Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749940 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam sektas!  Smile
Verujem u sta verujem. Ja sam guru. Smile
Doduse pricamo o NLO-ima. Kad sam bio 10 godina video sam nesto sto bi se moglo nazvati NLO jer je islo vrlo brzo, i bez zvuka. Bilo je u obliku vrha strele i letelo je nisko (dovoljno blizu kao avion na primer da bi se culo) medjutim nije bilo ikakvog zvuka. Pomeralo se isprva polako a onda je odjedanput ubrzalo i nestalo. Uvek se secam toga, bilo nas je 6 kada smo to videli. Tako da sam ubedjen da mi se nije ucinilo. Da li je bio NLO? Ili je bio neki super tajni avion ne znam. Ali znam da nesto mora da postoji.
Rosvel na primer sam ubedjen da je bio istinit slucaj. I da je doslo do zataskavanja kao i ubistvo JFK-a.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ma,verovatno si video meteoroloski balon Smile....ali ne sekiraj se svi smi mi ovde ispali sektasi Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Ja bih rado da upoznam nekog vanzemaljca i da ga intervjuisem i slikam. Smile

Salu na stranu...uvek postoji izgovor vlasti ili vojske... "Nije NLO, nego satelit...meteo balon..."
A sta je sa onim pilotima ( civilni piloti )  koji su tokom svojih standardnih letova vidjali objekte,slikali ih...
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Zašto javno prikazuje i otkriva javno pred kamerama,pred masa ljudi, kako vara ljude,uz njegovo odobrenje da se to prenosi preko televizije,a onda se tužika sa ljudima koji objavljuju taj snimak.
Ури не открива себе како вара људе, он ради трикове, а нико не примети (то је поента илузије, да нико не примети како си је извео). Једноставно.
Ти који га откривају су сами илузионисти, они се разумеју у све те форе.

Citat
To što nemožeš da odgovoriš jasno pokazuje da su dokazi protiv njega lažni,nelogični,bez ikakvog smisla i logike,koje ruše sve optužbe protiv njega.
Nemoraš da odgovoriš,i neželiš da odgovoriš,jer pravi odgovor je u korist njemu,a ne protiv njega.Ali u vezi tih youtube snimaka uvek će ostati pitanje nelogičnosti.Zašto neko radi nešto pred javnost što neželi? I zašto neko sebe razotkriva pred javnost, kada neželi biti razotkriven???

Е сад стижемо до нечега веома занимљивог.
Ти нападаш ТаксТекса што верује причама о ванземаљцима који отимају људе и да неће да прихвати истину да је лажирано, а ти са друге стране верујеш да Ури Гелер стварно може да савија кашике (иначе прилично јефтин трик), а нећеш да прихватиш истину да је лажирано.
Веома занимљиво.

А то што је Ури у неком свом трипу одвалио да су му "моћи" ванземаљског порекла није довољан разлог да расправљамо о њему. Ионако смо му посветили више пажње него што заслужује. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
Ти нападаш ТаксТекса што верује причама о ванземаљцима који отимају људе и да неће да прихвати истину да је лажирано, а ти са друге стране верујеш да Ури Гелер стварно може да савија кашике (иначе прилично јефтин трик), а нећеш да прихватиш истину да је лажирано.
Веома занимљиво.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Citat
Веома занимљиво.

Smile Smile
Sta ces..... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Веома занимљиво.

А то што је Ури у неком свом трипу одвалио да су му "моћи" ванземаљског порекла није довољан разлог да расправљамо о њему. Ионако смо му посветили више пажње него што заслужује. Smile
A sada stižemo do još zanimljivijeg.Ako već Uri Geler varalica,i ne poseđuje te sposobnosti,slične sposobnosti poseđuje ta mala devojčica Jelena,za koju nemožeš reći da je varalica.I taj slučaj nemožeš da upoređuješ sa vanzemaljcima, jer vanzemaljce nemože niko pokazati uživo, jer niko dosad njih nije uhvatio,ali kod Jelene možeš otići i pokazaće njene sposobnosti.Te dve činjenice nikako nemožeš uporediti koliko ja vidim.

Drugo ja ne napadam nikoga,ponajmanje TaksTeksa,jer ja nisam ništa lično njemu rekao,već sam generalno izneo činjenice i dokaze kao odgovor njihovim mišljenjima,tezama,pretpostavkama i pričama koji su prezentirali.Ako to nekog pogađa lično to je njegov problem,ali više mislim i jasno se vidi u postovima da su neki postali uvređeni i misle da su napadani zato što je izneta istina.A recimo koga vređa razotkrivanje postojanje i aktivnosti te sekte, isto vidimo po reakcijama nekih članova u postovima,dok drugi zahvaljuju za ovu informaciju,ako ne javno onda prepo PP,jer im je važniji bezbednost njihove dece i njih same.

