Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750140 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ravene,to je ok snimak,ali to je samo urodjeni poremecaj,znao sam kako se to zove ali zaboravih...nema veze sa alieienima u svakom slucaju,mada izgleda jako cudno Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
NA GRANICI LUDILA

Kada se ljudima spomene izucavanje vanzemaljskih pojava, oni reagiraju na razlicite  nacine. Najcešce im je sve simpaticno, ali se drže distancirano. Ipak, mnogi od njih
postavljaju raznolika pitanja u smislu da li su slucajevi pomalo "šašavi". Naravno, jesu. NLO (nepoznati leteci objekt) izucavatelji su tijekom dugogodišnjeg
iskustva susretali sa svakojakim iskustvima i svjedocanstvima.
Jednome od njih je žrtva vanzemaljske otmice ispricala kako su mu (radilo se o mladicu) vanzemaljci ugradili cip u vrat nakon cega su žene ludjele za njim. I više od toga, savjetovali su mu da to iskoristi. Izucavatelj mu je na to odgovorio da sumnja da se vanzemaljci bave tim poslom…
Drugi je imao slucaj u kojem mu je žena, clanica Organizacije za izucavanje vanzemaljaca (SETI) ozbiljno i odgovorno tvrdila da je uspostavljen direktan susret
sa vanzemaljcima. Clanovi skupine su izlazili nocu i baterijama signalizirali prema nebu, te bi dobili odgovor.
Tada je on zamolio da ga povedu na jedan takav izlet, a ona ga je odbila. Naravno, vec su u tome prisustvovali i
novinari, no kasnije su tvrdili da se ništa nije zbilo. Tada je dodala da je vlasti svakodnevno ozracuju nekim mrtonosnim zracenjem. Sulude pricice su svakodnevna
pojava.
Da bi razumijeli pojavu NLO-a, potrebno je sagledati slucajeve i ljude koji doživljavaju takva iskustva, i tada pitati sami sebe ne žele li oni publicitet i nije li njihova namjera iskljucivo u privlacenju pozornosti medija. U jednom je slucaju dvadesetogodišnjakinja vidjela istošto i stariji bracni par, i oni, su odvojeno kazali kako su vidjeli golemi objekt koji leti u tišini iznad krošanja stabala.zbilo se to prije nekoliko godina u Hudson Valleyu, podrucju u kojem je zabilježeno više susreta sa NLO-om. Svo troje ljudi opisalo je jednak oblik I dodatke metalnih rucki na dnu. Taj detalj istražitelju je bio dojmljiv, no on još uvijek nije bio siguran da ljudi nisu vidjeli svemirski brod. Ipak, cinilo se da to više nije bilo nalik ni na meterološki balon, ni na planet Veneru, ili zrakoplov koje ljudi cesto zamijene za NLO.
U Hudson Valleyu postoje "objašnjenja" koja se odnose na formaciju letjelica. Istina je da ljudi cesto griješe no ovo troje je inzistiralo da su vidjeli stvarni objekt koji je imao
ispunjenu površinu. Sulude price cesto se javljaju kada je u pitanju slucaj vanzemaljske otmice. Budd Hopkins, newyorški slikar i kipar koji je ujedno i americki najpoznatiji
istražitelj vanzemaljskih otmica imao je prilike cuti svašta. Dobio je nekoliko pisama od evidentirano ludih ljudi ("vanzemaljci me redovito posjecuju svakog utorka"). Ipak,
mnogi su iskreni i prisebni, i mišljenja su kako se ono što im se dogodilo ne može objasniti. Najcešce su zatrašeni i u svome životu su višestruko vidjeli neocekivana
svijetla u svojim spavacim sobama i bica pokraj kreveta u kojima su spavali.
Bica nisu nužno izgledala kao vanzemaljci, no njihova pisma ocajnicki traže objašnjenje. Oni takoder tvrde na nakon susreta ostaju oznake na njihovim tijelima. Mnogi od njih
doživjeli su zgode kojih se ne žele sjecati, kao na primjer, osoba koja je na putu roditeljima znala da ju na usputnom polju ceka svjetlost koju ne želi. Ljudi zapitkuju,
sumnjicavi su i sami sebe nazivaju ludima dok ispisuju te rijeci. Cesto nakon hipnoze obnove svoje zaboravljeno sjecanje i tada nastaju veliki problemi. Mnogo psihologa kaže da se ne može obnoviti sjecanje. Ipak, oni koji pišu o otmicama cine osnovne pogreške.
Neki od njih nikada nisu ni razgovarali sa žrtvom vanzemaljske otmice. Situacija je vrlo složena, no štogod se zbivalo, nitko još nije objasnio.
