Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750348 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S
aa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
aa
....ucis azbuku?Drugo slovo je B,da znas Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 18:53:38 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Sad sam gledao nekakvu emisiju o Marsu.Pominjli su lice sa Marsa i pirmide i nalazili simetriju na osnovu njihovog polozaja.Na kraju su se zapitali zasto NASA tamo ne posalje sodu da resi misteriju ili mozda za njih nema misterijd?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
moja sestra je vanzemaljac, veruj te mi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Sad sam gledao nekakvu emisiju o Marsu.Pominjli su lice sa Marsa i pirmide i nalazili simetriju na osnovu njihovog polozaja.Na kraju su se zapitali zasto NASA tamo ne posalje sodu da resi misteriju ili mozda za njih nema misterijd?
Pa,to je stara vest...evo filmic Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 

David Icke

Covjecanstvom tajno vladaju ljudi-gmazovi

Kenneth Burke i Rick Martin

Na sjecistu podrobne kriticke analize i ludila, bivsi engleski nogometas David Icke jedan je od najspektakularnijih i najzabavnijih teoreticara urote. Izmedju ostalog, on tvrdi da su tragediju 11. rujna koordinirale snage unutar granica SAD-a. One koji su za to odgovorni opsjedaju neljudska gmazovska bica, a postovanje ljudskog zivota u njih nije nimalo vece od ljudskog postovanja patnje i smrti stoke. Gmazovski um ima nerazvijenu emocionalnu razinu i zato oni nemaju nikakvih emocionalnih posljedica bez obzira do kojih se dubina strave i izopacenosti spustili

Matrica je posvuda...To je svijet navucen preko vasih ociju da bi vas ucinio slijepima za istinu.
– iz filma The Matrix

Davide, znam da je tesko ukratko skicirati temeljne ideje tvoje knjige Najveca tajna, ali mozes li povezati nekoliko tih osnovnih ideja da shvatimo barem njezinu temeljnu premisu?

– Moje istrazivanje, ali i moj zivot – u nevjerojatnom sinkronicitetu s tim istrazivanjem – pokazali su da cemo, ako se dovoljno duboko vratimo u proslost, naici ne samo na jednu vrstu izvanzemaljaca nego na izvanzemaljske vrste koje su se mijesale s ljudskom. Medju njima postoji i jedna posebna skupina, koja djeluje u fizickome svijetu (zacijelo, iz same unutrasnjosti Zemlje) i njezino je primarno zariste donja cetvrta dimenzija, koju ljudi zovu astralnom razinom. To je vrsta gmazova. U knjizi jasno upucujem na to da su oni koje zovemo Ananaki (prema sumerskim plocama) zapravo vrsta gmazova. U toj tvrdnji nisam usamljen.
Do tih me zakljucaka nije dovela intuicija nego golema kolicina drevnih i modernih dokaza koji pokazuju da se ta gmazovska veza proteze tisucama godina, do danasnjice. Neke od poznatih referencija na zmije i zmajeve ocito su simbolicke, kao sto je Kundalini energija i druge, ali pogledate li sve te dokaze, postoji i golem broj doslovnih referencija na zmijske ljude – zmijske bogove, u podrucjima gdje se to, prema izvorima, zbivalo, u kavkaskim planinama, u danasnjoj Turskoj, u Iranu i Iraku, koje smo zvali Sumer i Babilon, te u egipatskim nizinama (posebno u podrucju oko kavkaskih planina, iz kojeg je, prema opcem misljenju, dosla ta hladnokrvna vrsta). Mijesanje se dogodilo izmedju ljudske vrste i te gmazovske skupine unutar njihove vrste. Tu gmazovsku genetsku struju ne smatram, medjutim, negativnom po sebi, nego upravo suprotno – negativna je samo jedna posebna skupina unutar te vrste.

