Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748017 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
To sam i ja procitala da duse nekada cekaju i jako dugo na odredjeni embrion koji im odgovara , pa se tek onda spoje.Inace , radiestezija mi je vrlo zanimljiva, nevezano za to sto mi u horoskopu pise da mi odgovaraju zanimanja kao sto su , izmedju ostalog : radiestezista i spijun hehehe   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Tačno.Čekaju povoljnu konstelaciju planeta.Ali to se odnosi na poslušne i dobre duše.Njih u onostranim svetovima savetuju duhovni kontrolori,ili takozvani anđeli čuvari,i dušu koja želi u inkarnaciju upozoravaju na lošu konstelaciju planeta što može prouzrokovati da ceo život tog čoveka bude put nevolja i patnje,i onda duše moraju čekati kako kažeš,na povoljnu konstelaciju planeta.Takva upozorenja neposlušne i negativne duše ne uzimaju u obzir i hrle u inkarnaciju,pa im bude život od ranog detinjstva pravi pakao.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 12:50:52 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
dobro. ajd ukratko.
kada prizivate duhove, u 99% slucajeva necete prizvati onoga koga hocete, vec onog koji naleti prvi. to i ne mora da bude duh, vec obican astral koji citajuci vase misli moze da se zeza sa vama i da vam odgovara ono sto vi zelite da cujete ili ono cega se plasite.
duhovi koji su jos na zemlji su u vecini slucajeva duhovi samoubica kojima nije dozvoljeno da "predju most" jer su ucinili jedan od najvecih grehova.  
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Zato ja ne wolim takwe igre. Znam zenu koja je dawno priziwala duhowe pa ima wlkih problema , osusila se kao grana , ne spava dobro i ne sme sama da predjke vise id dve ulice, uopste se sama ne krece gradom I jos se pita zasto je to tako. Smile      A da, jos je isla kod raznih "baba".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Zato ja ne wolim takwe igre. Znam zenu koja je dawno priziwala duhowe pa ima wlkih problema , osusila se kao grana , ne spava dobro i ne sme sama da predjke vise id dve ulice, uopste se sama ne krece gradom I jos se pita zasto je to tako. Smile      A da, jos je isla kod raznih "baba".[color=Blue][color=Blue][color=Blue][/color][/color][/color][color=Blue][color=Blue][/color][/color]

Iyvinjavam se za ovo dupliranje, greska.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 13:28:54 od grizlix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
najgore od svega je sto ljudi misle da ne mogu da se zastite i odbrane sami.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Sami mogu da se zaštite ako imaju vere.Ali da bi iskorenili zlo,tu moraju svi da učestvuju.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Cekaj malo,sada me opet zbunjujete...Ti postavis pitanje tablicom,a onda blejis dok ti se ne javi neki duh?  Smile I kako to on moze da ti cita misli?I dalje mi nije jasno kako to on moze da udje u tebe i zaposedne te.I kako moze da ti "uzima energiju" kojom ce da pomera tu casu?
Taman sam mislio da sam nesto skapirao,kad ono - nista!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
А да ми ову тему лепо преименујемо у "Паранормално - ванземаљци, духови и остало".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Neću da kvarim ali i to može da potpadne pod ovu temu jer je i to na neki način "vanzemaljski oblik života" mada opet ima tema.Jezivo,nesmem da čitam do sutra svega mi jer mi mozak radi sto na sat-odmah razmatram mogućnosti da me neko možda posmatra i naviru mi pitanja ima li ih u mojoj gajbi i trista čuda još  Smile
 A mislim,mi tako malo znamo jbt,obasipaju nas svim i svačim skrećući nam pažnju od nas samih.Nikad nećemo saznavati kakvi smo zaista,ko smo i šta možemo dok ne zavirimo u sebe a to je teško u masi dezinormacija.
 Gde odlazimo,jesmo li mi svest,možemo li se setiti prošlih života,ima li inkarnacije,postoje
li dobri vanzemaljci i gde su jbt...Trista stvari me zanima...Ko zna,kažu da je znanje u nama,mi samo moramo naučiti kako da stupimo u kontakt sa izvorom(bogom?)u sebi.Ustvari možda ne treba ništa raditi osim posmatrati svet novim očima,bez procene i analize bilo čega,bez osudjivanja,mozganja,bilo čega.Samo svesno posmatranje.
 Pitanja bezbroj

Taxtex važna stvar za manipulaciju ljudima je strah. Ljudima se javlja strah kad nemaju znanja. Znači najvažnije je prepoznati sebe. Tad se gubi strah a mnoge stvari postaju jasnije. Nikad ne smiješ prestati djelovati u cilju saznavanja i usavršavanja sebe. To podrazumjeva i neprekidno osmatranje i analiziranje svega oko sebe.

Po saznanju koje sam došao demonska bića koje žele u inkarnaciju,jeste vrše uticaj na genetsku strukturu deteta koja se razvija u utrobi majke,jer genetska struktura mora da bude na istoj rezonanciji kao i demonska duša.Kada se rode,tokom života njihov karakter bude veoma grub i nasilan,jer je to uprogramiran u gene.Veoma negativno zrače,a ljudi njihovu blizinu registruju veoma negativno.Otuda toliko zla na svetu,jer je Zemlja za njih postala pravi raj.A isto tako važi i za pozitivne duše.Prilikom razvoja pozitivna duša utiče na gene deteta koja se razvija,i posle rođenja u životu bude ono što jedan dobar čovek jeste.Na neki način drže balans pozitivne i negativne sile u svetu.

Ovo je živa istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.