Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 02:23:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12593 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Jok man kur velja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Cim se on zove Velimir Velja Ilic ... mnoge stvari postaju jasnije Smile Smile
e ovo je smislenost Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile....ja tebi dam 1000eura ako mi pokazes tvoj jedan smisleni post Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Jok man kur velja  Smile Smile

Covek je iz Cacka ... nemoj tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Šumadijski rokenrol,vidouz i te fore ...... Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Neka neko postavi strip iz blica od juce Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Taj vaš  Velja je moderan, prati trendove,frajer kojeg ne kapirate ....  Smile

Cim se on zove Velimir Velja Ilic ... mnoge stvari postaju jasnije Smile Smile

Nidzo - isto kao i ti i maleckaa... kako se samo nadopunjujete  Smile  Hoce da padne jedan bratski (moderan) hrvatsko-albancki kres?  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 09:29:46 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Мишковић води хајку против мене (1)

Пошто сам Коштуничин партнер, схватили су да ако сви из опозиције иду на мене постоји могућност да експлодирам и да влада оде

ИНТЕРВЈУ
Министар за инфраструктуру, бивши министар за капиталне инвестиције и будући председнички кандидат Велимир Илић данима не силази са новинских стубаца, прво због концесије, потом због градње болнице, затим због наводног инцидента са секретарицом Драгана Ђиласа, а сада и због оптужби које је изнео на рачун свог колеге Ђиласа и председника државе Бориса Тадића да су организовали медијску хајку на њега. Хајде, да не буде да ми новинари тражимо само лоше ствари о вама. Ја сам се сетила да су вас у првом мандату грађани, ако је веровати неким агенцијама за истраживање јавног мњења, прогласили најбољим министром. Да ли ви имате утисак да такве позитивне ствари о вама новинари избегавају да помињу и да примећују само негативне?

Не , не примећују, ја мислим да су то налози који долазе са друге стране из других политичких опција, то су новинари који долазе из конкуренције, и онда се потенцира нешто минорно и периферно да би се сакрили прави проблеми и велике афере.

Ни ви не заостајете у лансирању афера.

Знам много, ту сам 17 година. Знам штошта и знам да не може све одједном да буде боље, али појединци су превршили све мере и покушавају да приватизују ову државу.

Који појединци?

Они који су узели многе медије, спонзоришу многе активности...

Добро, реците име?

Од ЈУЛ-а, СПС-а, Зоранове владе, увек су присутни, и данас су присутни. Ево, конкретно име. Ја највише проблема имам са Мирославом Мишковићем и он стоји иза многих ових проблема. Једино му ја нисам у игри и пришао на поклоњење, други јесу. Кад сте чули да Српска радикална странка напада Мишковића. Никад. А зашто?

Па, нисам чула нешто ни вас остале.

Како мислите?

Па ко је од ваших коалиционих партнера рекао нешто о Мишковићу?

Па ја зато и кажем, једино сам ја. Чак ме је Мишковић и тужио и тај спор је на суду.

А за шта сте га конкретно напали?

Па, нисам га напао рекао сам му да мало прикочи, да је прешао све границе, ево сад иде и на највећи српски бренд Црвену звезду. Значи свугде је, од аграра, банака, осигурања, путева, грађевине, трговине, комплетно увоз, извоз, дозволе. Да ли он гради без дозволе, како гради објекте, на којем земљишту... То треба погледати. Ја сам о томе и говорио и писао и упозоравао, али не вреди. Знате, ако се замерите тим политичким моћницима може свашта да се догоди. Према томе ја сам имао тај проблем. Ми знамо ко финансира поједине медије, и на који начин и, наравно, касније добију домаћи задатак да крену на вас. Данас се пише о некој клиници која вреди пар стотина хиљада евра, а не пише се о објектима који вреде милионе евра и који се налазе на атрактивним локацијама.

Али не би Мишковић имао пола Србије да власт то не одобрава.

Па, ја не желим сад да коментаришем посебно Мишковића и његов рад, али понављам, ако Дедијер и остали мене контролишу и помињу за сваку ситницу, кад променим цреп на кући...

Добро, дајте да разграничимо неке ствари. Дедијер је надлежан за спречавање сукоба интереса у раду државних службеника.

