Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749309 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ma vanzemaljci se boje da dođu kod mene da im ne išutiram zeleno dupe,ili da gušterima vanzemaljcima ne stanem na rep. Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Formice loza je prava stvar a lovćen što ga pomenu još mi je muka od njega. A što se kritika na tvoj račun tiče sviđa mi se kako se nosiš sa tim. Samo napred

Makrose kao dijete sam spontano ispadao iz tijela tokom snova. Budući da sam viđao i svoje drugove i druge ljude smatrao sam to potpuno običnom stvari. Bilo mi je čudno da se oni poslije ničega ne sjećaju. A i prestao sam o tome razgovarati i sakim jer su me počeli čudno gledati. Kasnije sam naučio po volji izlaziti iz tijela takođe za vrijeme sanjanja. Mnogo kasnije sam to naučio činjeti i u budnom stanju. U početku sam bio zadržan za Zemlju. Kasnije sam dobio odobrenje da mogu otići bilo gdje. Mnogo kasnije nijesam tražio niodkoga nikakva odobrenja. Ono štro sam htio to sam i dobio i više se ne petljam previše u taj svijet izuzev što sam u glavnom posmatrač, isto kao i u ovom svijetu. Ja znam vrlo dobro da svi vi znate mnogo stvari o tom svijetu ali isto tako znam da se toga ne sjećate kad se vratite u tijelo. Tako je uređen ovaj svijet i tu se malo što može učiniti. I pored svega obaveza je svakog čovjeka da uz teški rad na sebi uspije saznati o svojoj pravoj suštini što više. Pri tom mora čuvati ravnotežu (neki to zovu karma neki drugačije sve jedno radi se o ravnoteži djela i energija). Znam da prethode čudni fantastični događaji. Znam da će veliko mnoštvo ljudi preći u novi svijet. Takođe znam da su svi već pripremljeni za te promjene i nastupajuće događaje. Pokušavam pripremiti ljude na te događaje. Čudna je priroda čovjeka i moguće je da se neki zbune ili da budu brzopleti ili neodlučni i slično. Važno je ostati miran pažljivo osmatrati i sačekati sjećanja da se vrate. Poslije sve ide svojim putem. Neobično sam srećan što ću kroz te promjene proći zajedno sa svima vama i što će mo svi zajedno odpočrti novi napredak u novom svijetu. Viđeće te biće to nešto zaista do sad nedoživljeno kroz sve ove bezbrojne živote koje smo živjeli.

Pirox a možda su ti mali zeleni već bili kod tebe? Za reptile nijesam siguran jesu li baš vanzemaljci jer su ovđe duže od nas. Ne bih se s njima družio jer su puno različiti od nas a i nijesu nam baš naklonjeni. Mogu biti naročito neprijatni ako se navade na tebe pa ih možeš odstraniti samo ako saznaš svoju pravu prirodu. Onda si nedodirljiv za njih i odlaze. Stvar je u tome da oni postoje u duhovnom svijetu a čovjek treba dok je u duhovnom svijetu, postati svjestan svoje prave prirode. Sve je to dosta prosto ali je potreban poveći napor učiniti pravu stvar.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 22:14:31 od Formica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@Formica , daj covece spusti se na zemlju. Koje su tvoje kvalifikacije da govoris i tvrdis ovako?
Apsurdno.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Cao Ljudi,Eto posle obilaska mog relama,vratih se nazad,drago mi je da je tema jos ziva,uze mi par dana da procitam sve propustene postove,pa ajde da kazem par stvari o vise tema .
1.Kao sto verovatno znate CERN je prdnuo i cabar i  zatvoren na dve nedelje zbog tehnicke greske.

2.Puno automatskih uredjaja od Apolo misije je sletelo na mesec a bilo je par i sa posadom ali niko se ziv nije vratio ,Mesec je pun leseva astronauta i kosmonauta,i bilo je posada koje su samo obisle oko meseca ali televiziski prenos samog sletanja koji je gledao ceo svet, je snimljen i napravljen in eriji 51.
jer zbog politicke situacije i trosenja velikog budzeta neuspeh je bio nezamisliv.

3.David Icke je bezazlena zabava, Njega niko ne uzima ozbiljno, on je propalitet i beznacajan idiot na koga niko ne treba obracati paznju i koga treba ignorisati.On nema nista u Engleskoj nije postovan niti je cenjen zato pokusava da proda svoju pricu gde moze i kom god moze ,ali ga ne vredi tuziti samo je gubljenje vremena i time se nista ne bi dobilo osim reklame za njegove knjige ,on je blato na tocku progresa i zivi od lazi poput parazita.