Ono što istražitelje i ufologe dovodi do ludila i ono što je zapravo tužno je da je oko teme NLO-a velika zbrka. Mediji objavljuju laži i obmane, ili prikrivaju slucajeve, podaci su
netocni i neprovjereni, a izvjestitelji ne shvacaju temu ozbiljnom. Još ozbiljnije, jedan vodeci istražitelj incidenta u Roswellu, Kevin Randle rekao je ufologu Sandlowu kako
nitko iz glavnih medija nije pristupio i istražio dosje da vidi osobno zbog cega on misli da je incident vanzemaljske prirode. Tada je to isto omogucio ufologu, koji se uvjerio da je to istina. Osim toga, ovdje je i tužna polarizacija. S jedne strane ljudi pale baterije I blinkaju vanzemaljcima, a s druge sumnjicavci misle da mogu pronaci rješenje za svaki
NLO slucaj, a nemaju pojma o cemu pricaju.
Tu imamo primjer Donalda Menzela, astronoma s Harvarda koji je napisao tri knjige o lažiranju NLO-a. Menzelu su sva izvješca bila smješna. Tako je ismijao i svecenika u
Novoj Gvineji koji je izjavio da je vidio kako nepoznata bica kruže naokolo, te je ugledao NLO koji je lebdio dvadesetak minuta. Nitko ne tvrdi da se to doista dogodilo, no treba
priznati neznanje. Ipak, Menzel je naveo, bez ikakvih dokaza, kako svecenik boluje od astigmatizma i taj je put možda zaboravio staviti naocale. Ono što je vidio tako je dobilo ovalni oblik, a bica su navodno bila odsjaj vlastitih trepavica !!!
Istražitelj je satima polemizirao sa Phillipom Klassom, sumnjicavim javnim covjekom koji tvrdi da žrtve otmice imaju jednu jedinu ambiciju, pojaviti se na TV-u. To je cisti apsurd.
Istražitelji su susreli na stotine žrtava koje su ocajnicki željele zadržati svoju privatnost. Samo rijetki dozvoljavaju da se objavi njihovo ime. Treba se upitati koliko je žrtava Klass
susreo. Takoder je tu slucaj kada su 1948 godine, dva pilota vidjela nepoznatu letjelicu s prozorima, koja je prošla pored njihovog aviona jedne noci. Klass je 1974. godine
rasvijetlio slucaj kazavši kako se radilo o meteoru, i kako to uopce nije neobjašnjen slucaj. Kada su ga upitali kako može biti tako siguran da su piloti vidjeli meteor, kada
nigdje nije zabilježeno mjesto pada, on je odgovorio : "Zamislite da vam se pokvari kompjutor. Da li bi pozvali tehnicara ili istjerivaca zlih duhova ?" Ocito je da su njemu
NLO pojava i zli duhovi na istoj razini. Na kraju je dodao da nema dokaza da se na nebu pojavila nepoznata letjelica, te da on voli razumna objašnjenja. Drugim rijecima,
vanzemaljci ne postoje, jer nema dokaza. To je nažalost mišljenje mnogih…

O ovome ja govorim kada mislim da treba odvojiti zito od kukolja
Nisu sve otmice prave otmice mnogo stvari je pld ljdkse maste, postoje i bolesnici ,ljudi zeljni paznje, i td i td.......
ZAto se mora dobro otvoriti oci kada se govori o ovom problemu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Pa,ja sam vec pisao ovde o tipu koji se zove Nick Pope,i radio je za Britansku vladu i na sumiranju svih vidjenja iznad Britanije,i covek je u principu bio veliki skeptik sve dok se nije desio slucaj na koji  je potrosio dve godine,a desilo se da su dve letilice pracene na radarskom sistemu od trenutka kada su usle u Britaniju sve dok nisu napustile njihov vazdusni prostor...covek je u izvestaju naveo da su se obe letilice po pola sata zadrzale iznad 2 najvece Britanske vojne avio baze i da su ih videli i radnici,policajci,i gomila obicnih ljudi,taj slucaj je posle gomile laznih prijava,oznacen kao pravi i dan danas neobjasnjiv...danas je taj tip jedan od gomile ljudi koji se prikljucio onima koji pokusavaju da saznaju pravu istinu o ovoj temi....naravno da ne treba svemu verovati i informacije treba 100 puta proveriti pre nego ih uzmes ozbiljno u razmatranje Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Htijeo sam samo da vidim na kojm ste relacijama jer ovde ima nekih filmica koji nisu bas sto bi se reklo za primjer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ravene,to je ok snimak,ali to je samo urodjeni poremecaj,znao sam kako se to zove ali zaboravih...nema veze sa alieienima u svakom slucaju,mada izgleda jako cudno Smile
Ja bih rekao da ima moj prijatelju. To "oni" nazivaju "poremecaj" ovo je u stvari experimentacia sa alien DNK. Kako verujem ima medju ljudima shapeshifters, tako da...
