Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749907 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Tex,ne brini za Nibiru,pravi je unisten jos 2003 godine,ali je sa njim stigla i nova rasa koja se za sada jos ne prikazuje,negde sam pronasao podatak da je to orginalna draco rasa,od koje su u stvari nastali ovi nasi ovozemaljski reptili i njihovi hibridi,ali videcemo...ja nisam bas pristalica te 2012 godine,jer to je u sustini kraj Majanskog kalendara,i ocekuju se samo velike vremenske promene,sumnjam da ce ovi stici da urade ceo posao za 4 godine,jos imaju mnogo sranja da naprave da bi postigli svoj cilj Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mi imamo u sebi od 1-10% reptilskog DNK-a. Dok rojalne porodice imaju 50+
Zato se kaze "plava" krv.
Hocete da cujete jednu totalnu shashavu ideju?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Mi imamo u sebi od 1-10% reptilskog DNK-a. Dok rojalne porodice imaju 50+
Zato se kaze "plava" krv.
Hocete da cujete jednu totalnu shashavu ideju?
Ajde.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile Smile
Ziveli alieni....!!!! Smile
Izdajice ljudskog roda  Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 11:05:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Astronomi su posmatrali 309 udaljenih zvezda s masama pribliznim Suncevoj, svrstanih u sest grupa, koje su poredjali prema starosti. Svetova pogodnih za odrzanje zivota znatno je vise nego sto se pretpostavljalo.Zemlja nije usamljena u nasoj galaksiji, naprotiv nadomak 60 odsto zvezda nalik Suncu postoje uslovi za nastanak stenovitih planeta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovako. Mi smo vanzemaljci. U staro doba dosla je rasa slicna nama. U to isto vreme su bili reptoidi. Od tih vanzemaljaca nastali su Atlantidjani. Oni su se bavili bioinzenjeringom isto tako kao sto su i reptoidi. Naravno ove dve rase su se mrzele i otpoceo je rat. Atlantidjani su pobedili za kratko i reptoidi su pobegli pod zemlju, zato je djavo predstavljen kako jeste, zmajevi i ostali cudni stvorovi da ne pricam o paklu. E sad atlantidjani su stvorili koloniju u egiptu i na mestu sumerske civilizacije. Atlantida je bila razneta jer su nesto zajebali kad su pokusavali da koriste oruzje.
Reptoidi su pokusali da se pomesaju sa ljudima ali zbog izgleda su bili ubijani. Tako da su poceli da rade eksperimente i da se transformisu da bi se priblizili dovoljno blizu. Od njih su nastale one porodice od 13 grupa.Tokom vremena su reptoidi uspeli da dominiraju tihom asimilacijom i zato danas svi nosimo gene tih stvorenja. Njihov cilj je isprva bio da uniste sve ljude ali su onda shvatili da mogu da ih kontrolisu. JER reptili su takvi pogotovo zmije, veoma su okrutna stvorenja. Njihov nacin zivota je po njima najbolji jer svi imaju neku duznost i niko ne skrece sa kursa. 7 glavnih rasa su medju nama, i verujem da imaju baze na mesecu. 7 rasa su u kastnom sistemu, dakle nema mesanja. Jedan americki naucnik je pricao kako glavna ili "bela" rasa koristi hologram da prikrije svoj izgled i kako u tim podzemnim bazama rade na kontroli uma i na DNK modifikacijama. Da ne spominjem oruzje koje izaziva zemljotrese. Ako ste primetili u poslednje vreme mnogo je nesreca po rudnicima. Zasto? Jer se bitka odvija izmedju ljudi i reptoida pod zemljom. Zato imaju gomilu baza i busotina po celom svetu. Zato se vracamo da je zmija simbol zla ali i mudrosti. Zato na dosta mesta vidimo slike Anunakija, i zato je danasnji sistem toliko slican Drakonijanskom sistemu, u kome putem ispiranja mozga svako ima neku ulogu. Ali Illuminati se plase necega i zato je toliko gresaka koje prave politicari jer se porodice bore za prevlast. Moguce je da ce to biti 2012 ali nisam siguran.
Krajni cilje je dovesti zemlju do 500 miliona stanovnika da bi se njima lakse upravljalo.
Porodice ce biti sterilizovane (one koje su inferiorne0 i opet se vracamo na "savrsenu rasu". Bez gresaka ali bez uma takodje, jer u svetu reptila oni su gazde a mi smo robovi.
Ja ne znam sta cete da mislite o meni posle ovoga ali ja sam rekao svoje. To je ono sto sam povezao do sada.
