seti se samo Seselja i njegovih 'govora' Karlovac-Karlobag-Virovitica. Vi ste hteli da otmete te teritorije od drugih zemalja, samo ne znam sa kojim pravom. Albanci na Kosovu imaju svo pravo da traze ono sto im pripada. Mi trazimo zemlju od Makedonije? To naravno nema veze sa stvarnoscu, jer ce biti onako kako odluci zapad. I makedonija i albanija imaju podrsku zapada, tako da niko nece biti ostecen.
vrcomm, to nije isto, ne moze se uporediti. zato sto je Kosovo decenijama pripremano za nezavisnost.
Velika Abanija-tesko, zato sto mi trazimo samo sto nam po prirodi pripada. Velika Srbija-svima je jasno kakve su bile posledice 90-ih, upravo zbog pokusaja ostavrivanja tog cilja, tako da je ta ideja dokazano, mnogo opasnija
Mani se bajki glavicu.Ipak na ovom forumu ima ozbiljnih ljudi Ne dolaze ovde deca iz vrtica pa da im pricas bajke Lepo sam ti rekao da samo nastavite vas cilj i slomicete zube. Nista nije vecno pa ni Albanci I Hitler je mislio da ce vecno vladati pa je slomio zube
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
E, sad...u principu, mi mozemo da pregovaramo o kupoprodaji tog "stana" ....ali, jebiga....ostavio mi ga deda, porodicno nasledje....znas kako je. Emotivno sam vezan za njega.
Citat
vrcomm, to nije isto, ne moze se uporediti. zato sto je Kosovo decenijama pripremano za nezavisnost.
So, what? Hrani kera da te ujede....pazi majku mu, al' ti je argument....ni bulju njime da obrises.
Slikovitije: Kosovo je u sastavu medjunarodno priznate,suverene drzave....bas kao sto se i moj stan vodi u opstinskim knjigama na moje ime. To sto je mladi bracni par zamenio bravu i resio na silu da ga prisvoji....je samo njihov problem.....osim sto mnogo smrde i agresivni su, pa je pola stanara te zgrade prodalo stanove njima slicnima....a ono malo sto ih je ostalo su svakodnevno izlozeni smradu i torturi.
So, what? Hrani kera da te ujede....pazi majku mu, al' ti je argument....ni bulju njime da obrises.
Slikovitije: Kosovo je u sastavu medjunarodno priznate,suverene drzave....bas kao sto se i moj stan vodi u opstinskim knjigama na moje ime. To sto je mladi bracni par zamenio bravu i resio na silu da ga prisvoji....je samo njihov problem.....osim sto mnogo smrde i agresivni su, pa je pola stanara te zgrade prodalo stanove njima slicnima....a ono malo sto ih je ostalo su svakodnevno izlozeni smradu i torturi.
Bravo Mada s obzirom na "inteligenciju" glavica mislim da ces morati malo prostije to da objasnis
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
E, sad...u principu, mi mozemo da pregovaramo o kupoprodaji tog "stana" ....ali, jebiga....ostavio mi ga deda, porodicno nasledje....znas kako je. Emotivno sam vezan za njega.
Citat
Onog trenutka kad je Kosovo dobilo autonomiju i kada su na karti SFRJ osvanule one 'isprekidane' linijice (granica pokrajine Kosovo), otvorila su se vrata za put ka nezavisnosti....ali to nije problem nas Albanaca. To nije otimanje na silu, vec prirodna neravnoteza, neprirodno je da manjina kontrolise vecinu i to je glavni problem. Vratimo se na taj tvoj 'stan'. ako ti primis stanare i tokom vremena im u opstini prepises neki deo teritorije (sobu, kupatilo i sl), sasvim je moguce, da ce tokom godina, sto se tvoj uticaj bude smanjivao oni prevladati i traziti potpunu kontrolu. a sto se tice ovog sa 'smradom' i tako to...to govori o onom ko je to napisao...ne bih da komentarisem
Onog trenutka kad je Kosovo dobilo autonomiju i kada su na karti SFRJ osvanule one 'isprekidane' linijice (granica pokrajine Kosovo), otvorila su se vrata za put ka nezavisnosti....ali to nije problem nas Albanaca. To nije otimanje na silu, vec prirodna neravnoteza, neprirodno je da manjina kontrolise vecinu i to je glavni problem. Vratimo se na taj tvoj 'stan'. ako ti primis stanare i tokom vremena im u opstini prepises neki deo teritorije (sobu, kupatilo i sl), sasvim je moguce, da ce tokom godina, sto se tvoj uticaj bude smanjivao oni prevladati i traziti potpunu kontrolu. Smile a sto se tice ovog sa 'smradom' i tako to...to govori o onom ko je to napisao...ne bih da komentarisem Smile
hahahahahahhahahahahahahahahaha Koji si ti lik Pomocu kojih trikova mislis da prepise nekome kupatilo u opstini??? U kojoj bajki si to video?
Ne brinem se ja za njega, pametan je on decko...jebiga, bore se ljudi za svoje interese...doduse, kradjom...ali, ko se jos obogatio od postenog rada?
Sto se tice "smrada"...nije mi bila namera da te uvredim...
figuracija je bila malo ostrija, ali znas kako je...kada ti neko lupi samar...i to u tvojoj kuci....najmanje sto ces uraditi je da ga oteras u tri lepe, zar ne? Jer, ako ga jos i pohvalis...lupice ti jos jedan