Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360761 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Magazin za muškarce ’Loaded’ ponovo je ugostio prsatu starletu Holi Pirs, koja je velikodušno ispozirala u toplesu, poigravajući se sa imidžom male devojčice.

Obožavateljima njenih oblina potpuno je jasno da je Holi stvarno teško gledati u oči pored ovakvog dekoltea, a seksi 23-godišnjakinja iz Mančestera je zato svoje mesto našla i na stranicama ’Nuts’-a.

’Najbolja stvar u vezi mojih grudi je što me zbog njih uvek brzo usluže u baru’ našalila se Holi jednom prilikom. ’To što imam lepe grudi olakšava mi život na mnogo načina. Moja omiljena stvar u vezi njih je što su meke, velike i savršene za maženje’ kaže engleska starleta.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Glumica Mila Kunis, koja tumači balerinu u novom filmu Darena Aronofskog "Crni labud", izjavila je da više neće plesati, preneo je magazin Ju-Es vikli.

"Vežbala sam četiri meseca, sedam dana u nedelji, pet sati dnevno. Smršala sam devet kilograma, pokidala tetivu i iščašila rame. Imam dva ožiljka na ledjima, ali vredelo je", ispričala je glumica koja je dodala da je ulogu prihvatila iako nije imala baletsko iskustvo.

Mila Kunis (27) je navela da joj se "Crni labud", u kojem igra uz Natali Portman, veoma dopao ali da ne namerava da ponovo obuje baletske cipele. "Mislila sam da će biti lako pošto sam navikla na visoke potpetice. Pogrešila sam. (...) Kad sam prvi put obula baletske cipele - jaukala sam."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Magazin za muškarce ’Loaded’ ponovo je ugostio prsatu starletu Holi Pirs, koja je velikodušno ispozirala u toplesu, poigravajući se sa imidžom male devojčice.

Obožavateljima njenih oblina potpuno je jasno da je Holi stvarno teško gledati u oči pored ovakvog dekoltea, a seksi 23-godišnjakinja iz Mančestera je zato svoje mesto našla i na stranicama ’Nuts’-a.

’Najbolja stvar u vezi mojih grudi je što me zbog njih uvek brzo usluže u baru’ našalila se Holi jednom prilikom. ’To što imam lepe grudi olakšava mi život na mnogo načina. Moja omiljena stvar u vezi njih je što su meke, velike i savršene za maženje’ kaže engleska starleta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Engleska glumica i model Keli Bruk poznata je u svojoj domovini kao žena perfektne građe, a naročito je popularno njeno raskošno poprsje.

Zato je verovatno planulo izdanje ’Exibition’ magazina, u kojem se lepa brineta pojavljuje potpuno gola. Tema seksi editorijala bio je karmin, zbog čega je Keli na slikama ižvrljana ovom šminkom po telu.

Zgodna glumica se i do sada slikala golišava, ali ne i potpuno gola, zbog čega engleski mediji pišu da je došlo do ’panike’ među njenim muškim fanovima, koje će ove fotke sigurno obradovati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mada važi za pop pevačicu, hrvatska zvezda Severina Vučković zapravo je folkerka, tvrdi britanska profesorka Ketrin Bejker.

Muzika atraktivne Splićanke bila je glavna tema doktorata ove profesorke sa Univerziteta u Sautemptonu, čija je tema bila hrvatska pop muzika.

Nakon dužeg istraživanja, Bejkerova je napisala monografiju „Saunds of borderlend“ („Zvuci s granice“) kao i knjigu „Kada Seve sreće Bregovića: folklor, turbo-folk i granice hrvatskog muzičkog identiteta“,u kojoj se bavila prodiranjem srpskog melosa u hrvatsku kulturu, prenosi „Slobodna Dalmacija“.

„Kad je Hari sreo Seli, dogodila se romansa, a kad je Severina srela Bregovića, dogodila se promena hrvatskog nacionalnog identiteta: posle sudbonosnog susreta Splićanke i Sarajlije srpski turbo-folk, već godinama prisutan na rubovima domaće scene, prodro je u hrvatski muzički mejnstrim, a time i u srce hrvatskog sna. Pardon, u srce hrvatske kulture,“ napisala je Ketrin Bejker.

Severinin nastup na Evroviziji 2006. sa pesmom „Moja štikla“ najbolji je dokaz za ove tvrdnje, smatra profesorka, koja je Vučkovićevu uporedila sa Lepom Brenom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Danilo Ikodinović nije jedini poznati i oženjeni muškarac sa kojim je Novosađanka Milica Dražin navodno imala aferu: prema saznanjima domaćih medija, među bivše ljubavnike ove brinete ubrajaju se i fudbaler Ognjen Koroman i pevač Milan Topalović Topalko.

Pobednik prve sezone „Farme“ sa Milicom je imao aferu prošlog leta, tvrdi jedan dobro obavešteni izvor, dok je fudbaler Crvene zvezde stomatološku sestru upoznao pre dve godine.

„Milica i Ognjen nisu krili svoj blizak odnos. Pre dve godine izlazili su zajedno u klub „Studio“ u Novom Sadu. Milica je čak stavljala njihove zajedničke fotografije na svoj Fejsbuk profil,“ rekao je izvor “Kurira“.

