Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:40:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat-astro analize  (Pročitano 33382 puta)
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nedavno sam gledala neku emisiju na tv, gde je jedan astrolog rekao kako on prognozira da ce pobediti Vodolija! A ako je Ivan u podznaku Vodolija, jos jedna potvrda za mog favorita Smile
alexandra je vodolija....a nije da makar stigne do finala  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
daca: ovan/lav
gaga: ovan/blizanac
karlo: vodolija/vaga
saska: vodolija/devica
edin: blizanac/vaga
nikola: ovan/lav
maja: vaga/lav
sava: jarac/skorpija
veselina:devica/devica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ljudi ,pao je Sava,u zagrljaj Dragani Smile
Prochitajte analizu sinastrije na prvoj stranici Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

born to be wild

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
meni je delovalo kao da joj je 'pao u zagrljaj' jer se oseca ugrozenim sad kad su se svi primili da budu protiva njega...
Poslije onog zadatka,kad je zapamtio 202 pojma,mislim da je ovo prvo u pitanju,da o spaljivanju nema ni govora Smile
Ovo se odnosilo na Savu...kod njegovog zaista chudnog ponashanja,nece da saradjuje,totalno je izgubljen,Pluton ga razara,razara mu um,ponasha se destruktivno....
Bez obzira shto prichaju razmazeni gastajbarter...on mora jednostavno da pukne
pa ko ne bi pukao? mislim stvarno je strasno sta je bb uradio, a oni svi ko ovca do ovce pali u klopku i poceli da mu namecu krivicu i da ga prozivaju. posebno ona aleksandra...ona devojka stvarno nije normalna. jedva ceka da se svadja, tema nije ni bitna. a bila sam bas odusevljena njom do tog dogadjaja.
sava je samo prvi dan radio s zadovoljstvom,a ostala 3-4 se mucio...al je ipak radio.
volela bih da vidim enu i marka na njegovom mestu...a i sve ostale...
a ivan je druga prica. ume da zapamti, al ume i papagaj. ja sam mislila da gledam reprizu nominacija kad sam videla koje razloge navodi za kandidate. haha. oborio je svetski rekord velikog brata u smaranju... i sitnicav je. bljak.
sta mislite sta ce biti s njim i aleksandrom (ona je bas u fazonu za nesto:))...dal ce joj ikada oprostiti sto mu je izvredjala sanjicu?
IP sačuvana
social share
aspire to inspire before you expire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Molim bez off-topa,imate temu Veliki Brat,ovjde su samo astro analize Smile

Posto sam doznala Savin podznak,dopunila sam analizu na prvoj stranici  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 21:31:16 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ova konjukcija Sunca i Merkura ima kvadrat sa Satrunom,zato on cesto voli da se osami.Saturn mu je sigurno donio tezko djetinjstvo na neki nacin,probleme sa ocem ili neslaganje sa njim.

Mjesec na 2 st Shkorpije,na 3 st Shkorpije je Mjesec u padu,jako loshe za djetinjstvo,mislim da se Ivan jako napatio u zivotu.Prichao je o bolesti majke,Mjesec je pored ostalog majka,Mjesec konjukcija Pluton pa josh kvadrat Mars,dva teshka malefika,ostaje bez majke,dusha pati.... Smile

Andela, svaka čast na trudu i tumačenju  Smile Ovo gore, citirano, potvrdjujem...negde sam čitala da ima probleme sa ocem a u emisiji sam čula da je izgubio majku ... pogodak  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

born to be wild

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
pa izvini, ja se ne razumem mnogo u astrologiju a zelim da ucestvujem u raspravi, odnosno da delimo misljenja. zar nije poenta astrologije da objasni licnosti i moguce dogadjaje. ja sam samo prokomentarisala to sve. znaci nije bio off topic nego komentar na njihove licnosti u datoj situaciji, pre mala digresija.  Smile
poenta mog izlaganja je bila da nema veze s horoskopom sto je on upao u bedak zbog cele situacije, svako bi. (taj off-top si ti pomenula/shy) ali sigurno ima mnogo veze s astrologijom sto je takva faca. Smile
a i pitala sam za aleksandru i ivana, sta mislite dal ce nesto biti izmedju njih (naravno konsultujte natalne karte), jer me stvarno zanima tumacenje.
...ako moze?  Smile
poz svima
IP sačuvana
social share
aspire to inspire before you expire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
faktap, jasno je rečeno koja je svrha ove teme. Dakle rasprava jeste ali u vezi natalnih karti !
Za razglabanje o njima na osnovu onoga što smo videli i čuli u temi o Velikom bratu u podforumu Film...

Poruke koje nemaju veze sa temom će ubuduće biti brisane...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo trenutak kad je Marko izbachen,u odnosu na njegov natal(nemamo sat Markovog rodjenja ne zaboravite)

Venera koja je u natalu jako ugrozena,konjukcijom Marsa i kvadratom Urana,zato tako chesto mjenja cure,opterecena je tranzitom Saturna(konjukcija)plus tranzitni Mars,kvadrat Smile
Vladar osme kuce ,u tranzitu je Mars,konjukcija natalni Jupiter,mislim da vladar tranzitne osme,kida srecu Smile
Pogledajte kako je natalni Jupiter ugrozen,kvadrira ga tranzitni Uran i ,pravi sa njim konjukciju tranzitni Mars.

Znachi,ovdje su ugrozeni jupiter i Venera,shto se jasno vidi.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 00:26:18 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za Enu: rodjena 9.oktobra 1986
00.10 h
Novi Sad
podznak lava ,mesec u strelcu!
Eto malo da vam pomognem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:40:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.