Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Večitim studentima još godina i po za diplomiranje  (Pročitano 7088 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
Ali ako si student i nezaposlen onda valjda placas...
Ne mozes u isto vreme da budes student i nezaposlen, ili jedno ili drugo.
Inace nema nista protiv vecitih studenata, al ima protiv onih sto ih osudjuju, ko su oni da osudjuju? Njih, ili bilo koga  Smile
И ово може. У овој држави може све, само је потребно мало се снаћи. Smile

Legalno ne mozes i jedno i drugo, nelegalno mozes.
Samo pitanje ko se kako snadje, e sad fora je sto kod nas sistemi ne funkcionisu dobro, pa nije tesko snaci se.
A sta dobijate zdravstvenim? Mislim, sto je to toliko vazno?

Pa kako bi inace studentkinje otisle kod ginekologa a da mama ne sazna? Smile

Boze Sandra, dokle ide tvoje zlo.

Citat
Sramota je izrabljivati svoje roditelje, svake godine od samog pocetka, a za celu godinu ne dati jedan ili nijedan ispit. Pri tome se maksimalno zajebavati opet na roditeljskoj grbaci. I tako 15 ili 20 godina.
Jeste sramota da se zajebavas al to je u duhu mladih, i svaki drugi student se bar jednom zajebavao, osim svetica poput tebe.
I molim te koliko roditelja ce svoje dete 20 godina izdrzavati?
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Zamisli to....imas 35 godina, decu, familiju i stojis po 134. put u redu sa studentima koji imaju 20 godina, obnavljas godinu, prijavljujes ispit....ja bih se ukokala momentalno.

u cemu je razlika od doskolovavanja?  upisala faks sa 40 godina ili zavrsila stari ciju sam obnovu uredno placala 15 godina, dok sam, iz licnih razloga, u koje niko ne treba da se mesa,   radila nesto drugo, ili bila onesposobljena da studiram.. ima toliko mnogo razloga zasto ljudi prestanu sa studijama ali ne izgube nadu u diplomiranje

i nemaju svi ni decu ni porodicu sa 35, stavise vecina nema, a nema ni posao ni reseno ni jedno  zivotno pitanje

Napisala sam koleZi jasikasiju odgovor, vazi i za tebe zemunska zmijo. Smile Smile

Ja sam protiv zajebanata, i seratora na tudjoj/roditeljskoj grbaci. Postenije bi bilo reci "ok, meni to ne ide" i odustati.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
@Sandra

Ja shvatam sta hoces da kazes..Ali dosta studenata i nema te pogodnosti da ga roditelji izdrzavaju.
Po meni studiranje i ne treba da bude lako.A uvek i treba da bude neobavezno.Samo tako i moze da ima tezinu.
Sta ja sad mogu da odem na megatrend da se prosetam kroz taj fakuletet ili bilo koji privatni u Srbiji,sta sam time dobio ?!
Zato dosta njih imao sam prilike da se uverim ne stigne sa obavezama da uklopi studiranje i onda daje po 2 ispita u semestru i to je to.Rade i onda ne mogu da uce kao neko ko ne radi.
Vidjao sam i situaciju da oni MORAJU da rade kako bi pomogli svojim roditeljima a vidjao sam i one koji idu na fakultet da bi se zajebavali i imaju novca za zajebanciju.

Ali generalno razlozi zasto neko studira dugo su razliciti..Devojke se udaju,zatrudne ..Dosta njih mora da radi i studira.Neko ima zdravstvene probleme,neko napravi pauzu da bi resio neke porodicne probleme.Necu u to da ulazim.Hocu samo da kazem da ne trebamo odmah da sudimo nekom ako nemamo pojma sta radi i sto to radi.

Doduse slazem se oko toga..Da indijanci koji redovno studiraju,nisu zaposleni i drkaju kurac umesto da uce i to rade 15 godina nisu normalni.Tata i mama placaju oni se izdrkavaju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
zdravstveno osiguranje treba svakome ko je bolestan od necega sto prevazilazi prehladu, znaju bolesnici dobro zasto im treba, jer da ga nemeju, trebalo bi da budu milijarderi da bi se lecili

svaki snimak 60€, skener i magnetna 90€, ultrazvuk 50€, dan rehabilitacije 1000-3000 dinara, tumor marker za tri organa 50€, kompletna krvna slika 40€, pregled kod specijaliste 20€, ... ...

Zamisli to....imas 35 godina, decu, familiju i stojis po 134. put u redu sa studentima koji imaju 20 godina, obnavljas godinu, prijavljujes ispit....ja bih se ukokala momentalno.

u cemu je razlika od doskolovavanja?  upisala faks sa 40 godina ili zavrsila stari ciju sam obnovu uredno placala 15 godina, dok sam, iz licnih razloga, u koje niko ne treba da se mesa,   radila nesto drugo, ili bila onesposobljena da studiram.. ima toliko mnogo razloga zasto ljudi prestanu sa studijama ali ne izgube nadu u diplomiranje

i nemaju svi ni decu ni porodicu sa 35, stavise vecina nema, a nema ni posao ni reseno ni jedno  zivotno pitanje

Napisala sam koleZi jasikasiju odgovor, vazi i za tebe zemunska zmijo. Smile Smile