Potvrdu o ovoj vesti novinari nisu dobili od Koromana, koji je, pozvan za komentar, samo rekao: „Ne želim da pričam o stvarima koji nemaju veze s fudbalom.“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Konačno je, prvi put nakon što se saznalo za razvod od Danila Ikodinovića, o ovoj temi progovorila i Nataša Bekvalac, koja je gostujući kod Ognjena Amidžića otkrila svoju stranu priče.

“Nisam žena koja će rasturiti svoj brak zbog prevare. Imam petlju, srce i mozak. Kada se sve izdešavalo, vratila sam u glavi sećanja na prethodnih šest godina provedenih sa Danilom i pitala se gde sam pogrešila. Prevara je bila samo posledica onoga što se godinama taložilo i nagrizalo našu ljubav. Ako komunikacija u braku nije dobra, onda taj brak nema perspektivu. Mislila sam da se to meni ne može dogoditi,” rekla je pevačica, demantujući da je muža uhvatila “na delu”, te da mu je zabranila da viđa ćerku Hanu. Upravo zbog nje, odnos između bivših supružnika biće normalan.

“Danilo i ja smo dvoje odraslih i zrelih ljudi, koji shvataju da naša ćerka Hana treba da bude zaštićena od svega. Zato i danas imamo lepu i normalnu komunikaciju” dodala je popularna Novosađanka.

Vidno potresena i uznemirena, Nataša je otkrila i da joj smetaju medijske konstatacije da deluje srećno. Po sopstvenom priznanju, nikada nije bila slabija i nesrećnija, te zbog kraha velike ljubavi sigurno nikada više neće stati pred oltar.

“Nikada se više neću udati. Verujem u ljubav, ali imam žensko dete i udaja više ne dolazi u obzir,” rekla je Bekvalčeva, koja i dalje nosi burmu i nema nameru da skida tetovaže koje je povetila sada već bivšem mužu.

“Slovo „D" na ruci sam uradila kada sam najviše volela Danila, „H" na vratu kada se rodila Hana, a labuda smo Danilo i ja istetovirali na boku kao simbol večne ljubavi. Svaka od njih će ostati na svom mestu,” ispričala je Amidžiću.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Američki glumac Šon Pen boravio je juče u Beču, gde je prisustvovao humanitarnoj večeri sa predstavnicima austrijske vlade, privrede, umetnosti u vezi sa projektom pomoći Haitiju.

„Imam projekte koje želim da predstavim", kazao je Pen, dodajući da bi bilo odlično ako bi ih neko podržao i ako bi neko dao svoje predloge za pomoć Haitiju.

Večeri su, izmedju ostalih, prisustvovali austrijski kancelar Verner Fajman, ministar poljoprivrede Niki Berlaković, državni sekretar u Ministarstvu za finansije Rajnhold Lopatka i vlasnik kompanije „Flaj Niki" Niki Lauda.

Pen je objasnio svoju motivaciju za pomoć žrtvama zemljotresa u Haitiju time što je „imao vremena i resurse" da pomaže. „Ne radi se o meni, već o svima koji tamo rade", dodao je on.

Pošto je Pen bio relativno neiskusan kada je reč o radu medjunarodnih nevladinih organizacija, on je sa svojom organizacijom išao sasvim drugačijim putem od drugih. „Kod nas su 95 odsto radnika Haićani. Zbog toga naša organizacija ima odličan osećaj za potrebe stanovništva", rekao je on.

Pen je, takodje, kritikovao nevladine organizacije, ističući da je mnogo njih angažovano, ali da stalna borba za sponzorima šteti „zajedničkoj stvari".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Hrvatska starleta Nives Celzijus priprema povratak na muzičku scenu, i to numerom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Njeno remek-delo kojim namerava da pokori evropsko tržište posvećeno je najboljem fudbaleru sveta, Lajonelu Mesiju, kom u pesmi poručuje da je “protrese”.

“Najbolji jesi, moj mali Mesi, daj me protresi" i "gol, gol, zabij gol, gol, daj mi gol, gol, jer ti možeš, uvijek do gola, da uđeš, i ja sam gola, ti si go, zabij mi gol, ja sam gola, zabij do bola," peva Nives u singlu “Gol”, koji namerava da snimi i na engleskom jeziku.

Ovu numeru su inače odabrali fanovi koje je atraktivna brineta zamolila da joj pomognu, glasajući između dve pesme. “Gol” je pobedila drugu numeru, u kojoj Nives peva: “Ja nisam rođena da budem vjerna, da ti rađam djecu ni da budem ti žena" i "ja slomit ću ti srce mali jer drugi gazili su moje.”

Starleta je ubeđena u veliki uspeh svog povratničkog singla, koji će uskoro predstaviti publici.

“Uz malu pomoć mojih prijatelja, aranžman je počeo pripremati jedan od poznatijih nemačkih producenata. Koliko sam upoznata s njegovim radom, verujem da će pesma zvučati zaista moćno,” rekla je Nives.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Američka starleta Paris Hilton najavila je da će "u narednih nekoliko meseci" objaviti novi muzičku album.

U intervjuu Holivud riporteru, Paris Hilton nije želela da iznese detalje o albumu, uz obrazloženje da želi da to bude "iznenadjenje". Paris Hilton je debi album "Paris" objavila 2006, u izdanju Vorner brosa. Sa tog albuma izdvojio se hit "Stars Are Blind".

U medjuvremenu, starleta će se baviti novim rijaliti šouom "The World Ačording to Paris", koji će pratiti "uspone i padove" u njenom životu, uključujući 200 sati društveno korisnog rada na koje je 2010. osudjena zbog posedovanja droge.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.