Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750193 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Evo jedan dobar link od mene...stripovi na ovu temu.  Smile  http://www.introducing-emy.com/th/home.html
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Jesi odslušao ovo što sam postavio?Veruj mi,nećeš izgubiti vreme-ludilo brate Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Sirkane neznam sta da ti kazem, dali je fotoshop radio ili nije nemoze se dokazati Smiley
ja nisam verovao da je moguce ovde to da se desi cesto gledam u pravcu neba ali moguce je da ne bi zapazio jer je veliko , zanima me dali se cuo neki zvuk, kojom se brzinom kretao, mogao da napravis video ili vise slika da nabacis.....
Stvarno ostao sam bez reci kad sam video slike ali jednostavno kako ja ne mogu da zapazim tako nesto i da kazem jeste postoji nesto Smiley
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Gledaj češće ka nebu.Da to radiš kao Sirkan i ja video bi ponekad nešto.Ustvari,za Sirkana neznam ali ja brate se iskrivih od gledanja ka nebu a to sam oduvek radio-noću posebno a leti zbog oblaka tipa kumulus koje obožavam a i oni su s*ebani da prostiš od chemova i celo nebo su nam sjebali...Kamera u ruke i na posmatranje neba i sve je moguće veruj Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Sirkane neznam sta da ti kazem, dali je fotoshop radio ili nije nemoze se dokazati Smiley
ja nisam verovao da je moguce ovde to da se desi cesto gledam u pravcu neba ali moguce je da ne bi zapazio jer je veliko , zanima me dali se cuo neki zvuk, kojom se brzinom kretao, mogao da napravis video ili vise slika da nabacis.....
Stvarno ostao sam bez reci kad sam video slike ali jednostavno kako ja ne mogu da zapazim tako nesto i da kazem jeste postoji nesto Smiley
Ko kaze da ne moze da se dokaze da li je bilo fotosopa???Evo ti dokaz kako to rade ozbiljni ljudi,na jednom sajtu covek sa Novog Zelanda odmah proverio slike i evo izvestaja:Make - Canon
Model - Canon PowerShot A550
Orientation - Top left
XResolution - 180
YResolution - 180
ResolutionUnit - Inch
Software - ACD Systems Digital Imaging
DateTime - 2008:08:08 14:45:31
YCbCrPositioning - Centered
ExifOffset - 225
ExposureTime - 1/50 seconds
FNumber - 5.50
ISOSpeedRatings - 80
ExifVersion - 0220
DateTimeOriginal - 2008:08:07 19:43:11
DateTimeDigitized - 2008:08:07 19:43:11
ComponentsConfiguration - YCbCr
CompressedBitsPerPixel - 5 (bits/pixel)
ShutterSpeedValue - 1/50 seconds
ApertureValue - F 5.48
ExposureBiasValue - 0.00
MaxApertureValue - F 5.48
MeteringMode - Multi-segment
Flash - Flash not fired, auto mode
FocalLength - 23.20 mm
UserComment -
SubsecTime -
FlashPixVersion - 0100
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 800
ExifImageHeight - 600
InteroperabilityOffset - 3141
FocalPlaneXResolution - 32768.00
FocalPlaneYResolution - 32719.53
FocalPlaneResolutionUnit - Inch
SensingMethod - One-chip color area sensor
FileSource - DSC - Digital still camera
CustomRendered - Normal process
ExposureMode - Auto
White Balance - Auto
DigitalZoomRatio - 2.40 x
SceneCaptureType - Portrait

Maker Note (Vendor): -
Macro mode - Normal
Self timer - Off
Quality - Superfine
Flash mode - Auto + red-eye reduction
Sequence mode - Single or Timer
Focus mode - Single
Image size - Large
Easy shooting mode - Portrait
Digital zoom - None
Contrast - Normal
Saturation - Normal
Sharpness - Normal
ISO Value - Auto
Metering mode - Evaluative
Focus type - Auto
AF point selected - Auto AF point selection
Exposure mode - Easy shooting
Focal length - 5800 - 23200 mm (1000 mm)
Flash activity -
Flash details -
Focus mode 2 - Single
White Balance - Auto
Sequence number - 0
Flash bias - 0 EV
Subject Distance - 3895
Image Type - IMG:PowerShot A550 JPEG
Firmware Version - Firmware Version 1.00
Image Number - 1060910
Owner Name -

Thumbnail: -
Compression - 6 (JPG)
JpegIFOffset - 3237
JpegIFByteCount - 3097.....dakle ceo izvestaj o slici odmah,i jel vidis negde da je koriscen fotosop????Jedino sto je korisceno je ACDsee zbog resize-a fotografija...i to se vidi u izvestaju Smile
Citat
zanima me dali se cuo neki zvuk, kojom se brzinom kretao
...apsolutno nikakav zvuk ne proizvodi...brzinu ne mogu da mu odredim,ali zato garantujem vrlo cudan nacin kretanja Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2008, 11:59:17 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
To nema nikave veze... mogu da se sacuvaju informacije iako se izmeni fotka... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
To nema nikave veze... mogu da se sacuvaju informacije iako se izmeni fotka... Smiley
E,odmah cu ti reci da veze nemam sa photoshopom.tj,uopste ne znam da radim u njemu...uostalom ko hoce da veruje ,neka veruje...ja nisam neki napaljeni tinejdzer koji lozi ljude po forumima,toliko o tome Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Policijski helikopter hvatao NLO
Cardiff, 20.06.2008., 12:00 | The Sun

Iznenađeni policajci bacili su se u lov za nepoznatim letećim objektom nakon što je napao njihov helikopter blizu vojne baze.
NLO
Sudar helikoptera i NLO-a izbjegnut je za dlaku

Nepoznata letjelica zaletjela se ravno u helikopter baš u trenutku kada se tročlana posada pripremala za slijetanje.