Gmazovski bogovi

Sumerske ploce i mnogi drugi izvori, diljem svijeta, isticu cinjenicu da su ti hibridi postali polubogovi, muskarcima i zenama izmedju bogova i ljudskog roda. Zavirite li u dio povijesti Irana, vidjet cete da su se najstariji kraljevi zvali kraljevi zmije, a kraljevima su postajali zahvaljujuci svojoj genetskoj strukturi i obiteljskoj lozi. Otuda onda potjece bozansko pravo na kraljevsku krunu. Pogrijesili smo samo u tome sto smo mislili da to pravo – kao i sve sto postoji – dolazi od Boga jer zapravo dolazi od tih gmazovskih “bogova”.
Oko 2200. godine prije Krista u Egiptu se pojavilo nesto zvano Kraljevski dvor Zmaja. To snazno djeluje i danas, nakon 4000 godina, a srediste mu je u Engleskoj koja je, prema mojemu misljenju, epicentar globalne kontrole – epicentar mreze koja kontrolira svijet, ali nije to vlada Tonyja Blairea (iako im je on dosta istaknut frontmen).
Kad se utvrdi podrijetlo, moze se jasno pratiti tu zapravo arijsku rasu koja je, pod imenom Fenicani, u Britaniju stigla brodovima. Fenicani su vrlo vazan dio povijesti, ali im konvencionalni povjesnicari ne daju veliko znacenje. U svojoj knjizi pokazujem kako je fenicka kultura postala britanskom kulturom. Oni su se sirili i dalje od otoka, mijenjajuci s vremena na vrijeme ime. Postali su bijeli narodi Europe . Unutar njihove genetske strukture bili su, dakle, ti gmazo-ljudski hibridi. Tako su hibridi, koji su bili vladari drevnog Bliskog i Srednjeg istoka, postali europskom aristokracijom, europskim kraljevskim obiteljima. Postoji, utoliko, samo jedna kraljevska obitelj – ali se javlja pod razlicitim imenima. Obitelj Windsor, nema sumnje, pripadaju toj lozi.
Glavni trenutak ekspanzije, za ta bica hladne krvi, koji su doslovno zauzela cijeli planet, dogodio se nakon 1689., kad je jedan od hladnokrvnih, zvan Vilim Oranski (s kojim je krvno povezana svaka prezivjela kraljevska obitelj u Europi) postavljen na englesko prijestolje, a dosao je iz Nizozemske. Od 1689. te su krvno povezane skupine, koje su postale poznate kao Illuminati, odabrale London za epicentar svojega operativnog djelovanja. Godine 1694. Vilim Oranski potpisao je povelju koja je stvorila Englesku banku (Bank of England) i cijeli se bankarski sustav poceo kretati pod tim ujedinjenim vodstvom. To je razlog zbog kojega imate sredisnju banku u gotovo svakoj zemlji – jer one imaju ujedinjeno vodstvo i upravljaju ekonomijama tih zemalja te novcanicima njihovih vlada.
Stvarni ucinak, u godinama nakon tog centriranja djelovanja u Londonu bilo je dakako – Veliko Britansko Carstvo. Danas mi je jasno da to uopce nije bilo Veliko Britansko Carstvo. Bilo je to carstvo krvnih srodnika koji su se smjestili u Britaniji, a to je nesto sasvim drugo. Ti su krvni srodnici, radeci prikriveno – pretezito unutar bijele rase, ali zasigurno ne samo unutar nje – postali ljudi koji su preuzeli bankarski posao, medije i politicku moc u svim tim razlicitim zemljama Britanskog carstva. Iako nam se cini da je Britansko Carstvo proslost i da su ti narodi stekli neovisnost, posve je ocito da su zatvori s resetkama (ili otvoreno britansko kontroliranje tih zemalja) samo zamijenjeni zatvorima bez resetaka (a to su mreze tajnog drustva i krvnih srodnika koje i dalje djeluju u tim zemljama, i vode “sou”).

Krvno povezani ravnatelji ogranaka

Zato, u svakoj od tih zemalja, imate ono sto zovem krvno povezanim ravnateljima ogranaka, koji upravljaju tom zemljom prema u centru koordiniranom planu. Kad se plan orkestrira tako da donese nesto na globalnoj razini, onda krvno povezani ravnatelji ogranaka u jednoj od tih zemalja manipuliraju svojim podrucjem utjecaja i organiziraju ga, kao sto to u Americi cine Rockefellerovi i osnivacke obitelji Istocne obale, ili u juznoj Africi Oppenheimerovi. Ti ravnatelji ogranaka orkestriraju svoju obitelj i zemlju u skladu s globalnim planom koji dolazi iz Europe (posebno Londona, ali u nekoj mjeri i iz Pariza). To je poput paukove mreze transnacionalnih korporacija, s ograncima u svakoj zemlji.
Juzna Afrika je odlican primjer. Prije negoli je Mandela postao predsjednik, juzna je Afrika bila pod otvorenom kontrolom manjinskog bijelog rezima, aparthejda, koji je u cijelome svijetu izazivao velik otpor. Ljudi su nosili natpise, prosvjedovali, i sve to. U to doba obitelj Oppenheimer je kontrolirala 80 posto dionica na juznoafrickoj burzi a i ostalo je, implicitno, bilo njezino. Bili su i vlasnici medija, preko svojih razlicitih frontmena, i posjedovali su rudnike zlata i dijamanata na kojima pociva ekonomija te zemlje. No, morali su se prebaciti na tzv. demokraciju, a Mandelu postaviti za predsjednika. Prosvjedni napisi su nestali, a prosvjednici se razisli, govoreci: Dobro, juzna Afrika je rijesena. Svijet postaje slobodniji.
Otkad je Mandela postao predsjednik, obitelj Oppenheimer posjeduje samo 80 posto dionica na burzi a, implicitno, i preostalih 20 posto. U njihovu su vlasnistvu i nadalje samo rudnici dijamanata i zlata, o kojima ovisi gospodarstvo zemlje, i samo mediji koje posjeduju preko svojih razlicitih frontmena. Razlika je u tome sto nitko vise ne galami o ljudskim pravima ili o slobodi jer je predsjednik zemlje crnac. Za ljude koji tamo zive nista se nije promijenilo. Isti ljudi vladaju zemljom, ali vladaju bez ikakva otpora jer su zatvorske resetke zamijenjene zatvorima bez resetaka.