Umoran sam mozda sam nesto izoztavio. Dopunicu ako zatreba.
pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ovako. Mi smo vanzemaljci. U staro doba dosla je rasa slicna nama. U to isto vreme su bili reptoidi. Od tih vanzemaljaca nastali su Atlantidjani. Oni su se bavili bioinzenjeringom isto tako kao sto su i reptoidi. Naravno ove dve rase su se mrzele i otpoceo je rat. Atlantidjani su pobedili za kratko i reptoidi su pobegli pod zemlju, zato je djavo predstavljen kako jeste, zmajevi i ostali cudni stvorovi da ne pricam o paklu. E sad atlantidjani su stvorili koloniju u egiptu i na mestu sumerske civilizacije. Atlantida je bila razneta jer su nesto zajebali kad su pokusavali da koriste oruzje.
Reptoidi su pokusali da se pomesaju sa ljudima ali zbog izgleda su bili ubijani. Tako da su poceli da rade eksperimente i da se transformisu da bi se priblizili dovoljno blizu. Od njih su nastale one porodice od 13 grupa.Tokom vremena su reptoidi uspeli da dominiraju tihom asimilacijom i zato danas svi nosimo gene tih stvorenja. Njihov cilj je isprva bio da uniste sve ljude ali su onda shvatili da mogu da ih kontrolisu. JER reptili su takvi pogotovo zmije, veoma su okrutna stvorenja. Njihov nacin zivota je po njima najbolji jer svi imaju neku duznost i niko ne skrece sa kursa. 7 glavnih rasa su medju nama, i verujem da imaju baze na mesecu. 7 rasa su u kastnom sistemu, dakle nema mesanja. Jedan americki naucnik je pricao kako glavna ili "bela" rasa koristi hologram da prikrije svoj izgled i kako u tim podzemnim bazama rade na kontroli uma i na DNK modifikacijama. Da ne spominjem oruzje koje izaziva zemljotrese. Ako ste primetili u poslednje vreme mnogo je nesreca po rudnicima. Zasto? Jer se bitka odvija izmedju ljudi i reptoida pod zemljom. Zato imaju gomilu baza i busotina po celom svetu. Zato se vracamo da je zmija simbol zla ali i mudrosti. Zato na dosta mesta vidimo slike Anunakija, i zato je danasnji sistem toliko slican Drakonijanskom sistemu, u kome putem ispiranja mozga svako ima neku ulogu. Ali Illuminati se plase necega i zato je toliko gresaka koje prave politicari jer se porodice bore za prevlast. Moguce je da ce to biti 2012 ali nisam siguran.
Krajni cilje je dovesti zemlju do 500 miliona stanovnika da bi se njima lakse upravljalo.
Porodice ce biti sterilizovane (one koje su inferiorne0 i opet se vracamo na "savrsenu rasu". Bez gresaka ali bez uma takodje, jer u svetu reptila oni su gazde a mi smo robovi.
Ja ne znam sta cete da mislite o meni posle ovoga ali ja sam rekao svoje. To je ono sto sam povezao do sada.
Umoran sam mozda sam nesto izoztavio. Dopunicu ako zatreba.
pozdrav  Smile
Rekao sam ti da slobodno pises,ovo je sve tacno...pisali smo mi vec o tome ovde,jedino sto Atlantidjani nisu pobedili jer su kao narod nestali u tom ratu,ali su sveli broj reptila na minimum,zato su ovi morali da se povuku ispod zemlje,jer je ljudska populacija uzurbano rasla,dok je njihova bila na umoru.Upravo kad spominjemo Nibiru,Nibiru je unisten,od neke nepoznate rase,a ovi preostali iz draco rase zaista i i imaju baze na Mesecu,ali na tamnoj strani,koju mi ne mozemo da vidimo.Medjutim,Hatona counsil (to je nesto kao nase UN ),ne dozvoljava da se reptili vrate na Zemlju i poslata je delegacija od vise ratnickih rasa,koje se nalaze u Kuiper beltu,da nadgledaju desavanja oko nase planete.Za sada sve sto mi vidimo nije nista sta moze da se dogodi ako se rese na pravu invaziju.Eto tako stoje stvari(a sta ce tek o meni sada da misle,a,Gavrane crni??) Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj odgovor Ko ih 'ebe! Smile
Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
Citat
Ako ste primetili u poslednje vreme mnogo je nesreca po rudnicima. Zasto?
prosto- zato sto je sve vise rudnika .npr Ako imas 1 rudnik, imaces 1 nesrecu u 5 godina, ali ako imas 1000 rudnika imaces 200 nesreca za godinu dana.   Smile  Smile p.s. Izvinjnje za skretanje s teme
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne bih ja rekao da je to u pitanju. Ne verujem u slucajnosti.
Vecina nesreca je na bliskom istoku. To naravno nije koincidencija.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.