Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase mislljenje o zivotu i radu Goce Trzan! :)  (Pročitano 14616 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
@SF
Mozda poznajes pogresne ljude Smile
Evo sad stvarno bez zezanja, Goca je teska osoba iz razloga sto je tvrdoglava i sto hoce posto-poto da uradi onako kao je naumila, pa ako treba i glavom kroz zid. Ali kad jednom tresne, vise ne juri u taj isti zid, vec nauci lekciju za sva vremena.
Veoma je vesela osoba i sa njom nikad nije dosadno. Ne folira se,  vec uvek kaze ono sto misli i nema te tripove da posmatra ljude koji se bave drugacijom muzikom kako da su sugavi, vec je OK sa svima (izuzev sa onima koji imaju problem u glavi pa iz nepoznatih razloga popreko gledaju svakog ko pomene ime Goce Trzan).
Poznajem i Ivanu Pavlovic, koja je susta suprotnost. Mislim, ok je ona, ali je malo vise podigla nosic i kune se u neke ideale, ,a ovamo mi peva back vokale Jeleni Karleusi i kezi se na ruzicastoj televiziji......

@ljuti123
Nemoj da se razocaravas u Gocu! Pa sta ce ona sad, necee se nikad udati ako je ti ne zaprosis! Smile

pozz

S.T.O.P.I
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kako se vi przite...
Fascinantni su mi ljudi koji se toliko uduvljuju u zivote estradnih zvezdica ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Ma niko se ovde ne uduVljuje ni u sta, jednostavno svakodnevno slusam razne price od tih istih zvezdica i ne mogu a da po nekad ne razmislim o tome sto pricaju.
Goci sam pisala biografiju,  pa iz tog razloga znam malo vise o njoj nego o ostalima...........
A ne mogu da poreknem da obozavam njen glas i njenu muziku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
A ovaj forum vam je spor do zla Boga, uradite nesto po tom pitanju PLZ! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Devojka ima 30 i nesto ... iza sebe ima 10ak godina karijere.. i ima cirka jednu pesmu koje se ja trenutno mogu setiti vise od naslova a to je zagrli i to je samo zbog toga sto me je svojevremeno jedna simpaticna ali blago mentalno obolela devojka njome zlostavljala...
Jedini kontekst u kome je ja nalazim u razgovorima i novinama je kad nekog opljune ili kad je neko zaprosi ili kad talentovano izjavi da hoce bebu ili nesto slicno..
Svako ima pravo na idola.. i u odnosu na druge.. ona cak i nije toliko katastrofalan izbor.. ali da je zaista nesto narocito postigla i da je nesto narocito bitna ... nije.
Ako cemo iskreno, Goca ni do kolena nije Maji Odzaklijevskoj, Vladani Markovic, Tanji Jovicevic... ni po glasu ni po stavovima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
@ stoperka

Ti si joj pisala biografiju!? Zasto? Na koliko strana ,majke ti?
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa pisala sa biografiju za fan sajt, jer je na oficijalnom totalno bezveze....
Onda sam sasvim slucajno otkrila knjigu "Stoperka", to je autobiografija, procitala je, smejala se kao luda (preporucujem svakom da procita) i napisala biografiju za sajt.
Ako te zanima mozes da procitas, prilicno je opsirna... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zivote Smiley
Bio koji si ti napisala je takacv hvalospev da je to nevidjeno Smiley
Otprilike konkretno se nicim nisam bavila u zivotu, al aj da nesto nakitimo Wink [reci mog kolege]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Hello! Fan sajt!
Procitaj Stoperku,  mozda ce ti biti jasnije.....
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Fansajt... na kome jasno pise  "sve što vas interesuje o vašoj omiljenoj (ili manje omiljenoj) pevačici, a niste imali odakle da saznate, možete da pronađete ovde"
Where is the dirt? Smiley
Procitaj ti neku dobru knjigu Smiley biografiju ili autobiografiju neke bitne licnosti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.