Predsjednicka loza

Htio bih napomenuti da su te gmazovske krvne loze uglavnom stigle iz Europe, iz Francuske i Britanije. Alsace-Lorraine im je posebno vazno podrucje. Jer, znate, kad se malo udubite u genealogiju americkih predsjednika, to je nevjerojatno. Na svim su predsjednickim izborima, pocevsi od onih odrzanih 1789. s Georgeom Washingtonom pa do Billa Clintona, pobijedili kandidati s najvise britanskih i francuskih gena. Od 42 predsjednika, do Clintona, 33 su bila u srodstvu s dvojicom ljudi: Alfredom Velikim, kraljem Engleske, i Karlom Velikim, najpoznatijim francuskim monarhom. Preostalih 19 u rodu je s engleskim Edwardom III., koji je s vise od 2000 srodnika povezan s princem Charlesom. Isto vrijedi i za americke bankarske obitelji. George Bush i Barbara Bush iz iste su krvne loze – Pierceove, koja je svoje ime Percy promijenila u Pierce kad je presla Atlantik. Percy je i danas jedna od britanskih aristokratskih obitelji.
Razlicite su krvne loze uzimale razlicita imena, ali bez obzira na to oni su manijakalno opsjednuti genealogijama. Buduci da se pojavljuju pod razlicitim imenima, nije lako uociti obrazac. Da se i Clinton i drzavni tajnik prezivaju Rockefeller i da je urednik udarnih vijesti Rockefeller, ljudi bi rekli: Cekajte, sto se to dogadja! Zato oni uzimaju razlicita prezimena. Ali prezimena nisu vazna. Vazna je krvna loza. Busheva obitelj je, recimo, primjer istog imena u tri generacije zbog cega svi mogu lako uociti obrazac.
Ideja da svatko moze postati predsjednikom Sjedinjenih Drzava potpuna je besmislica, sto je vrlo vazno uvidjeti. Posrijedi je, naime, ideja koja je jedno od uporista vjere Amerikanaca da zive u slobodnoj zemlji. Na to im mozemo odgovoriti da je to cista laz.
Ti su ljudi postavljeni za predsjednike zbog njihove krvne loze, a krvna loza upucuju na cinjenicu da postoji genetska a time i vibracijska kompatibilnost s tim gmazovskim bicima cetvrte dimenzije, kao da vec na sebi imaju svemirsko odijelo. Oni mogu djelovati u trodimenzionalnom svijetu posredstvom tih odredjenih krvnih loza.

Hibridi ne shvacaju sto cine

Dakle, recimo da je sredisnja skupina smjestena u Londonu, u Engleskoj.
– To je operacijska razina. Postoji ta operacijska razina, poput glavnog stozera, gdje se sve organizira i koordininira, ali to mjesto nije nuzno i epicentar moci, jer moze jednako tako biti i negdje drugdje na planetu. Svaki put kad mislim o tome, stvari me vode ispod zemlje, u Tibet. Mislim da te beskrajne legende o podzemnim zajednicama, Agarthi i svemu tome, da su sve utemeljene na cinjenicama. Ali, ono o cemu govorim je srediste mreze, mjesto gdje se sve koordinira, a to je definitivno London, i u manjoj mjeri, Pariz.
Jesu li ljudi s fizickim tijelima – a da to i ne znaju – pod utjecajem gmazovskih bica, ili je rijec o gmazovskim bicima koji se uoblicuju u raznolika tijela u razlicitim vremenima?
– To je odlicno pitanje, a tice se dviju razina. Prva ukljucuje one koje nazivam “punokrvnima”. O njima govorim u knjizi; oni ukljucuju kucu Windsor (britansku kraljevsku obitelj), Georgea Busha, i tu vrstu ljudi. Dok se mi usredotocujemo na trodimenzionalni svijet, oni se usredotocuju na cetverodimenzionalni. Oni se mogu kretati izmedju dimenzija i nas svijet mogu sagledavati u cetverodimenzionalnome. Njih zovem “punokrvnima”. U usporedbi sa svjetskim stanovnistvom, nema ih mnogo. Oni mogu poprimati razlicite oblike.
Osim njih, postoje i nize genetske loze, koje zovem “hibridima”, ciji je sadrzaj jos vrlo gmazast. Ti ljudi to uglavnom i ne znaju, ali zato to znaju oni koji ih orkestriraju jer zapanjujuce opsesivno prate krvne loze i genetiku. Ono sto oni zele s tim pronadjenim hibridima je upravljati njima iz cetvrte dimenzije. Zbog toga ih pozivaju u mreze tajnih drustava i raznovrsne obrede, kojima se trebaju pridruziti da bi ostvarili pravi napredak. Hibridi ne shvacaju sto cine. Vecina ih ne razumije da rijeci i obredi stvaraju energetska polja. A energetska polja, ako ne znate sto radite, mogu biti vrlo opasna, u smislu nacina na koje se vama moze manipulirati. U tim obredima orkestratori neupucene ljude prikljucuju na tu nizu cetverodimenzijsku svijest. Oni opsjedaju njihovu ljudsku svijest.

