Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361074 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nakon što je na naslovnici tabloida „Star“ osvanula fotografija Kejti Holms sa natpisom „Pakao zavisnosti – Kejti na drogama – eto zašto ne može da ostavi muža!“, glumica je odlučila da traži odštetu ništa manju od 50 miliona dolara.

Naime, u samom tekstu koji prati ovaj naslov nigde se ne spominje da se glumica stvarno drogira, već je ovo bio samo još jedan pokušaj žute štampe da napravi senzaciju.

Ipak, mnogi tabloidi se često bave najpoznatijim sajentološkim parom. Česti su tračevi o Kejtinoj zavisnosti o lekovima za smirenje, zatim da je Tom Kruz homoseksualac, a da je Kejti plaćena da bude sa njim u braku, jer su mu sajentolozi isprali mozak i sl.

Međutim, urednici iz „Stara“ su izgleda ovaj put prešli granicu i sada moraju da se suoče sa posledicama.

Glumičin potparol je u izjavi za medije rekao da su ove tvrdnje neistinite i nezakonite i da njegova klijentkinja ima pravo na odštetu.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
U saopštenju koje su objavili njegovi advokati u Londonu, modni dizajner, do juče kreativni direktor modne kuće "Dior", Džon Galiano (50) se "bezrezervno" izvinio za svoje ponašanje i dalje negirajući u potpunosti optužbe da je izrekao uvrede antisemitske prirode.

"U potpunosti negiram tvrdnje izrečene na moj račun i saradjivao sam u potpunosti tokom policijske istrage", rekao je britanski dizajner.

"U našem društvu nema mesta za anti-semitizam i za rasizam", dodao je Galiano i "bezrezervno" se izvinio ako je nekoga uvredio.

Modna kuća "Dior" juče je otpustila Galiana sa mesta kreativnog direktora nakon što su videli video snimak na kome britanski dizajner vredja ljude u jednom pariskom kafiću i izjavljuje "Volim Hitlera".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Britanska glumica Džoan Kolins priznala je da se onesvestila i završila u bolnici zbog previše uske haljine koju je nosila na dodeli Oskara, piše londonski Telegraf.

Zvezda serije "Dinastija" prošetala se u nedelju uveče crvenim tepihom u dugoj, svetlo ljubičastoj kreaciji libanskog modnog dizajnera Žorža Hobeike.

Njen suprug Persi je, medjutim, morao nešto kasnije da pozove hitnu pomoć, jer je 77-godišnjoj glumici pozlilo na žurki koju je povodom Oskara, kao i svake godine, priredio časopis "Veniti fer".

"Priznajem da je haljina bila suviše uska", kazala je Kolins u izjavi za medije. "Uvukla sam se u nju, spremna da ne okusim gotovo ništa na Oskarovskom banketu", ispričala je glumica, dodavši da joj je uprkos tome pozlilo i da je njen suprug u panici pozvao hitnu pomoć.

Nakon jednog sata u bolnici, Kolins je otpuštena uz savet lekara da se okane uske odeće i da ubuduće pojede nešto pre nego što ode na takvu žurku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Britanska glumica i manekenka Keli Bruk navikla je fanove širom planete na “vrele” editorijale u kojima pokazuje atribute koji su je učinili takvom zvezdom. Ipak, obožavaocima nikada nije dosta, a jedan pogled na njene najnovije fotografije pokazuje i zašto.

Keli, koja se zbog glumačkih ambicija preselila u Los Anđeles, nije zaboravila na svoju vernu publiku u Britaniji, pa ih je obradovala motorom inspirisanim fotografisanjem na FHM. Na slikama smeštenim na prašnjave puteve, zanosna brineta pokazala je koliko dobro izgleda kao bajkerka sa bujnim grudima i oblom guzom.

Iako gotovo uvek izgleda besprekorno, Brukova ipak nije zadovoljna paparaco fotografijama koje se često pojavljuju u novinama, na šta se nedavno požalila na Tviteru.

