Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:55:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat-astro analize  (Pročitano 33275 puta)
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema na cemu,zadovoljstvo mi je da ja mogu u necemu da vam pomognem jer u astrologiji ipak nemam sta da kazem.....ko vas jos zanima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
..ko vas jos zanima?

Pa eto...treba nam podznak Edina,Ene,Marka,Save,Jadranke,Maje,Aleksandre,za sada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

born to be wild

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
meni nije jasno kako su maja i marko tako agresivni. ja sam mislila da su vage ladovina. za maju bih pre rekla da je ovan (ne mislim nista lose o ovnovima, samo su nervozniji i direktniji). a za marka bih rekla da je...hm...jel postoji horoskopski znak ljiga?
IP sačuvana
social share
aspire to inspire before you expire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Edin je blizanac-vaga(pise da se u njegovoj kuci slave i karijere nalazi mesec...),Za maju znam da joj je mesec u jarcu....Jadrankin mesec je u raku....
to je sve sto imam,nisu pisali detaljnije,inace alaksandra je jako zanimljiv lik.sta vi kazete na to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Ivan ima egzktnu konjukciju Sunca i Merkura na 9-tom stepenu.Neki astrolozi kazu da je to eksplozija uma,neki da Sunce spalu svaku planetu u svojoj blizini,a vi prosudite sami.

Poslije onog zadatka,kad je zapamtio 202 pojma,mislim da je ovo prvo u pitanju,da o spaljivanju nema ni govora Smile

Citat
Ponekad ce ga u ostvarivanju svojih ciljeva ometati kvadrat Merkura i Plutona i opozicija Merkura i  Saturna.Uticaj Saturna mogli smo vidjeti i  na organizovanju specijalnog zadatka,kad je sumljao u sebe i plasio se da ce ga ostali ukucani provaliti.

Ovo se odnosilo na Savu,Merkur mu je zaista ugrozen sa ova dva malefika,shto se sinoc vidjelo,kod njegovog zaista chudnog ponashanja,nece da saradjuje,totalno je izgubljen,Pluton ga razara,razara mu um,ponasha se destruktivno....
Bez obzira shto prichaju razmazeni gastajbarter...on mora jednostavno da pukne,nemoze pritiske 2 malefika da izdrzi...samo da pogledam josh tranzite...
Tranzitni Uran konjukcija natalni Jupiter,pa josh kvadrat natalni Mars,samo da se ne razboli Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 19:07:13 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ivan je po meni jako interesantan decko,jako mi se svidjaju njegova razmisljanja,izrazito je studiozan...nacin na koji objasnjava druge ljude je po meni izuzetno zanimljiv....kada je opisao savu u dve recenice; muti vodu da bude dublja i baca ljudima prasinu u oci.....zanimljivo!za ivanov mozak sve pohvale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Nedavno sam gledala neku emisiju na tv, gde je jedan astrolog rekao kako on prognozira da ce pobediti Vodolija! A ako je Ivan u podznaku Vodolija, jos jedna potvrda za mog favorita Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma pogledajte samo tranzite u vrijeme kada će se saznati ko je pobjednik...potpuno jasno je da je to Ivan...a za njega inače mislim da se ponaša potpuno proračunato kao i svi jarčevi, tačno zna ko najviše gleda VB i ko su ti koji glasaju pa govori ono što bi oni voljeli čuti...ima izuzetnu sposobnost koncentracije i jeste pametan pa neka pobijedi, a njemu su kao jarcu pare i najmilije...ni ja u Maji ne vidim gotovo ništa od vage...nisam joj pogledao horoskop, vjerovatno joj je ME ugrožen od MA ili UR ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a koja je to kuca slave?jako me to zanima,zato sto sam se i ja prijavila za velikog brata,prosla nekoliko kastinga ali me nisu pozvali u kucu-smrc....zato sam ja toliko zainteresovana za velikog brata....pa me zanima kakva je situacija u mojoj kuci slave i da li ima sanse da jednog dana izadjem iz anonime? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
MorskaZvezda, pa ovde govorimo o horoskopima ljudi koji su u kući Velikog Brata.
Dakle, vratite se na temu,komentarišite njihove horoskope a za sva sporedna pitanja postoje već predvidjene teme Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:55:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.