Јесте, али да ли су Мишковићеви директори били главни у министарству финансија у прошлој влади, да ли су сад водећи у приватизацији, да ли су годинама водећи у свим државним институцијама што се финансија тиче? Да ли је то сукоб интереса?

Али ви сте били и у прошлој и у овој сте. Ова влада је узела Мишковићеву десну руку Милку Форцан за члана државног савета за брендирање Србије, иако Врховни суд треба да испита да ли је Мишковић прешао границе монопола. Како њему све то прође а нико од вас ништа не уради?

Па и мене то интересује.

Па јесте покренули то питање негде, на влади?

Па, што ја морам да покрећем, мене то не интересује. Али видим на свим важним састанцима, без обзира где се дешавају и на ком нивоу, видим Мишковић је присутан.

А ко га позива?

Не знам ја то. Тиме одређени органи треба да се позабаве. Ја сам се замерио Мишковићу и многи новинари који су са мном пријатељи кажу ми имамо налог од шефа, речено нам је то, и сви ми кажу, па знате Мишковић стоји иза тога, ми то знамо и ми то не можемо да зауставимо.

Јесте разговарали о томе некада са премијером?

Нисам разговарао, не желим да разговарам ни са ким о томе. Имам пуно проблема и није једноставно радити ово што ја радим и ући у сукоб са онима са којима сам ја морао да уђем. Видите сада се препуцавају ЛДП и ДС, наравно преко мене и НС. Препуцавају се радикали са ДС опет преко мене. То је покушај да се разбије ова влада, а ја сам колатерална штета. Пошто сам ја Коштуничин партнер у том послу схватили су да ако иду сви из опозиције на мене, значи постоји могућност да ја једног дана експлодирам и кажем до виђења и да та влада оде. И ја нисам од челика да издржим толике нападе.

Значи ви тврдите да је све што се пише по новинама хајка на вас која је резултат вашег сукоба са Мишковићем?

Па јесте, једним делом његова, једним делом политичких странака које желе да се сукобимо са ДС да би дестабилизовале владу.

Које странке у влади штите Мишковића?

Немојте мене... Штите га многе, али то је несрећа наша, Мишковића сви штите. Изузев пар нас. Сви га други штите.

На влади се не разговара о томе?

Па ја сам то питање покретао много пута, не на влади, али на одборима и састанцима разноразним, али увек се то затрпа и стави у други план. Све има своју позадину. И ја не желим да ратујем сад против Мишковића и лично немам ништа против њега, али молим вас лепо, не пише се о великим градњама и трговинама, а пуне се новине неким глупостима које су толико минорне и све чисто као сунце.

Ђиласа сте, заједно са Тадићем пре неки дан оптужили да су наложили Дедијеру и Одбору за сукоб интереса да вас нападне и тврдите да поседујете видео-снимке тог њиховог договора да вас униште? Где су вам те касете?

Слушајте, касету смо гледали и њу имају многи и сви ћуте.

Који многи?

Ево, један, да не набрајам друге, Биџа из Свилајнца.

И што је не покажете?

Ево, зовните Биџу нека вам он покаже.

Па нећу да зовем Биџу, питам вас, то се тиче вас, а не Биџе.

Па, нека се тиче мене. Али, новинари су погрешно пренели. Направљен је један састанак где је дат задатак да се крене, па каже немамо ништа за Илића, па каже онда дајте Дедијеру нека га јури. Мени су то рекли људи који су гледали. И све се одвија по програму који је тамо испланиран.

Што ви њима толико сметате?
Зато што преко мене иду на Коштуницу, јер су сад фини и увиђајни па неће директно на њега. И сад прозивају Коштуницу зашто Илић ово, зашто оно и ја сам у једној неугодној ситуацији. Мени долазе новинари даноноћно, у мом дворишту се налазе камере сваки дан и ја хоћу сад овде да вам саопштим да ћу своју имовину бранити свим расположивим средствима. И упозоравам ваше колеге да не могу да дођу на моје имање без претходне најаве и моје сагласности. То пренесите. Нећу на мојој фарми, у мом тору да се налазе манијаци који се декларишу као новинари. Јер тај манијак, који се представља као дописник Б92, није само правио интервју. Сељаци су дали изјаве да је сексуално злостављао животиње. Нећу манијаци да ми улазе у двориште. Можда их они називају дописници, ја не знам. Поједини новинари су корумпирани криминалци, банда против које ова држава мора да се бори, наглашавам појединци.