Hitlerove veze

Prisjetite li se Hitlera, to je cudesno. Taj je covjek sjedio na ulici, pokusavajuci prodati slike. Ali, imao je, cini se, nesto karizmatsko. Nakon niza obreda, koje je na njemu izveo covjek zvan Eckart, Hitler je osvanuo kao taj napuhani, izludjeni covjek izoblicena lica, koji je stvarao magnetsku energiju koja je osvojila naciju, srecom, samo na nekoliko godina. Eckart je pak pisao svojim prijateljima, sto citiram u knjizi, da se ne brinu za njega jer je on na njemacku povijest uspio utjecati vise od ikoga drugog. Ja sam Hitlera povezao s NJIMA – to su bile njegove rijeci. Hitler je bio prikljucen na tu nizu, cetvrtu dimenziju i bio je zapravo marioneta tim nizeastralnim, gmazovskim bicima.
Nacin na koji sam dosao do svega toga je tipican za sinkronicitete u mojem zivotu. U knjizi naslovljenoj I istina ce vas osloboditi pisao sam o strukturi kontrole u svijetu danas. Pomislio sam da ne trebas biti genijalac da bi vidio da ta struktura nije slozena u pet minuta ili pet godina, pa onda ostaje pitanje: kad je to pocelo? Poceo sam se vracati unatrag, da otkrijem podrijetlo te manipulacije. Vratio sam se sve do vremena krizarskih ratova, 12. i 13. stoljeca, viteza Templara i svih tih ljudi, i onda dalje, do 1000. godine prije Krista, u Babilon, koji je, prema svemu sudeci, bio glavno srediste te odredjene, gmazo-ljudske krvne loze.
Iz tog su se sredista oni poceli infiltrirati i osvajati i druga drustva, medju njima i Egipat, koji je zbog toga propadao i raspao se. Zatim su svoj epicentar premjestili u Rim i postali Rimsko Carstvo. Nakon toga su se odselili u London i postali Britansko Carstvo, i otuda je sve i doslo. Otisao sam dovoljno duboko u proslost i poceo nizati duge price o tim hibridima – ali nisam uvijek spominjao gmazove, nego samo mijesanje izmedju bogova i ljudskog roda koje je stvorilo te hibridne krvne loze.
A onda, prije otprilike godinu dana, pocela su najcudnija od svih iskustava s mojih putovanja. U razdoblju od petnaest dana u svibnju 1998. susreo sam dvanaest razlicitih ljudi, s posve razlicitim zivotnim pricama, koji su mi ponavljali istu pricu: da su vidjeli ljude – od kojih su mnogi, ali ne svi, bili na polozajima moci – kako se pred njihovim ocima pretvaraju u gmazove, i onda ponovo u ljude. Jedan od onih koji su mi to ispricali bio je policajac.

