Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vernici iz Srbije i RS nosili krstove ka mestu raspeća Isusa na Golgoti  (Pročitano 23943 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Buahahahahahahhahaaa

Pa ovako civili svoj narod ne diraju. Mene niko ne smara.

Vaskrs ljudi i ako slave, slave zbog sebe. I ja se ukljucim, eto lijep mi obicaj.. volim jaja et Smiley

-
Sad sto u svijetu ima raznih vjerskih ratova je druga stvar.

-
Razumijemo se mi inace, blue, al pokvarismo ljudima temu. Shvatice nas negativno.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 19:38:43 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung S7
Hej druze, nismo mi pokvarili nikome temu. Ovaj forum je otvoren za sve ljude i svako moze da iznese svoje misljenje.
Padne poneka packa tu i tamo, ali batina jos nema.

Sad cu staviti dva teksta o tome kako pravoslavni vernici nikoga ne diraju.

Парада поноса 2001.[уреди]

Игор Добричић, жртва пребијања на паради поноса, 2001. године: „Моје лично мишљење је да ако треба да жртвујем страху своје људско достојанство и своје право да будем оно што сам, радије ћу да се убијем него што ћу да живим и да се кријем.“[1]
Прва парада поноса у Београду била је заказана за 30. јун 2001. године под слоганом „Има места за све“. Организатори параде биле су организације Лабрис и Gayten. Особе окупљене на Тргу Републике напала је група хулигана и присталица десничарских органиација; међу насилницима су се нашли чланови покрета Образ, Светосавске омладине, навијачи Црвене звезде, Партизана и Рада, као и један свештеник Српске православне цркве.[2][1]

-------------------------------------------------

Novi Sad, Beograd -- Novosadska policija privela je vođu Nacionalnog stroja Gorana Davidovića i nekoliko desedina pripadnika te organizacije.

Oni su privedeni nakon što su kamenicama napali povorku građana koji su prisustvovali antifašističkom skupu u Novom Sadu. Po završetku skupa građani su krenuli ka Dunavskom keju, kada ih je verbalno i kamenicama napala grupa od tridesetak pripadnika Nacionalnog stroja koji su se nalazili u Dvorištu Doma vojske na Beogradskom keju.

U incidentu je bilo i lakše povređenih, među njima i asistent snimatelja televizije B92, kao i šef novosadske kancelarije Helsinškog odbora za ljudska prava Pavel Domonji, koji je prevezen u bolnicu.

Nedaleko od skupa, na uglu Zmajeve i Dunavske ulice, bila se okupila grupa pripadnika organizacije "Obraz", ali je policija sprečila njihov kontakt sa učesnicima antifašističkog skupa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
@ bluesoniq

Aj ti lepo idi u tu tvoju Holandiju, ako vec nisi, i tamo budi slobodan i radi sta je tamo normalno, a nas ostavi na miru a i tebe niko nece "dirati".
« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 20:23:04 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung S7
Ti mora da si jedan od tih pravoslavaca koji su kranje miroljubivi i nikoga ne diraju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Hej druze, nismo mi pokvarili nikome temu. Ovaj forum je otvoren za sve ljude i svako moze da iznese svoje misljenje.
Padne poneka packa tu i tamo, ali batina jos nema.

Sad cu staviti dva teksta o tome kako pravoslavni vernici nikoga ne diraju.

Парада поноса 2001.

Pa dobro ova tema su praznici, praznicno "cudo", tj. ritual, obicaj.

I u blagoj vezi s tim se prosirilo dal ko koga smara oko praznika. Ateisti vjernike, ili vjernici ateiste.
Donekle je jos u vezi teme.
Moj je stav da mene kao ateistu niko ne smara za praznike. Cak i ucestvujem, a nemoram ni ucestvovat.. mogu ostat kod kuce citav dan za kompom, mogu otic na trcanje, kafu.. da pomena praznika ne bude.

Sad da trazimo momente gdje su religiozni agresivni, mozda ima primjera, al to je zestoko skretanje sa teme.

Forum je slobodan, istina, ne treba ti sifra da pristupis temi..
ali kad neko skrece temu da bi instistirao na svojim stavovima to je meni nekulturno, trolovanje. Ne moze ti to niko zabranit.

