Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748464 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Da sam Vanzemaljac ,
Istrebio bih 95% ljudi i to pod hitno jer su pretnja eko sistemu ove planete,
Uh ,uh,cekaj malo, ispravka,
Da sam covek ,
I da imam mogucnosti ili mi se pruzi prilika uradio bih isto to u svakom slucaju.

he,he....ovo ti je dobro Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da sam Vanzemaljac ,
Istrebio bih 95% ljudi i to pod hitno jer su pretnja eko sistemu ove planete,
Uh ,uh,cekaj malo, ispravka,
Da sam covek ,
I da imam mogucnosti ili mi se pruzi prilika uradio bih isto to u svakom slucaju.

Zašto misliš da ti treba da ostaneš u tih 5%?  ..A osim toga da možeš to da uradiš ne bi bio ništa bolji, bio bi monstrum šta kažeš na to  Smile

Elem, sreća pa se pita priroda, uvek se pitala ali...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ce da pitamo Bf-a ko bi trebo da ostane  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Citat
Zašto misliš da ti treba da ostaneš u tih 5%? ..A osim toga da možeš to da uradiš ne bi bio ništa bolji, bio bi monstrum šta kažeš na to Smile

Citat

Priroda se vise ne pita,
Pogledaj novi film sa zadnjim podatcima i statistikama o planeti zemlji da bi shvatio zasto sam rekao to sto sam rekao zove se "Home".
Moram priznati da i ako imam prilicno jake diktatorske nagone u sebi ,nigde nisam rekao da bih ostao u tih 5% prezivelih,oni treba da pripadaju ljudima koji jos uvek zive u skladu sa prirodom i nemaju ambicije gradjenja gradova i nuklearnih bombi .

Ma zezam se covece..
U idealnom svetu 100% prezivelih bi se sastojalo od svih lepih i zgodnih zena i muskaraca koji su poput mene jaki ,lepi i zgodni i liche na rimske bogove.Naravno Bilo bi vrlo striktno selekciono odgajanje svega.
Drustvo bi samo koristilo prirodne izvore energije,vetra,sunca,vode,plime i oseke,termalnih izvora,
gajila bi se organska hrana ,
Porodica ne bi vise postojala kao Unija dvoje ljudi vec bi bila zamenjena sistemom sa Telaksije .
Svaki muskarac bi imao tri supruge i svaka zena tri supruga ,
na taj nacin deca bi najvise benifitovala od vise pogleda na svet i jer bi bila zajedno ,
i bila vise stabilna bez obzira na gubitak jednog clana porodice(deteta ili roditelja ) i na njegovo odsustvo.
Tuga i samoca kao sto je ti nosis Tatex ne bi vise postojali

« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 14:40:24 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Možda mi trebamo nestati da bi planeta preživela. Mada kako vanzemaljci imaju određene planove, preživeće dosta ljudi ali ti će zažliti što nisu bili među nastradalima. Bolje grob nego rob, naročito ako je smrt iluzija.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Negde na netu sam čitao kako su neki stručnjaci rekli da je scenario kao u filmu "Dan posle sutra" vrlo moguć, nešto sa golfskom strujom i ne pitajte me šta još Smiley Ako je to 50% tačno, ne trebaju nam elijeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple Kineska kopija
Ako je to 50% tačno, ne trebaju nam elijeni.

lepo je rekao Bora corba da je dovoljno ovo nase da se ljudi mnogo plase....

