Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:52:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: velika albanija, razlog za brigu ili???  (Pročitano 9076 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
seti se samo Seselja i njegovih 'govora'  Smile Smile Karlovac-Karlobag-Virovitica. Vi ste hteli da otmete te teritorije od drugih zemalja, samo ne znam sa kojim pravom. Albanci na Kosovu imaju svo pravo da traze ono sto im pripada. Mi trazimo zemlju od Makedonije? To naravno nema veze sa stvarnoscu, jer ce biti onako kako odluci zapad. I makedonija i albanija imaju podrsku zapada, tako da niko nece biti ostecen.

vrcomm, to nije isto, ne moze se uporediti. zato sto je Kosovo decenijama pripremano za nezavisnost.
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Velika Abanija-tesko, zato sto mi trazimo samo sto nam po prirodi pripada.
Velika Srbija-svima je jasno kakve su bile posledice 90-ih, upravo zbog pokusaja ostavrivanja tog cilja, tako da je ta ideja dokazano, mnogo opasnija

Mani se bajki glavicu.Ipak na ovom forumu ima ozbiljnih ljudi  Smile Ne dolaze ovde deca iz vrtica pa da im pricas bajke  Smile Smile Smile
Lepo sam ti rekao da samo nastavite vas cilj i slomicete zube.  Smile Smile Smile Nista nije vecno pa ni Albanci  Smile I Hitler je mislio da ce vecno vladati pa je slomio zube
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
da su nam politicari bili malo ,odnosno malo vise sposobni i sa jasnim ciljem ne bi se mi danas jebavali sa svakom vrstom sljama....

i drugacije bi se pjesme pjevale!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, sad...u principu, mi mozemo da pregovaramo o kupoprodaji tog "stana" ....ali, jebiga....ostavio mi ga deda, porodicno nasledje....znas kako je. Emotivno sam vezan za njega.

Citat
vrcomm, to nije isto, ne moze se uporediti. zato sto je Kosovo decenijama pripremano za nezavisnost.

So, what?
Hrani kera da te ujede....pazi majku mu, al' ti je argument....ni bulju njime da obrises.

Slikovitije:
Kosovo je u sastavu medjunarodno priznate,suverene drzave....bas kao sto se i moj stan vodi u opstinskim knjigama na moje ime.
To sto je mladi bracni par zamenio bravu i resio na silu da ga prisvoji....je samo njihov problem.....osim sto mnogo smrde i agresivni su, pa je pola stanara te zgrade prodalo stanove njima slicnima....a ono malo sto ih je ostalo su svakodnevno izlozeni smradu i torturi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
So, what?
Hrani kera da te ujede....pazi majku mu, al' ti je argument....ni bulju njime da obrises.

Slikovitije:
Kosovo je u sastavu medjunarodno priznate,suverene drzave....bas kao sto se i moj stan vodi u opstinskim knjigama na moje ime.
To sto je mladi bracni par zamenio bravu i resio na silu da ga prisvoji....je samo njihov problem.....osim sto mnogo smrde i agresivni su, pa je pola stanara te zgrade prodalo stanove njima slicnima....a ono malo sto ih je ostalo su svakodnevno izlozeni smradu i torturi.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Bravo  Smile Mada s obzirom na "inteligenciju" glavica mislim da ces morati malo prostije to da objasnis  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
E, sad...u principu, mi mozemo da pregovaramo o kupoprodaji tog "stana" ....ali, jebiga....ostavio mi ga deda, porodicno nasledje....znas kako je. Emotivno sam vezan za njega.

Citat

So, what?

Slikovitije:
Onog trenutka kad je Kosovo dobilo autonomiju i kada su na karti SFRJ osvanule one 'isprekidane' linijice (granica pokrajine Kosovo), otvorila su se vrata za put ka nezavisnosti....ali to nije problem nas Albanaca.
To nije otimanje na silu, vec prirodna neravnoteza, neprirodno je da manjina kontrolise vecinu i to je glavni problem.
Vratimo se na taj tvoj 'stan'. ako ti primis stanare i tokom vremena im u opstini prepises neki deo teritorije (sobu, kupatilo i sl), sasvim je moguce, da ce tokom godina, sto se tvoj uticaj bude smanjivao oni prevladati i traziti potpunu kontrolu.  Smile
 a sto se tice ovog sa 'smradom' i tako to...to govori o onom ko je to napisao...ne bih da komentarisem Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Onog trenutka kad je Kosovo dobilo autonomiju i kada su na karti SFRJ osvanule one 'isprekidane' linijice (granica pokrajine Kosovo), otvorila su se vrata za put ka nezavisnosti....ali to nije problem nas Albanaca.
To nije otimanje na silu, vec prirodna neravnoteza, neprirodno je da manjina kontrolise vecinu i to je glavni problem.
Vratimo se na taj tvoj 'stan'. ako ti primis stanare i tokom vremena im u opstini prepises neki deo teritorije (sobu, kupatilo i sl), sasvim je moguce, da ce tokom godina, sto se tvoj uticaj bude smanjivao oni prevladati i traziti potpunu kontrolu.  Smile
 a sto se tice ovog sa 'smradom' i tako to...to govori o onom ko je to napisao...ne bih da komentarisem Smile

hahahahahahhahahahahahahahahah Smile Smile Koji si ti lik  Smile Smile Smile Pomocu kojih trikova mislis da prepise nekome kupatilo u opstini???  Smile Smile Smile U kojoj bajki si to video?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne brinem se ja za njega, pametan je on decko...jebiga, bore se ljudi za svoje interese...doduse, kradjom...ali, ko se jos obogatio od postenog rada?

Sto se tice "smrada"...nije mi bila namera da te uvredim...

figuracija je bila malo ostrija, ali znas kako je...kada ti neko lupi samar...i to u tvojoj kuci....najmanje sto ces uraditi je da ga oteras u tri lepe, zar ne?
Jer, ako ga jos i pohvalis...lupice ti jos jedan  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
cekaj, pokusavas da budes duhovit?  Smile
aj osmehnucu se radi reda...ipak smo drugari  Smile
evo  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo sam cekao kada ces biti onaj stari glavic.... Smile

smorio si brate sa politikom....vrati se izvornoj "muzici"....ipak si ti glavic

...maskota ovog foruma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:52:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.