Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748019 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Prosle godine na RTS 1 u vecernjim vestima je bilo pricano da je otkriven jos jedan suncev sistem, znaci jos jedno sunce jos jedan mesec jos jedna zemlja i par planeta u tom novom suncevom sistemu. Inace ta druga planeta zemlja je udaljena od nas nekih 150 hiljada svetlosnih godina i to je najbliza planeta nasoj gde postoji mogucnost za zivot. A udaljenost je nemoguca da ni mi ni oni nikada necemo da se sretnemo....tako da gledate na nebo u prazno Smiley Ja jedino cekam da dozivim to Halejevu kometu 2061 i posle mogu mirno da umrem Smiley
a ko ti kaze da te vrste vanzemaljaca ne mogu da prezive u uslovima u kojim mi ne mozemo....jer,ako mogu jako velikom brzinom da predju ogromna rastojanja,ako mogu da se setaju iz jednog u drugi denzitet ili realitet,ne mislis li da je onda sasvim moguce da su na mnogo,mnogo visem stepenu razvoja od nas,i da samim tim imaju resenje problema kako preziveti na tim planetama na kojima navodno nema zivota.... Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2008, 15:46:22 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pre neki dan je Pirox pricao o svojim dozivljajima,tj. fenomenima sa kojim se susreo.Imam nesto da kazem na to...
Ove godine sam posao u gimnaziju,i sprijateljio se sa jednim deckom.Znamo se,koliko,od prvog septembra,ali stvarno dosta znam o njemu i on o meni.Bio vukovac u osnovnoj,pametan je i kulturan,nije manijak,sto me sve vise uverava da me ne bi slagao.
Naime,rekao mi je da je njegova mama prizivala sa drustvom duhove za vreme nekog rodjendana dok je jos isla u gimnaziju.Naravno,koristili su onu deciju tablicu sa slovima i casicu za rakiju i njome postavili pitanje duhu.I kaze da se casica sama pomerala i odgovorila im!!! Vec sam cuo ovakve price,ali kaze da je milion puta pitao mamu da li je istina i da ga rodjena majka sigurno ne bi slagala.
A druga prica,kako je u kuci njegove babe svake noci nesto lupalo o plafon.Kaze da se zena prepadala svake noci,nije mogla da spava,cak na kraju je i svoju sestru dovela da se uveri da nije jedina koja cuje udarce.Potom je zvala popa,koji je osvestao kucu,i od tada vise nije bilo zvukova nocu.
Rekao mi je cak i da je procitao da se takve stvari desavaju kada osoba premlada umre ili pogine,i onda njen duh hoce da nastavi da zivi u ovom svetu,mada mislim da je to cista nebuloza.
Ipak,ove dve stvari koje mi je ispricao su tako lose delovale na mene,da sam sinoc jedva zaspao. Verovatno ste i videli letos onaj tekst i sliku o pojavi duhova u sumi kod Kragujevca(ljudski lik u granama,a ispod drveta silueta zrtve za streljanje) i onaj jos ranije o likovima dvojice poginulih mornara koja su se ukazivala u morskoj peni
Stoga Pirox,reci mi je l' moguce da nesto ovako postoji,ili su ovo price za plasenje dece?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Pre neki dan je Pirox pricao o svojim dozivljajima,tj. fenomenima sa kojim se susreo.Imam nesto da kazem na to...
Ove godine sam posao u gimnaziju,i sprijateljio se sa jednim deckom.Znamo se,koliko,od prvog septembra,ali stvarno dosta znam o njemu i on o meni.Bio vukovac u osnovnoj,pametan je i kulturan,nije manijak,sto me sve vise uverava da me ne bi slagao.
Naime,rekao mi je da je njegova mama prizivala sa drustvom duhove za vreme nekog rodjendana dok je jos isla u gimnaziju.Naravno,koristili su onu deciju tablicu sa slovima i casicu za rakiju i njome postavili pitanje duhu.I kaze da se casica sama pomerala i odgovorila im!!! Vec sam cuo ovakve price,ali kaze da je milion puta pitao mamu da li je istina i da ga rodjena majka sigurno ne bi slagala.                             

