Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361048 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
O proslavi 30. rođendana američke starlete Kim Kardašijan već se mnogo govorilo u tamošnjim medijima, koji su prenosili da se crnokosa lepotica ulazak u četvrtu deceniju slavila više puta. Sada je javnost saznala kako je izgledao jedan od provoda.

Naime, poslednja emitovana epizoda rijalitija “Kortni i Kim preuzimaju Njujork” koja je snimljena u oktobru prošle godine, bila je posvećena upravo rođendanu najatraktivnije sestre.

Na proslavu u Las Vegasu povela je sestre, majku, drugarice i sestrinog dečka Skota, uprkos majčinom protivljenju budući da se sa njim ne slaže dobro.

Veče je ipak proteklo bez problema, a dobro raspoložena ekipa najpre se provodila u klubovima, da bi posebna poslastica bila priređena u hotelskoj sobi: slavljenicu su naterali da izvede takozvani “keg stand”, odnosno ispijanje piva iz burenceta dok su joj noge u vazduhu.

Kardašijanova je priznala da se retko kada tako opusti, ali budući da je zbog 30. rođendana bila deprimirana, to joj je i te kako bilo potrebno.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kolumbijska pevačica Šakira fotografisana je kako se drži za ruke sa fudbalerom Barselone Djerarom Pikeom, na ulasku u restoran u tom katalonskom gradu.

Glasine da se Šakira i Pike zabavljaju prvi put su se pojavile tokom prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi. Šakira je snimila zvaničnu pesmu takmičenja "Waka Waka", a Pike je jedan od igrača koji se pojavljuju u spotu za tu numeru. Šakira je u to vreme demantovala vezu sa fudbalerom, koji je deset godina mladji od nje.

Fotografije para mogu se videti na Šakirinoj stranici na Fejsbuku na koju se mogu postavljati snimci i komentari. Kolumbijska pevačica stara 34 godine saopštila je prošlog meseca da su ona i Antonio de la Rua, sin bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rue, okončali 11-godišnju vezu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka glumica Lindsi Lohan pregovara o prvoj filmskoj ulozi posle tromesečnog lečenja zavisnosti po nalogu suda, objavio je Njujork post.

Glumica stara 24 godine trebalo bi da do sredine ove godine počne snimanje drame "Escaping the Game" u SAD i Španiji, kazao je producent filma Nejtan Folks. Folks je rekao da ugovori još nisu potpisani i da očekuje da će se to dogoditi u narednih nekoliko sedmica. "Ona želi da snimi" taj film, dodao je.

Lindsi Lohan bi trebalo da igra istražiteljku angažovanu u slučaju nestalih zvezda koje lažiraju sopstvenu smrt i počinju novi život na izolovanom ostrvu. Holivudska glumica nedavno je optužena za kradju ogrlice vredne 2.500 dolara. Pred sudom se izjasnila kao nevina, a novo ročište zakazano je za sredu. Lindsi Lohan je na uslovnoj slobodi posle sudjenja za vožnju pod uticajem alkohola 2007.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Budući britanski kraljevski par princ Vilijem i Ketrin Midlton razaslali su prošle nedelje pozivnice za svoje venčanje, zakazano za 29. april u Vestminsterskoj opatiji u Londonu.

Premda identitet svih 1.900 zvanica nije poznat, britansku štampu već nekoliko dana zaokuplja lista imena do koje je uspela da dodje i koja predstavlja najnoviju pikanteriju vezanu za ovaj dogadjaj.

Saznaje se, tako, da će se medju zvanicama naći Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija. Slavni fudbaler je prošle godine, zajedno sa princom Vilijemom, aktivno podržao kandidaturu Velike Britanije za organizaciju Mundijala 2018, a bivša Spajsica, koja je u medjuvremenu postala stilistkinja, važi za jednu od  omiljenih modnih kreatorki buduće mlade.