“Danas sam se našminkala i obula cipele na štiklu, ali nema nijednog paparaca u blizini. Zašto me uvek slikaju kad sam ružna kao pas? Kao da znaju!!” napisala je Keli, koja bi uskoro trebalo da počne snimanje horora “Burn Off” sa Majklom Medsenom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Pop diva Lejdi Gaga dokazala je da može da se drži rame uz rame sa najboljim manekenkama.

Na reviji francuskog dizajnera Tjerija Miglera održanoj juče na Nedelji mode u Parizu, 24-godišnja pevačica uspešno je prošetala pistom na vrtoglavo visokim platformama, koračajući sigurnije od daleko iskusnijih top modela, prenosi Bi-Bi-Si.

Njen debi na modnoj pisti, na kojoj je prikazala nekoliko kreacija za sezonu jesen-zima 2011-2012, pratilo je i nekoliko desetina oduševljenih fanova.

U čast ove specijalne manekenke, modna pista imala je izgled gotske katedrale, a poslednje pojavljivanje Lejdi Gage bilo je praćeno njenim najnovijim hitom "Born This Way".

Miglerov kreativni direktor Nikola Formiketi je inače stilista slavne pevačice i zaslužan je za njen ekscentričan izgled, kao što je haljina od sirovog mesa u kojoj se Lejdi Gaga pojavila prošle godine na dodeli MTV nagrada.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Bojan Jovanovski ipak neće biti proteran iz Srbije, a za to može da zahvali Jeleni Karleuši, tvrde pojedini domaći mediji.

Advokatski tim popularnog Makedonca uložio je žalbu na odluku srpskih vlasti da mora da napusti zemlju i ne vraća se šest meseci, koju je sud prihvatio. Međutim, prema rečima nekih, u Bokijev slučaj umešala se JK, zahvaljujući kojoj Boki sada može nesmetano da živi i radi u Srbiji.

“Boki je uložio žalbu, koja je usvojena, jer je za njega urgirala Jelena Karleuša! Ona je pobesnela što su mnogi likovali nad tuđom nesrećom, pa je rešila da potegne sve moguće veze kako bi pomogla prijatelju. Smatra da je strašno to da se jedan Makedonac proteruje iz Srbije!” rekao je jedan izvor za “Kurir”, dodavši da je Jelena bila na oproštajnoj žurci u klubu “Hipnotik”, koju je Bokiju društvo priredilo pre nego što se saznao ishod uložene žalbe.

Prema rečima drugog izvora, Boki je sve vreme boravka u Beogradu bio smešten u jednom hostelu koji ga nije prijavio, što on nije znao. Zato ga je dolazak policije šokirao, baš kao i rešenje da mora da napusti zemlju. Jovanovski je juče potvrdio da će ipak ostati u Beogradu, gde će osim učestvovanja u rijalitima, voditi emisiju na “Pinku”.

“Svi dušmani koji su se obradovali da ću da napustim zemlju neka crknu. Znao sam da će se sve ovo završiti na najbolji način. Pa zar neko misli da bih se pojavljivao na televiziji da sam se krio?! Srećan sam što mogu da boravim u Srbiji i što su nadležni organi dobro odradili svoj posao. Hvala svima koji su mi pružali podršku, a onima koji su se sladili nesreći koja me zadesila poručujem - žao mi je, ali moraćete da me gledate i da i dalje zavidite koliko me ljudi vole i koliko sam uspešan! Imperija uzvraća udarac, a svi oni koji su se sladili celom situacijom, neka se paze! Voli vas vaš Boki 13!” rekao je za “Alo!”

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14

Ispad voditelja RTS-a Žike Nikolića u emisiji “Žikina šarenica” podiglo je veliku prašinu u domaćoj javnosti, pa su novinari “Kurira” rešili da kontaktiraju i drugu stranu - opsovanog dečaka Mirka Nikolića.