Cula sam i ja ovakve price  i postoji jedno objasnjenje koje meni zvuci prihvatljivo, naime , prizivanjem duhova se otvara jedna kapija ili granica kroz koju mogu proci oblici kao sto su "energetski paraziti", nesto kao pijavice koje se prikace coveku i hrane se njegovom energijom, manje ili vise u zavisnosti koliko je covek jak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Maloprije pročitah da se 14. 10. očekuje pojava velike vanzemaljske lećelice. Valjda po predviđanju nekog australijanca.
U Junu mesecu prijavljeno najveći broj UFO letelica.Avgust i Septembar nije još obrađeno.Ali ćemo videti za Oktobar dali je tačno.A evo broj prijavljenih Ufo letelica od prošle godine.
07/2008    470
06/2008    402
05/2008    308
04/2008    418
03/2008    305
02/2008    349
01/2008    437
12/2007    344
11/2007    356
10/2007    420
09/2007    431
08/2007    443
07/2007    414
06/2007    390
05/2007    297
04/2007    309
03/2007    352
02/2007    257
01/2007         433

stefaneka
 Kao očevidac mogu tvrditi da to sve postoji.Ne želim da te plašim,a ne treba ni da se plašiš,jer je to sasvim prirodna pojava i postoji otkada postoji materijalni čovek.Spoznaja da život može postojati i na drugim ravnima paralelnim našim,i da mi posle materijalne smrti možemo egzistirati dalje na tim nivoima ne bi trebali loše delovati na tebe,jer je to normalno i prirodno po svim zakonima univerzuma.
A što se duhova oko Kragujevca tiče,našao sam članak,možda misliš na ovo:

Duhovi u Šumaricama
Na fotografiji snimljenoj u spomen-parku kod Kragujevca jasno se vide dve sablasne prilike
BEOGRAD - U spomen-parku “Šumarice” kod Kragujevca, na mestu na kojem su 20. i 21. oktobra 1941. godine Nemci streljali 2.300 ljudi, pojavljuju se duhovi! Kurir je došao u posed fotografije snimljene jesenas, na kojoj se jasno vide dve sablasne prilike.
Kako otkriva naš izvor, snimak je napravljen mobilnim telefonom, ali momci koji su se slikali nisu ništa primetili, dok nisu sliku prebacili na kompjuter. Ono što su videli, zaprepastilo ih je. U šumarku je stajala beličasta utvara, dok se u krošnji drveća ocrtavao avetinjski ljudski lik, sa jasno uočljivim očima, nosom i otvorenim ustima - baš kao u horor filmovima! Jedina razlika je bila što se ovaj fenomen desio usred dana. Sliku smo dali doktoru Miodragu V. Vukoviću, stručnjaku za komparativnu religiju, mitologiju i antropologiju, kako bi nam rekao da li je ona autentična.

- Nisam stručnjak za fotografiju, ali teško da se radi o montaži, jer se na slici iza ovog mladića može uočiti najmanje šest likova. Od toga su tri ljudska, dva demonska i jedna zmija. Dakle, ako ovo nije fotomontaža, postoji verovatnoća da se ovde radi o akterima događaja od pre skoro 70 godina, odnosno, uslovno rečeno, duhovima - kaže doktor Vuković.

On primećuje ogroman ljudski lik u krošnji, “koji je po karakteristikama sablastan” i “figuru mladića, koji skrušeno stoji u pozi žrtve i čeka eventualno pogubljenje”, ali dodaje da ne možemo tačno znati zbog čega dolazi do ovoga.

- To je svakako igra svetlosti i senki, ali u podlozi su energetske konfiguracije, a šuma i drveće su izvanredan medij za mistične pojave. Pošto je ovo bilo mesto zločina neviđenih razmera, moguć je ovakav fenomen - objašnjava naš sagovornik.

Doktor Vuković kaže da nije bitno što je pojava uočena po danu, jer su ovi “entiteti” prisutni stalno, jedino se noću nekad lakše uočavaju. Kako je kazao, noć im više odgovara, a i tada su pojačana čula onog koji opaža pojavu.

- Ljudi koji nisu sahranjeni na dostojan način, često budu zaglavljeni između našeg i sveta mrtvih i njihove duše lutaju. Nekada duše budu zarobljene od zlih duhova ili demona. U ovom slučaju, najverovatnije je mladić na slici, ili možda onaj koji ga je slikao, izazvao pojavu. Ili je u vezi sa nekom od žrtava, ili ima urođene neke sposobnosti kakve ima jedan u milion ljudi - smatra doktor Vuković.

Inače, Nemci su 1941. godine u Šumaricama streljali 2.300 Kragujevčana, među njima i mnogo srednjoškolaca. To su učinili kao odmazdu zbog toga što su partizani i četnici ubili deset i ranili 27 okupatorskih vojnika koji su se vraćali iz Gornjeg Milanovca za Kragujevac. Za Srbiju je, kao što je poznato, bilo uvedeno pravilo 100 za jednog ubijenog, a 50 za jednog ranjenog Nemca.

