Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 17:07:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12246 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Zasto sada plujete velju kada je postavio kamen temeljac na jednu osnovnu sklou da ne bi djaci isli u skolu na casove u seoski dom kulture??
gde su to skoro uradili zuti i Djilas iz NIP-a???
 A Velja gura.
Mogu samo da mu zuta *ovna - kao sto ih nazva -pljunu pod prozor.

izgradio skolu.uzeo pare za 6 skola.izgradio 200 km puta koji se posle mesec dana raspadaju a uzeo pare za 1000km.psuje sve redom i vredja.al nema veze,samo malo kraducka.....on zasluzio spomenik?pre sam ja zasluzio spomenik...ili bilo ko sa ovog foruma...strasno.ja mu ne bi ni pod prozor pljuno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Stvarno najlakse je pljuvati po Velji. kada polovina nasih politicara bude uradila samo pola za mesta i gradove odakle su -kao Velja, Palma, Bidza,Raka Rdaovic i ostale "prostacine: onda neka ga pljuju -  ali neka nesto urade a ne samo da kraduckaju.
Velja kraducka  ali i radi a oni samo kraduckaju-pogresio sam oni kraaaaaaaaaduuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu i samo drapaju lovuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Stvarno najlakse je pljuvati po Velji

Nije stvar u tome, nego se on jedini eksponira kao da trazi da ga pljuju.
On jeste dosta uradio, ali takvo mu je i ministarstvo takvo da se sve vidi sta se uradi.
Niko nije rekao da nije snalazljiv ali mu je kultura = 0.
I na kraju se obruka kad je poceo da zida onu bolnicu za srcane bolesnike.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 12:41:48 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
POKRENUT POSTUPAK ZBOG SUKOBA INTERESA PROTIV MINISTRA ILICA

BEOGRAD , 12. oktobra (Tanjug) - Republički odbor za rešavanje o sukobu interesa pokrenuo je postupak protiv ministra za infrastrukturu Velimira Ilića zbog sumnje da je u vreme dok je obavljao funkciju ministra za kapitalne investicije povredio Zakon o sprečavanju sukoba interesa, objavljeno je danas na sajtu Odbora.

Ovakvu odluku Odbor je doneo povodom informacija objavljenih u medijima, da je 2006. godine na zemljištu koje Ilić ima u suvlasništvu sa bratom Vojislavom Ilićem, aktuelnim predsednikom Opštine Čačak, počeo gradnju privatne bolnice, ali bez prethodno pribavljenje odgovarajuće građevinske dokumentacije.

Investitor bolnice veličine 3.000 kvadratnih metara je Velimir Ilić iz Atenice.

"Imajući u vidu obimnost i značaj ove investicije i resor koji ministar Ilić vodi, Republički odbor smatra da funkcioner ima obavezu da Oboru i javnosti precizno i u potpunosti izloži finansijsku konstrukciju ovog projekta", navedeno je u tekstu Zaključka.

Odbor je dodao da, na osnovu prikupljenih podataka pre pokretanja postupka proizilazi postojanje osnovane sumnje da je ministar Velimir postupio suprotno odredbama Zakona o planiranju i izgradnji, koje uređuju način izgradnje objekta jer je izgradnju objekta započeo pre dobijanja građevinske dozvole za izgradnju i akta o urbanističkim uslovima.

Odbor je takođe naveo da činjenica da je navedenu dokumentaciju Ilić pribavio posle započete gradnje ne isključuje potrebu provere tih podataka "s obzirom na funkciju koju obavlja ministar Ilić i okolnost da je njegov brat predsednik Skupštine opštine Čačak".

"Provera ovih podataka od posebnog je značaja za ocenu eventualne povrede odredbe Zakona o sprečavanju sukoba interesa, koji propisuje zabranu da funkcioner ostvari prava za sebe i drugoga, ako se time krši jednakost građana pred zakonom", piše u Zaključku Odbora.

