Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ВАСПИТАЊЕ: Директор шамаром спречио тучу ученика?  (Pročitano 4797 puta)
11. Okt 2017, 12:17:48
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
ВАСПИТАЊЕ: Директор шамаром спречио тучу ученика?
Аутор: мондо.рс
Након туче двојице ђака у ОШ "Никола Тесла" у београдској Раковици, догодио се инцидент с - директором.

11.10.2017. | 09:14  >  09:19 57 А- А А+
ИлустрацијаФото: Yоутубе/сцреенсхот Илустрација
Станислав Стевуљевић, који је на челу те установе, физички је насрнуо на ученика који је батинама до крви повредио другог ученика, пише таблоид "Курир".Директор демантује да је било шамара, али не негира физички контакт с учеником.

Школа песничења
У близини ОШ "Никола Тесла" крајем септембра дошло је до масовне туче, у којој је учествовало више дечака, бивших и садашњих ученика ове школе. У овој тучи једном четрнаестогодишњем дечаку повређена је аркада и он је колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар. Директор Станислав Стевуљевић истакао је тада да се туча није догодила у школи, већ у парку који је у близини и да су о свему обавестили и полицију и родитеље.
У Основној школи "Никола Тесла" у београдској општини Раковица јуче су се потукла двојица ђака седмог разреда, након чега је, како тврди очевидац догађаја, директор те школе Станислав Стевуљевић ошамарио једног од ученика који су учествовали у тучи.

"Ученици седмог разреда М. М. (13) и М. Ј. (13) посвађали су се, а онда и потукли. Директор је наишао и ошамарио једног од њих. Избио је читав скандал. Ученик који је ударен је отишао кући и испричао својим родитељима шта се десило. Они су одмах након тога ангажовали адвоката, који је директору припретио тужбом. Све је ово врло непријатно и за професоре, и за ђаке, и за углед школе", прича један од родитеља чије је дете посматрало овај инцидент.

Туча деце код школе у Раковици, има повређених!
С друге стране долази другачија верзија приче. Директор Стевуљевић у разговору за београдске новине тврди да ученика није ошамарио, већ "само мало одгурнуо".

"Какав шамар, молим вас?! Никога нисам ударио. Позвали су ме јер је избила туча. У ходнику сам затекао само М. М., који ми је деловао озбиљно повређен. Из уста му је текла крв. Рекао ми је да га је М. Ј. ударио у нос. Никад у животу нисам видео толико крви... Свашта сам помислио. У том тренутку појавио се и М. Ј., који му је и нанео те повреде. Био сам ван себе. Плашио сам се да поново не избије туча. Можда сам дечака мало гурнуо, желео сам само да се склони. Рекао сам му да ме сачека на другом месту", објашњава Стевуљевић, који признаје да је тим поводом с њим контактирао адвокат ког су ангажовали дечакови родитељи.

"Дечак је сам отишао кући, а онда ме је позвао адвокат и рекао да ће да ме тужи. Мислим да је то ван сваке памети, али шта да радим. То се једноставно није десило! То могу да потврде и бројни ученици који су били у ходнику у том тренутку", наглашава директор.

Повређеног М. М. отац је превезао у Институт за мајку и дете.
http://mondo.rs/a1047625/Info/Beograd/Skola-Rakovica-tuca-ucenika-samar-direktora.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=mondofb

Mене је то ''наставничко насиље'' закачило у основној школи и то у периоду до 4-5 разреда, касније и у средњој тога више није било.
Имали смо најлепшу најмлађу наставницу у школи, и сви учитељи/наставници су се мотали око ње, а већ тада су одељења имала скоро 40 ученика и догурали до 7-8 одељења у једном разреду.
Међутим та нежна учитељица је знала да те ухвати за зулуф, па онда као Вишекруна да ти лупи поврати или два везана шамара и ако пријавиш родитељима, тек онда најебеш.