(Политика)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Мишковић води хајку против мене (2)

Али, хајде зато да рашчистимо шта је са том клиником. Да ли ви градите ту клинику? Да ли је требало да је градите сами или са неким. Како ћете ако одустанете од градње вратити кредит од пола милиона вера?

Не градим. И није тачно за кредит од пола милиона, ја сам то демантовао, него 200.000 евра. И шта вас интересује с ким је требало да градим клинику?

Па интересује ме зато што сте ви министар и што је покренута прича о сукобу интереса.

Ма нема сукоба интереса, ја имам 12 чланова породице, имам своје сопствене приходе и имам право да радим шта хоћу на свом сопственом имању.

Да, али по закону ви морате да пријавите Одбору за спречавање сукоба интереса.

Ма каквом одбору. Ко је још пријавио одбору, ко је пријавио, Ђилас , Ђелић јесу они пријавили... Је л’ Ђелић пријавио 10 милиона евра, што ја да пријавим одбору да зидам на мојој дедовини.

Па такав је закон.

Ко ми је то рекао. Ја сам пријавио где треба да пријавим и добио грађевинску дозволу, све папире, измирио све обавезе према држави и добио сва одобрења. Ми смо хтели да изградимо клинику и поклонимо бесплатно народу, ја и један део донатора, међутим, кад је почела хајка прекинули смо да зидамо и то стоји. И шта је моја грешка што нисам пријавио Одбору за сукоб интереса. Је л′ то једина моја грешка?

Не знам.

Па добро није ми нико рекао.

А је л′ имате све папире за градњу? У општини су давали контрадикторне информације, прво да немате, онда да имате...

Имам, али нисам хтео да их покажем Б92. Показао сам их новинару „Курира”, видео је све, ручали и отишао, а овима нисам хтео, нису ми симпатични и ето. Нисам ја дужан да показујем њима, ја сам дужан да покажем овлашћеном лицу.

Исто тако сте дужни да покажете и Одбору за спречавање сукоба интереса, јер је то по закону.

Ево, нисам.

Али ви сте морали да испоштујете тај закон какав год да је он. Ко мени гарантује да у вођењу министарства нећете направити неки сличан превид?

Па добро ако направим, одговараћу за то. А Б92 мени није показао службено, мојим инспекторима, папире за њихове просторије.

Можда из истог разлога као и ви њима, нисте им симпатични.

Али, ми смо тражили службено. Исто као што сам ја дужан да покажем Одбору и они су дужни да покажу мојим инспекторима. Него сам само ја проблем. Само мени траже, а нико не тражи за Сартид, за цементаре, за многе друге уговоре.

Стиче се утисак да кад год вас неко нешто пита ви скрећете тему. Кад се помене уговор о концесијама за аутопут, ви кажете да је проблем Сартид, кад вам помену болницу ви кажете да вам новинари силују овце, кад се помене сукоб интереса, онда ви окренете на заверу државних органа...

Не, не , не,... Зашто мени неко званично није тражио као министру да доставим папире. Хоћете конференцију за новинаре, хоћете да је одржимо на имању? Али морате организовано да ми тражите, да ја будем доле, да вам то припремим...

Па за концесију смо организовано тражили па сте опет...

Не, нисте у праву за концесију. За концесију влада може да донесе одлуку, а ви сте ми је тражили уочи одмора, онда је влада отишла на одмор, ја нисам могао, чекао сам да се врате. Договорено је да Ђелић контактира са Шпанцима, да скупи папире и да после обавести вас. Значи требало је једно месец дана. А за тај месец дана ја сам преживео медијски линч.

А зашто нико од министара или премијер није прискочио да вам помогне и каже, људи, уговор је у реду...

Нико није хтео да говори нешто пре званичне одлуке јер је процес био у току, а ви сте сви тражили од мене. Значи ја кад пођем на неки састанак ја добијем оквире у влади о којима могу да разговарам ја нисам овлашћен из оквира да изађем сам.

Али изашли сте из оквира када сте отказали званични састанак у Црној Гори и на своју руку отишли код Филарета.

То је моја лична ствар и ја сам одлучио да не идем.

