, postavljena je u Galeriji „Nereida“, rame uz rame sa statuama čuvenih antičkih lepotica.
– Želeo sam da napravim statuu osobe koja je danas oličenje idealne lepote, iako se i sama Kejt Mos ponekad teško nosi s tim imidžom – izjavio je Kvin.
Reč je o najvećoj zlatnoj statui još od vremena drevnih Egipćana. Teška 50 kilograma, u prirodnoj veličini, izvajana od 18-karatnog zlata i osigurana na 10 miliona funti, statua je deo Kvinovog serijala sa Kejt u ulozi modela. Kejt je pozirala za „Sirenu“ jedan dan (naravno, ne u pozi u kojoj je predstavljena), a cena izrade iznosila je milion i po funti. „Sirenu“ će publika moći da vidi sve do zatvaranja izložbe 25. januara, nakon čega će biti prodata na aukciji.
Kvin smatra da Kejt ima pomalo apstraktnu lepotu.
– „Sirena“ je simbol pojmova i misli koji upravljaju našim životima – želje za novcem, za besmrtnošću, za lepotom. Kejt Mos je kulturna halucinacija koju smo ja i moje kolege odlučili da ovekovečimo. Ona je jedina osoba koja je sveprisutna, a tiha. Upravo ti kvaliteti su potrebni za predstavu božanstva jednog vremena – kaže umetnik.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Lisa Mari Prisli rodila blizance
Autor: Beta - AP | Foto:AP | 12.10.2008. - 11:38

Lisa Mari Prisli rodila je blizance, saopštila je danas njena služba za odnose sa javnošću. U saopštenju se navodi da je 40-godišnja pevačica rodila devojčice teške 2,7 i 2,3 kilograma.

Precizira se da se Lisa Mari Prisli (na slici sa ćerkom i suprugom), koja živi u Los Anđelesu, porodila carskim rezom u jednoj bolnici na zapadnoj američkoj obali. U saopštenju se ne navode imena novorođenčadi.
"Bebe i mama su srećne i zdrave i odmaraju se kod kuće", dodaje se u saopštenju.
Lisa Mari Prisli jedino je dete kralja rokenrola Elvisa Prislija, a udata je za muzičkog producenta Majkla Lokvuda. Iz ranijeg braka ima 19-godišnju ćerku i 15-godišnjeg sina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Tim Robins dobio zvezdu u Bulevaru slavnih

Oskarovac Tim Robins (49) dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Na ceremoniji na kojoj je prisustvovala i njegova dugogodišnja životna saputnica, glumica Suzan Sarandon, Robins je rekao da je "vrlo počastvovan".

Američki glumac Robins je 2.371 slavna ličnost koja je ovekovečena u Bulevaru slavnih, preneo je BBC.

Robins je dobio Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu 2004. godine za ulogu u krimi-drami "Mistična reka", a bio je nominovan za Oskara za najboljeg reditelja 1996. za film "Dead Man Walking", koji se bavi pitanjem smrtne kazne. U tom filmu glumi i Suzan Sarandon, koja je dobila Oskara za tu ulogu.

Robinsova zvezda na Bulevaru slavnih je postavljena pored zvezde Suzan Sarandon.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Uskoro u “sendviču”

Nova voditeljka emisija “Grand produkcije” Dajana Paunović, uspešno vodi emisije posvećene izboru za “Zvezde Granda 2008”, ali nema nameru da se tu zaustavi. Naime, ova devojka je, i pre nego što je stala pred kamere i bila anonimus, pevala po beogradskim splavovima, pa prvu i jedinu ljubav ne namerava da zanemari ni kad serijal koji vodi prođe. Jer, sklopila je dil sa čelnicima naše najveće diskografske izdavačke kuće da posle voditeljskog posla snimi album. Međutim, ona neće pevati sama, već se razmatra mogućnost da joj se pridruže još dve devojke, pa da “Grand” dobije ženski trio koji bi, po njima, pravio haos širom zemlje Srbije. Tako će se Dajana uskoro naći u “sendviču” sa dve koleginice, koje neće biti debitanti već iskusne ali mlade pevačice.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Ana Bekuta gubi borbu sa godinama

Pevačica Ana Bekuta na dobrom je puta da izgubi borbu protiv jednog od najvećih ženskih neprijatelja - godina. Naime, folkerka koja je doskora važila za superbaku na estradi počela je „brzinski“ da stari. Zub vremena uzima danak, a pevačica, ma koliko se trudila da ostane rame uz rame sa mlađim koleginicama, sve manje uspeva u tome. Pre samo nekoliko meseci Ana je zračila i bila poput devojke zahvaljujući mladalačkom načinu oblačenja i lepom i negovanom licu.

