Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Većina decu vaspitava batinama  (Pročitano 22209 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Нисам ја њу ништа учила, већ сам се нормално понашала према њој, без дреке и удараца. Њој, тако малој, било је нејасно  и застрашујуће да одрасла особа може да удари дете од 4 године.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pa svojim ponasanjem si joj pokazala kako ona treba da se ponasa ti si joj majka i ona  se ugleda na tebe....
samim tim njoj nije normalno da neka zena udara svoje dete Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Citat
Udarac-dva pruticem po nogama (nikad samari, nikad cupanje za kosu, nikad udarci po zadnjici, rukama, trupu) u letu... ja koja se dernjam iako me to i ne boli, ali dizem dreku... moja mama koja od besa prelazi u suze... i tako... do 3-4 razreda... Smiley

Vidiš, Anea, iako te nije bolelo, ti si dizala dreku, jer je to ublažavalo udarce, i omekšavalo majku. Znači, bila si svesna posledica svojih postupaka. A i sama priznaješ da si bila od onih malo "nemogućijih"  Smile Smile Smile  Daleko od toga da deca ne kapiraju, i da to neće pomoći, kapiraju vrlo dobro. I normalno je da ja svoje dete neću udariti svom snagom, da mu otkinem glavu ili polomim ruku, ali mala vaspitna merica nije na odmet. I služi svrsi.

A i voleo bih da znam koliko od ovih ljudi ovde koji zastupaju razgovore i objašnjavanja u stvari ima decu?

Kada mu pričaš 2 i po sata da to ne valja, da nije dobro, da nije vaspitano, a ono te gleda belo i pita a zašto? I tu mo opet ponoviš da to nije lepo i da nije vaspitano i da se dobra deca ne ponašaju tako... i ono se isplezi... i ti ga onda opaučiš po dupetu i kažeš: e, to je tako jer ja tako kažem, i kraj priče... I onda ukapira iz odma'

A što bi rekao gore jedan kolega forumaš, ima razlike i vidi se na kojoj deci roditelji primenjuju kakve metode. I obično su ove "moirnije" nekako nedelotvornije, i takva deca su mnogo nevaspitanija.

mada, moram dodati, da dosta, dosta zavisi i od gena, kakvo je dete... Imaš mirne i pitome dece, koja su jednostavno poslušna i krotka sama od sebe, a imaš nemoguću decu, koje NIKAKVE metode ne mogu da smire.... pisaćemo još, odoh kući kod žene i dece...  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
jesu li tebe taxtex roditelji tukli?
Nisam rastao sa roditeljima.Bio sam u domu i to nije lepo mesto...Vaspitači zanemaruju a domci se biju medjusobno i vlada zakon jačeg.
 Nakupio sam se iskustava za jači  blokbaster Smiley
 U suštini vrlo dobro znam šta znači "vaspitno popravna"šamarčina i sl.bedastoće pa mi ne pada na pamet da budem isti.

Eto,ako za sebe smatrash da si izrastao u normalnog, psihichki zdravog choveka a ipak znash shta znachi "vaspitna"  otkud ti ideja da ti imash bolji recept za vaspitanje svoje dece?Kapirash? Mozda bi ti bio gora osoba da nisi dobijao te batine?Mozda i ne bi,ali zashto bezati od proverenog recepta?
Zato što nanosi bol i ponižava.Jedinu korist koju roditelj ili staraoc može imati jeste mirno dete(zastrašeno batinama).
Citat
Eto,ako za sebe smatrash da si izrastao u normalnog, psihichki zdravog choveka a ipak znash shta znachi "vaspitna"(...) 
  Otkud ti ideja da sam u takvog čoveka izrastao?Bio sam uplašeniji i od miša.
 Osećao sam tugu bes i strah 24 sata dnevno i kad više nije išlo obratio sam se psihoterapeutu.Posle dosta rada sam se sabrao emocionalno i shvatio sav mrak zlostavljanja,bezvrednost osvete i nasilja.Moja motivacija je velika jer želim da budem bolji od toga.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Ok,ali si ti otishao previshe daleko.Nije  ovde rech o zlostavljanju nego o pljeski po dupetu kada je dete previshe nemirno i tvrdoglavo. S,obzirom da si odrastao u domu mozda i nije chudo da ne kapirash da dete ne zamrzi svoje roditelje zato shto je dobilo po guzi kao shto ni roditelji ne zamrze svoju decu kad naprave neko sranje.I da sve to ne povlachi bol i bes i zelju za osvetom  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
  Dete bude ljuto na roditelja/e i ako je to na neki način zabranjeno ispoljiti,tek tada može da se pretvori i pretvara se u mržnju.Zavisi od slučaja do slučaja ali generalno:
-Kako može biti "dobro" od vaspitavanja pa i samo 'ćuškama'?Deca se uče stvarima u strahu i prinudi umesto flexibilnosti i toleranciji.
  Mi smo bili mali,nemoćni ,bespomoćni i nevini.Mi smo bili deca,seti se.
Razgovarati,razgovarati i opet razgovarati umesto opaučiti ili "po guzi"..
Svaki roditelj može dobiti dosta sazrevajući uz decu i učiti od njih.Veruj mi,kad si sa decom koja su  nesputana to je prava lepota.
    Od dece može da se uči i povrati (izgubljena) spontanosti bez koje nema kreativnosti.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG 4X HD
Ma daaaaaaaaaj,ne drami bez potrebe.Mene su moji tukli pa ih ne mrzim i nisam ih nikada mrzeo.to shto prichash su gluposti.
Zar stvarno verujesh da recimo chetvorogodishnjem detetu uvek mozesh razumom i strpljenjem da neshto objasnish.
"razgovarati,razgovarati" lepo zvuchi ali je naivno i nerealno.

Postoji milion situacija kada ne pomaze ili jednostavno nema vremena za razgovor,ti prichash o nekoj bajci gde roditelj ima neogranicheno vreme da posveti svom detetu.Prichash o bajci u kojoj moze da se zaustavi vreme da bi ti svom detetu imao sate i sate vremena da mu objasnish zashto neshto nije moguce ili ne sme da se uradi.I opet mu necesh objasniti.kao da nikada dete nisi video.
Trgni se malo i vrati se u realnost.Trebalo bi te dobro istuci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Najgore je kada svoje lične frustracije sa posla roditelji dešavaju tučeći decu .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
eve jedna cuskica za taxtexa

Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 17:14:41 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Najgore je kada svoje lične frustracije sa posla roditelji dešavaju tučeći decu .

meni je bivalo najgore kad se neko prodere na mene zato sto je nervozan iz bog te pita kog razloga... isto vazi i za cusku  Smile
... al' sta da se radi, i roditelji su od krvi i mesa bas kao i deca, ne mozes uvek biti raspolozen, odmoran, oran Smile
mnogo tu samokontrole treba i strpljenja...  i podele 'posla' oko deteta, kako bi oba roditelja imala vremena da se opuste, presaberu i raduju svom detetu.

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.