Mešanje paralelnih svetova

- Najpreciznija nauka današnjice, subatomska fizika, tvrdi da postoji bezbroj različitih realnosti i da se živa bića i stvari mogu manifestovati na bilo kojoj od njih. Jedini uslov je da možemo da komuniciramo sa tim drugim realnostima. Slikovito rečeno, ako podesimo radio na neku frekvenciju, slušamo određenu stanicu. Ako pomerimo dugme, slušamo program sa druge frekvencije. Ponekad dolazi do mešanja frekvencija, pa hvatamo informacije sa dva izvora - objašnjava Miodrag V. Vuković i dodaje:
- Ove duše verovatno postoje u nekom od paralelnih svetova i po nekim zakonitostima koje su nama nepoznate, prolaze u našu realnost. Tako na istom prostoru, u isto vreme imamo različite manifestacije.

Hrane se strahom

Doktor Miodrag V. Vuković kaže da “duhovi” mogu predstavljati opasnost za ljude, koja je pre svega psihološke prirode.
- Najveći deo ovakvih sablasnih pojava hrani se strahom. Međutim, oni mogu posredno i fizički povrediti ljude. Mogu da zaposednu telo životinje ili čoveka i naterati ga da nekog napadne i ozledi.

Izvor:"Kurir"

prizivanjem duhova se otvara jedna kapija ili granica kroz koju mogu proci oblici kao sto su "energetski paraziti", nesto kao pijavice koje se prikace coveku i hrane se njegovom energijom, manje ili vise u zavisnosti koliko je covek jak.
Prizivanjem okupljamo duhovne entitete oko nas,a u zavisnosti od njihovog broja zavisi i fenomen koje čine.A to čine uzimajući energiju od nas,pošto oni jako malo energije imaju za bilo kakvu aktivnost.Posledica izvlačenja energije iz nas mogu biti trajne i kobne.A to da se kače na čoveka je tačno.Jedan medij je to video,kako se duše kače na neke ljude kao grozd,a završava se čudnim ponašanjem čoveka.A takvo ponašanje nekih ljudi čujemo vrlo često preko novina i televizije.Imaš izvor vrlo tačnih informacija.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2008, 20:00:07 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Prosle godine na RTS 1 u vecernjim vestima je bilo pricano da je otkriven jos jedan suncev sistem, znaci jos jedno sunce jos jedan mesec jos jedna zemlja i par planeta u tom novom suncevom sistemu. Inace ta druga planeta zemlja je udaljena od nas nekih 150 hiljada svetlosnih godina i to je najbliza planeta nasoj gde postoji mogucnost za zivot. A udaljenost je nemoguca da ni mi ni oni nikada necemo da se sretnemo....tako da gledate na nebo u prazno Smiley Ja jedino cekam da dozivim to Halejevu kometu 2061 i posle mogu mirno da umrem Smiley

Zašto da se ne možemo sresti?
Prvo duhovni putnici mogu se tamo naći u trenutku. Drugo zar nije moguć tehnološki napredak koji bi omogućio mnogo brža putovanja kroz svemir od trenutnih hemijskih raketa. Treće zar ne može postojati i neku drugi način prelaženja rastojanja a ne samo "pješke"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pirox

Da,na taj clanak mislim...Mada,brat i mama su me odmah razuverili u tu pricu rekavsi mi da se radi o fotomontazi...A da budem iskren,i lici na fotomontazu.  Smile Sta ti mislis o tome?
Sto se tice te energije,to je jedina stvar u koju sam siguran.Nauka je dokazala da materija i energija ne mogu da nestanu,vec samo da promene svoj oblik,tako da mi i logicno izgleda da iza coveka ostane njegova energija.I verovatno su to ti obrisi koji se pojavljuju...
Inace,po mnogim forumima sam citao,kako ljudi(po nacinu na koji pisu,ja bih rekao da imaju 12 godina) kazu kako su prizvali duha,i kako im se pokazao,sa prljavom odecom,horor facom i krvavim rukama.  Smile A drugi opet pricaju kako su pitali duha sa casom i tablicom "Kako ti je gore" a casa im sama odgovorila "Dodji da vidis". Pa opet,kada su prizivali duhove kako im se vrata zalupila,a slike padale sa zida celu noc iako su ih opet kacili. I mnogo takvih prica,za koje opet nisam siguran sta da mislim?!
I kako sada moze ta "energija" sto ostane iza coveka da bude pametna da "sastavlja recenice",obara slike,grebe po vratima itd? Osim ako ne lazu?
Kazes da si necim registrovao postojanje necega u toj kuci,i da si dosao tamo i na trenutak zatvorio oci i ugledao necije lice. Ako bi mogao malo bolje da objasnis taj deo. Mislim,na koji sada nacin mozes da vidis nesto nevidljivo,pa jos sa zatvorenim ocima...Ne saslusavam te ja  Smile samo sam zaintrigiran.Imam 300 pitanja na koja ces mi nadam se odgovoriti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
glupo je da mesate teme. ima tema o duhovima.