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Htijeo sam samo da vidim na kojm ste relacijama jer ovde ima nekih filmica koji nisu bas sto bi se reklo za primjer
Pa,ja sam pristalica teze da mnogo glava bolje vidi i rasudjuje...zato je nebitno kakvi su snimci(mada ima i ocitih fakeova),vazno je da mi to svi zajedno prostudiramo i vidimo dokle smo stigli Smile.E,Gavrane dok sam kucao ti se pojavi...za ovu bebu sam negde procitao da je bilo vise takvih slucajeva i ta bolest ima i naziv,a shapeshifting mogu da izvedu uglavnom ljudi sa preko 40%reptilske genetike,a ti koji to mogu,zestoko to kriju ko zmija noge,ne bi oni ostavljali bebe tek tako,imaju oni svoje podzemne baze za takve eksperimente Smile 
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 17:55:42 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
Citat
citao sam cini mi se u CKM-u. I mislim da je  to jedna od tzv. "arlekan beba", cija je majka tokom ili pre trudnoce bila pod uticajem osiromasenog uranijuma (ili tako neceg). Uglavnom ne prezive vise od nedelju dana, a jedna od deformacija jeste cvrsta koza (kao krljust) koja svojom nerastegljivoscu onemogucava disanje a kamoli rast. Cini mi se da tako bese. kako god bilo, sigurno nema veze sa vanzemaljcima.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N 73
Ziveli alieni....!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa,ja sam pristalica teze da mnogo glava bolje vidi i rasudjuje...zato je nebitno kakvi su snimci(mada ima i ocitih fakeova),vazno je da mi to svi zajedno prostudiramo i vidimo dokle smo stigli Smile.E,Gavrane dok sam kucao ti se pojavi...za ovu bebu sam negde procitao da je bilo vise takvih slucajeva i ta bolest ima i naziv,a shapeshifting mogu da izvedu uglavnom ljudi sa preko 40%reptilske genetike,a ti koji to mogu,zestoko to kriju ko zmija noge,ne bi oni ostavljali bebe tek tako,imaju oni svoje podzemne baze za takve eksperimente Smile
Oni su dali ime toj "bolesti" i prestavili su kao bolest jer to je opravdanje.
Ovo sam ja zakljucio.
U starom svetu ljudi su dosli i naselili zemlju (mi smo vanzemaljci isto) i susreli su se sa reptoidnom rasom koja je bila odvratna na izgled. Bila je bitka i za neko vreme ljudi su pobedili. Reptoidi posto su ukapirali da su mnogo upadljivi i da ljudi nisu naviknuti na njihov izgled su poceli da rade genetske mutacije ili hibride da bi neopazeno mogli se kretati medju ljudima. TO je istina da samo oni koji su 40%+ mogu da se transformisu ali ima i onih koji ne mogu ili koji samo nose odredjenu granicu te DNK memorije. Ove bebe nisu bile slucajnost jer ne verujem u koincidencije. Nas TV je bio prvi stepen asimilacije reptoida medju ljudima danas. Pikolo iz Zmajeve Kugle, Leatherhead iz Ninja Kornjaca, Dzem HaDar is Deep Space 9 su medju onima koji su postavljeni kao uvodni elementi da bi ljudi prihvatili takve likove. Postepeno ce da dizu lestvicu jer oni naravno zele da hodaju u svom oblicju. Sve je ovo isplanirano, i da su napravili greske opet su potukli svaka pitanja sa dobrim izgovorom. Ja bar ovako mislim i verujem, ako gresim gresim ali nesto u meni govori da sam na pravom putu.
Pozdrav burazeru  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Boga mi zanimljivo.
 -Čuo sam razne priče o tome i nema šanse da bi to ovde ljudi uzimali u razmatranje ali da postoje stvari koje se običnim ljudima uvaljuju kako bi  skrenuli sa prave realnosti-postoje.
 Ko zna kada će bilo ko od nas doći do prave istine o vanzemaljcima u moru dezinformacija i ispiranja mozga "uvaženih" institucija od  kao neke reputacije(jedna Nasa poštovanje sigurno da ne zaslužuje ali masa lakovernih misli kako su oni jedina istina..).
  Mene najviše zanimaju podzemne baze-to mi je onako baš najludje! Treba imati otvoren um jer šta ako je tačno da vanzemaljci preko svojih hibrida(političara na vrlo moćnim i uticajnim pozicijama)-vladaju ovim svetom i uzrokuju te silne ratove i sl.?Šta ako je tačno da se ubrzano grade podzemne baze(još njih) zbog 2012 kada će se "Približiti planeta Nibiru kada će u sudaru magnetnih energija na zemlji nastati haos u vidu poplava,zemljotresa,cunamija.. ...Dakle,ako je to tačno i oni znaju-obrali smo bostan.
  Da li neko misli da je sve ovo zezanje?"Zabava"? Ne bih se baš kladio ali ne mogu ni da potpišem ali jedno je sigurno-svi ti sjajni ljudi-ufolozi željni istine su tu svidelo se to moćnim glavonjama ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.