Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veronauka i građansko promašaj  (Pročitano 35778 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znaju deca znanje...vide, nisu slepa. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
ja sam moje dete krstila sa 2 godine . jer "vec je odavno bilo vreme" . njegovo poimanje boga i vere je usko povezano sa nekim ko je umro jer mi je to bilo najlakse da kazem gde se sada nalazi taj sto je umro.

zato i mislim da teba da ide na veronauku da bi neke stvari shvatio ako to zeli na pravi nacin  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ja sam moje dete krstila sa 2 godine . jer "vec je odavno bilo vreme" . njegovo poimanje boga i vere je usko povezano sa nekim ko je umro jer mi je to bilo najlakse da kazem gde se sada nalazi taj sto je umro.

zato i mislim da teba da ide na veronauku da bi neke stvari shvatio ako to zeli na pravi nacin  Smile

koliko kontradiktornosti u tvom postu.
ladno si ga krstila da bi sebi olaksala zbog nesposobnosti da detetu nezno saopstis istinu a onda kazes da treba da ide na jebonauku da bi neke stvari shvatio na "pravi nacin"  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 1100
Сандра то је сасвим нормално ти радиш у интересу свог детета, онако како мислиш да треба, за разлику од ових других који мисле да дете треба све да одлучи, што је по мени чиста глупост.Родитељ је ту да га усмери на прави пут, да га крсти да га учи о Богу.То је задатак родитеља, е сад наравно оно кад порасте може да ради шта хоће, ту не може родитељ да га спречи, али важно је да родитељ остане чисте савести да је урадио све што треба да дете изведе на прави пут.

Јеша да се смири мало...
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 18:05:10 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nikad vise vernika i nikad manje vere.
Zar neko stvarno veruje u to da se u drustvu u kome su reperi ponasanja kriminalci (sa belim i kragnama ostalih boja), turbofolk zvezde oba pola i "manekenke"(citaj - sponzoruse) vera moze shvatiti ozbiljno.
Dokle god izmedju vere i pomodarstva bude stajao znak jednakosti nece se nista bitno promeniti.
Namerno sam stavio vera umesto religija jer covek koji ni u sta ne veruje i nije covek, a religija je samo drugi izraz za politiku.

hvala ti sto si im rekao ono sto ja stalno ponavljam. kad ja kazem to nema tezinu zbog mog porekla, teorije zavere tandara broć
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 

zato i mislim da teba da ide na veronauku da bi neke stvari shvatio ako to zeli na pravi nacin  Smile

koliko kontradiktornosti u tvom postu.
ladno si ga krstila da bi sebi olaksala zbog nesposobnosti da detetu nezno saopstis istinu a onda kazes da treba da ide na jebonauku da bi neke stvari shvatio na "pravi nacin"  Smile

ne . rekla sam da sam ga krstila pa pod navodnicima " to i to" aludirajuci na pritisak okoline , baba i deda ....
da mu nezno saopstim da mu deda polako trune 2 metra pod zemljom dok ga jedu crvi ? Smile

kad nadjes nezniju varijantu aj' baci mi na pp  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Сандра то је сасвим нормално ти радиш у интересу свог детета, онако како мислиш да треба, за разлику од ових других који мисле да дете треба све да одлучи, што је по мени чиста глупост.

Ma jelte, moliću...a ja sam baš vrhovni autoritet i pamet pa mogu unapred da znam šta je najbolje za moje dete??
Neka hvala, nisam toliko arogantna.
Možda znam šta je za nju dobro da jede ili da obuče...ali šta je za njenu dušu dobro...to ipak samo ona zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Сандра то је сасвим нормално ти радиш у интересу свог детета, онако како мислиш да треба, за разлику од ових других који мисле да дете треба све да одлучи, што је по мени чиста глупост.

Ma jelte, moliću...a ja sam baš vrhovni autoritet i pamet pa mogu unapred da znam šta je najbolje za moje dete??
Neka hvala, nisam toliko arogantna.
Možda znam šta je za nju dobro da jede ili da obuče...ali šta je za njenu dušu dobro...to ipak samo ona zna.

odkud dete sa 5 ili 7 ili 17 godina zna sta je dobro za njenu ili njegovu dusu ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 1100
Citat

Ех јадно то дете ако ти као њена мајка не знаш шта је добро за њу.  Smile Smile

Citat
odkud dete sa 5 ili 7 ili 17 godina zna sta je dobro za njenu ili njegovu dusu ?
Ма дај молим те немој да се замараш видиш да не зна шта прича...
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 18:20:49 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa ne mora da se krsti ni sa pet, ni sa petnaest...neka se krsti onda kad i ako smatra da treba.
Ko sam ja da svom detetu namećem izbor religije i time je obeležim?
Ako je vakcinacija obavezna...vala krštenje nije.

Tako su me svi gledali kao budalu što joj nisam probušila uši odmah u porodilištu, budi Bog s nama, kakav izrod!
Pa šta imam ja njoj da bušim uši...neka buši sama ako poželi, kad poraste.

To je samo primer...ali isti je princip i za druge stvari.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 18:22:36 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.