Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:41:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12251 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 405
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
jesi li se dobro zamislio?  Smile
IP sačuvana
social share
There's more then one way to lose your life to a killer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
„Veliki brat“ Dragana Đilasa

Smučilo mi se više da svako svakog prisluškuje i da se maše nekakvim snimcima i transkriptima. Ako se to radi, onda neka se kaže i ko radi, i za koga radi, neka se uredi država tako da znamo ko i po čijem odobrenju snima

Srpsku javnost uzburkao je transkript razgovora između ministra za infrastruktru u Vladi Srbije Velimira Ilića i sekretarice ministra Dragana Đilasa. U razgovoru za Sinu ministar Ilić objašnjava o čemu se zapravo radilo i demantuje neke navode iz transkripta.

- Prvo, sekretaricu nisam nazvao kurvom! Ja sam ozbiljan čovek koji se već jednom zakleo, a evo zaklinjem se i sada u sve što mi je najsvetije u životu, da to nije tačno. Zapravo, evo o čemu je reč „ cilj je bio da me na ovaj način neko omalovaži i diskredituje u smislu da su svi iz unutrašnjosti, pa i ja kao ministar, prostačine. Sve je ovo bila jedna providna i montirana priča. Uostalom, neka pokažu već jednom taj snimak koji bih baš voleo da vidim i preslušam. Ma, smučilo mi se više da svako svakog prisluškuje i da se maše nekakvim snimcima i transkriptima. Ako se to radi, onda neka se kaže i ko radi i za koga radi, odnosno, neka se uredi država tako da znamo ko i po čijem odobrenju snima. Dakle, ovo je poslednji put da govorim na ovu temu! Zgadilo mi se više da svako svakog snima.

Može se naslutiti ko stoji iza priče o vašem razgovoru sa sekretaricom ministra Dragana Đilasa?

- Ružno je što se Đilas bavi stvarima koje su na nivou „Svadbe za 48 sati“ i „Velikog brata“. Ministra Đilasa ne doživljavam kao neprijatelja, ali me je veoma razočarao. On ima svoje medije u kojima se odmah pojavi, i to do najsitnijih detalja, i ono što se dogovara u kabinetima i što predstavlja određene tajne, i što nije za objavljivanje. Bavi se time, umesto da se bavi brigom o državi u domenu koji mu je poveren. On, kao ministar, mora da se oslobodi onoga čime se bavio do sada-da se mane marketinga, i da počne ozbiljno da vodi posao.

LEGIJINE TVRDNJE NISU NAIVNE

U ekskluzivnom intervjuu Milorada Ulemeka Legije agenciji Sina pominju se mnogi političari iz prethodnog perioda, koji su aktuelni i sada na političkoj sceni Srbije. Šta mislite o podacima koje iznosi Legija?
- Lično mislim da podaci koje Legija iznosi u intervjuu nisu nimalo beznačajni. Ima mnogo podataka na koje neko treba da obrati pažnju, a ako ne sada, onda će doći vreme kada će neko ozbiljno shvatiti pitanja koja su otvorena u odgovorima Legije. Dakle, nimalo naivno!

Najavili ste da ćete se kandidovati za predsednika Srbije?

- Jesam, ali o tom-potom. Kada budu raspisani izbori, a to zavisi od dogovora političkih stranaka, doneću konačnu odluku. Do tada, moje je da radim ono što narod od mene očekuje - da gradim.

Baveći se dugo politikom, a i zbog svoje prirode, stekli ste, čini se, određen broj neprijatelja. Da li se bojite za svoju bezbednost?

- Ne! Ja sam čovek koga Bog čuva i koji nema nikakvo obezbeđenje, smešno mi je kada vidim ljude iza kojih idu telohranitelji. Pa, koga, bre, da se čuva Velja Ilić? Od naroda? Znači, niti sam imao obezbeđenje, niti imam, niti ću ga ikada imati!

(Glas javnosti)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Prvo, sekretaricu nisam nazvao kurvom

tako je sigurno pricao i Matiji : ma nisam casna rec Oljici rekao da je mnogo ruzna i da moze da mi pop...

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 19:11:20 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Citat

tako je sigurno pricao i Matiji : ma nisam casna rec Oljici rekao da je mnogo ruzna i da moze da mi pop...

Smile Smile Smile Smile
aaaa...nije rekao da MOZE da mu pop***,nego....DAO bih joj da mi pop***,ali je mnogo ruzna Smile Smile Smile

matija je ipak evropski covek...pun razumevanja Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Citat

Smile Smile Smile Smile

Рекао је Ољи да је много ружна и да биј јој дао да му попуши да је мало лепша,а овако ништа.
Плачи мајко Србијо,какве министре имаш који су добили споменик за животно дело.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Zasto sada plujete velju kada je postavio kamen temeljac na jednu osnovnu sklou da ne bi djaci isli u skolu na casove u seoski dom kulture??
gde su to skoro uradili zuti i Djilas iz NIP-a???
A Velja gura.
Mogu samo da mu zuta *ovna - kao sto ih nazva -pljunu pod prozor.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Zasto sada plujete velju kada je postavio kamen temeljac na jednu osnovnu sklou da ne bi djaci isli u skolu na casove u seoski dom kulture??
gde su to skoro uradili zuti i Djilas iz NIP-a???
 A Velja gura.
Mogu samo da mu zuta *ovna - kao sto ih nazva -pljunu pod prozor.

Школа?!
Он углавном поставља темеље за изградњу црква.А како реконструише путеве то да не причам(мислим како финансира).
Веруј ми,јадан је онај који Вељи пљује под прозор.
Немам жутицу,али мислим да су далеко изнад Веље.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 21:19:02 od Beogradski_Sindika »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Svima je , ko ima malo mozga, jasno da politicari u Srbiji imaju pakt o nenapadanju....
Naime, imaju precutan ili neki drugi dogovor, da jedni druge ne hapse i sude , zbog kradja i pronevera koje su vrsili za vreme svog mandata.......to sto se oni, satro, kao svadjaju, pred narodom, je sarena laza, i buckalica za somove.......

Zato i nema niti jednog ozbiljnog politicara  , koji je zaglavio robiju zbog pronevere, iako cela Srbija zna ko je sta ukrao...

Jedini je, cini mi se, ovaj nesrecnik Velja Ilic, toliko poludeo od para i vlasti, da je izgubio svaku kontrolu....i ako neko bude robijao za kradje i kraduckanja, a da ne pricamo o zloupotrebi sluzbenog polozaja, to ce biti bas on.........

Nekako se svim svojim kolegama politicarima - lopovima po malo popeo na onu stvar. Previse galame dize, pa ne mogu ljudi da kraduckaju.......to ce ga kostati slobode......
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@vanere
kai nam koja si politicka opcija ili si samo kontra svih pa da znamo sta sa tobom da pricamo
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia n73
sa veljom i onim sto obija trafike idemo u evropu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:41:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.