Ako samo u mlecnom putu ima milijardu zvezda sa slicnim sistemom kao nas i neka svakai milioniti ima nesto kao zemlja... pa zasto bi bili sami u vasioni... ali mi nismo ispitali ni zemlju kako treba a razmisljamo o necemu drugom...
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Gledao sam sinoc mnogo lep program nav National Geographic kanalu zvao se
"Jorney to the Edge of Universe" i zadnja je kompilacija svega sto je Habal teleskop zabelezio i video do 13.5 biliona triliona kilometra daleko,tek onda covek shvati kako je nasa galaksija malecna a koliko tek malo i neznacajno je nase sunce ,i nasa planeta koju ne postujemo kao ni zivot na njoj je samo trunkica prasine .
Boga nema bar ne u tom smislu da mu je covek znacajan ili bilo sta drugo osim puke i samo privremene slucajnosti,prema kalkulacijama prema matematickoj formuli verovatnoce i to samo za nasu galaksiju postoji bar milion civilizacija.
Poruku koju smo poslali sa strukturom naseg  DNA mozemo da ocekujemo da stigne na svoj cilj za nekih 25 hiljada godina.
Ali u Britanskim UFO dokumentima koji su objavljeni i dostupni ovde za javnost ima preko 10 hiljada registrovanih slucajeva.
Oni najtajniji nisu jos uvek objavljeni i imaju oznaku "Above Top Secret" sto znaci da ni sluzbena lica koja rade na nekim blisko povezanim projektima ih nece videti.
Veruje se da smo poseceni i posmatrani i to sa strahom bar od par od tih nekih  Milion mogucih civilizacija.
Plase nas se jer smo nezaustavljivi poput parazita i ne postujemo sami sebe kao bica kakva ce odvratnost tek da bude prema njima.
Cim ljudi otkriju pogodnu planetu za zivot poput naseg pocece nova trka i ozbiljno ulaganje sredstava .
Pored milijardu zednih i Milijardu gladnih svakog dana i  pored 13 miliona hektara unistene sume godisnje
smejem se glasno kada cujem o duhovnom progresu coveka i ulasku u novu eru razumevanja.
Nece da se desi tako nesto jos dugo dugo dugo vremena ,Sta se ova deca zanose
Covek je sebican mesozder nasa planeta je ispunjena koralima zivotinja poput koncetracionih logora i gajimo druga bica da bi ih ubili.
Ukoliko neko pokusa da uzme nasu planetu ,nas plan je da ubijemo sve zivo i stvorimo nemoguce uslove za postojanje zivota,i za to smo spremni imamo i smislili smo nuklearna ,hemijska i bioloska oruzija .
ona nisu neka luda zamisao vec stvarna i postoje i spremna su za aktiviranje na pritisak dugmeta.
nisu namenjena za asteroide i nijedna od tih raketa ne moze da pobegne gravitaciji zemlje 160km prema" gore".
Sva ta orudja su namenjena nicemu drugom osim nasem unistenju u slucaju "opasnosti."
U super skupu hiljade galaksija nasa Mlecni put  je malecna i jednog dana za tri biliona godina ce da se sudari sa svojim najblizim susedom Andromedom
U milijardama zvezda u nasoj galaksiji nase sunce je toliko malo i obicno i vazno samo nama i ono umire.
Da se bilo sta dogodi zemlji proslo bi neprimeceno,planeta postoji 4.5 milijardi god. a zivot 3.8 milijardi god.
pre 450 miliona godina eksplozija udaljene Hiper Nove je unistila 96 % svog zivota na zemlji ,covek je bio okolo samo nekih 200 hiljada god. od toga zadnjih 20hiljada god. od nekog bitnog znacaja i zadnjih 200 god stvarno sa potencijalom za razumevanje i nicim vise.
pored sve umetnosti ,filozofija i religija
Ljudi su  jos uvek smo samo obicne ubice koje izmisljaju bolji i efikasniji nacin istrebljenja.
Zasto bi bilo kakva rasa u svemiru htela da ima bilo sta sa ljudima,
Osim oravdane velike sanse i nade da ce covek sam sebe unistiti .

« Poslednja izmena: 07. Jun 2009, 09:34:30 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Zašto misliš da ti treba da ostaneš u tih 5%? ..A osim toga da možeš to da uradiš ne bi bio ništa bolji, bio bi monstrum šta kažeš na to Smile

Citat

Priroda se vise ne pita,
Pogledaj novi film sa zadnjim podatcima i statistikama o planeti zemlji da bi shvatio zasto sam rekao to sto sam rekao zove se "Home".
Moram priznati da i ako imam prilicno jake diktatorske nagone u sebi ,nigde nisam rekao da bih ostao u tih 5% prezivelih,oni treba da pripadaju ljudima koji jos uvek zive u skladu sa prirodom i nemaju ambicije gradjenja gradova i nuklearnih bombi .

Ma zezam se covece..
U idealnom svetu 100% prezivelih bi se sastojalo od svih lepih i zgodnih zena i muskaraca koji su poput mene jaki ,lepi i zgodni i liche na rimske bogove.Naravno Bilo bi vrlo striktno selekciono odgajanje svega.
Drustvo bi samo koristilo prirodne izvore energije,vetra,sunca,vode,plime i oseke,termalnih izvora,
gajila bi se organska hrana ,
Porodica ne bi vise postojala kao Unija dvoje ljudi vec bi bila zamenjena sistemom sa Telaksije .
Svaki muskarac bi imao tri supruge i svaka zena tri supruga ,
na taj nacin deca bi najvise benifitovala od vise pogleda na svet i jer bi bila zajedno ,
i bila vise stabilna bez obzira na gubitak jednog clana porodice(deteta ili roditelja ) i na njegovo odsustvo.
Tuga i samoca kao sto je ti nosis Tatex ne bi vise postojali

O da matori, tuga me obuzme ponekad baš žešće a osećaj samoće je nešto što nosimo svi ali da, osećam usamljenost ali sam daleko od očaja zbog toga, više mi je beskrajno dosadno.  Neznam, porodica je rešenje možda, ko zna...Činjenica je da jesmo sami, ja i svi mi smo sami čak i u društvu. Znaš onaj osećaj da se mora nešto učiniti, da mora da se ostavi "trag"? Sve me je manje briga...Ovo ovde ne može biti konačno, neprirodno je ovo što živimo. Sve te zgradurine i autoputevi i beton i kol i kamere u podzemnom na zelenjaku i banke iza svakog ćoška i tužni ljudi koji se prave da je sve u redu i devojke koje čekaju "pravog" koji nikad neće doći i autobusi sa milion ljudi i saobraćajne gužve i žurke gde se 90% pravi da im je "extra"......... Jednostavno, ovo je neki prelaz u nešto, ne može biti prirodno i sigurno da postoji nešto iza svih ovih laži u koje smo poverovali.

Želim da verujem u dobro, bar u dobro u sebi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da smo vanzemaljcima gori od avganistanskih plemena, stime sto uopste ni nemaju koristi od zemlje jer imaju jeftinije i pristupacnije sirovine po suncevom sistemu. A ljudi su im opasni ko oni nedavno otkriveni urodjenici sto su upirali na avion koji ih je snimao, luk i strelu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.