Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748817 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sta ces...nije mu dobro!
Jeste nije mi dobro.Nikada da stignem na red da me odvedu vanzemaljci pa da naprave hibrida guštera i od mene.Pa da mi bude dobro kao što je vama. Dajte recite gde se nalazi neki portal za vanzemaljce pa da pređem kod njih i da se žalim kako svakog hoće da kidnapuju,samo mene neće.Jeli možda treba da postavim neki znak na krovu za vanzemaljce tipa "evo brze hrane vanzemaljci,još sam topao,požurite da me uzmete".Ajd urgirajte malo kod tih zelenih,sivih ili koje boje već beše ti vanzemaljci.A koje boje će biti njihova guzica ako im ja išutiram,jeli može neko da mi kaže?  Smile
Evo ja ću da ti kažem:Idi u New Mexico,budi noću blizu baze Dulche.Garantujem da se nećeš pojavljivati na forumu više,neće te biti.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sta ces...nije mu dobro!
Jeste nije mi dobro.Nikada da stignem na red da me odvedu vanzemaljci pa da naprave hibrida guštera i od mene.Pa da mi bude dobro kao što je vama. Dajte recite gde se nalazi neki portal za vanzemaljce pa da pređem kod njih i da se žalim kako svakog hoće da kidnapuju,samo mene neće.Jeli možda treba da postavim neki znak na krovu za vanzemaljce tipa "evo brze hrane vanzemaljci,još sam topao,požurite da me uzmete".Ajd urgirajte malo kod tih zelenih,sivih ili koje boje već beše ti vanzemaljci.A koje boje će biti njihova guzica ako im ja išutiram,jeli može neko da mi kaže?  Smile
Evo ja ću da ti kažem:Idi u New Mexico,budi noću blizu baze Dulche.Garantujem da se nećeš pojavljivati na forumu više,neće te biti.
Naravno,pošto je to vojna baza,pa u svaku normalnu državu za neovlašćen ulazak na teritorij vojne baze sleduje duža kazna zatvora.Ja hoću vanzemaljci da me otmu, a ne ljudi,i ako može nešto bliže.Pa nemoguće da je Američka krv slađa od Evropske krvi za vanzemaljce. Smile

]Oces da potrazimo pomoc za tebe?
Neznam kome potrebniji pomoć,vama što slepo verujete u te apsurdne priče,ili meni što mi je smešno sve to.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 02:21:06 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Citat
Neznam kome potrebniji pomoć,vama što slepo verujete u te apsurdne priče,ili meni što mi je smešno sve to.

Smile  Mozda su apsurdne a mozda i ne. Ali ljudi su slobodni da veruju.

"Oduvek sam verovao da nismo sami u svemiru" istakao je Klark u govoru pred malim skupom naučnika i vladinih zvaničnika, na svečanosti organizovanoj u njegovu čast u Kolombu.
Ljudi čekaju da ih vanzemaljci "kontaktiraju ili im pruže znak" o svom postojanju, rekao je Klark i dodao da se nada da će taj trenutak uskoro doći." Ser Arthur Clark ( izvor "Blic"  16. decembar 2007 ) Smile Smile

« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 10:05:30 od Louis Lane »
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo jednog obimnog sajta o bazi Dulce...link
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Svi vole uvek, retki vole zauvek.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19625
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Po peroračunima Stivena Gojta iz "L&G", bliski susret treće vrste (masovan) uslediće 2.333 dana dvadeset prvog veka, u Nevadi.
IP sačuvana
social share
Ko mislima dotakne ono što prstima dotaći ne može, dotakao je sve.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Po peroračunima Stivena Gojta iz "L&G", bliski susret treće vrste (masovan) uslediće 2.333 dana dvadeset prvog veka, u Nevadi.
Da nije vec proslo? Al samo znam da su zene nasrecnije u Nevadi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat

"Oduvek sam verovao da nismo sami u svemiru" istakao je Klark u govoru pred malim skupom naučnika i vladinih zvaničnika, na svečanosti organizovanoj u njegovu čast u Kolombu.
Ljudi čekaju da ih vanzemaljci "kontaktiraju ili im pruže znak" o svom postojanju, rekao je Klark i dodao da se nada da će taj trenutak uskoro doći." Ser Arthur Clark ( izvor "Blic"  16. decembar 2007 ) Smile Smile
Dali su apsurdne možeš zaključiti po tome ako se zapitaš,dali jedan pametni vanzemaljac od 800 IQ-a,sa naprednom tehnologijom i svešćom može da se ponaša kao glupa agresivna životinja,koja nema toliko mozga,pameti i inteligenciju  da sam sebi proizvodi i spremi hranu,pa mora da dolazi na Zemlju da jede naše meso i to sirovo,i da pije našu krv.Po čemu ove priče nisu apsurdne,za koje bi se i dete smejao.
Ljudi jesu slobodni da veruju u gluposti,ali nemaju slobodu da ubeđuju druge da je to jedina istina,a ko neveruje u te neverovatne priče taj je osuđen da nije normalan.Koja sloboda daje pravo da mi neko nametne da ja moram verovati u nešto što nisam uveren?

