Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:18:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: velika albanija, razlog za brigu ili???  (Pročitano 9153 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Samo sam cekao kada ces biti onaj stari glavic.... Smile

smorio si brate sa politikom....vrati se izvornoj "muzici"....ipak si ti glavic

...maskota ovog foruma  Smile

Glavic je stvarno legenda bureka i ja mu zbog toga  Smile Smile Smile Morace samo da mi objasni kako da mi neko prepise kupatilo u opstini  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gde albanac zna sta je kupatilo... Smile

sala mala, nadam se da se niko nece naljutiti...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Jbt - ovde u Borči recimo ih ima sve više , mada uglavnom su to Goranci , nisu loši ljudi , pošteni su ,ali kad vidim one njihove debele ženetine sa šalvarama Smile

A zasto ti one smetaju! Ne treba biti sovinista.

Goranci su dobri ljudi, a bogastvo kultura na jednom prostoru je pozitivna stvar!
Slazem se. N treba biti ksenofob i bojati se stranaca, treba se paziti njihovih ideja. Nemojte biti sitne duse, budite Srbi.

Al ste se uhvatili ,samo da bi nešto rekli .
Kao prvo ja nisam šovinista , žrtva sam takve politike , i stideo bih se da budem takav, jer sam u ratu izgubio oba roditelja , o ratu i tim stvarima znam daleko više nego većina ovde prisutnih .
Drugo , pisax , kada ovo gore znaš , sledeći put kada me nazoveš šovinistom , dogovorićemo se da mi to lično u oči kažeš  , da ti na odgovarajući način repliciram . I da obavezmo donesi člansku kartu JUL-a da ti se potpišem u nju .
Treće , moja opaska za Albance i Gorance bila je i malo ironična ,rekao sam da su dobri i pošteni ljudi , ali da i dalje žive u 19.veku  i po šerijatskim zakonima to nema smisla . A ko je ksenofob to najbolje pokazuju brojni teme vezane za Kosovo i BIH .

Nisam te nazvao sovinistom, ali ok ako hoces samo reci gde da te potrazim kad si tako hrabar.

Clanske karte nemam ali ti si verovatno mislio na neku pristupnicu.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
To da smrde nije kvalifikacija uvrede, vec cinjenicnog stanja..Ocigledan dokaz da im nismo prepisali kupatilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
čekajte malo, da nije sve to što zovete albanija trebalo da bude epirska država

albanija je izmišljena u XX vijeku; 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mislim da je velika aljbanija veliki razlog za brigu. Mi trenutno imamo samo jedno resenje koje moze biti brzo odradjeno i da bude efektno.

- Pre ili kasnije to mora da nam se desi, zato  pustimo taj NATO da postavi vojne baze i svoje sisteme gde zeli u Srbiji. Pustimo im i kopnenu i vazdusnu prolaznost.
- Onda iniciramo incident kao sto je bio Markale, samo sada da bude u nasoj reziji.
- NATO nas za ucinjenu uslugu pusti da ocistimo dobar deo te gamadi koja se nakotila po Kosovu, jos nam i pomognu.
- Osvojimo inace svoju teritoriju, a Albance proglasimo okupatorima, sto i jesu. Uvedemo prinudnu upravu na Kosovu, uvedemo vanredno stanje na jos uvek zvanicno nasoj teritoriji.
- Onda pregovaramo.
Smile
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili:

Govori tiho i ...
Sacuvaj me Boze pravnika i sudija.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
rale, ajmo u Hag Smile. nije ovo za tebe...pusti ih u pm Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Mislim da je velika aljbanija veliki razlog za brigu. Mi trenutno imamo samo jedno resenje koje moze biti brzo odradjeno i da bude efektno.

- Pre ili kasnije to mora da nam se desi, zato  pustimo taj NATO da postavi vojne baze i svoje sisteme gde zeli u Srbiji. Pustimo im i kopnenu i vazdusnu prolaznost.
- Onda iniciramo incident kao sto je bio Markale, samo sada da bude u nasoj reziji.
- NATO nas za ucinjenu uslugu pusti da ocistimo dobar deo te gamadi koja se nakotila po Kosovu, jos nam i pomognu.
- Osvojimo inace svoju teritoriju, a Albance proglasimo okupatorima, sto i jesu. Uvedemo prinudnu upravu na Kosovu, uvedemo vanredno stanje na jos uvek zvanicno nasoj teritoriji.
- Onda pregovaramo.
Smile

Ovo je stvarno veoma bajkovito  Smile To nema teorije da se desi..........  Smile

Citat
rale, ajmo u Hag Smile. nije ovo za tebe...pusti ih u pm Smile

Ti glavicu nemas prava da se ismevas.  Smile Nisi nista bolji sa tvojim bajkama i lupetanjima  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@ratko.mladic Ne vredi.Vec smo im nudili.Nisu zainteresovani.Jedina uteha je da su za bondstil razgovarali sa Srbijom o iznajmljivanju tj. zakupu na 99 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Tebe glavitj mora da neko placa za ovo glupiranje?
Tema je o velikoj albaniji kao razlogu za brigu, a ne o tvojoj maloumnosti.

Ti boro82 treba da znas da se cuda uvek desavaju kad se ne nadas. A nas vojni vrh se nesto jako ulizuje NATO-u u poslednje vreme. A kasarne stoje prazne. A Kosovo nema resenja.

Nije da sam ubedjen da ce ovo sto sam napisao da se desi, ali licno bih voleo. I nema nista bajkovito u tome, bajke su sa izmisljenim nemogucim sadrzajem, a ovo je nesto sto po teorijskoj mogucnosti moze da se desi.

I sto mi ne mozemo jednom da iskoristimo scenario namestaljke pa da imamo neke koristi od toga a ne da nas samo proglasavaju zlocincima...
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili:

Govori tiho i ...
Sacuvaj me Boze pravnika i sudija.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:18:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.