Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361060 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevačica Ana Stanić rekla je za Puls online da je dobila poziv da nastupi na povratničkom koncertu grupe Mobi Dik, kako bi otpevala pesmu 'Rodiću ti sina, kralja kokaina' ali je želju frontmena grupe Srđana Čolića ipak odlučila da ne ispuni.

'Zvao me je Srđan, čuli smo se. Poželela sam mu sreću, ali neću nastupiti kao gost na koncertu. To je moj prošli život. Već 12 godina imam svoju karijeru i ne bih htela da zbunjujem publiku', rekla je Ana.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Gledaoci hrvatske emisije „Red carpet“ imali su prilike da vide rezultate prvog javnog preobražaja plastičnim operacijama, kom se podvrgla voditeljka Điana Apostolski.

33-godišnjakinja koja se od skoro zove Điana Estrada, pred kamerama je otišla na čak deset operacija, u sklopu sedmonedeljnoj preobražaja tokom kog je drastično promenila i izgled i ponašanje. Naime, osim novih zuba, grudi i nosa, smanjenja stomaka, uklanjanja bora, strija, celulita, ožiljaka i dlačica, Điana je dobila i nove manire koje je stekla na kursu o bontonu.

Znatno poboljšana voditeljka pojavila se u punom sjaju na svečanom dočeku u hotelu Dubrovnik, gde se u društvu svih stručnjaka koji su zaslužni za njen novi izgled predstavila prijateljima i gledaocima. Tada je objavljeno i da su ove promene na Đaninom telu ukupno koštale 120 hiljada kuna, odnosno malo preko 16 hiljada evra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Saša Ćurčić Đani toliko voli da se bije, da ne bira da li će fizički napasti žensko. Priliku da se uvere u agresivnost nekadašnjeg fudbalera imali su nedavno gledaoci televizije „Hepi“ i rijalitija „Parovi“, u kom su se svi učesnici okupili da razgovaraju o poslednjoj žurci.

Nakon što su Jelena i Zorica diskutovale o prepirci koju su imale, manekenka je počela da govori o Đaniju, pomenuvši da se preko dana ponaša normalno i neprimetno, te da ju je uvredio nazvavši je prostitutkom. Ćurčić je na to potpuno izgubio kontrolu, pa je osim jezivih psovki i uvreda rešio i da proba da prebije Zoricu.

„Rekao sam da si kurvetina i model za mesaru „Papak“ i reći ću ti opet. Fukso bre jedna, nemoj da ti odšrafim glavu sad na licu mesta. Nemoj da mi spominješ majku više, jesi čula,“ besneo je Đani, koji je potom ustao i prišao Dukićevoj koja je sedela mirno. Uz salve psovki i pretnji, fudbaler se konačno smirio nakon što je par prisutnih reagovalo, a scena je iznervirala Vesnu Radusinović, koja je sa novinarima Draškom Alorićem i Milenom Videnović u tom trenutku bila u gostima.

“Kako se to ponašaš Đani? Tako se ne ponaša muškarac džentlmen! Ne možeš tako uličarske reči da govoriš,” rekla je Radusinovićka, kojoj je parama opterećeni Ćurčić odgovorio: “Mogu, jer sam ja imao tih 200 hiljada za koje se oni bore milion puta, a Zorica to nije ni videla u životu. Sad ću ja da odem, a ona nek se bori za te pare.”

Nedugo nakon sukoba sa Zoricom, Đani se toliko iznervirao da mu je pozlilo, pa mu je ukazana lekarska pomoć nakon koje mu je bilo dobro.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Poznata francuska glumica Ani Žirardo, koja je više godina bolovala od Alchajmerove bolesti, umrla je danas u 79. godini, u bolnici u Parizu, saopštila je njena unuka.

Rodjena 25. oktobra 1931. godine u Parizu, Žirardo je počela da glumi u pozorištu i već 1954. godine dobila prvu značajnu nagradu.