Ljudi na televiziji pretvaraju se u gmazove

Mislite li da se to dogadjalo namjerno ili zato sto je frekvencija naseg planeta na trenutak ponistila njihove maske?
– Mislim da je tu rijec o dvjema stvarima. Prvo, da postoje odredjene frekvencije energetskih polja u kojima im je teze odrzati ljudski oblik. Ali, poenta je u tome da su oni niza cetverodimenzionalna bica, a to nije tako daleko od nasega trodimenzionalnog svijeta. Mislim da se i ljudska svijest moze nakratko ukljuciti u tu energiju. Ljudi tad prestaju vidjeti ta gmazovska bica samo u njihovu trodimenzionalnome obliku i vide ih u njihovu cetverodimenzonalnom obliku. Oni tad prestaju biti trodimenzionalne maske i pocinju biti vidljivi kao cetverodimenzionalna bica.
Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, istice da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, sto jos nitko nije shvatio te da su dosli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaze da se on pred njom pretvorio u gmaza.
Jedan joj je covjek rekao: O ovome ne mogu razgovarati s puno ljudi. Mozete li mi odgovoriti na pitanje zasto stalno vidim ljude, poput Busha, Kissingera i Gorbacova, kako se, dok ih gledam na televiziji, pretvaraju u gmazove?
Kathy je ispricala i pricu o Miguelu de la Madridu, meksickom predsjedniku u osamdesetima i rekla je da joj je on pricao o iguanskoj vrsti, kako ju je nazvao. Kathyina knjiga je, naravno, bila objavljena mnogo prije negoli sam ja poceo dolaziti do podataka o tome. Ona kaze da joj je Miguel rekao da se iguanska vrsta, izvanzemaljska vrsta gmazova, izmijesala s meksickim narodom – Majama i drugima – jer su morali stvoriti krvne loze, tijela preko kojih ce moci djelovati, i da pripadnici te iguansko-ljudske krvne loze mogu mijenjati oblicja, odnosno pojavljivati se u obliku gmazova ili ljudi. Rekla je i da se Miguel pred njom pretvorio u gmaza.
Kad sam se malo osvrnuo unatrag, pomislio sam koliko je vremenski kratko razdoblje koje zovemo poznatom ljudskom povijescu. I, ako se to dogadja sada, vrlo je vjerojatno da se dogadjalo i prije. Poceo sam zato pregledavati drevne zapise o vrsti gmazova i zmijskoj vrsti i, zamislite, otkrio sam da se za Nagas, bogove iz doline Inda – gdje je poslije nastala hinduska kultura – tvrdilo da mogu, po zelji, imati i ljudski i gmazovski oblik.
Ima i drugih referencija na takve stvari, diljem svijeta. Utvrdio sam da je kuca Windsor, britanska kraljevska obitelj – koja je zapravo germanskog podrijetla i vuce korijene od crnog plemstva Venecije, sjeverne Italije, koje se moze slijediti do Srednjeg i Bliskog istoka – da je ta kuca Windsor jedna od tih loza. Ne bas da su bili gmazovska loza, nego da su jedna od elitnih loza.

Tehnika problem-odgovor-rjesenje

Prema vasim podacima, kakve planove imaju ti gmazovi na Zemlji u sljedecih nekoliko godina?
– Ono sto zovemo novim svjetskim poretkom zapravo je njihov plan. Oni zele stvoriti kaos u svijetu, sto ce ukljucivati i masovne ratove. Zato imamo ovu strukturu svjetske vlasti, svjetske sredisnje banke, svjetske monete, elektronickog bankarstva bez novca u gotovini, planove o stanovnistvu s ugradjenim mikrocipovima i svjetsku vojsku, a to je NATO... globalna policijska sila. Planiraju stvoriti strasan kaos u godinama oko smjene tisucljeca, koristeci globalnu verziju najsnaznijih tehnika kontrole uma koju zovem problem-odgovor-rjesenje. To znaci da prvo stvorite problem, zatim dobijete reakciju stanovnistva da nesto treba uciniti, i onda ponudite rjesenje koje ste i htjeli provesti, jos od pocetka.
Ako zelite uvesti globalna rjesenja, trebate i globalne probleme, a predvidjam da vrijeme za to dolazi, veliko vrijeme. Problem je taj da frekvencija nasega planeta postaje sve brza i brza i oni koji svjesno mijenjaju oblicje sve ce teze moci odrzavati svoj ljudski oblik. Cuo sam da ta gmazovska bica opsesivno, gotovo panicno nastoje uspostaviti svoje institucije kontrole, a ponajprije ugraditi mikrocipove u stanovnistvo. Oni znaju da ce frekvencija planeta za nekoliko godina dosegnuti brzinu pri kojoj oni vise nece moci odrzavati svoj ljudski oblik i da cemo tada svi napokon moci vidjeti da su gmazovi ti koji vladaju nasim planetom.
Vise se nece moci skrivati.
– Tocno. Do tog vremena, kako mi govore oni koji iznutra poznaju te stvari, gmazovi zele imati stanovnistvo s ugradjenim mikrocipovima, zele svjetsku vojsku, NATO, i zele imati sto je moguce vecu fizicku kontrolu nasega trodimenzionalnog svijeta tako da ljudi, prema misljenju gmazova, nece moci vise nista uciniti glede njihova kontroliranja naseg planeta.