I ja sam oduvek verovao i verujem da nismo sami.Ali možemo pričati samo o vanzemaljcima,civilizaciji koji imaju etičke i moralne vrednosti,koji su inteligentni,pametni,napredni na svim poljima,koji mogu da se staraju o sebi bez naše pomoći,i da proizvode sve što im treba bez da se upuštaju u krađe i otimačine,koje nikako ne priliči jednoj inteligentnoj rasi.Takav vanzemaljac nebi mogao ni svoju jazbinu da napusti na njegovoj planeti,a ne da napusti svoju planetu pa da dođe ovde kod nas.

A to si u pravu.Ljudi čekaju da ih vanzemaljci kontaktiraju,jer su pali u duhovni mrak i nevide da su oni tu pored nas.
U istoriji i pogotovo za vreme Egipta,oni su se kontaktirali sa ljudima,za što ima dosta činjenica,zato što je duhovna svest ljudi bilo daleko veće u to vreme,pa su mogli da komuniciraju sa vanzemaljcima.Ali sada su ljudi pali u duhovni mrak,duhovno slepilo i zato ih više nečujemo niti možemo da kontaktiramo sa njima.Zato što su se ljudi okrenuli materijalizmu a duhovnost postisnuli, isključili. Dali radio ili televizor može da prima sliku i zvuk ako je isključen.Duhovna snaga je jedina energija koja može upaliti naš televizor u nama,da ih vidimo, čujemo i da ih kontaktiramo.Ali problem je to što smo mi izgubili duhovni svest pa tapkamo u mraku,nebi li opipali nekog vanzemaljca.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 00:20:08 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
Citat

Dali su apsurdne možeš zaključiti po tome ako se zapitaš,dali jedan pametni vanzemaljac od 800 IQ-a,sa naprednom tehnologijom i svešćom može da se ponaša kao glupa agresivna životinja,koja nema toliko mozga,pameti i inteligenciju  da sam sebi proizvodi i spremi hranu,pa mora da dolazi na Zemlju da jede naše meso i to sirovo,i da pije našu krv.Po čemu ove priče nisu apsurdne,za koje bi se i dete smejao.
Ljudi jesu slobodni da veruju u gluposti,ali nemaju slobodu da ubeđuju druge da je to jedina istina,a ko neveruje u te neverovatne priče taj je osuđen da nije normalan.Koja sloboda daje pravo da mi neko nametne da ja moram verovati u nešto što nisam uveren?

I ja sam oduvek verovao i verujem da nismo sami.Ali možemo pričati samo o vanzemaljcima,civilizaciji koji imaju etičke i moralne vrednosti,koji su inteligentni,pametni,napredni na svim poljima,koji mogu da se staraju o sebi bez naše pomoći,i da proizvode sve što im treba bez da se upuštaju u krađe i otimačine,koje nikako ne priliči jednoj inteligentnoj rasi.Takav vanzemaljac nebi mogao ni svoju jazbinu da napusti na njegovoj planeti,a ne da napusti svoju planetu pa da dođe ovde kod nas.

A to si u pravu.Ljudi čekaju da ih vanzemaljci kontaktiraju,jer su pali u duhovni mrak i nevide da su oni tu pored nas.
U istoriji i pogotovo za vreme Egipta,oni su se kontaktirali sa ljudima,za što ima dosta činjenica,zato što je duhovna svest ljudi bilo daleko veće u to vreme,pa su mogli da komuniciraju sa vanzemaljcima.Ali sada su ljudi pali u duhovni mrak,duhovno slepilo i zato ih više nečujemo niti možemo da kontaktiramo sa njima.Zato što su se ljudi okrenuli materijalizmu a duhovnost postisnuli, isključili. Dali radio ili televizor može da prima sliku i zvuk ako je isključen.Duhovna snaga je jedina energija koja može upaliti naš televizor u nama,da ih vidimo, čujemo i da ih kontaktiramo.Ali problem je to što smo mi izgubili duhovni svest pa tapkamo u mraku,nebi li opipali nekog vanzemaljca.

Ja se u svemu ovom slazem sa tobom sem ove gluposti o duhovnoj snazi.Mislim sta, mi treba da se molimo bogu da bi videli vanzemaljce.To je po meni jako smesno i zalosno.Zar ne mislis da nam treba malo bolja tehnologija da bi pronasli druge civilizacije a ne vera ili kako ti kazes duhovna snaga.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mozda oni vide nas  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Možemo da se molimo do besvesti.Mi smo prepušteni sami sebi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.