Paralelno s pozorišnom, Žirardo je izgradila uspešnu karijeru na filmu, gde je njena prva veća uloga 1960, u ostvarenju "Roko i njegova braća" Lukina Viskontija, preneo je francuski list "Mond". Žirardo je bila jedna od najpopularnijih glumica sedamdesetih godina, igrajući u filmovima Marka Fererija, Kloda Leluša i Andrea Kajata.

Leluš je u njoj video "možda najveću francusku glumicu u posleratnom periodu". "Ona će mi ostati u najlepšem sećanju i kao režiseru i kao čoveku", rekao je Leluš.

Posle perioda ličnih i finansijskih teškoća, Žirardo je 1996. osvojila nagradu Cezar za epizodnu ulogu u Lelušovom filmu "Jadnici" , a Cezara je dobila i 2002. godine za ulogu majke u filmu "Profesorka klavira" Mihaela Hanekea.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Poznata francuska glumica Ani Žirardo, koja je više godina bolovala od Alchajmerove bolesti, umrla je danas u 79. godini, u bolnici u Parizu, saopštila je njena unuka.

Rodjena 25. oktobra 1931. godine u Parizu, Žirardo je počela da glumi u pozorištu i već 1954. godine dobila prvu značajnu nagradu.

Paralelno s pozorišnom, Žirardo je izgradila uspešnu karijeru na filmu, gde je njena prva veća uloga 1960, u ostvarenju "Roko i njegova braća" Lukina Viskontija, preneo je francuski list "Mond". Žirardo je bila jedna od najpopularnijih glumica sedamdesetih godina, igrajući u filmovima Marka Fererija, Kloda Leluša i Andrea Kajata.

Leluš je u njoj video "možda najveću francusku glumicu u posleratnom periodu". "Ona će mi ostati u najlepšem sećanju i kao režiseru i kao čoveku", rekao je Leluš.

Posle perioda ličnih i finansijskih teškoća, Žirardo je 1996. osvojila nagradu Cezar za epizodnu ulogu u Lelušovom filmu "Jadnici" , a Cezara je dobila i 2002. godine za ulogu majke u filmu "Profesorka klavira" Mihaela Hanekea.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bosanska pevačica Hanka Paldum, koja ima brojne pozive da nastupi u srpskoj prestonici, nedavno je dala intervju za “Dnevni avaz” u kom je izjavila da na njen dolazak u Beograd mnogo utiče politička situacija zbog koje se premišlja.

“Još se nisam odazvala ni na jedan poziv za koncert. Iskreno, vrlo često osetim želju da odem, ali imam osećaj da još postoje neke klime zbog kojih ne zaslužuju da odem tamo. Taman počnem razmišljati kako bih uradila koncert, međutim, desi se neka nepravda prema BiH od Srbije, što me poljulja, razočara i povredi. Onda budem tužna, žalosna i kažem "neću" i to se stalno lomi u meni,” rekla je Hanka.

“Kraljica sevdaha”, kako je zovu, Beograd je posetila više puta nakon završetka rata, međutim, njeni motivi za dolazak nisu bili želja da se poprave odnosi nego - inat.

“Prvi put sam otišla u Beograd 2001. Otišla sam više iz nekog inata, prkosa, da im kažem: "Tu sam, živa i zdrava, hvala Bogu." Na žalost nekih koji to nisu želeli, a na radost mnogih, sigurno, koji su želeli i koji su me sa poštovanjem i iskreno dočekali. Jednostavno, da kažem istinu o svemu što se dešavalo u Sarajevu, odnosno u BiH, jer sam sve vreme bila tu.Otišla sam da kažem: "Šta sam ja to kome nažao učinila?" Eto, radi toga sam samo otišla,” izjavila je pevačica, koja je pričajući o starim snimcima sa RTV Beograd, zaključila da su mnogi želeli da je unište.

