Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasa iskustva sa LG mobilnim telefonima  (Pročitano 15131 puta)
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple iPhone 2G
Epa ne mogu sad da uploadujem slike (nije mi tel pri ruci)..
Ukratko:
65k,1.3mgpx (+blic,video), BT (bez IrDA), 40MB int mem..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
Epa ne mogu sad da uploadujem slike (nije mi tel pri ruci)..
Ukratko:
65k,1.3mgpx (+blic,video), BT (bez IrDA), 40MB int mem..

Slike bre Smile salim se naravno ali cim budes mogao ti postavi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

After me, only god will live!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja se bas spremam da uzmem LG F3000 kao poklon, ali nisam cuo bas neke ubedljive komentare o njemu, a ni o LG modelima uopste... Uglavnom se ljudi zale na bateriju i na nepostojeci video zapis. Tako da sam bas zbunjen i cekam neke konkretne odogovore, ako ih ima... Vredi li ili ne??? pozzzzzzzzzz       Smile
IP sačuvana
social share
All geeks have big disks!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Koliko je meni poznato,f3000 ima video zapis bez zvuka(ako nisam pobrkao model,ali ima vise lg fonova sa tom manom).Uopsteno o lg,moja najveca zamerka je da nisu bas "user friendly",zatim par ljudi kojih znam a imaju ih cesto posecuju servise mobilnih(koliko znam lg telefoni jos ne postoje legalno na srpskom trzistu,tj. nemaju ovl. uvoznika,verovatno zato postoje problemi sa softverom,tj. nasi serviseri jos uvek ne znaju dovoljno o njima),onda skoro svaki model im je preklop ili slider,sto meni smeta,i svi koje sam isprobao(3-4 modela) imaju vrlo spor odziv tastature(na nivou bivseg Siemens-a).Ima jos stvari koje me nerviraju,ali,u globalu,u odnosu kvalitet-cena solidni su...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E, ovako - imam LG KG800 jedno 3 meseca i mogu da kažem da je uglavnom šminkerski telefon. Nema ni jednu funkciju zbog koje bi bio nešto bolji od ostalih. Naročito me nerviraju 2 stvari: 1. Veooma spor bluetooth i 2. Organizovanje i pregled slika. Naime, sve slike se ređaju redom 1,2,3,4,.... ali ako nedo bog, ja imam 100 slika, a rešim da promenim ime npr. 45-oj onda mi se sledeća slika koju slikam sačuva kao 45-a , ali ne stavi je on normalno kao 45-u između 44 i 46 nego to može da bude poslednja na spisku, negde u sredini....kako se "njemu" ćefne(a ako je opet preimenujem nazad u 45 onda mi se sledeća ne nastavlja na 101, već postaje 45-1). Postoje dva načina pregleda slika - iz 1.Multimedia>Photo album - tu se slike gledaju u full screen-u (onako kako su slikane- odsečene sa strane), veoma sporo vrti slike i pokazuje ih redom po brojevima (1,2,3,3-1,4,5,5-1,....) i 2. My Stuff>Photos - tu se slike gledaju cele kao na npr. Samsungu, ali što bi to bilo normalno kad može i to da se zajebe (ne može da se pređe sa jedne na drugu sliku preko strelica već mora da se izađe iz slike koja se gleda, pa da se ponovo uđe u drugu), tu se slike gledaju kako su poređane(1,2,5,7,3,2-1,45,8,...)
Postoji i "Images" gde se čuvaju slike koje nisu slikane sa kamerom u telefonu. E tu su tek sve zajebali! Kad se slika primi preko spooorog bluetooth-a ona se sačuva u "Others", odatle jedino može da se prebaci u "Images" ako se ode u Options>Set as Wallpaper i onda on pita da li hoću da prebacim u slike da bih postavio za pozadinu itd. Ali je caka u tome da ne može svaka slika da se postavi za pozadinu, već ona koja je 176x220 ili slična u proporcijama, tako da ja imam jedno dvadesetak slika koje mi stoje u "Others"! Smile

Inače ne otvara dosta slika koje su preko 1.3 MP, pa čak ni neke koje su 1.3 MP, a sa drugog telefona i ne prepoznaje GIF preko 100KB!

Takođe ne mogu nikako da ga povežem sa kompom, jer nisam dobio USB, a pretražih skoro ceo BG da ga nađem jer ne postoji aplikacija koja radi sa bluetooth-om za LG (a da radi kako valja)!

