Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Okt 2025, 12:38:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12747 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@ boki
 shvato da treba da mu dopuste da zida. Nece on niosta poneti sa sobom -ostace narodu Srbije ako nista . Ako se utvrdi sta je nepravilno -oduzme se i postaje drzavna svojina a onda na tender, licitaciju,..Drzava u svakom sluycaju ne moze da izgubi osim ako mu zabrani zidanje klinike.
nece on poneti sa sobom pod zemlju nista kao sto ni Milosevic nista nije odneo pod lipu ali raz;lika izmedju njih dvojice je velika- velja radi i grdai -usput se*enda a Milosevic je samose*endao i slab uradio za Pozarevac-koji tek sada postade anatemisan grda zboh Lipe.
Da je prost, prost je aliu ponavljam on je nesto uradio i radi za razliku od ostalih neobavestenih i slicnih.

Davno sam sebi obecao, da cu se castiti , tako sto necu polemisati sa mentolima....ali, eto.....jace je od mene, kada procitam ovakvu mega glupost......... Smile

Dakle, naka gradi, Velja.......sta ima veze, satro, nece poneti u grob Smile

Ostace drzavi Smile Smile Smile Smile

Prvo , nece ostati drzavi nego njegovoj deci, mentolu.......drugo , i vaznije, kada bi gradio gde ko hoce , i sta god hoce, mogao bi sutra neki mentol, kao ti, ili Velja, da podigne luna park na sred Knez Mihajlove, naravno , onako odokativno......bez papira.

Kada dodju da ruse, on ce da kaze.....nemoj da mi rusite luna park, ostace narodu, necu valjda u grob da odnesem Smile

Boze, stvarno treba biti mnogo hrabar, ili mnogo retardiran, pa pisati ono sto ti pises , a ljudi citaju..... Smile
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Velja Ilić  je bivol ili volina, da proste ova zivotinja sto je poredim sa ovim egzemplarom!
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 21:11:52 od duvanac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bravo za B92  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Vondere do sada te niusam vredjao ali tvoj post mi dalke daje za pravo da te nazivam kako zasluzujes.
Stvarno ne mogu da shvatim da nista ne znas o Velji. Definitivno Cacak i okoolina ga slave kao najveceg coveka. Za vreme Milosevica bez icije pomoci i smetnji SPS  je radio i grdaio Cacak i okolinu.
Zar ne vidis i da dadlje redi za Cacak kroz razne programe Vlade za infrastrukturu u kao ministar kapitalnih investicija.
po tebi je Velja veci skot od Miskovica, Ceptera, Milana BEka, Vuka Hamovica, Boze Djelica, Aleksandra Vlahovica,..clanova i finansijera zutih *ova*an -kako ih je narodski Velja nazvao.

Ma stvarno neka sam ja retrd i mnetol ali ti zivi sa gramom mozga -medicinski slucaju-od rodjenja zivis sa gramom mozga i bez mozga jer ne mogu da lekari nadju tako malu klicinu u tvojo tikvi.

Inace gledajuci tvoje umotvorine po forumu samo primetih da si u poslednjih deste bar u sedam poruka izvredjao sagovornike a na groblju foruma sam primetio bar jedno tridesesetak tvoji "pametnih " postova/Stvarno si mega ,....na forumu. I da li si primetio da se jedino slazes sa sipcem glavatim alalmalecka???
tandem ste snova za,.....
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 23:37:37 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mir...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 405
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
pa ja sam veci umetnik od njega jos sam sa dedinja..
IP sačuvana
social share
There's more then one way to lose your life to a killer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Velja Ilic

Lep, mlad covek, savremenih shvatanja, sofisticarane duse, prefinjenih manira, pro-shabanski orjentisan Smile sa izrazenim osecajem za toleranciju i drugacije misljenje, nije sklon parama Smile

Toliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
Bravo za B92  Smile Smile Smile

Sto se tice serija stvarno bravo! A sto se tice poltike daleko je to od dobrog!!! Skroz su prosrpska televizija!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Mislim, ako moze ministar, mozemo valjda i mi .......

Tesko ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
sto nam pobrisa postove munkoZe? Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Okt 2025, 12:38:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.