“Dosta mojih nastupa je bilo na RTV Beograd, ali su te snimke verovatno sklonili, uklonili... Šta se desilo s tim snimcima, ne znam. Sada kao da je nastala pomama za svim tim mojim pesmama. Za vreme agresije na BiH, neki u Beogradu želeli su da me nema, da me zbrišu, kao da nisam ni postojala, pa su mi pjsme presnimavali, a moje su negde uništili. No, dragi Bog je uvek na strani iskrenih i pravednih tako da to sve nije pilo vode i sada ponovo traže, mole da im dostavim neke snimke,” zaključila je Hanka Paldum.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka pop pevačica Keša objaviće sledećeg meseca album obrada svojih dens numera, prenosi Em-Ti-Vi njuz.

Na albumu "I Am the Dance Commander + I Command You to Dance: Remix Album" naći će se preradjene verzije pesama sa Kešinog debi albuma "Animal" i EP izdanja "Cannibal".

Novi album, na kojem će biti deset numera, u prodavnice stiže 22. marta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američki glumac Čarli Šin izjavio je da neće nastaviti snimanje serije "Dva i po muškaraca" ukoliko ne dobije tri miliona dolara po epizodi.

Gostujući u emisiji Džefa Rozena na NBC-u, kontroverzni glumac, koga prate brojni skandali, kazao je da mu je "dojadilo da sebi govori kako nije ništa posebno".

"Nisam ljut, već strastven. Čovek sam od reči i završiću TV seriju, snimiću čak deset sezona, ali u ovom trenutku psihičkog rastrojstva, želim tri miliona dolara po epizodi ili dižem ruke od svega", izjavio je Šin.

On je dodao da trenutno dobija nešto manje od dva miliona dolara po epizodi, što je, po njemu, smešno u poredjenju sa zaradom producenata.

Snimanje serije, koja je izuzetno popularna u Americi, suspendovano je nakon što je Šin u jednom radijskom intervjuu izneo bujicu uvreda na jednog od producenta programa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Republička radiodifuzna agencija ovih dana ima pune ruke posla, a da jedina meta ne budu rijaliti programi, pobrinuo se voditelj RTS-a Živorad Nikolić koji je prekjuče opsovao u svojoj emisiji “Žikina šarenica”.

Da star bude gora, nepristojne reči bile su upućene jednom detetu, dečaku M.N.

Mladi gost emisije iz Ljiga došao je da pročita pesmicu “Moje selo”, za koju je nedavno nagrađen u svojoj opštini, a koja se izgleda nije dopala voditelju. Naime, u trenutku kada su počele reklame, Žika je ne znajući da mu je mikrofon i dalje uključen, povikao: “Alo, jeb*te, skrati to! Nije to pesma za Nobela!”

Prema njegovim rečima, ovaj prostakluk navodno nije bio usmeren prema nedužnom dečaku, nego publici.

“To sam odgovorio ljudima koji su bili u publici i komentarisali da je pesma dugačka, ali je samo meni mikrofon bio uključen. Istina je da sam rekao da nije baš za Nobela, ali šta da se radi, takve stvari se dešavaju u živim emisijama. Nije mi bila namera da povredim dečaka i izvinjavam se ovom prilikom njemu i njegovoj porodici,” rekao je za “Kurir” Nikolić.

Nakon incidenta, oglasila se i RRA, čiji portparol je saopštio da će Agencija najpre pogledati snimak koji je izbačen sa sajta RTS-a, pa će onda odlučiti o eventualnim sankcijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka pevačica Kristina Agilera uhapšena je zbog pijanstva, a potom je puštena iz zatvora uz kauciju, saopštila je losandjeleska policija.

Zamenik šerifa losandjeleskog okruga Bil Maksvini kazao je da se 30-godišnja pevačica nalazila u automobilu koji je vozio njen momak kada ih je policija zaustavila u noći izmedju ponedeljka i utorka. Njen momak Metju Ratler je priveden pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola i trenutno se nalazi u zatvoru.

Maksvini je kazao da je Kristina Agilera delovala pijano i da nije bila sposobna da vozi do kuće, pa je privedena u policijsku stanicu gde je ostala dok se nije otreznila. Iz zatvora je puštena u utorak ujutru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.334 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.