Данас родитељи у тој истој школи имају само један проблем, а то су ромска деца. Не знам зашто им ромска деца сметају, али желе да се оформе посебна одељења за њих.
Наводно не могу да прате наставу као друга деца и потреба им је посебна пажња.
Ни то нису решили, а онда су дошла мигрантска деца која тек не знају српски нити цивилизацијске норме ове средине.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
da je bogdom tebe imao ko spiciti samarcinom..izrastao bi u covjeka..a ne u nacistu i fasistu...tj mozda bi izrastao...
takve devijacije ne nastaju same od sebe ...to uglavnom u vecini odrade geni..ili uticaj nezdrave okoline...
samo jos da ustanovimo kakvi su geni u pitanju....

i nemas pravo da se ljutis..jer sis e sam deklarisao kao fasita i nacista...
a ja imam jer ja se nikad nisam nijednim aktom ni slovom deklarisao na bilo koji nacin sem kao srbin...
i ucesnik odbrambeno otdadzbinskog rata ...
i s ponosom mogu da kazem da sam patriota..jer to jesam...provjereni patriota... Smile
a ti mozes samo da sanjas o tome...

i kad prva puska pukne..ne dao bog...ja cu i pre prvog pucnja..biti medju 1000 ...mozda i medju mnogo manje.. prvih ...koji ce biti pozvani da brane otadzbinu od bilo kojeg zla...
pa i od razne fasisticke i druge gamadi... Smile

a ti ces tada biti uhapsen...
i provjeravan... zbog eventualne saradnje sa neprijateljem
i zbog sirenja fasisticke ideje i proustaskih parola i slicnih stvari... Smile

.............

elem da se okrenemo temi...
dok su ucitelji i nastavnici koristili sibu iizvlacenje  uveta i cupanja kose iznad uveta
mogli su i da isprave ono sto je djeci napravila bliza okolina...neodgovorni roditelji...drustvo itd...

odkako je batina izbacena iz raja
i od kada internet i kafane  vaspitavaju djecu
sve je otislo u kurac krasni...

u moje vreme kad sam ja bio djak ucenik nije pomisljao da kaze nesto dok mu ucitelj ili nastavnik ili profesor ne dadu rijec....
a kamoli da je bilo kome palo na pamet da cini razna sranja...
koja danasnja  djecurlija radi...

prosvjetni radnici su nam bili 'drugi roditelji'
ucili su nas da postanemo ljudi...
pa ni tada ulica nije dozvoljavala da svi to postanu...
a kamoli danas...

ne opravdavam samaranja i slicne stvari...
jer ni mene niko nije samarao...
ali opravdavam visoki stepen discipline u skolskim ustanovama....

i zelim da roditelji budu mirni i spokojni kada dijete posalju u skolu i prepuste ga na 'kratko vrijeme' prosvjetarima...

mora da se zna ko je djak a ko uitelj..nastavnik i profesor....itd...

« Poslednja izmena: 11. Okt 2017, 14:26:00 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Раковица изгледа пуна шибаџијских директора. Smile Има она чувена анегдота за директора машинске школе у Раковици, као ако га добијеш у тучи, добијаш и диплому. Smile

Свака част овом директору, плашим се само да не најебе због ретардиране "педагогије".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
Sve zavisi da li je nos razbijen kao čin iživljavanja i maltretiranja, ili u strahu i iz samoodbrane.

Ako je prvi slučaj, i da je moj sin tako pokazivao "snagu" na slabijem, ja bih tog nastavnika/direktora vodio na ručak.

Ako je drugi slučaj, onda bi tog koji se branio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
pa fala Bogu tako treba, a ne da dozvolimo da nam decu razaraju nvo sa svojim propalim programima tipa škole bez nasilja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...propalim programima tipa škole bez nasilja....

Smile Smile Smile Smile

Svoje dvoje dece nikada nisam tukao.

Ne mogu da zamislim mozak coveka i sta se mota po tom mozgu koji misli da je udaranje nekoga
"vaspitanje".

Najteza i najstrasnija kazna je iskljucivanje.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2017, 14:00:50 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
To je jako pedagoski sa tvoje strane, svaka cast
doduse, u skoli se deca tuku medjusobno. Uvek su se tukli, uvek ce se tuci.
Ljudska je to priroda, ne mozes nekim aktom ili programom da tako nesto iskorenis.

A mozes da iskorenis autoritet nastavnika i profesora recimo, represivnim merama i zakonom. Mislim da je to glavni problem na koji se ukazuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Jordan Peterson reče. Kada se dva muškarca raspravljaju, uvek postoji pretnja fizičkog nasilja i to je ono što održava raspravu civilizovanom. Ako imaš čoveka koji ni pod kojim uslovima neće korititi fizičko nasilje, imaš čoveka koga niko ne poštuje.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Piterson malo preteruje. Lepo je videti da je citiran :-)
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
u pravu je piterson evo ja recimo vecinu stvari resavam strahopostovanjem
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.