Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603427 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@ Pouckovic

Danica jeste tu samo zbog para i to je 100% tacno.Vecina i jeste tu zbog para.Ali ja nesto kapiram da bi Arsa da mu ponude da bira izmedju 100.000 evra i  Danice izabrao Danicu.Mozda gresim ali..
Ja jesam uvek za ljubav,ali ako je neko vredan toga
Jeste,još bi Arsa i platio za boravak u kući,a pobedniku bi dodao 10.000 evra iz svog džepa,a onda bi na belom konju odjahao  sa svojom voljenom. Smile Smile Smile Smile

Diletant pricali su o tome i bilo je u fazonu da ce napolju pricati opet da unutra nece nista ozbiljno Wink
I u čemu je onda tu Danica kriva,jedini razlog,a to sam ti ja već rekao,je to što Arsa sad kad se primio počeo je ponovo da se ponaša posesivno,nema ga nigde,u fazonu je nekog šaputanja i izležavanja ceo dan,a i sam ovakav odnos mu šteti,i njegovi navijači bi voleli da ga vide odvojenog od Danice.A nju mrze zbog toga što je Karlo najpribližniji njenom tipu muškarca,što nije ni izjava ljubavi,ništa,ali eto to je njenim fanovima asocijacija na Karla,a Karla mrze iz dna duše i odmah u tome vide neku njenu taktiku,kao gotivi Karla a ovamo je sa Arsom,mislim,smejurija. Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 23:55:31 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Diskutujte vi ljudi slobodno,ja zaista veceras vise ne mogu.

Vrtimo se u krug oko nekih stvarii,a na kraju krajeva svi ti ljudi zive svoje zivote i oni ce sami i da ih kreiraju.
Mozda smo se svi mi pomalo pronasli u pojedinim ljudima u VB pa i sami vodimo neke polemike kako bi mi to ustvari uradili da smo na njihovom mestu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Diskutujte vi ljudi slobodno,ja zaista veceras vise ne mogu.

Vrtimo se u krug oko nekih stvarii,a na kraju krajeva svi ti ljudi zive svoje zivote i oni ce sami i da ih kreiraju.
Mozda smo se svi mi pomalo pronasli u pojedinim ljudima u VB pa i sami vodimo neke polemike kako bi mi to ustvari uradili da smo na njihovom mestu. Smile
pa kad se od svakog uzme po neka osobina pa i da se pronađemo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@diletant

nekad je jako tesko polemisati sa tobom.Odustajem
Uvek je teško sa mnom polemisati,sem kad barataš sa realnim činjenicama protiv kojih nemam kontra argumente,ja čak ni ne mrzim Arsu,i voleo bih da dođe do finala,ima ber 6-7 ljudi koje bih voleo da vidim da izađu pre njega,ali ovde govorimo o njihovom odnosu,koji je dosta mutan zahvaljujući podjednako i njoj i njemu. Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 00:00:54 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Većina ukućana je završila sa slikanjem sa kalendar i ostaje im samo zajednička fotografija. Ipak, neki tek sada dobijaju kostime, poput Arse, kome je zapala "uloga" rančera. Oni do večeras moraju napraviti po pet slika za svakog stanara, i to tri fotografije na kojima će se videti čitava figura i dve na kojima će dominirati lice.

Najzanimljiviji kostim, frizuru i šminku ima svakako Radiša, što se može videti i na slici. Danica je pozirala Đoletovom objektivu u "ulozi" bolničarke, a Mirjana arapske princeze. Kada je došlo vreme da se Vladimir slika, Manuel se ponudio da mu "pozajmi" trbušnjake.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
@diletant

nekad je jako tesko polemisati sa tobom.Odustajem
Uvek je teško sa mnom polemisati,sem kad barataš sa realnim činjenicama protiv kojih nemam kontra argumente,ja čak ni ne mrzim Arsu,i voleo bih da dođe do finala,ima ber 6-7 ljudi koje bih voleo da vidim da izađu pre njega,ali ovde govorimo o njihovom odnosu,koji je dosta mutan zahvaljujući podjednako i njoj i njemu. Smile
jeste , nije Arsa idealna osoba , ali u ovoj kući velikog brata naći 6-7 bolji osoba od njega i interesantnijih , stvarno nemoguća misija....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@diletant

Arsa je decko zaljubljen u Danicu.Decko ne bi plakao zbog nje da nije tako,e sada posto je ona nedefinisana decko nije hteo da se ispada jos veca budala pred sobom i ljudima koji ga gledaju.Razmiisli malo,ovo se sve gleda javno,nisi napolju pa da mozes da pobegnes svojoj kuci i sam da iskluliras i tugujes.Po meni to je glavni razlog sto on nece javno da se izjasni,a  sto se vidi iz aviona da je zaljubljen.
Šta ona nedefinisana,a on je veoma izdefinisan,daj,budi malo realan,isti su,ali zato ti i kažem,on je muško,trebao bi da on preuzme inicujativu,valjda se od njega očekuje,kao zreo je muškarac,ima posleove,šta,jel mu teško to da prevali preko usana i da joj otvoreno kaže hoću da budem sa tobom,ona bi tu morala da se izjasni i odnos bi se rasčistio,mislim glupo je svaljivati na nju krivicu. Smile

I taj deo oko javnosti te nisam razumeo,ali ovde javnost nema ništa sa njihovim odnosima,samo ispadaju gori ovakvim postupcima u kući. Smile

Takav ti je isto odnos Jovane i Djordja,sa tim da je ona skroz otvorena ali on je nedefinisan,folirant,a ovde se njih oboje foliraju. Smile

što se tiče Danice i Arse , Danica bi odgovorila , nešto na temu da su drugovi i da možda nešto napolju , a što se tiče Jovane , nju ne vredi komentarisati , ona je šatro stalno zaljubljena , kako da ne , a Đorđe se možda ne ponaša prema njoj najbolje (mislim najiskrenije) , ali čoveku je ispod nivo da bude sa njom.......Realno i jeste tako   Jovana ipak stvarno nije nimalo ženstvena , koja žena onoliko psuje , meni lično ne smeta mnogo , ali stvarno nije prikladno.....