Tema o svemirskim projektima, pocne neko o americko-ruskim tenzijama.
Tema o biologiji, neko pocne o medicinskim zavjerama.

Ja kazem ateista sam, ali me religija ne zanima.. tj.  zanima me usput, neutralno - nije ni losa ni dobra pojava.
A-teizam.. odsudstvo vjere, i nekog posebnog interesovanja za istu.
Al ako te zanima da nalazis mane vjeri (sigurno ih ima, mora bit mane u svakoj ideji).. onda si vise anti-teista, kontra-teista.

Osnovna odlika foruma je da teme brzo izgube fokus... ne krivim ja samo tebe ovde. Nesto je bolje na reddit-u jer se glasa po relevantnosti komentara.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 20:44:07 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ti mora da si jedan od tih pravoslavaca koji su kranje miroljubivi i nikoga ne diraju.
Smile

Nikoga nikad nisam dirao. Ti ces nekom da pricas o napadanju a prvi si poceo da napadas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung S7
Statistika:

Na svetu ima 66% posto vernika i 33% nevernika. Gde su oni izmedju? Nema takvih.

Od ovih 66% skoro 90 posto je nisko obrazovano, ispod prosecne inteligencije i nizih primanja ako rade. To je i logicno.

Zabrinjavaju ovih 10% visoko obrazovanih, inteligentnih ljudi. Oni ocigledno moraju sebe nekako da ubede da moraju da veruju, jer kako ce jedan covek da samom sebi objasni sve kontradiktornosti na koje nalece svakoga dana a da ili ne poludi ili zakljuca deo mozga zaduzen za razum i logiku, i kaze sebi, to je tako, necu u to da ulazim.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 21:59:43 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
 Smile u pravu si, al smaras...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Bluesoniq , mislim da si napisao da čovek ima slobodnu volju , kako se to uklapa u tvoj ateistički pogled na svet ?

Ja nisam dzaba postavio YT klip iz filma Blade Runner-a , koji je rađen po romanu " Da li androidi sanjaju električne ovce".

Ako si tako tvrdokorni ateista idi do kraja i prihvati ideju kako covek nema slobodnu volju , ili postoje više grana ateizma.  Smile

I u vezi statistike koju navodiš

Citat
Na svetu ima 66% posto vernika i 33% nevernika.

Budizam je za tvoj info ateistička religija.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 22:37:12 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Statistika:

Na svetu ima 66% posto vernika i 33% nevernika. Gde su oni izmedju? Nema takvih.

Od ovih 66% skoro 90 posto je nisko obrazovano, ispod prosecne inteligencije i nizih primanja ako rade. To je i logicno.

Zabrinjavaju ovih 10% visoko obrazovanih, inteligentnih ljudi. Oni ocigledno moraju sebe nekako da ubede da moraju da veruju, jer kako ce jedan covek da samom sebi objasni sve kontradiktornosti na koje nalece svakoga dana a da ili ne poludi ili zakljuca deo mozga zaduzen za razum i logiku, i kaze sebi, to je tako, necu u to da ulazim.
A odakle ta statistika? Jesu li i komunisti bili inteligentni, visoko obrazovani i velikih primanja? Jesu li Jevreji mozda svi zatucani i niskih primanja, glupi i neobrazovani? E vi "ateisti" ste ustvari glupi, jer gledate uskogrudo i kenjate o nekakvoj slobodi a ustvari ne date coveku da veruje u nesto?! Pozivate se na neke retardirane ekstremne nazovi vernike, koji cine mozda 5% vernika na svetu i tako generalizujete stvari. Mene samo zanima koja je vasa potreba da iz cista mira ne dajete za pravo nekome da veruje u nesto?

I da, statistika je glupa i netacna. Svet se ne deli na vernike i nevernike, malo je kompleksnija ta podela. Drugo, kao da je dete sastavljalo statistiku, sta kao tacno 2/3 su vernici a ovi drugi su 1/3, pa onda kao 90-10, ma vazi. Te price mozes da valjas u Holandiji dok se budes drogirao i pederisao na ulici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.