Ja sam protiv zajebanata, i seratora na tudjoj/roditeljskoj grbaci. Postenije bi bilo reci "ok, meni to ne ide" i odustati.

mozda ti je promaklo, ali oko 85% ljudi starijih od 35 godina i dalje zivi sa roditeljima  Smile
a tome nije razlog samo lenjost i mamina supica, vec plate od 22000 i nemanje staza jer niko ne postuje zakon i cene i dazbine u visini evropshih primanja.. mnogo ima faktora zasto bi ljudi radili stvari naopako.. ne treba bas stalno i svakoga i sve osudjivati

ja bih vise volela da mi dete zivi sa mnom nego da se osamostali pod znacima navoda.. ziveci u iznajmljenoj rupi za 150€ ili na nekoj periferiji za te pare, a da radi za 25000 ili 30000. jer to nije zivot, to je zlopacenje i od  rane mladosti nesreca i stres.. a treba da dozivi neke godine i da bude u zdravlju..

zakljucak, ne treba osudjivati po defaultu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6630, valjda
kako bre MRI 90e?  Smile
gde to? mislim da je 25k dinara...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Qtek 666
kako bre MRI 90e?  Smile
и скенер, промакло ти  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
@Sandra

Ja shvatam sta hoces da kazes..Ali dosta studenata i nema te pogodnosti da ga roditelji izdrzavaju.
Po meni studiranje i ne treba da bude lako.A uvek i treba da bude neobavezno.Samo tako i moze da ima tezinu.
Sta ja sad mogu da odem na megatrend da se prosetam kroz taj fakuletet ili bilo koji privatni u Srbiji,sta sam time dobio ?!
Zato dosta njih imao sam prilike da se uverim ne stigne sa obavezama da uklopi studiranje i onda daje po 2 ispita u semestru i to je to.Rade i onda ne mogu da uce kao neko ko ne radi.
Vidjao sam i situaciju da oni MORAJU da rade kako bi pomogli svojim roditeljima a vidjao sam i one koji idu na fakultet da bi se zajebavali i imaju novca za zajebanciju.

Ali generalno razlozi zasto neko studira dugo su razliciti..Devojke se udaju,zatrudne ..Dosta njih mora da radi i studira.Neko ima zdravstvene probleme,neko napravi pauzu da bi resio neke porodicne probleme.Necu u to da ulazim.Hocu samo da kazem da ne trebamo odmah da sudimo nekom ako nemamo pojma sta radi i sto to radi.

Doduse slazem se oko toga..Da indijanci koji redovno studiraju,nisu zaposleni i drkaju kurac umesto da uce i to rade 15 godina nisu normalni.Tata i mama placaju oni se izdrkavaju.

Ova prva kategorija koju si naveo, oni koji moraju da rade, one koje zatrudne, oni koji imaju zdravstvene probleme mogu da stanu u 10%. Ako ne i manje.
A ova druga grupa - indijanci koji se izdrkavaju cine 90%.

Ja imam druga koji je prosle godine diplomirao. Upisao je drzavni pravni, ne znam koliko godina isao, obnavljao, vojsku tamo odsluzio, i na kraju stigao do kraja 2. godine. Ostatak je zavrsio na privatnom pravnom jer su roditelji popizdeli i rekli mu da mu je ova prilika poslednja sansa. On sam za sebe kaze da se majmunisao, i zajebavao i da nije dobio ultimatum ko zna da li bi ga i zavrsio.
Da se malo osvrnes, i pogledas realno, to je takvo stanje stvari u velikoj vecini slucajeva kod tih "studenata".

@Munka vidis, ja se ne slazem sa tobom. Ne treba da zivi sa mnom. Treba da zivi u garsonjeri na periferiji i treba da ima platu 30000 i neka se "zlopati". Zivot nije cvece i bubamare nego se treba nauciti na "tvrdo" sto bi rekao moj tata i ne hvatati mamu i tatu za ruku sa 35 godina trazeci koji dinar za cigare i pice.
Takve likove osudjujem po defaultu.
Da sam sada u situaciji da ponovo trazim partnera taj sigurno, i pod brojem jedan, ne bi smeo da zivi sa mamom i tatom sa 35 godina. Nikako. Ni slucajno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
kako bre MRI 90e?  Smile

vratna kicma je 90, ovde kod mene bila pre tacno godinu..  glava, kicma..  oko 140. u zadnjih godinu ne znam, ali saznacu kad se opet budem snimala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6630, valjda
kako bre MRI 90e?  Smile
gde to? mislim da je 25k dinara...  Smile
и скенер, промакло ти  Smile

na CT je jeftin... ono od 3-60k zavisi shta hocesh... jbg ako hocesh virtualnu kolonoskopiju ondak ima da platish, jbg ili virtuala ili kamera u bulju...
a MRI glave je negde 15k, torzoa nekih 25k a celog tela mislim da je 60k...

kako bre MRI 90e?  Smile

vratna kicma je 90, ovde kod mene bila pre tacno godinu..  glava, kicma..  oko 140. u zadnjih godinu ne znam, ali saznacu kad se opet budem snimala

aha samo vrat e ondak ima smisla... slazem se preskupo je...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
jebote, a je skupo snimanje  Smile aps tebi cu da sredim za dz  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.