Osnovac koji je u “Šarenici” gostovao da bi pročitao svoju nagrađenu pesmu “Moje selo”, živi u zabačenom selu Kozelj blizu Ljiga. Simpatični mladi pesnik otkrio je novinarima da mu iskustvo na televiziji nije bio prijatno, te da ga je voditelj rastužio.

“Bio sam tužan posle emisije. Najviše zbog toga što je trebalo da pročitam samo dve strofe, a prekinuli su me. I žao mi je što nisam stigao da pozdravim tatu, sestru i nastavnike. Mama je bila sa mnom u studiju,” rekao je za “Kurir” Mirko, čija mama Nada je zaključila da su Nikolić i uredništvo emisije ispali neprofesionalni.

“Nama je samo bilo krivo što tako da mu Žika kaže. Nismo mi tražili da se pojavimo u emisiji, već su nas pozvali. Šta je to, dve strofe? Čak smo i pre emisije vežbali i ukopili se u 50 sekundi, koliko su nam rekli da treba da traje. Šta je 50 sekundi?” pita se Nada.

Iako ne kriju svoje razočarenje, Nikolići ipak ne žele da im odnos sa popularnim TV licem ostane u lošem sećanju, pa je glava porodice Zoran preko novina pozvao voditelja da ih poseti, da bi video kako je u gostima kod pravog srpskog seljaka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14

Pobednica Evrosonga 2007, izjavila je da bi najviše volela da sledeće godine postane majka.

Ovo je za nju sledeći korak u životu: "Trenutno sam emotivno prazna, ali planiram da se malo smirim, usporim i da se već sledeće godine ostvarim kao roditelj. Verujem da će me to maleno biće potpuno osloboditi nervoze. Ja sam sa svoje 22 godine preživela mnogo stresa zbog poslovnih obaveza, zbog čega su sede vlasi pre vremena počele da mi rastu,“ rekla je Marija za Press.

Pevačica se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog afere sa producentskom kućom „Blu Saund“, koja je tuži za 40.000 evra. Marija se ne brine oko ovih optužbi i kaže da joj nije problem da se pojavi na sudu, jer ništa nije skrivila.

„To je budalaština. Ukoliko žele da se sudimo to nije problem. Kada se sve bude rešilo verujem da se dotičnoj osobi presuda neće svideti,“ rekla je Marija, misleći pri tom na vlasnicu kuće, Gordanu Milojević.

Što se tiče ponovnog nastupa na Pesmi Evrovizije, pevačica priznaje da su male šanse da se to dogodi u skorije vreme. Kako kaže, prošli put se sve poklopilo i zato je mogla da da sve od sebe. Trenutno, misli da ne može da ponudi svoj maksimum i traži inspiraciju na drugim mestima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Rok pevačica Kortni Lav moraće da plati 430.000 dolara odštete modnoj kreatorki koju je vredjala na društvenim mrežama Tviter i MajSpejs.

Kreatorka Don Simorangkir tužila je pevačicu u martu 2009. navodeći da ju je ova javno vredjala i klevetala. Kortni Lav je na Tviteru pisala da je dizajnerka kradjivica i da ima kriminalnu prošlost.

Kortni Lav, udovica Kurta Kobejna iz "Nirvane", povremeno koristi društvene mreže za postavljanje uvredljivih poruka ili za obračunavanje s osobama koje je kritikuju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Američka glumica Lindzi Lohan izjavila je da "obožava" da kuva.

U intervjuu koji je dala časopisu "Ekstra", problematična zvezda otkriva da je kuvanje odlična "terapija" i da svaki dan priprema večeru za sebe i one koje voli.

"Volim da kuvam. Kuvam svako veče", kazala je Lohan. "Prijateljima sam pre neko veče pripremila raviole na puteru sa barenim artičokama. Kuvanje me oslobadja, ima terapeutsko dejstvo na mene", objasnila je mlada glumica koja je do nedavno bila na rehabilitaciji od narkotika.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.