Za Djordja isto važi,ili budi muško pa joj lepo kaži,slušaj,pogriguješ,prdiš,psuješ kao kočijaš,ne želim da imam ništa sa tobom,ili da se izjasni hoću da budem sa tobom,bilo šta,.A ne prebaci joj nešto,i to sve uvijeno,pa šta bi ti ćale rekao i tako neke fore,a posle se grli sa njom.Koji je to odnos,pederski.Jednom se on izlajao pa je rekao gde sa njom da se posvađam pa da imam neprijatleje u kući,što je samo dokaz kakva je on kalkulatorska džukela.Ne samo Jovani,n se Karlu najstrašnije dodvorava,a iza leđa ga pljuje,glasao je da Kiki ispadne,i to je otvoreno rekao da treba da se razdvoje,on se dovorava i Dragici,sad je glasao da Arsa ispadne,a čovek ga hvali na sva usta,jednu zamerku  nema na njega,a ni on sam nije učinio ni jedan postupak protiv Djordja.

Strašno,kakav je digitron taj Djorjde,zato on je prvi uvozni kreten koji treba da leti,pa kolega iz drugog entiteta,pa mečka iz montenegra,mada je ona zanimljivija od oba bosanaca zajedno,pa onda kreštavo makedonče,pa Radiša i prepotentni mentol iz Pirota....
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
@diletant

Arsa je decko zaljubljen u Danicu.Decko ne bi plakao zbog nje da nije tako,e sada posto je ona nedefinisana decko nije hteo da se ispada jos veca budala pred sobom i ljudima koji ga gledaju.Razmiisli malo,ovo se sve gleda javno,nisi napolju pa da mozes da pobegnes svojoj kuci i sam da iskluliras i tugujes.Po meni to je glavni razlog sto on nece javno da se izjasni,a  sto se vidi iz aviona da je zaljubljen.
Šta ona nedefinisana,a on je veoma izdefinisan,daj,budi malo realan,isti su,ali zato ti i kažem,on je muško,trebao bi da on preuzme inicujativu,valjda se od njega očekuje,kao zreo je muškarac,ima posleove,šta,jel mu teško to da prevali preko usana i da joj otvoreno kaže hoću da budem sa tobom,ona bi tu morala da se izjasni i odnos bi se rasčistio,mislim glupo je svaljivati na nju krivicu. Smile

I taj deo oko javnosti te nisam razumeo,ali ovde javnost nema ništa sa njihovim odnosima,samo ispadaju gori ovakvim postupcima u kući. Smile

Takav ti je isto odnos Jovane i Djordja,sa tim da je ona skroz otvorena ali on je nedefinisan,folirant,a ovde se njih oboje foliraju. Smile

što se tiče Danice i Arse , Danica bi odgovorila , nešto na temu da su drugovi i da možda nešto napolju , a što se tiče Jovane , nju ne vredi komentarisati , ona je šatro stalno zaljubljena , kako da ne , a Đorđe se možda ne ponaša prema njoj najbolje (mislim najiskrenije) , ali čoveku je ispod nivo da bude sa njom.......Realno i jeste tako   Jovana ipak stvarno nije nimalo ženstvena , koja žena onoliko psuje , meni lično ne smeta mnogo , ali stvarno nije prikladno.....

Za Djordja isto važi,ili budi muško pa joj lepo kaži,slušaj,pogriguješ,prdiš,psuješ kao kočijaš,ne želim da imam ništa sa tobom,ili da se izjasni hoću da budem sa tobom,bilo šta,.A ne prebaci joj nešto,i to sve uvijeno,pa šta bi ti ćale rekao i tako neke fore,a posle se grli sa njom.Koji je to odnos,pederski.Jednom se on izlajao pa je rekao gde sa njom da se posvađam pa da imam neprijatleje u kući,što je samo dokaz kakva je on kalkulatorska džukela.Ne samo Jovani,n se Karlu najstrašnije dodvorava,a iza leđa ga pljuje,glasao je da Kiki ispadne,i to je otvoreno rekao da treba da se razdvoje,on se dovorava i Dragici,sad je glasao da Arsa ispadne,a čovek ga hvali na sva usta,jednu zamerku  nema na njega,a ni on sam nije učinio ni jedan postupak protiv Djordja.

Strašno,kakav je digitron taj Djorjde,zato on je prvi uvozni kreten koji treba da leti,pa kolega iz drugog entiteta,pa mečka iz montenegra,mada je ona zanimljivija od oba bosanaca zajedno,pa onda kreštavo makedonče,pa Radiša i prepotentni mentol iz Pirota....
tačno trebao je Đorđe biti konkretniji.....eto vidiš da ima mnogo gorih od Arse , doduše ja mislim i više nego što si ti napisao , ali ok....nije daleko od istine.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Pa naravno da ima gorih,ja i nisam napisao da ga treba izbaciti,samo govorim o njegovom odnosu sa Danicom,i to podstaknut nekim nerealnim pisanijima druga perice. Smile Okomili se na nju,kao da je ona fuksa najgora,a Arsa zaljubljeni romantik,šarena laža. Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 00:25:43 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
jbg...šta ćeš svi smo mi ponekad malo ne realni......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.