Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veronauka i građansko promašaj  (Pročitano 35537 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
E jebiga, ja nisam iz te vase generacije stripova, ja citala Mikijev zabavnik i ono po Politici, Hogara i Garfilda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
BlackBerry 8800
Citat
E jebiga, ja nisam iz te vase generacije stripova, ja citala Mikijev zabavnik i ono po Politici, Hogara i Garfilda
Koja crna generacija ja sam iz '93  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
E jebiga, ja nisam iz te vase generacije stripova, ja citala Mikijev zabavnik i ono po Politici, Hogara i Garfilda  Smile

Pa to je to vreme, Politikin Zabavnik, Rip Kirbi, Ben Bolt, Verovali ili ne, Jeste li culi da... Interesantno je kako Politikin Zabavnik bio uredjen, tako nesto slicno nisam sreo u drugim zemljama. Il je za jako mlad uzrastaj il su pretovareni Marvel stripovi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
kad vec pricamo o tome,da,tacno,Politikin zabavnik je jedinstven casopis.kao sto je i sama Politika bila jedinstvena medijska kuca,i jedinstvena i mocna.i najstarija u zemlji.i onda dodju raznorazne lopuze i rastrgnu je na komade i svedu na 5 casopisa i grupu ljudi koja se bori za goli opstanak.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 16:00:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
Da se vratimo temi ili...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da se vratimo temi ili...

Dosla je Modesti Blejz  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma sve starije generacije su uvek bile bolje, pećinski ljudi su bili vrhunac discipline i morala. Svi znamo da u generacijama nema individua, svi su ko borgovi.

Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
Mislim da svaki ateista treba da se zalaže za veronauku u školama (doduše treba pomeriti isključivo za srednje škole), jer u eri kompjutera i u vremenu kad prostom pretragom se vrlo lako dolazi do mnogih odgvora koje želimo da saznamo, malo savremenih i razumnih ljudi bi danas popušilo foru o magičnom drvetu i zmiji koja priča... a ko popuši, taj i zaslužuje da bude vernik.  Smile

Elem, nekako su svi od mene očekivali da odem na građansko... ali me više interesovala veronauka.
Nije bilo loše, jeste da 50% časova veronauke nisam ni bio, ali sam gotivio profesora i voleo sam da ga slušam i razgovaram s njim... bez obzira što se nisam slagao sa bar pola njegovih stavova. Bio je dobar tip i umeo je dosta pametnih da kaže... kad je govorio o osnovama ljudskih vrednosti kojih ima tu i tamo u religijama bez obzira što ih niko ne jebe ni 2%, bilo mi je prijatno slušati, čak je umeo toliko lepo da ispriča da ponekad i ostane nakon zvona i dođu i slušaju ga i ovi sa građanskog... al' kad se prebaci na pričice iz biblije onda me smori.

Valjda to dosta zavisi i od profesora do profesora i ko kakvog dobije, bez obzira na same predmete građanskog i veronauke.
S obzirom da su to predmeti koji ne utiču na konačnu ocenu mislim da đaci imaju vrlo lep odnos prema tim predmetima, koga zanima.. i na tim predmetima se obično razvija jedna lepa diskusija koja ume da nauči dete da ima glavu i koju treba da koristi... i to đaci doživaljavaju kao nešto nekonvencionalno... a ne samo napamet da uči i buba kako je navika kod nas...  a koga od starta ne zanima tu nema šta više.

Inače celo naše obrazovanje je promašaj a ne ova dva predmeta. Reformu školstva pod hitno...
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 20:03:54 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bilo bi zaista divno kada bi problem bio samo u ova dva predmeta,pa bi se onda i sa vize zara i volje bacila na polemiku i probala kroz razgovore jasno iskrisalisati sopstvene stavove...

medjutim,stanje generalno u skolstvu je toliko problematicno...da je stavljanje akcenta na ova dva predmeta koja su izborna...  nesto sto meni vise lici na "trla baba lan da joj prodje dan" Smile

kao...ispao problem oko dva izborna predmeta...gradjansko i vjeronauka...nije nego...

dobro je dok vecina i misli da su samo ova dva predmeta promasaj...daj da ih oduvamo onda,pa da budemo i veseliji i pametniji...nije u redu da nam kvare prosjek Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kad vec pricamo o tome,da,tacno,Politikin zabavnik je jedinstven casopis.kao sto je i sama Politika bila jedinstvena medijska kuca,i jedinstvena i mocna.i najstarija u zemlji.i onda dodju raznorazne lopuze i rastrgnu je na komade i svedu na 5 casopisa i grupu ljudi koja se bori za goli opstanak.

sve novinske kuće su krizi. prvo, ljudi su znatno siromašniji danas, drugo, imamo intrenet  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.