Treće,kako nema dovoljan razlog da raspravljamo o Uri Geleru? Kada god treba da verujemo u nešto i neku priču pokazuju nam youtube video kao krunski dokaz.I pored toga što znamo koliko lako možemo namontirati bilo koji fake video snimak o javnim ličnostima.A ja u dokazima uvek postavljao dokaze od javnih medija koje svako može da proveri istinitost svakog članka,pa čak sam u slučaju Jelene dao i mesto gde možete da se uverite u to.A gde je vaš dokaz iz novina,pošto sve istinite događaje objavljuju u novinama,gde vi možete reći eto tamo vanzemaljac, možete ga lično videti.Vitlate sa video snimcima koji svako kući može da izmontira.Dajte neki fizički dokaz.Pa kako nemate,nalazite se uvređeni i ljuti što ste nemoćni da dokažete nešto što nepostoji.

Četvrto,i ja sam video  NLO sa mnogim mojim prijateljimam,i ja priznajem da su tu,ali sve ima granice,i to što sam ja video NLO neznači da treba da budem opsednut, pa da verujem pričama koje niko nemože uživo dokazati i pokazati,i da se pridružim sektama koji se time bave.Treba da budemo realni a ne iluzionisti.
Na kraju pripadnicima raelijanske sekte na ovom forumu se izvinjavam,razumem njihov bes,gnjev,i ljutnju koji pokazuju kroz neke postove ovde.Ali ljudi zaslužuju da znaju kakvim opasnostima su izloženi,a vama nije do istine već do žrtava.
Zahvaljujem onima koji su mi pomogli da obelodanim istinu.
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 01:24:45 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
slične sposobnosti poseđuje ta mala devojčica Jelena,za koju nemožeš reći da je varalica.
Ко је њу спомињао, она није тема. Smile

Citat
A recimo koga vređa razotkrivanje postojanje i aktivnosti te sekte
Колико ја видим никог. Smile

Citat
Kada god treba da verujemo u nešto i neku priču pokazuju nam youtube video kao krunski dokaz.

Добро, ево ти линк са сајта Џејмз Рендија:
http://www.randi.org/encyclopedia/Geller,%20Uri.html

Smile

Ево ти још један линк:
http://skepdic.com/geller.html

Smile

Citat
a vama nije do istine već do žrtava
А ко смо то ми, ја сам један, не припадам ничему, нити се бавим овим.

Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 12:02:29 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@Pirox,ja stvarno izbegavam da polemisem sa tobom jer si mi nekako vec previse uvrnut i zabrinut sam da ce sve ovo nase cakulanje otici predaleko...kakvo je to ponasanje,ma koliko ovo bio slobodan forum, da ti bilo koga od ovih ljudi ovde nazivas sektasem Smile.Ja,naprimer nikad nisam cuo za te raelijance koje ti tako cesto spominjes,niti pojma imam sta propagiraju...i pravo da ti kazem,zabole me za njih,od mene bi mogli samo da dobiju po tamburi,kao sto sam milion puta terao one jehovine svedoke.Pricas mi da sam ja idolopoklonik,ali vidis,ja to nisam nikad bio ,ali sam porodican covek i Srpski tradicionalista,a ti si taj koji bezrezervno veruje u Boga,zar ne?Pa,ko je ovde sklon idolopoklonstvu,ti ili ja?Ja sam do nekih zakljucaka stigao samo tako sto sam mnogo citao,i informisao se vise o ovom pitanju,jer su dokazi svuda oko nas od pocetka sveta i daleko pre pojavljivanja Isusa,da postoje naprednije civilizacije od nas,i to je ono o cemu ja pricam!!!Ti nama ovde pricas o radiesteziji,i da si gledao neke ljude koji su umislili da su opsednuti...pa cime se ti to ustvari bavis???Ja sam na ovoj temi imao potpuno istorijski pristup mojoj tvrdnji,postavljao sam najstarije zapise o naprednim civilizacijama ili vanzemaljcima,nazovi to kako hoces...to su knjige,i konacno to shvati,starije,daleko starije od Biblije.A ti si prvi poceo sa glupim prozivkama,da bi na kraju potpuno otisao u offtopic sa pricom o Uri Geleru,koji naravno blage veze nema sa ovom temom,ali necu dalje ni da pokusavam tebe da ubedjujem u bilo sta,kao sto i nemam nameru bilo koga da ubedjujem u nesto.Znaci samo shvati da ne bi trebao ovde tako olako da etiketiras ljude i da ih trpas u kos sa nekim idiotskim sektama i grupama,jer sam licno razgovarao sa par ljudi sa ove teme i znam kolko su to ozbiljni i nacitani ljudi koji na ovom forumu nikada nisu nikoga napadali a pogotovo bez dokaza i razloga,pa bih te ubuduce zamolio da budes svedeniji u svojim komentarima Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Иначе да ли неко има још неке приче из СФРЈ и Србије које се тичу НЛО-ова?

Занимљивије је када су из комшилука.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.