Globalizacija kao dio plana

Kako gledas na globalizaciju?
– Ono o cemu mnogi od nas govore sve ove godine – a sto je ljevica u politici, recimo, tek sad otkrila, i to samo na jednoj razini – jest to da globalizacija zapravo znaci oko dvjesto korporacija koje zapravo kontroliraju sustav i stravicno eksploatiraju ljude Treceg svijeta; poceli su uocavati vezu izmedju plana globalizacije, koji se razotkriva velikom brzinom, i njegova ucinka na stanovnistvo Treceg svijeta, i na ljude opcenito.
Ljudi su sad daleko otvoreniji za ono o cemu mi pricamo sve ove godine. Ono sto pak, zasad, ne vide jest SLJEDECI stupanj, koji je zaista vrlo vazno doseci, a to je da je u tim dvjesto i kojoj korporaciji zapravo rijec o JEDNOJ KORPORACIJI. A to je nesto sto bi ti protivnici globalizacije trebali uvaziti, da je rijec o situaciji u kojoj sve te razlicite korporacije, i vlade, i banke djeluju na nacin koji vodi u ISTOME smjeru.
To NIJE slucajno. NIJE rijec o skupini nepovezanih ljudi koje je slucaj doveo do odluke da djeluju na jednak nacin. To je koordinirani plan koji se odvija pred nasim ocima.
Velik dio onoga sto sam stavio na svoju web-stranicu govori, stovise, o tome da je i nasilje tijekom odrzavanja globalizacijskih sastanaka na vrhu, globalizacijskih summita, orkestrirala i izvela UPRAVO ONA VLAST koja je to nasilje osudila! Na djelu su snage koje na vrlo hladan, proracunat nacin, stvaraju situaciju nasilja u kojoj se pravi problemi zasjenjuju, a cijela se rasprava usmjerava na ono sto se percipira kao nasilne anarhiste koji samo zele kaos.
Mislim da su pred nama velike mogucnosti koristenja tog budjenja za posljedice globalizacije da bismo informirali ljude o SLJEDECEM STUPNJU, koji vecina prosvjednika jos nije sagledala.

Na granici nasih fizickih osjetila

Sto je pokazalo tvoje istrazivanje – tko stoji iza svega toga? Jesu li to gmazoidi?
– Tko nadzire gmazoide? Jer, naposljetku, sve sto se manifestira kao bice zapravo je samo svijest, koja isijava neku vrst fizickog oblika. Sto dulje odmicem na svojem putovanju, to je slika koju vidim sve veca i stoga je pitanje gdje sve ovo ZAVRSAVA, i sto je ono krajnje IZA SVEGA TOGA, jos otvoreno ispitivanju.
Ono sto mi je pak posve jasno jest to da zbiljska sila iza tih manipulacija svijetom NIJE FIZICKA, da nije na fizickoj razini. Ono sto zovemo Illuminatima nije “ono” nego su oni samo sredstvo za “ono”, stogod to u krajnjem znacenju bilo. Jer ovim, trodimenzionalnim “svijetom” – kako ga zovemo – manipuliraju sile drugih dimenzija. Jedna od stvari koje treba naglasiti je da zapravo ne zivimo u svijetu. Zivimo na odredjenoj frekvenciji. Na frekvenciji koja je dostupna nasim fizickim osjetilima, a njima je dostupno jako malo.
Cak i prema konvencionalnoj znanosti, 90 posto svega sto postoji u fizickome svijetu ne mozemo vidjeti ili opaziti nasim fizickim osjetilima. S obzirom na to da uocavamo nevjerojatnu genetsku raznolikost zivota na Zemlji vec unutar tih manje od 10 posto, kolika li je tek onda raznolikost u onih 90 posto sto ih ne mozemo opazati?
Zivimo na vrlo malome frekvencijskome podrucju sto ga mogu opazati nasa osjetila. A sile koje ukljucuju barem vecinu gmazovskih snaga, a koje manipuliraju ovim frekvencijskim rasponom odnosno ovim planetom, ovim svijetom, zapravo operiraju izvan tog frekvencijskog raspona. Gmazovskim jezikom receno, gmazoidi o kojima govorim nalaze se na samome rubu: oni su samo jedan genetski oblik. On ce dati i pozitivne i negativne primjerke, i onih izmedju, poput svakoga genetskog oblika. Mislim da oni djeluju na samoj granici nasih fizickih osjetila, i manipuliraju nama.
Ono sto me danas najvise zanima jest povezanost njihove opsjednutosti krvnim lozama i genetikom s cinjenicom da su odredjene genetske krvne loze kompatibilnije u svojim vibracijama s tim cetverodimenzionalnim podrucjem. Ta cetverodimenzionalna gmazovska bica mogu stoga pripadnike te odredjene krvne loze zaposjesti daleko lakse, zbog te vibracijske slicnosti, vibracijske kompatibilnosti, no sto to mogu uciniti s glavnom strujom ljudskih tijela. Ponavljam jos jednom, ovo nije teorija, razgovarao sam s mnogo, mnogo ljudi diljem cijelog svijeta koji o tome svemu znaju “iznutra”.
A ono sto zapanjuje jest da ljudi koji vladaju svijetom – vrh bankarskog sustava, predsjednici, premijeri i takvi ljudi – nisu samo sudionici sotonskih obreda, nego da, doslovce, njihova tijela opsjedaju ta zlonamjerna, demonska, cetverodimenzionalna bica.
To se zbiva ovako: prvo se stvore krvne loze, tako da postoji hibridna DNK-vibracijska kompatibilnost koja tim odredjenim tijelima dopusta da ih lako zaposjednu i kontroliraju cetverodimenzionalna bica. A to znaci da uspijevate li tim odredjenim zaposjednutim i zaposjedanju dostupnim krvnim lozama manipulirati tako da njihove pripadnike postavite na polozaje moci, onda time zapravo ta cetverodimenzionalna bica postavljate na te polozaje.

