Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki emotivac ubio bejzbolkom novog decka bivse supruge  (Pročitano 6266 puta)
30. Dec 2017, 20:58:09
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Majka ubice sa Miljakovca: Poludeo je kada je umesto ćerkice zatekao GOLOG LJUBAVNIKA bivše žene, ali nije hteo da ga ubije

Ovo u ispovesti za „Alo!“ kaže Jelena Carević, majka Nemanje Carevića (35), osumnjičenog da je 23. decembra provalio u stan bivše nevenčane supruge sa kojom ima dvogodišnju ćerku i bejzbol palicom nasmrt pretukao Miliju Medića (32), koji je sa Marijanom (23) bio u vezi.

- Moj sin je veliki emotivac. Milion posto znam da nije želeo da ubije tog momka. Napao ga je verovatno u afektu, iznerviran što u stanu nije zatekao svoju ćerkicu, već golog ljubavnika bivše supruge! Šta je drugo mogao da uradi, nego da odreaguje kao ljumoborni muškarac? Nemanja nije povredio bivšu suprugu, već je napao tog sirotog momka. Sve se odigralo spletom nesrećnih okolnosti. Žao mi je što je izgubljen jedan ljudski život! Moje dete nije imalo nameru nikoga da ubije niti je u stan bivše supruge otišao smišljeno da bi nekoga usmrtio! - kaže ucveljena majka osumnjičenog i dodaje da je Nemanja u braku bio maksimalno posvećen porodici.

- Nemanjina bivša žena dete je ostavila svojoj familiji samo da bi bila sa ljubavnikom. Svako ko poznaje našeg Nemanju vrlo dobro zna da on nikoga ne bi namerno povredio niti bi ikada smišljeno učinio bilo kakvo zlo. Sve ovo što se dogodilo, njemu će najteže pasti i biće mu veća kazna od bilo koje robije! Marijanine prijave protiv Nemanje za navodno nasilničko ponašenje su laž, bes i hir bivše žene. On je za nju i dete davao i zarađivao koliko god je mogao. Mi smo im, kao roditelji, pomagali. Nismo im se mešali niti im dosađivali. Nemanja je stambeno obezbeđen, tako da je snaja ima apsolutno sve uslove, ali joj to, izgleda, nije bilo dovoljno - sa bolom u glasu priča Jelena Carević.

Brutalno ubistvo se dogodilo 23. decembra, oko dva sata ujutro, u naselju Miljakovac. Osumnjičeni Carević provalio je u stan bivše supruge Marijane i bejzbol palicom usmrtio Miliju Medića. On je istog dana, oko 19.30 sati, otišao u policiju i predao se, govoreći: "Ja sam taj kojeg tražite!"

Sin načelnika

Kako je "Alo!" već pisao, Carević je mirno sve priznao. Tvrdio je da nije planirao ubistvo i da se sve dogodilo u afektu. Potiče iz imućne porodice, a ranije je i sam imao problema sa drogom i izlečio se u Rusiji.

- Svi su šokirani onim što je uradio, jer je iz fine i bogate porodice. Njegov otac je penzionisan kao načelnik šestog odeljenja MUP-a Srbije, dok majka Jelena radi u Domu zdravlja u Zemunu kao laborant - kažu prijatelji porodice Carević.

Izvor: Blic

Inace, za one koji ne znaju... sesto odeljenje je deo DB, a tatko je bio povezivan sa politickim ubistvima devedesetih. Nikad nisa nije dokazano, naravno.

Ne bi me cudilo da uskoro osvane da je ubijeni pripadao pedofilskom krugu, a da ga je veliki emotivac napao zbog toga.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2017, 21:01:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Кад видим наслов одмах знам да си ти. Smile

-----

Иначе, сад озбиљно... Не знам.

Гледали смо ћале и ја пре једно... пффф... десет година на неком левом каналу, ваљда Палма. Отишли у Забелу да раде интервјуе са робијашима и неки проћелави крезуби идиот, мртав ладан, прича "Ја сам им рек'о да се раставе, да не дам ја, ал' они нису хтели, па сам дошао код њи', њој сам испалио четири метка у пределу грудног коша а њему три".

Жена се развела од пијаног идиота који је малтретирао, а потом нашла типа са којим је почела да живи, а он их је "упозорио" да он то "не дозвољава", па како нису хтели да прихвате његову одлуку - убио их.

Пита га новинар како му је сад и добије одговор "Па ето, фино... Седимо, причамо, играмо шах". У смислу, типу је феноменално, не мора да ради ништа, три оброка дневно, топло, шах, домине, зезање...
« Poslednja izmena: 30. Dec 2017, 21:19:49 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Molim lepo, to je njegova majka rekla za njega... da je mu je bivsa zena (u stvari devojka) kriva jer se ovaj iznervirao i u dva nocu svratio da vidi cerku... pa u stanu svoje bivse devojke zatekao njenog novog decka...

Citat
Moje dete nije imalo nameru nikoga da ubije niti je u stan bivše supruge otišao smišljeno da bi nekoga usmrtio!

A ovo je tek vrh... obicno kada ides da se sretnes sa svojim detetom nosis i bejzbolku jer moze da te napadne i unakazi... malo dete...

Mislim... jbt.. s druge strane, kako jedna porodica laboranta i policajca moze da spada u imucne?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
35 godina... Još jedan koji je odrastao devedesetih.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
А не мајка ће рећи био је говно и мучио је животиње кад је био мали... Smile

Ајде мало да се уозбиљимо. Smile

Некако могу и да разумем да неко убије жену/љубавника ако их нађе у кревету падне му мрак на очи и јебига...ово бивша жена сигурно је и знао да се виђа са овим и као у афекту... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Balkan je to, svi su tu duboko emotivni  Smile

Citat
A ovo je tek vrh... obicno kada ides da se sretnes sa svojim detetom nosis i bejzbolku jer moze da te napadne i unakazi... malo dete...

Dobro, mozda je hteo cerku da uci bejzbolu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
saće da nauči kako se čuvaju deca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
jbt koji naslov...

Citat
Poludeo je kada je umesto ćerkice zatekao GOLOG LJUBAVNIKA bivše žene, ali nije hteo da ga ubije
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
Dobro, mozda je hteo cerku da uci bejzbolu  Smile

Ma ne,hteo bivšoj da se umili predbožićnim trešenjem tepiha,ali je negde zaturio praher.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Ovo u ispovesti za „Alo!“ kaže Jelena Carević, majka Nemanje Carevića (35), osumnjičenog da je 23. decembra provalio u stan bivše nevenčane supruge sa kojom ima dvogodišnju ćerku i bejzbol palicom nasmrt pretukao Miliju Medića (32), koji je sa Marijanom (23) bio u vezi.

Овде престао са читањем. Јебе се девојка са 9 и 13 година старијим ликовима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.