Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603429 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Karlo sedi na jednom delu garniture držeći u rakama fotoaparat i pregledavajući snimljene fotografije. Istovremeno, Veliki Brat poziva Đorđa u ispovedaonicu, a Vladimir i Manuel pokušavaju da utvrde koji ima razvijenije stomačne mišiće. Na kraju, Arsa priznaje da u tome ipak ne može parirati Manuelu.

On navodi da je to zbog toga što Manuel posećuje teretanu. Piroćanac tvrdi da njemu niko ne brani da takođe redovno vežba i više pazi na svoj izgled i da ga najviše ljuti kada ljuti odlazak u teretanu doživljavaju kao nešto negativno i neprirodno.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Jelen pivo- to mi je milo!
Ukućani su završili turnir u malom fudbalu. Pobednici su Manuel i Radašin koji su odigrali pobedničko kolce. Radiša se posebno obradovao tome što ce dobiti 50 litara piva i kaže da mu je to dovoljno za zagrevanje.

Mira komentariše da joj je krivo što je ispala u prvom kolu i da joj ostali zadaci nisu bili interesantni kao ovaj. Odmerava Manuela i kaže kako mu odlično stoje dokolenice i pričaju o svetskom prvenstvu u Africi. Kiki i Jovana se raduju jer im je Veliki Brat poklonio dresove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile Smile Smile

Manuelito do pobede  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Smile Smile Smile

Njega samo do ispadanja nikako do pobede.Iskreno bih voleo da izbace sutra lazno njega ili Arsu pa da vidimo sta oni misle o ostalim ukucanima posto mislim da se mnogo prave "fini" i jedan i drugi a da uopste nisu takvi kakvi se predstravljaju tj. Manuel "dobrica" a Arsa "kuler" koji je sa svima super
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dragicin ego = 100 x Njena Masa..
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Dragicin ego = 100 x Njena Masa..
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Smile Smile Smile

Njega samo do ispadanja nikako do pobede.Iskreno bih voleo da izbace sutra lazno njega ili Arsu pa da vidimo sta oni misle o ostalim ukucanima posto mislim da se mnogo prave "fini" i jedan i drugi a da uopste nisu takvi kakvi se predstravljaju tj. Manuel "dobrica" a Arsa "kuler" koji je sa svima super
ipak najbolje da vidimo neko žensko , pre su žene sklone ogovaranju.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Novi dnevni zadatak u Kući je održavanje turnira u stonom fudbalu.

Manuel je ostalima pročitao sadržaj zadatka. Ukućani su dobili i dresove, zastavice, trake, patike, kompletnu opremu za sport i navijanje.

Pobednička ekipa će dobiti do sada neviđenu nagradu - video poruku iz spoljnog sveta, kao i 50 litara "Jelen piva" od sponzora turnira, na kućnu adresu.

Odmah je nastao problem, jer je trebalo da se "fudbaleri" podele u ekipe po dvoje, i da ostane dvoje sudija. Ali sudije, pošto ne učestvuju u takmičenju, ne mogu da dobiju nagradu. Na kraju su se ukućani diplomatski dogovorili da sudije naizmenično budu Enis i Đorđe. Dragica je bojkotovala turnir, a ni nagrada joj nije zvučala primamljivo.

"Znam da me moji vole, nemam zašto da se borim za video poruku, kada mi to ništa ne znači", rekla je Nikšićanka.

Dok su se ostali zanimali razgovorom o turniru, Arsa i Danica su se mazili na krevetu. Dok je taksista iz Užica bio "napadniji", Danica je sve vreme pokušavala da mu diskretno skloni ruku, odmakne glavu, a sve to zbog kamera.

Dragica je, u svom već poznatom stilu, nakon turnira opet uzburkala mirno popodne u Kući. Učesnici turnira mogli su da zadrže dresove i ponesu ih kada budu izlazili, kako bi ih poklonili nekoj dragoj osobi. Iako nije učestvovala, Crnogorka se pobunila jer nije dobila dres.

"Nemaš nikakav argument, sama si rekla da nećeš da učestvuješ, kako možeš sada da tražiš bilo šta", objašnjavala joj je Jovana iznervirano, možda i zbog toga što se i njen Đorđe našao na meti Dragičine kritike.

"Nemoj ti meni da glumiš advokata, Jovana, znam šta pričam i znam šta je logika", mirno je odgovarala Dragica, ali nije udostojila ukućane objašnjenja te "logike"...

U turniru su, inače, pobedili Manuel i Radiša, koji su odigrali mali pobednički ples, i obradovali se nagradi.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k750i
Trebalo bi lazno da izbace Danicu. Mozda ce otkriti svoja prava osecanja prema zatelebanom Arsi.
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung Galaxy S III
Nesto mi se ne poklapa u glavi...  Smile

Ukucani su nominovali Carla i Dragulju, a gledaoci ce nevezano za taj izbor glasati -mozda- za neko drugo dvoje, od kojih ce opet ukucani praviti izbor- koga sacuvati u kuci.  Smile

Zar ne bi bilo logicno da ljudi glasaju samo izmedju C/D ... U tom slucaju ne bi dovoljno napunili organizatorsko/produkcijsju kasu prasicu!

Kako god.. jedno je sigurno, jos pre ove jebeno "genijalne" ideje se moglo za predpostaviti, da ce izbor kuce i auditorijuma biti upravo Dragica, pa tako je sve ovo verovatno u napred smisljeno kako bi se Dragici dalo prostora da se isere po svima, jer kao da jedva ceka to, a samim tim zairitira jos vise svoje cimere. A sa druge strane, utolice se glad mase time sto ce Dragica konacno biti izbacena, makar lazno, sto ide dodatno u prilog teznji da takmicar iz CG ostane do kraja showa kako bi se kasa redovno snabdevala glasovima iz CG , ako uopste ima tih sto glasaju za ovo cudoviste, a ima ih ...

Koji sam krc pisao sve ovo....  pojma nemam  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.