Sukobi unutar tajnih drustava

Jesi li u svojem istrazivanju naisao na kakav sukob medju tim zlonamjernim, cetverodimenzionalnim bicima koji se medjusobno natjecu za polozaj?
– O, to je njihova najveca Ahilova peta. Svojstvo zlonamjernosti ne moze se po volji paliti i gasiti, kao ni stanje zudnje za moci i kontrolom nad drugima. Illuminate mi je davno izvrsno opisao jedan istrazivac, kao one koji su poput bande pljackasa banke koji se mogu dogovoriti u vezi posla, ali ce se svadjati oko podjele plijena. Jedna od stvari koja je, prema mome misljenju, zbunila mnoge proucavatelje i navela ih na krivi put je to sto su primjecivali da su odredjena tajna drustva i skupine u nekim razdobljima bila u medjusobnom sukobu. Zbog toga su zakljucivali da je bile rijec o razlicitim stranama koje se medjusobno sukobljavaju, a zapravo su mnogi, ako ne i svi ratovi kraljevskih krvnih loza i razlicitih zemalja, u proslosti, bili ratovi izmedju pripadnika istih krvnih loza za pravo da budu na vrhu ljestvice.
To nisu bili ratovi i sukobi izmedju razlicitih tajnih drustava i kraljevskih obitelji koji su na razlicitim stranama da bi se izborili za nesto razlicito. To su bili ratovi, sukobi i borbe izmedju tajnih drustava i kraljevskih obitelji oko toga tko ce biti glavni unutar tih krvnih loza. To je zbunilo mnoge proucavatelje jer su u tim sukobima vidjeli razlicite strane, a ne razlicite maske na istoj strani koje pokusavaju biti “glavne face” svojega doba.
Odgovor je, dakle, da, apsolutno, ima mnogo razilazenja unutar Illuminata i razlicitih maski koje ono poprima. Ipak, na kraju, kad pritisak dosegne gornju granicu, svi se slazu da imaju prevelik interes da bi dopustili da se brod zaljulja toliko da na kraju potone.