Реците ми да ли је истина да је Ђилас хтео да направи фирму која би контролисала посао око Коридора 10 и да сте се зато посвађали и извређали његову секретарицу?

Нисам имао никакав сукоб са Ђиласом, нити са његовом секретарицом. Никад јој то нисам рекао. Нека покаже снимак.

Хоћете ли се кандидовати за председника?

После свега мислим да у Србији треба да се уведе мало чврсте руке. Доста је овог јавашлука.

Да ли за кандидатуру имате дозволу Коштунице?

Мени за то не треба дозвола ни од кога. Одлучили смо да видимо колико нам то Србија верује. На црту сви па да видимо колико ко вреди.

Да ли то значи да ће се народњачка коалиција распасти ако ваш партнер Коштуница подржи на изборима Тадића?

Не, не значи. Коштуница и његова странка имају право да подрже кога хоће, а Коштуница је према мени увек фер и коректан.

--------------------------------------------------------------------------

Београд не дозвољава велике пројекте

Важите за политичара који је највише допринео дебеоградизацији Србије. Шта вам је донело ту славу – изградња капиталних инвестиција или изградња локалних путева по Србији, преко чега, како вам се приписује, скупљате гласове?

Па на свему се скупљају гласови. Али мора да се ради равномерно у целој Србији. У Куршумлији осам села нема ни једног становника према Косову, био сам недавно у Медвеђи, Медвеђа се празни, погранично се Србија празни и све иде према Београду, Новом Саду... Ми желимо да изградњом инфраструктуре на селу зауставимо тај процес и да људи почну да се враћају. Жалосно је када добри сеоски домаћин постаје градска сиротиња јер у селу немају ни пут, ни воду ни трафо-станицу и са децом се зато сели у град. Када једна породица дође у Београд то град кошта одмах преко 100.000 евра.

Међутим, сада вас оптужују да сте запоставили Београд. Ето, шта на пример треба да се деси да Београд добије тако капиталну инвестицију и такав велики инфраструктурни објекат као што је још један мост преко Саве?

Није тачно. Београд има посебна средстава. Мост преко Саве ради град, јер је то градска саобраћајница. Ми једино учествујемо на обилазници. Београд је добио изузетно велика средства, али Београд као град не дозвољава те велике пројекте. Београд није дефинисао своју позицију. Београд је добио средства од државе да се гради обилазница, и ја нисам крив што је, када су затребале паре за Косово, Ђилас који руководи НИП-ом скинуо до задњег динара и све то дао за Косово. Радови су стали, а ми смо сад из министарства накнадно пребацили друга средства да радови не би стали. Драго ми је да је Ђилас, кад је видео шта су урадили, ургирао у Београду да и Београд да 300 милиона да се радови наставе, и ево сад је и Европска банка издвојила средства. То је кључни пројекат Београда. Београд који има милијарду евра средстава годишње ради шминкање паркова и тротоара у кругу двојке, а заборавља кључну ствар – саобраћај. Београд неће да седне са републиком да се договоримо, а то је било због двовлашћа. Сада ће се то изнивелисати, дувају бољи ветрови, укључили су се и Ђелић и Ђилас.

(Политика)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Evo cujem Velja napada Miskovica.
Kako se lepo gedza dodvorava glasacima. Kaze Velja u Srbiji treba malo cvrste ruke, jer je sve prevazislo svaku meru.
Naravno ta cvrsta ruka bi bio on.Ima Velja jos oko 200 jarana, da ih postavi kao Jocica za direktore u putevima, zeleznicama, ako moze i bankama pa da Srbija procveta. Tu je koalicioni partner Joca Trafika, koji ce drzatii neposlusne pod cvrstim pendrekom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Evo cujem Velja napada Miskovica.
Kako se lepo gedza dodvorava glasacima. Kaze Velja u Srbiji treba malo cvrste ruke, jer je sve prevazislo svaku meru.
Naravno ta cvrsta ruka bi bio on.Ima Velja jos oko 200 jarana, da ih postavi kao Jocica za direktore u putevima, zeleznicama, ako moze i bankama pa da Srbija procveta. Tu je koalicioni partner Joca Trafika, koji ce drzatii neposlusne pod cvrstim pendrekom.
gde nadje 200 jarana? Smile...ako skupi tri...puna kapa Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 02:23:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.