http://forum.burek.com/index.php/topic,335728.0.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

http://forum.burek.com/index.php/topic,335728.0.html
slazem se..... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Neću da kvarim ali i to može da potpadne pod ovu temu jer je i to na neki način "vanzemaljski oblik života" mada opet ima tema.Jezivo,nesmem da čitam do sutra svega mi jer mi mozak radi sto na sat-odmah razmatram mogućnosti da me neko možda posmatra i naviru mi pitanja ima li ih u mojoj gajbi i trista čuda još  Smile
A mislim,mi tako malo znamo jbt,obasipaju nas svim i svačim skrećući nam pažnju od nas samih.Nikad nećemo saznavati kakvi smo zaista,ko smo i šta možemo dok ne zavirimo u sebe a to je teško u masi dezinormacija.
Gde odlazimo,jesmo li mi svest,možemo li se setiti prošlih života,ima li inkarnacije,postoje
li dobri vanzemaljci i gde su jbt...Trista stvari me zanima...Ko zna,kažu da je znanje u nama,mi samo moramo naučiti kako da stupimo u kontakt sa izvorom(bogom?)u sebi.Ustvari možda ne treba ništa raditi osim posmatrati svet novim očima,bez procene i analize bilo čega,bez osudjivanja,mozganja,bilo čega.Samo svesno posmatranje.
Pitanja bezbroj
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
stefaneka
Ta slika može da bude fotomontaža,a i ne mora.Ima mesta gde te energije duše utiču na materiju,ili jonizuju materiju i na taj način može da se pojavi obris te duše.Mi recimo čovekovu dušu kada umre njegovo telo ne vidimo jer nema energiju  da izaziva bilo kakve promene ili uticaj na materiju.Ali ako su naša osećanja snažna prema tom pokojniku,duša tog pokojnika može da dobije nešto energije i na kratko da se pojavi.I to se čulo kod nekih ljudi da su pokojnika videli jednom ili dva puta nakon smrti.Ali nas ta snažna osećanja prema pokojniku hoće mnogo da iscrpi.Jedino što se često dešava da prilikom smrti osobe recimo u bolnici,u kući te osobe hoće ogledalo da pukne ili sat da stane za vreme smrti.To se dešavalo bezbroj puta.Duše pokojnika treba ostaviti na miru i ne smemo ih prizivatii,jer naše misli snažan uticaj imaju na njih i tako silom budu dovučeni do nas protiv njihove volje,pa može da se desi da zbog toga iz besa počnu sve da prevrću u sobi,ali pošto su prethodno uzeli snage od nas.Ako je neko uporan u prizivanju duhova,mogu naići vrlo negativna ili čak i demonska bića koje više nećemo imati energije da oteramo,pa tako bez energije lako možemo postati igračka u njihovim rukama,a to opet pruzrokuje trajne i velike posledice psihičke i zdrastvene.Može da se desi da više ti,to jest tvoja duša neće moći više da uspostavi vezu sa tvojom telom,neće moći da upravlja tvojom telom,i celog života takvi ljudi bulju u jedno mesto i potpuno su odsutni iz ovoga materijalnog sveta.
Kažem,ja sam jednom pustio da vidim kako utiče na mene crna magija kao negativna energija,a vrlo sličan je uticaj i negativnih bića i demona na čoveka,i ne bi preporučio nikom da se bakću sa takvim silama jer lako može da bude put u jednom pravcu.Gde su se odigravali veliki zločini,dugo ostaju tamo ogromne količine negativnih energija,a za negativna bića i demonska bića to mesto je mesto za hranu.Od tog mesta i od negativnog zračenja tog događaja se hrane,pa je uglavno zato ima tu toliko entiteta.A tek da vidiš na ratnim područjima,nema čoveka koji ih ne oseća u vazduhu,ne treba da ih vidimo.