Skidanje velova

Vec godinama govorimo o skidanju velova, o budjenju ljudi, o pomicanju planeta i mijenjanju njegove frekvencije. Pitanje koje mi uvijek pada na pamet jest sto bi se uopce moglo promijeniti kad bi velovi bili skinuti, a ljudi probudjeni? Ako oni ne mogu svladati vojnu silu i tehnolosku sposobnost onih koji zauzimaju polozaje moci, sto bi to uopce znacilo?
– Da, posve mi je jasno to pitanje, koje bi moglo biti i vrlo obeshrabrujuca tocka. Ali dvije su stvari koje se moraju dogoditi – sad, kad se ipak pocinjemo pomicati, kad se pojavljuju prosvjedi protiv globalizacije.
U prvoj je fazi potrebno da ljudi doznaju kako POSTOJI problem i da POSTOJI plan koji se odvija. Nitko se nece opirati planu za koji i ne zna da postoji! To je prvo sto trebamo uciniti – a tu se vec jasno pokazuje napredak. Zelimo li i vise od toga? Naravno!
Druga faza je: Sto mozemo u vezi s time uciniti? Moramo doznati gdje je STVARNA moc i shvatiti, takodjer, da u to ne smijemo ici razmisljajuci na ovaj nacin: Moramo se boriti protiv Illuminata. Moramo se boriti protiv tih ljudi koji rade te stvari. Jer ljudi koji misle da ce se s tom silom moci boriti, morali bi znati da ce to biti kao da pokusavaju zaustaviti slona djecjom pucaljkom, sto ce slonu – Illuminatima – potom biti dobra izlika da vas napadnu i raznesu u komadice.
Drugo, a u tome lezi velika istina, je da i sam postajes ono protiv cega se boris. Ako svemu tome pristupimo misleci da se moramo boriti – s bijesom i svim tim osjecajima koji se pokazuju u sukobu, onda cemo i sami postati samo drukcije maske na istome licu. Postat cemo ono cemu tvrdimo da se opiremo, protiv cega se borimo.
Put koji vodi naprijed NIJE u bijesu i nasilju ili bilo kojem od takvih osjecaja; put je u prekidanju suradnje sa sustavom. Sustav i postoji samo zato sto s njim suradjujemo. Bankarski sustav postoji samo zato sto ne prestajemo posudjivati nepostojeci novac, i sto na to placamo kamate. Sustav postoji zato sto i dalje placamo te kamate. Ljudi kazu: Morate postovati zakone. Meni se cini da moramo postovati samo one zakone koji postuju ljude.
Kad bi sad sacica ljudi prestala bankama placati kamate na novac ti bi ljudi lako bili izdvojeni i izolirani. Ali kad bi ljudi masovno prestali placati kamate bankama i poceli spaljivati bankovna pisma, govoreci: Platit cu te kamate kad mi dokazete da sam doista posudio fizicki novac, onda bi se cijeli sustav poceo rusiti. A srusio bi se jer smo, konacno, prekinuli ili smo barem poceli privoditi kraju nasu uvjetovanu suradnju sa sustavom koji je tu samo da bi nas kontrolirao i eksploatirao.
Najvaznije je provesti taj proces PREKIDANJA SURADNJE sa sustavom kontrole. Vlade mogu samo vladati, a ljudi su ti koji imaju presudnu ulogu u VLASTITOM UTAMNICENJU time sto sva ta sranja prihvacaju.
A jedan od razloga zbog kojih ti momci ubacuju agente provokatore na prosvjede na globalnim summitima, stvarajuci tako nasilje koje na kraju zavrsava na TV-ekranima, JE TAJ DA ONI ZNAJU ZA MOC MIRNOG PROSVJEDA I NESURADNJE. TO JE KRAJNJA MOC. MIR JE KRAJNJA MOC! Ali moramo otici i jednu fazu dalje od mirnog prosvjedovanja. Moramo prestati suradjivati s tim ljudima i sa sustavom koji ih je stvorio za nas. To mora biti MASOVNI prosvjed. Mora biti MASOVNA akcija. Zato i druga faza moze poceti tek kad prva faza – informiranje ljudi o tome koji se vrag uopce dogadja – dosegne odredjenu kriticnu masu.
S engleskoga prevela Irena Matijasevic.

Razgovor je sacinjen od dva razgovora s Davidom Ickeom koji su pod naslovom The Biggest Secret odnosno Are ‘Their’ Aliens Among Us? objavljeni na stranicama www.davidicke.com/icke/articles2/biggestsecret.html i www.davidicke.com/icke/articles/aliens.html

Clanak je objavljen u Zarezu 136-137/04.
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
\\

Odgovor je da im to za sada nije prioritet u istrazivanju jer to podrucije po nicemu nije specificno i zanimljivo
Pa ni te piramide ako su stvarno piramide a ne kameni oblici koji zbog konstantnog vjetra mozda su zadobili takav izgled nisu interesantni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia c5
eieieiibibibinununuviviviviiii
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Ljudi,uspeo sam da slikam tu letilicu koju cesto vidjam...videcete po slikama kako menja oblik iz tanjira u kuglu,pa u trougao,a totalno sam slucajno primetio da je iza oblaka...a onda je opusteno krenula dalje,ispucao sam snimaka koliko sam stigao i nije lose ispalo ,jedino sto sad moram da palim,ali ujutru postavljam slike u full velicini,da ne bi bilo''nista se ne vidi'' SmileEdit:Evo slika...da cujem komentare!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0893_resize.jpg
(68.59 KB, 800x600)
IMG_0894_resize.jpg
(67.83 KB, 800x600)
IMG_0895_resize.jpg
(68.59 KB, 800x600)
IMG_0897_resize.jpg
(39.71 KB, 450x600)
IMG_0899_resize.jpg
(65.07 KB, 800x600)
IMG_0902_resize.jpg
(68.75 KB, 800x600)
IMG_0903_resize.jpg
(68.03 KB, 800x600)
IMG_0905_resize.jpg
(69.88 KB, 800x600)
IMG_0906_resize.jpg
(67.91 KB, 800x600)
IMG_0907_resize.jpg
(39.67 KB, 450x600)
IMG_0910_resize.jpg
(70.98 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 14:52:01 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja ovde vidim dva objekta jedan spljosteni i nesto tackasto jel to ono sto si i ti vidio ili ja obracam paznju na pogresnu stvar
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 19:54:06 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.517 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.