Pilot helikoptera vješto je izbjegao udar a onda uzletio te započeo natjeravanje s letjelicom nalik onom iz akcijskih filmova. Ipak bio je prisiljen da odustane od gonjenja nakon što je helikopter ostao bez goriva i NLO je naposljetku pobijegao.

Sva tri člana posade opisala su da je objekt imao oblik „letećeg tanjura“, a obasjavala su ga jarka svijetla. Izvještaj je na kraju predan britanskim istraživačima NLO-a.

Incident se dogodio kada se helikopter vraćao u vojnu bazu St. Athan blizu Cardiffa, od kuda je i poletio. Bio je na visini od otprilike 152 metra, čekajući da se spusti, kada je posada vidjela NLO kako im se približava velikom brzinom.

Jedan očevidac je izjavio: 'Približavao im se strašno brzo. Išao je ravno na njih.'

'Helikopter je morao naglo skrenuti da izbjegne udar. Dečki su rekli da bi sigurno bili mrtvi da su ostali na istom mjestu. To bi bio izravni sudar. Uvjereni su da je riječ o NLO-u. Zvuči smiješno ali oni znaju što su vidjeli.'

'Nakon što su za dlaku izbjegli sudar, odlučili su slijediti nepoznati objekt da otkriju o čemu je riječ. Letjeli su preko Bristolskog kanala u potrazi za letjelicom, ali ona je bila prebrza. Na kraju su se morali vratiti jer im je ponestalo goriva,' dodao je očevidac.

Helikopter je opremljen visokom tehnologijom i najmodernijim kamerama koje ipak nisu uspijele snimiti NLO.

Posada letjelicu nije mogla vidjeti pomoću noćnih senzora, ali svi tvrde da je bila jasno vidljiva golim okom.

Policija je izjavila: 'Možemo potvrditi da je posada helikoptera imala bliski susret s nepoznatom letjelicom. Izvještaj je proslijeđen nadležnim vlastima a istraga je u tijeku.'

Iz Ministarstva obrane koje uglavnom istražuje takve slučajeve kažu: 'Nismo čuli ništa o dotičnom slučaju. No sigurno nije praksa da policjski helikopter natjerava nešto što smatraju nepoznatim letećim objektom.'
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
E,odmah cu ti reci da veze nemam sa photoshopom.tj,uopste ne znam da radim u njemu...uostalom ko hoce da veruje ,neka veruje...ja nisam neki napaljeni tinejdzer koji lozi ljude po forumima,toliko o tome Smile
Ma glupo je i misliti o tome.Ozbiljni smo ljudi a vala i ja nemam pojma o photoshopu...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

Sudar helikoptera i NLO-a izbjegnut je za dlaku

Nepoznata letjelica zaletjela se ravno u helikopter baš u trenutku kada se tročlana posada pripremala za slijetanje.

Pilot helikoptera vješto je izbjegao udar a onda uzletio te započeo natjeravanje s letjelicom nalik onom iz akcijskih filmova. Ipak bio je prisiljen da odustane od gonjenja nakon što je helikopter ostao bez goriva i NLO je naposljetku pobijegao.

Sva tri člana posade opisala su da je objekt imao oblik „letećeg tanjura“, a obasjavala su ga jarka svijetla. Izvještaj je na kraju predan britanskim istraživačima NLO-a.

Helikopter je opremljen visokom tehnologijom i najmodernijim kamerama koje ipak nisu uspijele snimiti NLO.

Ma jeste, to je bio vanzemaljac kamikaza,vanzemaljac koji boluje od depresije pa hteo da se ubije.
Ili je bio neki glup vanzemaljac koji nije položio za vožnju letećeg tanjira,pa je došao na Zemlju da vežba,ili je hteo da povadi koji deo iz helikoptera da naprave hibridni leteći tanjir,i odmah da pokupe i koji gen od čoveka da naprave i hibridni vanzemaljac za hibridni leteći tanjir.
A najzanimljiviji da pored bezbroj snimaka o miroljubivim letećim tanjirima po svetu nikada nisu uspeli da snime destruktivno ponašanje u delu ni jedne UFO letelice.Koja slučajnost,ma krivi su naše kamere koji nemogu snimati extremne bizarne priče van realnosti.Naše kamere mogu da snimaju samo realnost ponašanja miroljubivih vanzemaljaca.Kakva šteta jelda? Ma bitno da mi imamo izgovore za sve i svašta.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.