Međutim, pošto slika govori više od reči, vidimo da je Ana u fazi kada koža lica počinje da gubi tonus. Obrazi koji su već uveliko razvučeni i vise sa lica, ali i podočnjaci koji ozbiljno prete da joj se oklembese do usana čine je u prvi mah skoro neprepoznatljivom čak i ljudima koji su joj veoma bliski. Sve ovo ne bi bilo čudno ako se uzmu u obzir njene godine, ali problem je u tome što Ana i dalje fura fazon 20-godišnjakinje, što zaista nikako ne priliči nekome ko je zakoračio u šestu deceniju života. Ipak, ako se sve sabere i oduzme, Ana izgleda kao dobitna kombinacija - kada se poredi sa svojim vršnjakinjama.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Frka zbog tegova
Mina Kostić navodno želi da se maksimalno posveti izgradnji fensi teretane, pa je ispalila Halida Muslimovića otkazavši zajedničku turneju

Folkerki Mini Kostić trudnoća nimalo ne smeta da se „dohvati“ novih poslovnih poduhvata. Ovoga puta sa dečkom Igorom posvetila se privatnom biznisu, pa će uskoro otvoriti elitnu teretanu u Beogradu. Međutim, folkerka je i pored blaženog stanja rešila da ne ostavlja ni mikrofon sve dok bude mogla da peva, te je pre izvesnog vremena s kolegom iz BiH Halidom Muslimovićem zakazala zajedničku turneju po Australiji. Ali, bosanski pevač će ili morati da traži novu koleginicu za ovu tezgu, ili da otkaže turneju, jer ga je Mina, navodno, ispalila. Zapravo, reč je o nesporazumu - tvrdi izvor Kurira blizak ovoj pevačici.

- „Džepna Venera“ je u poslednjem trenutku saopštila Halidu da ne može da putuje u zemlju kengura jer ima preča posla - maksimalno je posvećena izgradnji fensi teretane. Ideja njenog dragog Igora toliko ju je okupirala da skoro uopšte ne mari za mikrofon, jer, kako je rekla, „ne želi da njena teretana bude samo još jedna u nizu onakvih kakve se masovno otvaraju u Beogradu u poslednje vreme“. Dodala je i da oprezno pristupa ovom projektu, a koliko je predana prvom biznisu koji nema veze s muzikom, govori podatak da će teretana biti ful opremljena spravama koje stižu iz inostranstva i da će klijentima biti na raspolaganju stručna konsultacija stranih trenera, od kojih namerava da jednog angažuje bar jednom mesečno. Zasad još nije sve precizirano, ali su pare spremne i sprave naručene... A kolege? Izgleda da je Mina izračunala da joj se više isplati da sedi kod kuće i ubira prihod od novog posla nego da dirinči ispod šatri, pa sada kulira kolege. Prvi je to na svojoj koži osetio Muslimović, a ko će biti sledeći - videćemo uskoro, jer je folkerka „otkinula“ na ideju da otvori teretanu kakvu Beograd još nije video - tvrdi naš sagovornik.

U želji da proverimo verodostojnost informacije našeg izvora, pozvali smo Minu.

- Nisam ispalila Halida. Ta kombinacija za put u Australiju jeste bila u opticaju, ali sam odustala zato što sam u drugom stanju, a put je dug i naporan, a ne zato što gradim teretanu. Kada je pesma u pitanju, za mene nema prepreka, ali sada je situacija drugačija i moram da se pazim - rekla nam je Mina Kostić.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.