Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746832 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Konacno neko sa naseg podneblja ima nesto o reptilima....link...i jedan deo price koji nedostaje u novinskom tekstu : Priča jedne članice SPC-a (Srpske pravoslavne crkve) u Sidneju:
Price da se neki ljudi preobrazuju u reptile - gustere datiraju od pocetka poslednjeg rata u Srbiji, mada Slovenci tvrde da se to kod njih desavalo i ranije.

Ovaj dogajaj se odigrao u Sidneju, u crkvi Lazarice, na godisnjoj skupstini, koju svestenik Peric i uprava uvek organizuju na dan kada je Slava Kola Srpskih Sestara (KSS). Prisutan je bio i direktor Koledza. Radan.
“Ja sam dugo godina, clanica KSS i posluzili smo besplatan rucak, tako da bi parohijani bili dobro raspolozeni i da ne gnjave mnogo, tj. da brzo prihvate finansijski izvestaj (koji nije ni donet), i da izaberu ponovo. Perica za svestenika (po mogucstvu i za Trust-ija poverenika crkve), i staru Upravu koju je on namestio jos mnogo godina unazad.

Sve je bilo normalno sakupili smo tanjire, kvorum je napravljen, sve je potvrđeno kad usred sastanka neko rece da je dosta toga sa izrabljivanjem hora, bratstva i Kola Srpskih Sestara. I da bar jedan dan u godini, a to je kad im je slava da ne bude Sastanak Skupštine. U tom momentu desilo se čudo, posto sam posluživala piće, bila sam naslonjena rukama na šank koji je bio otvoren i naspram mene na suprotnom zidu je bio počasni sto sa dvojicom svestenika u sredini i Upravom sa strane.
U istom sekundu svestenici su sklopili oci, a dlanove ruku pritisnuli na usi, Mislila sam da im se pridremalo, ali u tom momentu

NJIHOVA LICA SU POCELA DA SE IZDUZUJU, VILICE SU DOSEGLE TABLU STOLA I LICE JE DOBILO KRLJUSTI I PREOBRAZILO SE U REPTILA (ILI VANZEMALJCA).

Ja sam se samo smuljila i da nije bilo Milke koja je stajala pored mene, razbila bih se o beton. Kada su me pridigli, ja sam odmah zaglavila na vrata i vise se nisam vracala.
Sutradan su me obisle prijateljice i ja sam im ispricala sta se desilo. One su sve potvrdile, prvi deo- videle su ali su se onda okrenule kada sam ja tresnula. Njihov komentar je da su popovi zaspali.
Ali od onda ja nemam od reptila mira, dolaze mi i u san i na javu, biju me, zlostavljaju.

UZIMAJU MOJU DUHOVNU SNAGU I ENERGIJU. VELIKIM SPRICEVIMA UZIMAJU MOJU BIOLOSKU ENERGIJU I STAVLJAJU SEBI ZA REZERVU.

Raspitivala sam se kod pametnih ljudi, kod lekara. Jedan mi je rekao da toga puno ima u Evropi i dao mi neke slike na kojima sam tacno prepoznala ove nakaze. Ova slika samo pokazuje pocetak preobrazaja. Ovi popovi se i inace ponasaju kao gmizavci, a pročitala sam u mnogim tekstovima da su mnogi bogati i mocni u stvari preobraženi reptili ili su pod njihovom kontrolom. Na ivici sam ludila.

« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 23:36:08 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
A i ovaj je zanimljiv,takodje nas covek iz Australije.....Sve je povezano i narocito slicno u Australiji i Kanadi.
Vanzemaljci su tu sa nama i oni su to videli . ja sam imao prilike da vidim svojim ocima u jednom vecem gradu Vancouver Island .

Vozio sam u sporu liniju pa sam morao da stanem na crveno svetlo. u brzoj liniji su bila nova kola pa onako kako sam pio kafu i

pogledam ko vozi. A ono neko stvorenje tanmo zelene boje a od brade imao je neki kao rog. Pogledam bolje pa ta osoba obema

rukama prelazi preko glave i polako mu se vraca lik coveka . ugledam jos bolje a ono neki mladic do 30 godina starosti. Gleda on

mene dali ja gledam a ja sam gledao onako iskosa pa samo oci skrenem ispred sebe na putu. Svetlo se promenilo a on je

munjevitom brzinom krenuo.U razgovoru na jednom forumu jedan me je pitao da opisem mesto i sve sto se nalazilo u okolinu mojih

kola. Onda je on razgovarao sa nekim strucnjacima i javio mi je da posto je to bila velika raskrsnica i bilo je mnogo svetla kamere

zice i ostalo sa elektricnom energijom pa je bila neka velika frekfrencija koja je zasmetala tom vanzemaljcu pa holigramska

