Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika šiptarska ponovo jaše - obaraju Makedonsku vladu  (Pročitano 20547 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Sta ti sad to govoris,lako je tebi.Zbog takvih kao sto si ti sutra ce nam otici Vojvodina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Sta ti sad to govoris,lako je tebi.Zbog takvih kao sto si ti sutra ce nam otici Vojvodina.

Sta je lako meni?
Ja sam rekla da ja svoju zemlju nikad ne bi prodala... niti cu...

Kako ce da ode Vojvodina... bas me zanima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Videces ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Anea Aneiceeee vidio sam ti sliku tamo na slike clanova i samo mogu reci mislim ovaj znas hmmm jesi tu udata ili sta
Nemoj sad tu ovaj ( naravno samo ako ono nije slika iz madjih dana kada se ja nisam ni rodio)
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
I need  Smile Smile Smile Smile

Filipe sreco sta ti je sto si se unervozio sav si mi se uzvrpoljio ma polako pusti pusti neka nose
Prodacu komsiji komsija ( zaboravio sa kako se zove)
Ali komsija kuca vrijedi bar 2 puta vise
Pa vrijedi ali sad je moje vrijeme
Aha tvoje vrijeme
...
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 19:34:23 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Videces ti

Obrazlozen odgovor.. neverovatno...

Anea Aneiceeee vidio sam ti sliku tamo na slike clanova i samo mogu reci mislim ovaj znas hmmm jesi tu udata ili sta
Nemoj sad tu ovaj ( naravno samo ako ono nije slika iz madjih dana kada se ja nisam ni rodio)
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
I need  Smile Smile Smile Smile

Filipe sreco sta ti je sto si se unervozio sav si mi se uzvrpoljio ma polako pusti pusti neka nose
Prodacu komsiji komsija ( zaboravio sa kako se zove)
Ali komsija kuca vrijedi bar 2 puta vise
Pa vrijedi ali sad je moje vrijeme
Aha tvoje vrijeme
...

Ne znam o cemu pricas... ako mislis na platu... to su bile mamine i tatine kojima sam se igrala... znam da citam od 5 godine...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma kakva palata crna ma mislima na slike a posto govoris da si citala nesto 80-ih a ja sam 84 pa reko mozda su slike stara
A znaci nisu Heeee Smile Smile Smile

Salim se ja malo naravno
Ali moram malo kada mi dajes materijala
Znaci znas da citas od 5 pa znas sta kazu za djevojke koje znaju da citaju od 5 hahhaa\
Nemoj da se ljutis sala naravno
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 19:46:15 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa niko nema nista prtiv tebe Makedonac zar to ne vidis ljudi govore u fazonu da ih nije bas mnogo birga za Makedoniju
A ti se ljutis umjesto da budes sretan sto se Srbi ne interesuju  bas mnogo za Makedoniju a ti tako

Ај што се љути, него још тврди и да је Македонија издржавала Србију заједно са ЦГ. Smile
Opet te kafanske price iz osamdesetih, ko koliko navlaci savezni budzet. Ko da su ljudi zaboravili da se ovaj rat nije vodio zbog saveznog budzeta ili ustasa i cetnika vec kolko ce ko nakrasti para kad je na vlasti
Šone što se čudiš. Skoplje je bilo kasabetina i kad je celo zbog loših materijala palo u zemljotresu onda su srpski dušmani uzimali ogromne pare i prigrabili ogromnu korist zidajući novo Skoplje. Tajko isto i sa Crnom Gorom, Makarskom, Šiptarima.

Zanimljivo je to ako nekom učiniš veliku  uslugu koju ne može da uzvrati on će ti postati dušmanin.
I ko je koga izgradio? Savezni budzet svih republika i pokrajina, inozemna pomoc (razni fondovi, nesto strane zemlje, nesto namjenski krediti, krediti za obnovu itd.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 20:32:38 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
I proslo je vreme kada je cela bivsa Juga radila za Srbiju. Nije vam pao kamen nego vam je tada nastao problem…nema vise leganja, moracete I da radite malo…

I za nerazvijene oblasti: Makedoniju, BiH i Crnu Goru...
Secam se osamdesetih kada su jos postojale one trake na kojima su se izrazavali "porezi i doprinosi"... igrala sam se sa njima...
Traka od metar i po, pola plate koja odlazi na zemljotres ovaj, zemljotres onaj... pogurajmo ovo, pogurajmo ono...
Milijarde dolara spucane na izgradnju teske industrije u raznim vukojebinama...  Smile

Citat
Kazem i ja tebi zdravo, ali kad nesto pises prvo proveri dali si u pravu.
Ali nema veze pisanje na pamet je dobro za rumene obraze...

Drzavama koje su svoju drzavnost izgradile na postojanju Kraljevine Srbije i Kraljevine Crne Gore... mogu da porucim da je 19. vek odavno zavrsen... Wink

Uostalom... ne znam sto se brecas na mene...
Ovo je cetvrti put kako ponavljam da me iskreno zabole za Makedoniju...
Vi ste nas sused, niste nam vise braca... i sami morate da resavate svoje probleme, kao sto mi resavamo svoje....
Doduse... mislila sam da ste nesto naucili na primeru KiM... ali...

Citat
Srbi na KiM manjinski narod?????????????? Kakav biser?????????????????????????????

Tupko.. nauci da sabiras...

Inace... zbog tog busanja u grudi (Ko je manjina? Mi? Mi manjina?!)... danas su Srbi i zaista manijna na KiM... dok su ih Siptari terali, vi (gradjani Beograda i resto Srbije) ste okretali glavu... a taj egzodus nije novijeg doba... traje samo 100 godina...

Sta imate protiv nas Srba u Cg.Krivite sad nas za nezavisnost cg.

Krivim vas sto prodajete zemlju Siptarima u kozi Rusa i Iraca...
Koliko znam... sever CG je uvek bio naklonjen Srbiji, a sad je on na prodaji...

10hektara za milion eura... u brdima... gde ni divokoze ne mogu... malo li je? Smiley
Pa sto ako prodaju Rusima, ima ljudi koji bi zemlju prodali Putinu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 

Oni odavno kucaju...
Onog trenutka kada su Makedonija i Crna Gora proglasile nezavisnost, prestale su da budu nas kamen oko vrate i nas problem...

I proslo je vreme kada je cela bivsa Juga radila za Srbiju. Nije vam pao kamen nego vam je tada nastao problem…nema vise leganja, moracete I da radite malo…

Šone što se čudiš. Skoplje je bilo kasabetina i kad je celo zbog loših materijala palo u zemljotresu onda su srpski dušmani uzimali ogromne pare i prigrabili ogromnu korist zidajući novo Skoplje. Tajko isto i sa Crnom Gorom, Makarskom, Šiptarima.

Zanimljivo je to ako nekom učiniš veliku  uslugu koju ne može da uzvrati on će ti postati dušmanin.
I ko je koga izgradio? Savezni budzet svih republika i pokrajina, inozemna pomoc (razni fondovi, nesto strane zemlje, nesto namjenski krediti, krediti za obnovu itd.

Što pitaš mene, pitaj Caneta. On tvrdi da su Srbi sirotinja brđanska parazitirali na bogatstvu Makedonije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
То је невиђена дрскост! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.