4.
Ljudi se mole vise nego ikada pre ali su im molitve uzaludne i neispunjene jer su jednosmerne i razvodnjene.
Frekvencija ove Planete i Coveka vise nije ista,razloga za to je mnogo.
Molitva je samo pokusaj ili oponasanje komunikacije sa visom inteligencijom.
Ljudi nisu vise u harmoniji sa ovom planetom i njeni su najveci neprijatelji .
Za ovu planetu bi najbolje bilo kad coveka nebi bilo ili mozda kad bi ga bilo ali u vrlo malom broju.

Regards

A

« Poslednja izmena: 21. Sep 2008, 09:35:47 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sirkan
Budi siguran da nisam to ja pisao.Mnogi svoje razumno mišljenje smatraju normalnih i suvišnim da se to javno objavljuje.Jedino je Greg uzeo da troši vreme i novac da objavljuje nešto što je u svetu sasvim normalno mišljenje,i to nije moj fazon,već jedno sasvim normalno i logično mišljenje i razmišljanje koje možeš čuti od 90% ljudi.

Citat
ali ipak ostaje ovo sa pocetka njegovog teksta,a jako je vazno....I think not.
Kao što za svaku od strane vas objavljenu ekstremnu i neverovatnu priču jako važno...I think yes.

Citat
Ja iznosim priče ali ne tražim od tebe da veruješ.
Kao što ja iznosim moje mišljenje.ali ne tražim da se složiš samnom.

Citat
Ne mogu da odbacim priče Filipa Korsoa ili Filipa Šnajdera
Čije priče naravno niko ne može dokazati niti ima fizičkih opipljivih dokaza.

Citat
Kako misliš da ti čovek dokaže stvari?
Na dva načina,da mi neko pokaže jasne nepobitne dokaze,ili da mi neko pomogne da i ja sam budem svedok i doživim ono što je u pričama.Koliko puta sam tražio da se javljam kao dobrovoljac da mi ugrađuju implant,da naprave od mene hibrida samo zato što pričate kako masovno kidnapuju ljude za to.Navodno formica imao susret sa vanzemaljcima i oni ga oteli i navodno ugradili mu implant.Jesam traži da mi pošalje vanzemaljce kod mene da mi ugrade implant?Jesam tražio da prenesem poverljive informacije o vanzemaljcima zbog kojeg navodno ubijaju ljude?Dao sam u oglas da mi se javi bilo ko ko je bio otet od vanzemaljaca,na milioni čitali oglas niko se nije javio.Poznajem na hiljade ljudi,a oni na stotine, to je više miliona ljudi.Znači mogao bih dobiti informaciju da bilo ko od ovih više miliona ljudi bude kidnapovan ili otet od navodnih vanzemaljaca.Vrlo dobro poznajem pravog pripadnika masonske lože koji živi u Rumuniji,koji su vlast na planeti,a ne predsednici,pa nikada nije potvrđivao bilo kakvu priču o vanzemaljcima bilo kakvih ljudi.Takođe u Nemačkoj znam policajca koji ima pristup informacijama svih nestalih u toj zemlji.A svaki slučaj koji je rasvetljen,nikada i nigde nije pominjano bilo kakvo kidnapovanje od strane vanzemaljaca.Kao što rekoh ja se oslanjam na jasne činjenice koje postoje,a ne na priče koje nemaju veze sa realitetom.
Citat
Ne dave se ljudi žicama u stanu tek tako.
Pa da,zato i agenti,mafija,plaćene ubice ubijaju sa žicama u stanu zbog materijalnih,političkih i sličnih ciljeva .Po tebi možda mafija vanzemaljci,agenti su u teoriji zaveri a plaćeni ubice su gušteri ubice.

Citat
Znao je mnogo,govorio je o projektima ali jednostavno neizvodljivo je dokazati jer se to radi daleko od očiju javnosti sa brdo opreza i zaštite.
Zato mnogi sada prave turneju sa takvim strogo tajnim informacijama i pričama,jedino su dokazi nedostupni zbog opreza i zaštite,a ne i informacije.Da su te informacije tačne,čovek bi nestao u roku od dva sata,ne bi pravio biznis i turneju od toga.

Citat
Ništa ne tvrdim već kažem da treba uzeti u obzir i ono što se ne može dokazati istog momenta.
Znači mi treba da uzmemo svako zastrašivanje na slepo,bez da utvrdimo istinitost tog zastrašivanja? Ako ja sada kažem da ti je bomba postavljena u tvoju kuću,zašto ti ne uzmeš to u obzir pa da se odseliš iz kuće sve dok ne dokažeš dali ima bombe ili nema u tvojoj kući?

Citat
Zbog toga je ovaj svet prepun ignorantnosti jer su ljudi programirani da veruju samo u opipljivo i materijalno,zaključani u pet čula.
Po tebi koji su ljudi programirani,oni koji koriste svoj razum za rasuđivanje,ili koji naslepo kao programirani veruju sve što mu se stavlja ispred njega.Dali je slučajno da ama šta god pominjete, u svemu vidite neku zaveru?

