Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748862 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Alex616
Ja jesam opušten i dišem,ali sam hiper aktivan.
Ok,možda mi sve Srpske reči nisu jasni,pa sam možda pogrešno shvatio.Ali mislim da i reč "sličan" znači da jako malo odstupa od radio frekvencije grmljavine na Zemlji.Jer da mnogo odstupa,ne bi ni uporedili sa grmljavinom.Pa eto ako je frekvencija konstantna,vrlo moguće da je prirodna.Kao što su pulsirajuće radioemitovanje pulsara konstantna.I za radiosignale pulsara su prvo mislili da je emitovan od strane vanzemaljaca,pa su kasnije utvrdili da je to svojstvo pulsara.

Nego drugi i treći link u tvom zadnjem postu nešto neće da mi otvori.Proveri link molim te.

sirkan
Ma ok,ali tvoje reči savršeno odgovarali situaciji.Ma tema mora imati malo i oduška i širinu da bi živela.Inaće bi bila ugušena,umrtvljena i nezanimljiva,i danima niko ne bi dolazio na ovu temu. Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 21:50:45 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Makros_Crni
Znači svi u svemiru traže odgovor na ovo pitanje. Kakve li sve religije postoje širom svemira? I dali su slične sa našim?

Oni su bili zbunjeni kad sam im postavljao pitanje o Bogu. Nikako me nijesu mogli razumjeti što ih zapravo pitam. Njihov koncept Boga je drugačiji. Svi uglavnom misle da ga ja ne mogu niti viđeti niti doći do njega. Mnogi misle da ima više Bogova.

Stefaneka
Necu da se zalecem,ali ako si ti to video i uspeo da svoj um prebacis milijarde svetlosnih godina odavde sto celi svet onda ne sazna da tamo postoje neka bica i da rade nesto kada si ti licno video?
Rekoh da necu da se zalecem,i nemoj molim te da se uvredis,posto mozda si ti stvarno nesto tako video,ali ja da te sretnem uzivo i da mi kazes tako nesto - reko bih ti da si idiot.    Sad mozda je to do mene,sto potpuno ne verujem u takve stvari,a mozda je i do tebe jer ovo je internet forum gde niko nikog ne poznaje i mozes da radis i da pises sta hoces.
Pre bih rekao da si ti potpuno ovladao svojim umom,pa mozes sam da zamislis i da sanjas to sto zelis da vidis.Sami ste napisali da je sve stvar uma,gde si ti gospodar i kad ovladas sa njim mozes da ga kontrolises.

I na kraju krajeva,evo ja cu da ti dozvolim da mi udjes u telo(kad vec mozes    ),verovatno ce ti biti lakse jer sam mnogo blizi nego sunce,pa ako budes video ono sta ja vidim - ja ti kupim 40 kila bureka.

Ne ljutim se. Pazi kad izađeš iz tijela zar misliš da ti razdaljine išta znače? Svakako je moguće ulaziti u tuđa tijela ali moraš tražiti dozvolu. Takođe postoje duše koje poslije smrti ne odlaze đe treba nego se zadržavaju oko ovoga svijeta I mogu ući u tuđa tijela bez dozvole ali se to rješava na višem nivou.

Alex616

Sve ti je živa istina. I to da te uglavnom zafrkavaju i varaju. Na kraju sam i ja naučio da ih možeš iskoristiti jer jednostavno ne mogu da se odupru tvojim zahtjevima. To mi je vazda bilo čudno. Kako tako moćna bica slušaju svaku moju želju a nemaju svojih želja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
sirkane, svaka čast za nove materijale, odlični su  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Sony xperia
Malo razjasnjenje:
Citat
1 bilion svetlosnih godina okolo
Amerikanci za milijardu kazu bilion, tako da je to 1 milijarda sv god. Uostalom i najdalje do sada sto su teleskopi videli je na oko 15-16 milijardi sv.god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Ustvari mislim da je malo mladji, gledano iz nase perspektive oko 13,9 milijardi do centra jos toliko na drugoj strani plus isto kao sto Suncev sistem ima heliosferu oko sebe koja je podeljena  na dva regiona izvan kojih interstelarni prostor pocinje tako se na istom principu spekulise preko nekih proracuna
(o zakrivljenosti ravni )za nas univerzum da ima sferu gde se ona zavrsava  medju- Univerzumski prostor pocinje i da je ukupni precnik te sfere 78 milijardi svetlosnih godina.Na zalost ta informacija ne znaci bas nista i kako je Univerzum Jedna ravan stvari su jos gore jer Niko od naucnika ne moze cak ni da kaze da li zivimo sa spoljasnje ili unutrasnje strane ove ravni.

