Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750498 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ne bih se slozila da su ljudi u biti losi. Losi su oni koji vode, takozvani lideri...pri tom ne mislim na marionete vec na ljude koji stvarno imaju veliku moc i tu moc koriste samo za svoju dobrobit i dobrobit nekolicine slicnih. Verujem da bi mali broj tih lidera prosao psihijatrijske testove, tu mora da postoji neka patologija.
Imas citav zivot ispred sebe,Ako mislis da mozes bolje ti postani jedan od tih karaktera pa promeni stvari.

Svi imamo tamnu stranu ,ja prilicno volim svoju i motiviraju me kompletno druge stvari.
Po recima Val Kilmerovog karaktera u filmu Felon"Da bih spasio svoju porodicu, ako treba ubicu celu Planetu".

« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 18:13:15 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Ma otkud.Ljudi nisu loši.Ceo svet cveta i puca od dobrote,i živimo u raju,medu i mleku.I te lidere mora neko da sluša.Ne čine lideri zlo,oni samo smišljaju i naređuju a ljudi izvršavaju i čine zlo.I naravno ljudi nisu loši.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Stari zapisi o UFO kroz vekove

Search ResultsUFO Sightings In Ancient Egypt, Rome, And The Middle AgesOne of the first written accounts of a UFO sighting - a fleet of flying ... believed to have lived in the fourth century A.D., drew on Livy as well as other ...

http://www.rense.com/general7/ages.htm - 12k -
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
@Alex616

Ovo je poslednji put da te upozoravam... Sledeci put brisem sve postove..

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Upravo sam danas cuo da se uskoro da se pojavi zadnja( nazalost) knjiga od Klarka
TEma je matematicar koji je otkrio zapravo rijesio problem star nekoliko stotina godina a to rijesenje zapravo govori o pravoj namjeri vanzemaljaca
Na knjizi mu je pomogao prijatelj takodje pisac SF
Nije me bilo odavno pa reko da se ukljucim sa ovom informacijom
I da postavim pitanje sta mislite da li mozda terbali obratiti paznju na neke druge stvari osim onih o kojima stalno govorimo
A konkretno malo od njih saznajemo ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
@Alex616

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Draga Anea,
1.Svi postovi o UFO koje sam stavio su kompletno razliciti subjekti i teme ,ja neznam da li si imala priliku da otvoris neke od linkova ali oni upste ne idu zajedno.Ako si ljubitelj UFO fenomena ti sigurno znas da postoje razlicite klasifikacije,ne mozes da prosto stavish sve u jedan dzak.
2.Postoje neki stari postovi koje bih voleo da osvezim ali vise nemam opciju (Izmeni).kako to mogu da izvedem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
@Alex616

Draga Anea,
1.Svi postovi o UFO koje sam stavio su kompletno razliciti subjekti i teme ,ja neznam da li si imala priliku da otvoris neke od linkova ali oni upste ne idu zajedno.Ako si ljubitelj UFO fenomena ti sigurno znas da postoje razlicite klasifikacije,ne mozes da prosto stavish sve u jedan dzak.
2.Postoje neki stari postovi koje bih voleo da osvezim ali vise nemam opciju (Izmeni).kako to mogu da izvedem.
Sto se tice ovog drugog...nikako,a sto se tice prvog mozes uvek da napravis sve to u jednom postu,samo sa nekom vrstom podnaslova ili zaglavlja,jednostavno napises sta je sta...to je najbolje resenje,a i neces biti u situaciji da ti obrisu postove a da nismo ni stigli da ih pregledamo Smile
Citat
Upravo sam danas cuo da se uskoro da se pojavi zadnja( nazalost) knjiga od Klarka
TEma je matematicar koji je otkrio zapravo rijesio problem star nekoliko stotina godina a to rijesenje zapravo govori o pravoj namjeri vanzemaljaca
Na knjizi mu je pomogao prijatelj takodje pisac SF
Nije me bilo odavno pa reko da se ukljucim sa ovom informacijom
I da postavim pitanje sta mislite da li mozda terbali obratiti paznju na neke druge stvari osim onih o kojima stalno govorimo
A konkretno malo od njih saznajemo ?
Gde si nasao podatke o toj knjizi i kako se zove? Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 20:48:09 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citao u novinama mislim da su Blic  a ne znam kako se zove bice objavljena uskoro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Knjiga sa zove "The Last Theorem" od A.C.Clarcke i Frederick Pohl

Evo ti par linkova i hvala na savetu ,ali ja idem na jedno 30 dana odmora i izolacije,nadam se da ce tema preziveti
Preporucujem par interesantnih knjiga,The time traveler's Wife byAudrey Niffenegger ,i dve kratke Sci-Fi zbirke prica Star Galaxies  i The Saliva tree and other strange growths by Brian W.Aldiss.

Pozdrav Svima

http://www.telegraph.co.uk/arts/main.jhtml?xml=/arts/2008/07/26/nosplit/boextract126.xml

http://www.canadianpress.google.com/article/ALeqM5gcwz9G7o-4Ch32hts44di6syW3sg

http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20080729/clarke_book_080729/20080729?hub=Entertainment

« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 22:35:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Knjiga sa zove "The Last Theorem" od A.C.Clarcke i Frederick Pohl

Evo ti par linkova i hvala na savetu ,ali ja idem na jedno 30 dana odmora i izolacije,nadam se da ce tema preziveti
Preporucujem par interesantnih knjiga,The time traveler's Wife byAudrey Niffenegger ,i dve kratke Sci-Fi zbirke prica Star Galaxies  i The Saliva tree and other strange growths by Brian W.Aldiss.

Pozdrav Svima

http://www.telegraph.co.uk/arts/main.jhtml?xml=/arts/2008/07/26/nosplit/boextract126.xml

http://www.canadianpress.google.com/article/ALeqM5gcwz9G7o-4Ch32hts44di6syW3sg

http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20080729/clarke_book_080729/20080729?hub=Entertainment

Za temu se ne sekiraj,naci ces nas na istom mestu kad se vratis....do tada zelim ti prijatan odmor Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.