Citat
Inače samo da ti kažem da gluplji text nisam čitao,ovo na engleskom.
Kao što su za neke priče da gušteri dolaze na zemlju da jedu ljude glupi,tako i tebi glupo kada neko govori iz zdravog razuma i sa logičkim zaključcima.

Citat
Pita se čovek u svojoj pljuvačini,kako to da vanzemaljci ne uspostavljaju kontakt ni sa kim osim sa vlastima tj.političarima? Pa ko ima vlast jbt nego političari(na vlasti jel..)?Sa kime da saradjuju-da neće sa tobom možda?Da ne treba meni da se obrate sa planovima i ponudama???Bože gospode
A ti sada znaš ko je vlast na svetu.Kada bi malo proučio realnost a ne SF priče kao što je Alien 8,shvatio bi da su vlast na Zemlji masoni,i najbogatiji biznismeni kao što je Rokfeler i slični, koji su pravili poslove na svetu tako što su izazivali sukob zbog komercialnih interesa i upravljali drugim događajima.Oni su vlast,i političari se njih pitaju.

Citat
Jel on ovo pisao sa dna okeana?Opskuran text koji ne nudi ništa osim ličnih,ograničenih gledišta.
Uprovo o tome sam pisao.Vama je priča istinita samo ako je ekstremna,neverovatna,krvoločna i pun horor delova.Zato tebi istina ne odgovara i dosadna koja ne nudi ništa.Prijatelju,čovek nudi da razmisliš u šta veruješ,a ne priče bez dna i realnosti.
Citat
I na kraju mi je najžešći kad se zapita na početku: "Are aliens working with our governments in order to
later reveal themselves?
I think not.
A kod vas je smešno ono "I think yes" na to pitanje.A šta ako čovek poznaje predsednika?
Koje štreberisanje....Zaboravi care,pojam "slobodan um" je špansko selo za tebe...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Alex ovo da na mesecu ima mrtvih astronauta čujem prvi put. Šta je uzrok njihove smrti? Svakakve teorije o mesecu sam nalazio ali ova mi je promakla. Imali nešto više o tome?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
@Formica , daj covece spusti se na zemlju. Koje su tvoje kvalifikacije da govoris i tvrdis ovako?
Apsurdno.
Polako Bazo Podataka,covek ima vantelesna iskustva,i samim tim znaci da ne moze svako da ga olako shvati ili da mu poveruje na prvu....jako je tesko da ukaci to neko ko sa tim stvarima nije radio ili se zanimao....veruj mi da znam gomilu ljudi koji su imali jos zesca iskustva,e,kad bi video tek sta oni pricaju Formica bi ti bio kao deciji bukvar,zato Smile...ako ne mozes da ga razumes,to nikako ne znaci da treba da ga napadnes,bolje ga ispitaj sta te to zanima i sta ti je nejasno,a on ce ti sigurno objasniti....Alex,gde si ti ,covece nema te vec dugo....ja rekoh da ti se nije stogodj desilo u Londonu,pa te nema....wellcome again Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Za ovu planetu bi najbolje bilo kad coveka nebi bilo ili mozda kad bi ga bilo ali u vrlo malom broju.
Ostat će ljudi samo u malom broju,to je prorečeno još odavno u više različitih spisova,i sve se odigrava u tom pravcu.Nije prvi put da je život na Zemlji desetkovan jer razvoj života na Zemlji otišao u krivom pravcu.

Citat
Koje štreberisanje....Zaboravi care,pojam "slobodan um" je špansko selo za tebe...
Pretpostavljam da je tebi "slobodan um" kada sve moramo da prihvatimo bez mogućnosti izbora da nešto odbacimo što mislimo da ne može odgovarati realnosti i istini.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2008, 12:25:32 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Pa brate ja sam spreman da stavim sva verovanja na "Hold" i otvorim um za neke stvari(kao što reče neko ..)..Da li si i ti?Koliko si spreman da menjaš ono u šta veruješ? Hm....

Alex,razočaravajuće pogrde si izneo na račun David Icke-a.On je čovek koga izuzetno poštujem a mogao bi i ti jer on je još 1996 pričao o mikročipovanju koje čeka ljude dok smo ti i ja vatali zjale tako da istražuj pa reci nešto umesto što kopi-pejstuješ tudja mišljenja Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
da se ubacim na kratko.
Citat
On je čovek koga izuzetno poštujem a mogao bi i ti jer on je još 1996 pričao o mikročipovanju koje čeka ljude dok smo ti i ja vatali zjale
Milja Vujanovic je jos 1993. pricala o tome.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.