Video sam jos jedan dobar SciFi
Po legendi Aleksandar Veliki je u Afganistanu i u Indiji bio napadnut od trouglastih UFO-a ili NLO-a zvanih "sheelds of fire" Vatrenih stitova koji su mu poubijali dosta vojnika, Ako zelite da vidite osvezenu ideju koja se desava u danasnje vreme pogledajte Film "the Objectiv" ili Objektiv fenomenalno je uradjen ,isti je link kao za "Artifacts".
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 13:07:17 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Citat
Po legendi Aleksandar Veliki je u Afganistanu bio napadnut od trouglastih UFO-a ili NLO-a zvanih "sheeld of fire"
He,he...lepo ti isceprkas stvari...ali da li je to bila samo legenda  Smile...btw,sad se setih da sam jos negde citao bas o tome i da nije samo on imao probleme sa ,,sheelds of fire''...jos neki vojskovodja je povlacio trupe iz istog razloga Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 13:02:14 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Pirox,nisam hteo da te uvredim-izvini.Jednostavno me iritira to što si tako tvrdoglavo samouveren,to je sve.Ti si dragocen učesnik na temi naravno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
taxtex
Ok,oprošteno.Ako dobro pogledaš,ima ljudi koji su daleko tvrdoglaviji i samouvereniji od mene,ali njih tebe ne iritira zato što njihovo ubeđenje poklapa sa tvojim.Pošto ja poštujem njihovo tvdoglavo i samouvereno ubeđenje, pretpostavljam da mogu i ja isto to očekivati.Kada se ne slažem sa nečim,postavljam pitanje u vezi toga,ili postavljam činjenice i dokaze kao protivargumente.Na kraju krajeva ni po čemu nisam drugačiji od vas,samo što verujemo u različite stvari.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 19:14:28 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Citat
Po legendi Aleksandar Veliki je u Afganistanu bio napadnut od trouglastih UFO-a ili NLO-a zvanih "sheeld of fire"
He,he...lepo ti isceprkas stvari...ali da li je to bila samo legenda  Smile...btw,sad se setih da sam jos negde citao bas o tome i da nije samo on imao probleme sa ,,sheelds of fire''...jos neki vojskovodja je povlacio trupe iz istog razloga Smile

Legende i price o ovim mestima ili lokacijama gde su se desile su vrlo slicne u celom svetu
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 09:42:09 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
taxtex
Ok,oprošteno.Ako dobro pogledaš,ima ljudi koji su daleko tvrdoglaviji i samouvereniji od mene,ali njih tebe ne iritira zato što njihovo ubeđenje poklapa sa tvojim.Pošto ja poštujem njihovo tvdoglavo i samouvereno ubeđenje, pretpostavljam da mogu i ja isto to očekivati.Kada se ne slažem sa nečim,postavljam pitanje u vezi toga,ili postavljam činjenice i dokaze kao protivargumente.Na kraju krajeva ni po čemu nisam drugačiji od vas,samo što verujemo u različite stvari.
Priznajem da nisam vešt u prepirkama,ustvari ne snalazim se baš mnogo-kažem šta mi leži na srcu i to je a i nisam nešto obrazovan posebno,dosta vas jeste baš dobro tako da ja nemogu nešto o fizici ili hemiji preterano,čak štaviše  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.