projekcija nije mogla dobro da funkcionise te sam ja imao prilike to da vidim . Jednom sam video u jednom restoranu nocu slicnu

osobu ali zakljucak je moj bio da je ta osoba zelela da ga vidim . Kad sam dosao do kola on se smejao. Ja u opste ne pijem

nikakav alkohol jedino kafu . Drogu i slicno tome nikada nisam probao a star sam 60 godina. Ljudi kazu da ih ima ovde na ovom

ostrvu dosta i da su oni cak i u vladi ove drzave. zato obratite paznju na ovu Srpsku vladu jer sta i kako rade mora da su vanzemaljci

pa samo vidimo holigramske projekcije. Ova slika odgovara sta sam video samo mora da bude crno zelena i duga brada kao rog. Zanimljivo,zar ne...
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dakle isisavanje energije je opstepoznato. Mutwa je o tome pricao. U Africi se to desava stalno.
Nego ljudi pravac Indijana Jones. Morate ovaj film videti. Ima nesto.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Dakle isisavanje energije je opstepoznato. Mutwa je o tome pricao. U Africi se to desava stalno.
Nego ljudi pravac Indijana Jones. Morate ovaj film videti. Ima nesto.
Pa,Spilberg je radio,jel?Razmisli malo o njemu,te Indijana E.T,Rat svetova...sve zanimljiva tematika Smile.A film je o Crystal Skull,a negde sam nasao da su tu lobanju zapravo napravili pripadnici Sirius rase,u svakom slucaju Spilberg je mnogo zanimljiv tip Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 09:35:44 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pitanje je ko njemu daje sve te informacije. Darth Maul je predaleko od slucajnosti. Ja ne verujem u koincidenciju. Pa isto tako i ovaj film znaci jezivo je koliko se stvari provlaci kao fikcija
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Darth Maul je predaleko od slucajnosti.
Star Wars је радио Џорџ Лукас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
A da....zaboravih jos jedno,najvaznije Spilbergovo ostvarenje,Bliski susret trece vrste Smile.A evo novog dogadjaja iz naseg atara,Nis je u pitanju (Lightsoft, stizu ovi polako i kod tebe u kraj Smile)....Datum događaja: Februar 2008.
Grad: Niš, istočni deo neba
Vreme događaja: kasno popodne
Ime i prezime fotografa: Milan Zdravković

Fotografiju je na adresu NLO Srbija poslao Milan Zdravković iz Niša. Milan je bio vrlo neprecizan u davanju podataka, što o sebi što o fotografiji koju je načinio. Pokušali smo da ga kontaktiramo ali on ne odgovara na naše e-mailove.
Mi smo fotografiju svejedno postavili na sajt a vi sami procenite o čemu je ovde zaista reč.
Vlasnik fotografije: Milan Zdravković

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

NLO-NIS.jpg
(419.98 KB, 1725x1176)
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 10:45:32 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
I jos jedan,ovog puta iz Kragujevca 2004 godine Datum događaja: 5 septembra 2004
Vreme događaja: oko 13:00h
Trajanje događaja: Nepoznato
Grad: Kragujevac
Ime i prezime fotografa: Dalibor Ilijevski
Broj svedoka: Nepoznato
Oblik letećeg objekta: zarubljeni cilindar 
Broj viđenih objekata: 1
Postojanje smetnji na električnim uređajima: Nepoznato
Kamera korišćena za snimanje: Mustek Gsmart Mini 3
Podešeni parametri na kameri: Nepoznato

Fotografiju je napravio Dalibor Ilijevski rođen 1974 u Kragujevcu.
Dalibor je kako tvrdi, fotografisao spomenike kod Kragujevca svojom Mustek Gsmart Mini 3 kamerom, 5 septembra 2004 oko 13:00 časova.
Dalibor nista nije primetio sve dok nije došao kući i prebacio fotografije na svoj PC.
Ako bolje pogledate fotografiju i obratite pažnju na položaj Sunca, koji se najbolje može videti na belom spomeniku, shvatićete da Sunce obasjava spomenik sa desne strane. Ako sada pogledate NLO primetićete da on izgleda obasjan sa leve strane.
Dalibor Ilijevski je diplomirani mašinski inženjer, nagrađivan je više puta u toku školovanja.
Njegova fotografija uvrštena je u najbolje fotografije NLOa ikada napravljene.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2004-09-05_0019.jpg
(220.46 KB, 1173x880)
Ilijevski-01.jpg
(2.35 KB, 358x117)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Što možeš danas,ne ostavljaj za sutra

Zodijak
Pol Žena
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sirkane,zašto neke podatke koje si okašio nemogu da se otvore... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Sirkane,zašto neke podatke koje si okašio nemogu da se otvore... Smile
Koji,na primer??? Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.