Pored ovih poznatih ličnosti, venčanju bi trebalo da prisustvuje i pedesetak članova britanske kraljevske porodice, četrdesetak predstavnika inostranih kraljevskih porodica, poput španske i holandske, ali i naše (pozvani su prestolonaslednik Aleksandar II i princeza Katarina), 200 članova britanske vlade, parlamenta i  diplomatskog kora, 60 stranih zvaničnika i 30 predstavnika britanske vojske.

Najveće iznenadjenje na ovoj listi je, po mišljenju "Dejli mejla", prisustvo sedam bivših devojaka princa Vilijema: Rouz Ferkhar (njegova prva velika ljubav), Arabela Masgrejv, Davina Dakvort-Čad (njegov prvi flert, na jahti), Džeka Krejg, Olivija Hant (s kojom se, kao i sa Kejt, upoznao na Univerzitetu Sent-Endruz), Natali Kiks-Lobek (starija drugarica sa poloa koja se u medjuvremenu udala), pa čak i Ana Sloun, zbog koje je, navodno, raskinuo sa Kejt 2004.

Kejt je, pak, pozvala svoja dva bivša momka, Vilema Marksa i Ruperta Finča. U prvim redovima će se biti članovi porodice budućih supružnika, pre svega kraljica Elizabeta II, otac mladoženje i njegov brat i kum, princ Hari, kao i Kejtini roditelji i njena sestra Filipa, piše "Dejli telegraf", napominjući da je pozvana i rodbina princeze Dajane, posebno njen brat Čarls Spenser.

Jedina koja sigurno neće prisustvovati venčanju je Sara Ferguson. "Ona će biti u inostranstvu u to vreme", kazao je portparol bivše kraljičine snaje za koju se vezuju brojni skandali.

Britanska štampa je došla i do još jednog detalja, a to je da Elton Džon neće pevati, kako se spekulisalo, za sina svoje drage prijateljice Lejdi Di. Tokom dana, zvanice će se postepeno "osipati". Od 1.900, koliko će pratiti sam čin venčanja, svega 600 će prisustvovati kraljičinom prijemu u Bakingemskoj palati, a tek 300 na večeri i balu u organizaciji princa Čarlsa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Dino Merlin premijerno je predstavio pesmu ’Love in Rewind’ kojom će se takmičiti na ’Evroviziji’ u Dizeldorfu.

Merlin je numeru sinoć izveo uživo u 75-minutnoj emisiji na programu BHT1, otkrivši da se radi o baladi nešto bržeg ritma.

Program je otvorio prošlogodišnji predstavnik BiH Vukašin Brajić, a Dino je sa Beatris Pulo izveo i pesmu ’Putnici’, kojom je ovaj duet predstavljao Bosnu i Hercegovinu na ’Evroviziji’ u Jerusalimu 1999. godine. Pored toga, nastupio je i Dinov prijatelj, turski pevač Mustafa Sandal, i italijanski duo ’Jalisse’.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Dino Merlin premijerno je predstavio pesmu ’Love in Rewind’ kojom će se takmičiti na ’Evroviziji’ u Dizeldorfu.

Merlin je numeru sinoć izveo uživo u 75-minutnoj emisiji na programu BHT1, otkrivši da se radi o baladi nešto bržeg ritma.

Program je otvorio prošlogodišnji predstavnik BiH Vukašin Brajić, a Dino je sa Beatris Pulo izveo i pesmu ’Putnici’, kojom je ovaj duet predstavljao Bosnu i Hercegovinu na ’Evroviziji’ u Jerusalimu 1999. godine. Pored toga, nastupio je i Dinov prijatelj, turski pevač Mustafa Sandal, i italijanski duo ’Jalisse’.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ešton Kučer (33) priznao je u jednoj emisiji da mu je ljubav iz tinejdžerskih dana bila Dženifer Eniston (42), i da je maštao i izlasku sa zvezdom serijala ’Friends’.