Citat
I kako sada moze ta "energija" sto ostane iza coveka da bude pametna da "sastavlja recenice",obara slike,grebe po vratima itd?Osim ako ne lazu?
To ti je psihokinetička energija.Energija i sposobnost duše hoće da ispoljava kod nekih svesno kod drugih nesvesno kroz materijalno telo,pošto naša duša obitava u našem materijalnom telu.Na ravnima posle smrti duša komunicira telepatski između drugih bića,jer tamo nema niti materijalno telo,niti vazduh.Takođe postoje neki uređaji koje mere psihokinetičku energiju ljudi,i kao što sam rekao jako malo energiju imamo da pomeramo stvari sa snagama duše.Kada bi smo verovali i razvijali tu duhovnu energiju u nama,mogli bismo snagom volje,mislima da pomeramo predmete ili da ih oblikujemo.No duša bez materijalnog tela zna kako može da oduzme energiju od ljudi i kako tu energiju duša može upotrebiti da vrši uticaj ili pomera materijalne predmete što su njima to prirodne sposobnosti,kao što je nama ruka prirodno da pomeramo sa njima predmete.
Nije laž,sada više se ne bavim istraživanjima tog fenomena,niti više koristim visak pošto sam saznao sve što sam hteo,pa sada teže mogu naći mesta i uslove kada se pojavljuju ti paranormalni fenomeni,ali sa malom trudom mogao bi bilo koga da odvedem na mesto da se sam osvedoči o tim stvarima,naravno ako je psihički spreman.

Citat
Kazes da si necim registrovao postojanje necega u toj kuci,i da si dosao tamo i na trenutak zatvorio oci i ugledao necije lice. Ako bi mogao malo bolje da objasnis taj deo.
Lepo,koristio sam radiesteziju,visak kao instrument za registrovanje ciljeva i promena.Leva ruka mi služila kao prijemnik a u desnoj je bio visak.Locirao sam to što tu porodicu uznemiravao u kuću,ajde da ne prepričavam ostale slučajeve,u ovom slučaju koje sam pre opisao,kod te porodice ta duša bila u drugoj sobi gore u desnom ćošku.Otvorenim očima nisam ništa video,ali se osećala kao jeza kroz telo ,pa sam prišao i zatvorio oči,tako se čovek koncentriše na unutarnja fina osetila,i na taj način sam video glavu lika vrlo sličnu kao na tom snimku iz Kragujevca.Pa učinio da udaljim to iz kuće.I od toga momenta prestalo lupanjenje i grebanje na vratima.

Citat
Mislim,na koji sada nacin mozes da vidis nesto nevidljivo,pa jos sa zatvorenim ocima.
Nevidljivo možemo da vidimo sa duhovnim očima naše duše,kada potpuno isključimo sva materijalna osetila i misli.Duša iako živi u našem telu i povezana sa materijalnom telom,ona ipak postoji i ekzistira i na drugim nivoima postojanja paralelno sa materijalnim svetom.
Znam da te interesuje sve ovo, ja govorim ono što sam doživeo i iskusio,ništa van toga ne mogu da ti kažem.

Tamo je tema prizivanje duhova,a ne postojanje duša i poreklo duhova kao vanzemaljski oblik svesti.Mislim da sam jednom rekao da nije vanzemaljsko ono što je zeleno,sivkasto pa leti na tanjiru.
Pročitaj sirkanov post gde u tom tekstu pojavljuju tekstovi u vezi duše i vanzemaljaca.
http://forum.burek.com/index.php/topic,272133.2520.html
Ova informacija mi je dosta slična informacijama do kojih sam ja došao.
Čak i sa njihovom ljudskom psihologijom, uzimajući u obzir da je hibridno genetski profil ekstremno rezonantan sa duhovnom prirodom tvorca, veoma je moguće da se poslije sami inkarnišu u ta tijela.
Po saznanju koje sam došao demonska bića koje žele u inkarnaciju,jeste vrše uticaj na genetsku strukturu deteta koja se razvija u utrobi majke,jer genetska struktura mora da bude na istoj rezonanciji kao i demonska duša.Kada se rode,tokom života njihov karakter bude veoma grub i nasilan,jer je to uprogramiran u gene.Veoma negativno zrače,a ljudi njihovu blizinu registruju veoma negativno.Otuda toliko zla na svetu,jer je Zemlja za njih postala pravi raj.A isto tako važi i za pozitivne duše.Prilikom razvoja pozitivna duša utiče na gene deteta koja se razvija,i posle rođenja u životu bude ono što jedan dobar čovek jeste.Na neki način drže balans pozitivne i negativne sile u svetu.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 11:26:10 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.