Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:42:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venera  (Pročitano 128441 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
venera u ovnu u sedmoj kuci

Venera u Ovnu

Snažna seksualna privlačnost, često puno kratkotrajnih seksualnih veza.

Venera u i sedmoj kući

U sedmoj kući, povoljan brak, veze, omiljenost u javnosti ili problemi na tom području.
Retrogradna ili snažno aflicirana govori o sebičnosti u odnosima i potrebi samopotvrđivanja kroz njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je Venera u Lavu u drugoj kuci,obicno akzu da zene sa venerom u LAvu u drugoj kuci vole nakit narocito zlato, ali ja bas i ne. Zlato ne samo da en volim nego en mogu da podnesem an sebi. Inace Venera mi je u kvadratu sa Marsom , zatim u sekstilu sa Saturnom i sekstilu sa Merkurom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
diplomat
i meni je venera u lavu iu XII kuci nikad se nisam zaljubila u lava, nikada me nisu ni privukli na bilo koji nacin
pozdrav
ja imam sve u blizancima sunce veneru merkur saturn a samo mi se jednom u zivotu dopao blizanac ..ja padam na strelceve i na skorpije imam mars u ribama ali mi ni ribe bas ne leze

Mars i Sunce u zenskoj natalnoj ti daju grubu sliku muskarca koga zelimo ili nas privlaci.
Sa suncem u blizancima nije ni cudno sto te privlace strijelci, a sa marsom u ribama skorpije.
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vlada misljenje da svaki muskarac zeli Veneru u Lavu, jer jedino ona moze da ga gleda kao svog kralja! Tada se on najbolje osjeca... Bar tako kazu muskarci astrolozi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Venera u Devici, u X kuci. Istina je da u ljubavi idem vise razumom nego srcem i ne mogu da kazem da sam se ikada istinski zaljubila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Anica, mislim da je tovise odraz onog sto bi oni voljeli , engo onog sto jeste  Smile ipak, djelom ima istine....kad se zena sa Venerom u LAvu zaljubi....onda je taj muskarac ravan kralju u njenim ocima (naravno ona je kraljica u prici , tako da... Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Venera u Devici, u X kuci. Istina je da u ljubavi idem vise razumom nego srcem i ne mogu da kazem da sam se ikada istinski zaljubila.

Moja je isto u devici ali u 2. kuci.
Ja bi rekla da smo samo prije jako oprezne prije nego sto damo svoje srce. Ceste analize svog partnera i njegovih postupaka nas polako hlade. ali kad si priznamo da smo se zaljubile, nema toga sto radi njega nebi ucinile na jedan tih, suptilan nacin. lako pokazujem onda osjecaje i naklonost.
No, oprez je uvijek nuzan kad se ne odljubljujes lako Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2007, 14:05:03 od tajchixy »
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kako vam se cini moja venera? Natalna karta je u indexu na strani 22. Unapred hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
meni je venera u vagi u sedmoj kuci...: )
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
meni je venera u vagi u sedmoj kuci...: )

Pa to je odlično Smiley Tebi je Venera u srodnoj kući, u sedištu u Vagi  Smile
Venera u Vagi daje svoje najbolje osobine, osobe su naročite lepote, zavodljivog erosa i šarma, pre svega orijentisane ka ličnom sentimentalnom životu, čistog i otvorenog srca, nepristupačna za uvrede, uvek otmene i elegantne. Sklone su javnosti, često su popularne, imaju smisao za glumu, ali pre za muziku i sve ostale umetnosti, jer je estetski potencijal ogroman.
Venera u VII kući razvija sve svoje dobre uticaje na ličnost, daje jake emocije i estetski potencijal. Ličnost može biti popularna, poznata i omiljena u javnosti, protežirana od ortaka i poslovnih partnera, a uspešna u trgovini, naročito sa lepim predmetima.  Smile

I sad treba videti kako je aspektovana  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:42:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.