Na sajtu su citirane i kaznene odredbe Zakona o planiranju i izgradnji kojima je, između ostalog, propisano da će se kazniti za krivično delo zatvorom do tri godine fizičko lice koje je investitor ili odgovorno lice u pravnom licu koje je investitor objekta koji se gradi bez odobrenja za izgradnju i glavnog projekta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070809
sa veljom i onim sto obija trafike idemo u evropu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

jok nego cemo sa krimosima, pederima i narkosima.... Smiley
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 15:38:25 od malkovitch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
VELIMIR ILIĆ: NIKO MI NIJE REKAO DA TREBA ODBORU DA PRIJAVIM GRADNjU KLINIKE

BEOGRAD – Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić izjavio je danas da je za izgradnju privatne bolnice u Kačuljicama kraj Čačka pribavio sve potrebne dozvole, ali da nije znao da gradnju treba da prijavi Republičkom odboru za rešavanje o sukobu interesa.

„Podneo sam zahteve najurednije svim nadležnim institucijama koje su potrebne da daju dozvole... Svi su mi odgovorili pozitivno”, rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

Na pitanje novinara zašto nije prijavio Odboru za rešavanje o sukobu interesa, Ilić je odgovorio „nisam znao, niko mi nije rekao da treba odboru da prijavim”.

„Svi su ćutali i dali saglasnosti i ja sam platio sve takse i obaveze koje su izuzetno velike”, rekao je on i dodao da je nakon pokretanja ′hajke′ u medijima o tome odlučio da radove stopira i kliniku ne gradi.

Republički odbor za rešavanje o sukobu interesa pokrenuo je postupak protiv ministra za infrastrukturu Velimira Ilića zbog sumnje da je u vreme dok je obavljao funkciju ministra za kapitalne investicije povredio Zakon o sprečavanju sukoba interesa, objavljeno je na sajtu Odbora.

Ovakvu odluku Odbor je doneo povodom informacija objavljenih u medijima, da je 2006. godine na zemljištu koje Ilić ima u suvlasništvu sa bratom Vojislavom Ilićem, aktuelnim predsednikom Opštine Čačak, počeo gradnju privatne bolnice, ali bez prethodno pribavljenje odgovarajuće građevinske dokumentacije.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@ boki
 shvato da treba da mu dopuste da zida. Nece on niosta poneti sa sobom -ostace narodu Srbije ako nista . Ako se utvrdi sta je nepravilno -oduzme se i postaje drzavna svojina a onda na tender, licitaciju,..Drzava u svakom sluycaju ne moze da izgubi osim ako mu zabrani zidanje klinike.
nece on poneti sa sobom pod zemlju nista kao sto ni Milosevic nista nije odneo pod lipu ali raz;lika izmedju njih dvojice je velika- velja radi i grdai -usput se*enda a Milosevic je samose*endao i slab uradio za Pozarevac-koji tek sada postade anatemisan grda zboh Lipe.
Da je prost, prost je aliu ponavljam on je nesto uradio i radi za razliku od ostalih neobavestenih i slicnih.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Kakva se hajka vodi protiv Ilica preko B92 je prost za nepoverovati. :shock:U ovoj zemlji ima na hiljade problema o kojima bi moglo da se prica i koji su mnogo vazniji od Velje.Citava koncepcija im se zasniva da polovinu vesti posvete hajci na Velju a druga polovina o radu LDP.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Kakva se hajka vodi protiv Ilica preko B92 je prost za nepoverovati. :shock:U ovoj zemlji ima na hiljade problema o kojima bi moglo da se prica i koji su mnogo vazniji od Velje.Citava koncepcija im se zasniva da polovinu vesti posvete hajci na Velju a druga polovina o radu LDP.

kavu si reakciju ocekivao od bleeeeeeeeeeeeeeeeeU92     kada je Velja onako pocastio Oljicu Beckovic ??????
A to sto oni velicaju narkomane iz lDp-a nije i neka novost.
RTS je velicao SPS i Milosevica i okrenuo narod protiv njega a bleeeeeeeeeeeeU92 ce to isto napraviti zutima, LDP i NVO-ima.
Zato neka se tamo jos malo vide udari pljuvacina po Velji , Kostunici, SRS, narodnjacima i slicnima a oni samo dobijaju pomalo rejting, uvek po neki procenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Sve je to meni jasno,ali ipak preterase.
Bukvalno su jedno vreme slali svaki dan po jednu ekipu na plac gde je Velja nesto gradio,da bi to posle servirali kao udarnu vest.Ako slucajno neko nije hteo da ih pusti na privatno vlastnistvo odma bi ih optuzili da su im pretili,tukli,lomili opremu normalno sve u propagandne svrhe.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 17:07:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.