Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasa iskustva sa LG mobilnim telefonima  (Pročitano 15162 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Sta ja znam... mozda neko kupuje SE telefone zbog statusa... zbog toga sto je izvikana marka... sta ja znam...
Meni ne treba telefon ni zbog statusa, ni zbog multimedijalnosti, ni zbog naprednih mogucnosti...
Sve sto mogu da imam u telefnu, imam i ovako... lapic-mp3-digitalac...
Trebao mi je telefon koji ce sluziti svrsi (telefoniranje+sms) i koga nece imati citav grad (jeste, tu sam snob)

S druge strane, drug mog decka koji zivi u USA vec 15 godina, a tamo je ipak mnogo bolji standard, vec godinama vuce razne LG modele... sto cini i vecina njegovih prijatelja...

« Poslednja izmena: 08. Feb 2007, 21:12:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Prvo,LG nije bas neka sh marka,pa da je Sony Ericsson mnogo ispred po statusu,tacnije,po prodaji na globalnom nivou,gotovo da su izjednacene ove 2 kompanije.Ako neko hoce da ima status,kupice pre fancy Samsung telefon,nego SE.Sony Ericsson pre svega ima najfunkcionalnije java telefone na svetu,koji pritom imaju sasvim pristojne cene.To za joystick je istina samo delimicno,tj. ako nekog ne mrzi da jednom u 10 dana obrise podnozje joystick-a,nece imati nikakvih problema.Jedan sam od tih.LG je kompanija koja,kao i Samsung, prodaje izgled,a ne funkcije.Zasto bi im inace 99 % telefona bili preklop i slider?Ako se nesto(kada je u pitanju izgled telefona) moze okarakterisati kao "fancy",onda je to slider/preklop mehanizam telefona.Inace,gotovo svi koje znam,a imaju LG telefon,imaju neki problem sa njim(mms,gprs,download,java aplikacije,video snimak bez zvuka,povezivanje sa kompom,kolegi je pukao display kad je fon bio u dzepu,i sl.)Ali priznajem im da su veoma jeftini,i da nude zadovoljavajuci broj funkcija za tu cenu.Da napomenem jos samo da ce pre crci flat kabl na LG telefonu nego joystick na Sony Ericsson-u.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 01:08:08 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Zanimljivo.. isto kazu i za Alcatel...
Pre ovog LG, imala sam Alcatel 2 godine... padao je bukvalno i doslovno 1000 puta... jednom se cak desilo da padne sa 1,2m na beton i odvibrira u travu... Nista mu se nije desilo... Imao je odlican prijem i u vukojebini u CG u kojoj nisu radili drugi telefoni... Nekome je vazno da cita word dokument na telefonu, ali meni je vaznije da ima dobar prijem...
Kao sto rekoh... imam sve ostalo, pa me multifunkcionalnost ne zanima...
Opet kazem... ja nikad necu da kupiti SE jer meni bliski ljudi imaju jako lose iskustvo sa tim telefonima... Nije stvar sam u tome sto se joystick zaglavljuje, vec i sto je od jako lose, ostre plastike koja sece prste, a tasteri su mali...
Na kraju krajeva, ja cu za svoje pare uvek kupiti ono sto ja hocu... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
I da ovo zakljucimo time da postoji za svakog kupca telefon koji ce zadovoljiti njegove potrebe,zato i postoji puno proizvodjaca i hiljade modela.Neko ima velike prste pa mu treba ogromna tastatura,kod drugog je obratno.Drugom je najbitnije trajanje baterije,trecem multimedija,cetvrtom velicina ekrana,petom da je preklop,sestom slajder...Sve zavisi od ljudskih potreba!Pozz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Moguce je da su LG ok telefoni mada ipak ima stvari koje mi se ne svidjaju a posebno problemi oko BT sto mora da se salje sa memorije fona i to sto ima kasni displey kada se otvara ako su na preklop a uglavnom su na preklop Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k550i
Moguce je da su LG ok telefoni mada ipak ima stvari koje mi se ne svidjaju a posebno problemi oko BT sto mora da se salje sa memorije fona i to sto ima kasni displey kada se otvara ako su na preklop a uglavnom su na preklop Smile
ne slazem se sa tim da mora da se salje samo sa memorije telefona ja mogu i sa memori kartice
a  to da  kasni display kada se otvara meni se to ne desava,koristim lg u8360
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
ne slazem se sa tim da mora da se salje samo sa memorije telefona ja mogu i sa memori kartice
a  to da  kasni display kada se otvara meni se to ne desava,koristim lg u8360

E pa ja nisam rekao za tvoj model nego sam pomenuo lg u globalu a mogu da vam navedem ako hocete i koji model, a i za displey mogu da navedem model.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG M4410
Ja imam LG M4410. Platio sam ga 135e. Dobar je, izdrzjiv, ima jak mp3, ali ima "silent movie" tj. video zapis bez zvuka, sto je po meni glupo, jer kao da sam u drugm veku. Sto se jos tice oko video zapisa, telefon snima .LMJ format, tj. format koji drugi telefoni ne chitaju, a i ne postaji player za komp preko koga bih mogao pushtati.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 18:23:39 od Sale* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LG U880, radi kod mene vec neko vreme, do sada nisam imao nikakvih problema, mada i ja telefon koristim za telefoniranje i kucanje poruka, retko kada i za neke egzibicije. E, sad, zašto ga imam, jer je bio poklon.... Nije mi se desilo da mi je neko poslao neki klip i da nisam uspeo da ga otvorim, oni koji su ga cackali kazu da otvara dosta formata. Dodatnu memoriju nikad nisam ni dokupio, jer mi injegovih 75 MB dosta, i nikad nisu puni vise od 50 MB,stereo, Mp3, dobio sam i dve baterije, i CD i USB kabl, i sluške, kamerica 1.3 MPix, snimao sam klinca i slikao nekoliko puta kada mi nije bio digitalac pri ruci (i ja kao Anea, za slikanje koristi ono što je za slikanje napravljeno, jelte...) i kada bih to prebacio na PC, po meni sasvim OK... E sad, možda bi mu neki i našli neke zamerke, ali jok ja... Zadovoljan sam. Jedina muka bila u početku nije bilo unlocka za njega, a i italijanska varijanta koristi male SIM kartice, pa mora da se secka ova....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ja imam u8360 oko dinu dana,i ne bih ga menjao ni za sta...sta sve nije preziveo,cak sam ga i ispolivao celog u meku sokom,nista,ko da nije nista bilo...sve u svemu,za male pare eeeextra fon...sad se spremam tuznog lica da ga dam burazeru jer kupujem n70...sve u svemu,ako neko zeli da ga kupi,bez razmisljanja u radnju!!! pzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.