'Kladio sam se sa drugom iz srednje škole da ću jednom izaći sa Dženifer Eniston. Tada sam imao 17 godina, a njena fotografija je bila na mom skrinsejveru’ otkrio je glumac. Kada je i sam postao popularan, odlučio je da ispuni tinejdžerski san, pa je Dženinog tadašnjeg muža Breda Pita zamolio da mu pomogne.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Izlazak iz bolnice direktora „Pink Media Group“-a Željka Mitrovića je glavna vest u domaćim medijima, koji su saznali da je prvi čovek ružičaste televizije bolničku postelju zamenio luksuznom kućom u Hamburgu.

Mitrović se prilikom odlaska iz bolnice „Malteser St Franyiskus“ pozdravio sa celokupnim osobljem i misterioznom groficom koja mu je u znak sećanja na njihovo druženje poklonila svoj luksuzni automobil ’Bentli’.

Zadovoljni Željko rekao je medijima da se, uprkos tome što će uz redovne kontrole morati da se oporavlja još mesec dana, sada oseća odlično.

“Zaista sam se oporavio i osećam se kao tinejdžer. Imam krvnu sliku kao kad sam imao dvadeset godina. Zahvalan sam profesorki Nadeždi Basari i njenom timu na uspešnom lečenju koje su sproveli na klinici. Na rastanku s njima je bilo dirljivo, stekao sam puno prijatelja među kojima i Lizu. Vraćaću se često sledećih par nedelja na kliniku radi kontrolisanja krvne slike pa ću ponovo viđati meni drage ljude. Groficin “bentli” sam ovih dana testirao i vozio se autoputem pored mora od Flensburga do Hamburga. Ovo je zaista lep deo Nemačke, gde mi klima trenutno veoma odgovara, iako je hladno. Sledećih mesec dana ću imati kancelariju u Hamburgu, odakle ću voditi sve poslove “Pink grupe”,” rekao je za “Blic” Mitrović.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pobednica treće sezone serijala ’Farma’ Katarina Živković, počela je zajednički život sa svojim dečkom Banetom, kojeg je i upoznala na imanju u Lisoviću.

Iako su se proteklih dana u nekim medijima pojavili tekstovi koji aludiraju da Katarina i maneken Bane glume da su u vezi zbog publiciteta, oni tvrde da su stvoreni jedno za drugo. Mlada zvezda ’Granda’ je počela da bira nameštaj za novi dom u kojem će živeti zajedno.

’Pre braka jako je važno da se partneri upuste u zajednički život kako bi na vreme shvatili da li su stvoreni jedno za drugo. Takva situacija je i sa nama. Mogu vam samo reći da sam uživala dok sam birala nameštaj i sve detalje za opremanje stana u kome ćemo ja i Bane pratiti takmičenje za ’Zvezde Granda’ i rijaliti-šou programe’ rekla je pevačica za ’Press’.

Branislav Janković kratko je prokomentarisao zajednički život sa Kaćom.

’Konačno imamo vremena da se na pravi način posvetimo našoj vezi. Sve ružno što je bilo na ’Farmi’ se zaboravlja, trenutno se trudimo da svaki slobodan trenutak provedemo na pravi način. Sve što se tiče našeg zajedničkog života prepustio sam svojoj lepšoj polovini, ukoliko joj bude lepo sa mnom živećemo zajedno, u suprotnom neka me istera iz stana’ našalio se Janković.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jedan američki sajt ’za odrasle’ objavio je početkom meseca fotografije manekenke Amber Rouz, na kojima je ona oskudno odevena ili potpuno gola.

Bivša devojka repera Kanje Vesta je, po svemu sudeći, neke slike napravila sama pred ogledalom, dok je na nekim pozirala, ostajući sa sve manje krpica na sebi. Sajt ’worldstarhiphop.com’ naveo je da je Amber poznata osoba ’zbog toga što je bila sa Kanjeom’, čija je devojka bila dve godine. Par se rastao prošle godine, a Amber od tada pokušava da vrati pažnju javnosti na sebe na sve načine, pa se nedavno pred jednim holivudskim restoranom poljubila sa devojkom.

Tamnoputa manekenka i biša striptizeta još uvek nije prokomentarisala slike koje su se pojavile na internetu, ali nikoga ne bi čudilo da ih je sama i pustila u javnost zbog publiciteta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.