Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:15:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venera  (Pročitano 128379 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Moja venera je usestoj kuci u devici. Bas sam se usrecila!?
Pozdrav

VENERA U DJEVICI

Ovo su ozbiljne osobe koje teže moralnim vrednostima. Na osecanja uzvracaju osecanjima. Porive srca cesto potiskuju prakticnim razmatranjima i kontrolišu svoje emocije. Orijentisani su na stvaranje porodice i trude se da obezbede što sigurniju materijalnu egzistenciju. Znaju da se ponašaju kriticki i dosta su izbirljivi. Trude se da obuzdaju svoje erotske želje. Kada su zaljubljeni u potpunosti se posvecuju tom osecanju. Analiziraju sve odnose i spremni su da se koriguju kako bi što bolje uskladili svoje odnose sa partnerom. Partneru polako pristupaju sa mnogo obzira. U seksu i erotici imaju visoke standarde koje nije lako zadovoljiti. Zato im se dešava da ne pronadu životnog partnera ili da se odluce na slobodnu ljubav. Najcešce su skromni i stidljivi ljubavnici jer pomalo osecaju strah od licnog zadovoljstva. Skloni su da ljubav vezuju za posao pa mogu imati erotske veze sa kolegama odnosno koleginicama sa kojima zajedno rade.

Venera u sestoj kuci

Ovim osobama je rad važan koliko i ljubav, odnosno osecaju veliku ljubav prema radu. Najznacajnija dogadanja u životu su im vezana za posao. Tamo susrecu i upoznaju ljubavne partnere, a cesto iz toga proizilazi i brak. Imaju dopadljivi nastup i uspeha na poslu. Nose urednu i lepu garderobu i veoma su vredni. Zdravlje ih dobro služi, ali mogu da imaju problema sa impotencijom i venericnim bolestima.Umeju da razviju ljupke odnose uzajamne simpatije, ali bez seksa. Prevelika usmerenost na ovozemaljske stvari sprecava ih da se do kraja opuste i uživaju u ljubavi i seksu. U braku je najveci kohezioni faktor zajednicki rad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
meni je venera u vagi na 18 stepeni i nemam kucu u vagi.... molim vas sta to znaci? ako neko zna...
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kako vam se cini moja venera? Natalna karta je u indexu na strani 22. Unapred hvala Smile

juuuu huuuuu Smile ne zelim da budem dosadna, ali eto nikako da nidjem na komentar koji bi mogao da bude odgovor na moje pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Kako vam se cini moja venera? Natalna karta je u indexu na strani 22. Unapred hvala Smile

juuuu huuuuu Smile ne zelim da budem dosadna, ali eto nikako da nidjem na komentar koji bi mogao da bude odgovor na moje pitanje.

Venera u Vodoliji

Venera u Vodoliji daje osobe otvorenog uma, prijateljski nastrojene sa mnoštvom prijatelja i duštvenih kontakata. Pristupacnost i plemenitost su njihove naglašene osobine. Imaju savremene i nekonvencionalne poglede na svet i život. Nezavisne su i imaju široko polje interesovanja od tehnike, moderne nauke do savremene umetnosti.Više uživaju u intelektualnim druženjima nego u romanticnim vezama. Privlaci ih slobodna ljubav koja nece ugrožavati njihovu nezavisnost i sputavati njihova interesovanja i društveni život. Strast i emocije ne rukovode njihovim ljubavnim životom, a prema seksu imaju liberalan i neobavezan stav.Vole da eksperimentišu u seksu i tu njihova mašta može doci do izražaja. Nisu ljubomorni ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje. Ljubav i seks ne poistovecuju i mogu istovremeno imati intenzivne seksualne odnose sa jednom, a osecati platonsku ljubav prema drugoj osobi.

Venera u 11.

Ovo su osobe širokih vidika, blage naravi i pristupacne širokom krugu razlicitih ljudi. Oko sebe privlace društvo u kome su centar dešavanja. Odani su i privrženi, a prijateljstva se zasnivaju na jednakosti. Ne poštuju nikakve autoritete i imaju averziju prema mediokritetima. Prijatelji ima rado pomažu jer njihove aktivnosti nisu motivisane licnom koristi nego zajednickim dobrom. Lako privlace ljubavnike i mešaju prijateljstvo i ljubav. Romanticna iskustva doživljavaju na druženjima i zabavama, spontano i iznenada. Imaju sklonost da ostvaruju veze sa zauzetim osobama i mogu biti neodlucni izmedu dva ljubavnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Pogledaj temu o III kući, ti uopšte i ne čitaš ono što ti pišemo
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
citam jaaaa Smile hvala puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Moraš da daš komentar, tako mi najbolje učimo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Mary
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sto se tice strasti i emocija, tacno je da ne rukovode ljubavnim vezama, ali to ne znaci da ih nema Smile znam da to zavisi i od polozaja meseca i td... a li u principu sve ostalo je tacno... Inace ne trudim se da budem u centru paznje, ali ko zna... procena je na onima koji  me znaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 983
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je venerau  u blizancima u VIII kuci na 17 50..... moze malo tumacenje....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:15:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.