Tako da ovim putem apelujem na sve one koje znaju gde može da se kupi USB za KG800 da mi jave na PM! Stvarno mi treba! Smile

Ako ima još nekih pitanja slobodno postavite! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Ja imao LG G7020 davno koji mi je upao u wc sholju,tako da bateriju nisam mogao da nadjem a tel je skoro nov Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
D li neko zna gde mogu da nadjem softver za LG U8290 za prebacivanje sa kompa na fon  sa usb kablom?
Probao sam na par linkova ne rade.
IP sačuvana
social share
u mog strica 8 kobasica, 7 przi osmu strina drzi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Evo ovako
Imam LG 8360 vec tacno godinu dana i prezadovoljan sam sa njim.
Video klipovi imaju ton a baterija traje 7-8 dana. Mp3 funkcionise besprekorno, a nisam imao nikakvih problema da ga putem usb kabla povezem sa racunarom.Sve u svemu do sada sam imao telefone gotovo svih proizvodjaca
i mogu reci da je ovaj za sada najsolidniji. Prednost LG telefona je  i naravno cena jer za 100 - 150 eura mozete nabaviti telefon koji ima gotovo sve finkcije kao telefoni drugih proizvodjaca koji su znatno skuplji.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
E, ovako - imam LG KG800 jedno 3 meseca i mogu da kažem da je uglavnom šminkerski telefon. Nema ni jednu funkciju zbog koje bi bio nešto bolji od ostalih. Naročito me nerviraju 2 stvari: 1. Veooma spor bluetooth i 2. Organizovanje i pregled slika. Naime, sve slike se ređaju redom 1,2,3,4,.... ali ako nedo bog, ja imam 100 slika, a rešim da promenim ime npr. 45-oj onda mi se sledeća slika koju slikam sačuva kao 45-a , ali ne stavi je on normalno kao 45-u između 44 i 46 nego to može da bude poslednja na spisku, negde u sredini....kako se "njemu" ćefne(a ako je opet preimenujem nazad u 45 onda mi se sledeća ne nastavlja na 101, već postaje 45-1). Postoje dva načina pregleda slika - iz 1.Multimedia>Photo album - tu se slike gledaju u full screen-u (onako kako su slikane- odsečene sa strane), veoma sporo vrti slike i pokazuje ih redom po brojevima (1,2,3,3-1,4,5,5-1,....) i 2. My Stuff>Photos - tu se slike gledaju cele kao na npr. Samsungu, ali što bi to bilo normalno kad može i to da se zajebe (ne može da se pređe sa jedne na drugu sliku preko strelica već mora da se izađe iz slike koja se gleda, pa da se ponovo uđe u drugu), tu se slike gledaju kako su poređane(1,2,5,7,3,2-1,45,8,...)
Postoji i "Images" gde se čuvaju slike koje nisu slikane sa kamerom u telefonu. E tu su tek sve zajebali! Kad se slika primi preko spooorog bluetooth-a ona se sačuva u "Others", odatle jedino može da se prebaci u "Images" ako se ode u Options>Set as Wallpaper i onda on pita da li hoću da prebacim u slike da bih postavio za pozadinu itd. Ali je caka u tome da ne može svaka slika da se postavi za pozadinu, već ona koja je 176x220 ili slična u proporcijama, tako da ja imam jedno dvadesetak slika koje mi stoje u "Others"! Smile

Inače ne otvara dosta slika koje su preko 1.3 MP, pa čak ni neke koje su 1.3 MP, a sa drugog telefona i ne prepoznaje GIF preko 100KB!

Takođe ne mogu nikako da ga povežem sa kompom, jer nisam dobio USB, a pretražih skoro ceo BG da ga nađem jer ne postoji aplikacija koja radi sa bluetooth-om za LG (a da radi kako valja)!

Tako da ovim putem apelujem na sve one koje znaju gde može da se kupi USB za KG800 da mi jave na PM! Stvarno mi treba! Smile

Ako ima još nekih pitanja slobodno postavite! Smile

Kabal je isti za sve 3g telefone tako da u svakom malo boljem servisu ga imaju

ps: kabal, instalacioni disk futrolu memorijsku karticu si morao dobiti uz telefon jer je to standardno pakovanje za sve
LG telefone, problem je sto ih kod nas uzimaju i naknadno prodaju kao dodatnu opremu.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Pa da prodaju sve sto mogu kao dodatnu opremu Smile Uh kako me nerviraju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.