nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Jbt - ovde u Borči recimo ih ima sve više , mada uglavnom su to Goranci , nisu loši ljudi , pošteni su ,ali kad vidim one njihove debele ženetine sa šalvarama
A zasto ti one smetaju! Ne treba biti sovinista.
Goranci su dobri ljudi, a bogastvo kultura na jednom prostoru je pozitivna stvar!
Slazem se. N treba biti ksenofob i bojati se stranaca, treba se paziti njihovih ideja. Nemojte biti sitne duse, budite Srbi.
Al ste se uhvatili ,samo da bi nešto rekli . Kao prvo ja nisam šovinista , žrtva sam takve politike , i stideo bih se da budem takav, jer sam u ratu izgubio oba roditelja , o ratu i tim stvarima znam daleko više nego većina ovde prisutnih . Drugo , pisax , kada ovo gore znaš , sledeći put kada me nazoveš šovinistom , dogovorićemo se da mi to lično u oči kažeš , da ti na odgovarajući način repliciram . I da obavezmo donesi člansku kartu JUL-a da ti se potpišem u nju . Treće , moja opaska za Albance i Gorance bila je i malo ironična ,rekao sam da su dobri i pošteni ljudi , ali da i dalje žive u 19.veku i po šerijatskim zakonima to nema smisla . A ko je ksenofob to najbolje pokazuju brojni teme vezane za Kosovo i BIH .
Nisam te nazvao sovinistom, ali ok ako hoces samo reci gde da te potrazim kad si tako hrabar.
Clanske karte nemam ali ti si verovatno mislio na neku pristupnicu.
Mislim da je velika aljbanija veliki razlog za brigu. Mi trenutno imamo samo jedno resenje koje moze biti brzo odradjeno i da bude efektno.
- Pre ili kasnije to mora da nam se desi, zato pustimo taj NATO da postavi vojne baze i svoje sisteme gde zeli u Srbiji. Pustimo im i kopnenu i vazdusnu prolaznost. - Onda iniciramo incident kao sto je bio Markale, samo sada da bude u nasoj reziji. - NATO nas za ucinjenu uslugu pusti da ocistimo dobar deo te gamadi koja se nakotila po Kosovu, jos nam i pomognu. - Osvojimo inace svoju teritoriju, a Albance proglasimo okupatorima, sto i jesu. Uvedemo prinudnu upravu na Kosovu, uvedemo vanredno stanje na jos uvek zvanicno nasoj teritoriji. - Onda pregovaramo.
Mislim da je velika aljbanija veliki razlog za brigu. Mi trenutno imamo samo jedno resenje koje moze biti brzo odradjeno i da bude efektno.
- Pre ili kasnije to mora da nam se desi, zato pustimo taj NATO da postavi vojne baze i svoje sisteme gde zeli u Srbiji. Pustimo im i kopnenu i vazdusnu prolaznost. - Onda iniciramo incident kao sto je bio Markale, samo sada da bude u nasoj reziji. - NATO nas za ucinjenu uslugu pusti da ocistimo dobar deo te gamadi koja se nakotila po Kosovu, jos nam i pomognu. - Osvojimo inace svoju teritoriju, a Albance proglasimo okupatorima, sto i jesu. Uvedemo prinudnu upravu na Kosovu, uvedemo vanredno stanje na jos uvek zvanicno nasoj teritoriji. - Onda pregovaramo. Smile
Ovo je stvarno veoma bajkovito To nema teorije da se desi..........
Citat
rale, ajmo u Hag Smile. nije ovo za tebe...pusti ih u pm Smile
Ti glavicu nemas prava da se ismevas. Nisi nista bolji sa tvojim bajkama i lupetanjima
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.
Zodijak
Pol
Nepoznat
Opera 8.01
@ratko.mladic Ne vredi.Vec smo im nudili.Nisu zainteresovani.Jedina uteha je da su za bondstil razgovarali sa Srbijom o iznajmljivanju tj. zakupu na 99 godina.
Tebe glavitj mora da neko placa za ovo glupiranje? Tema je o velikoj albaniji kao razlogu za brigu, a ne o tvojoj maloumnosti.
Ti boro82 treba da znas da se cuda uvek desavaju kad se ne nadas. A nas vojni vrh se nesto jako ulizuje NATO-u u poslednje vreme. A kasarne stoje prazne. A Kosovo nema resenja.
Nije da sam ubedjen da ce ovo sto sam napisao da se desi, ali licno bih voleo. I nema nista bajkovito u tome, bajke su sa izmisljenim nemogucim sadrzajem, a ovo je nesto sto po teorijskoj mogucnosti moze da se desi.
I sto mi ne mozemo jednom da iskoristimo scenario namestaljke pa da imamo neke koristi od toga a ne da nas samo proglasavaju zlocincima...