Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750250 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@Maradic

U ljudskoj je prirodi da se plasi nepoznatog.To je normalno i mislim da se malo preteruje sa filmovima.
Ja sam od malena verovala u vanzemaljce i verovacu, nadacu se da nismo "Jedini".

A sto se tice vidjenja NLO -a ...idemo na Rtanj...moj drug je svojim ocima video par stvari i  slikao ih jos se kune u to. Momak je od tad "Zaludjen" za NLO - e.  Smile
Bravo Louis,samo kazi drugu da nije jedini koji je imao takve susrete na Rtnju...i gomila cudnih stvari se tamo dogadja Smile.Cak su mi ljudi pricali da je tamo neka vrsta portala...ko bi znao sta je tamo skriveno Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 20:01:45 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Maradic

U ljudskoj je prirodi da se plasi nepoznatog.To je normalno i mislim da se malo preteruje sa filmovima.
Ja sam od malena verovala u vanzemaljce i verovacu, nadacu se da nismo "Jedini".

A sto se tice vidjenja NLO -a ...idemo na Rtanj...moj drug je svojim ocima video par stvari i  slikao ih jos se kune u to. Momak je od tad "Zaludjen" za NLO - e.  Smile

Upravo tako. Sve ima granice. I ja ih proučavam jer sam ih i ja video,ali sa činjenicama koji su mnogim ljudima pristupačni.Pokupovao sam razne knjige,i shvatio da čovek pošto nezna ništa o njima,u prirodi mu je da sam izsmisli objašnjenje pod uticajem nepoznatog.Nekoliko puta prikazali snimak NLO-a na RTS1, isto tako i u drugim državama,da ima nešto više od snimaka NLO-a na nebu, verujem da bi to objavili.A ne da navodne dokaze ovako po internetu nalazimo.Pogotovo da je to istina i da je tajna,sigurno bi bili pobrisani sa interneta.
A pošto nisu,i ne razotkrivaju nikakvu tajnu kao istinu,zato ih niko ni nebriše.

Imali vanzemaljaca medju nama burekdzijama  Smile Smile
Ima, ja sam bio vanzemaljac pre rođenja,i posle rođenja sam postao zemaljac.Ali posle smrti ću opet postati vanzemaljac. Znaš onu izreku kada čovek umre,prah se vraća zemlji a duh čovekov Bogu.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 20:22:02 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Eh...jedno je napraviti snimak koji je laznjak. Drugo je kada vidis svojim ocima.
Ja sam sa sestrom jednom videla nesto takodje...obe smo bile ubedjene da su oni.

Neko od vas je postavio skoro snimak leteceg tanjira koji odjednom nestaje...freeky ali
"It makes you wonder".  Smile

@sirkan

Vec dva - tri puta sam letovala na Rtnju, svaki put vucem kamere, fotoaparate.  Smile
Ima jedan planinarski dom i bas se i zove "Rtanj", bas ima dobar vidik...taman za osmatranje.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@Maradic

Upravo tako. Sve ima granice. I ja ih proučavam jer sam ih i ja video,ali sa činjenicama koji su mnogim ljudima pristupačni.Pokupovao sam razne knjige,i shvatio da čovek pošto nezna ništa o njima,u prirodi mu je da sam izsmisli objašnjenje pod uticajem nepoznatog.Nekoliko puta prikazali snimak NLO-a na RTS1, isto tako i u drugim državama,da ima nešto više od snimaka NLO-a na nebu, verujem da bi to objavili.A ne da navodne dokaze ovako po internetu nalazimo.Pogotovo da je to istina i da je tajna,sigurno bi bili pobrisani sa interneta.
A pošto nisu,i ne razotkrivaju nikakvu tajnu kao istinu,zato ih niko ni nebriše.

Imali vanzemaljaca medju nama burekdzijama  Smile Smile
Ima, ja sam bio vanzemaljac pre rođenja,i posle rođenja sam postao zemaljac.Ali posle smrti ću opet postati vanzemaljac. Znaš onu izreku kada čovek umre,prah se vraća zemlji a duh čovekov Bogu.
E,vidis to da li se duh vraca Bogu,jos niko nije uspeo da dokaze...ali zato milioni ljudi veruje u to samo zato sto je  to negde covek zapisao u nekoj staroj knjizi ,koja je vekovima dopisivana i brisana kako je kome odgovaralo...pa,zasto onda ne dozvoljavas da neko moze da veruje u postojanje vanzemaljaca,ako znamo da su letilice i kosmonauti crtani jos na kamenim plocama daleko pre Hrista...u cemu je razlika u tvom i mom verovanju,i ti verujes imaginarnom izvoru,jel? Smile.@Louis,ako natrcis na nesto,podelices to sa nama,a mi ti drzimo fige,mozda nadjes i Supermana Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Eh, taj Rtanj ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E,vidis to da li se duh vraca Bogu,jos niko nije uspeo da dokaze...ali zato milioni ljudi veruje u to samo zato sto je  to negde covek zapisao u nekoj staroj knjizi ,koja je vekovima dopisivana i brisana kako je kome odgovaralo..
E pa tu grešiš.Postojanje moje duše sam doživeo prilikom jedne nezgode,a taj slučaj sam već jednom napisao u jednom postu pa ću ponoviti.
Postavljao sam električni uređaj,gde sam mora vezati dve žice.Ali sam zaboravio da ga isključim iz struje.Kada sam uhvatio žicu sa prstima,od struje mi se prst ukočio,mišići su se ukočili i time još više stegli žicu pod strujom zbog čega nikako nisam mogao da ga pustim.Drmala me struja i pri tom počeo da gubim svest,pošto su mi mišići od srca ukočili,srce nije mogao da pumpa krv u mozak,i počeo polako da mi beli pred očima.Zapazio kako sam gubio svest,to sam svesniji bio izvan mog tela,gledao sam sebe,i shvatio da umirem jer nemogu pustiti struju,mnogo svesniji i jasnije sam razmišljao,pred mojim očima je prošao ceo život kao na filmu, svest mi funkcionisao neverovatno brzo kada sam odgledao ceo moj život za samo nekoliko sekundi.Mozak pod 220V nije mogao da funkcioniše,pogotovo što sam jasno video sebe,moje telo sa strane sa svešćom koji odvojeno bio od tela i razmišljao.Kako sam padao isčupala se žica,i na zemlji sa došao sebi,pošto mi srce nastavilo da kuca Pa prijatelju to je dovoljan dokaz da mi egzistiramo ne samo u materijalnom svetu već odmah i u drugim ravnima paralelno,koja posle smrti nastavlja da živi.Takvo vantelesno iskustvo su i neki moji poznanici doživljavali u različitim situacijama.Stoga ja nepričam o nečemu što davno zapisano u knjigama kao što ti tvrdiš,već ono što sam ja i drugi doživeli.I to su jasniji dokazi i činjenice,od raznih pretpostavki.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
O tome sam vec neke stvari postavio ovde. Dva malo duza posta.

http://forum.burek.com/index.php/topic,293636.190.html

Pa koga interesuje.....
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 22:04:49 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
ne moze se mesati religija sa alijensima Smile!!!  To jedno-drugo iskljucuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
ne moze se mesati religija sa alijensima Smile!!!  To jedno-drugo iskljucuje.

A sta ako se tu nalaze odgovori ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
WooW!!!
 Oduvek sam želeo da verujem da mi nismo samo ovo telo koje umre i ode pod zemlju.Mi nemožemo biti kosti,koža,krv,meso....Ovo mi je najuverljivije-mi jesmo svest-energija-bića koja su ovde na proputovanju...
 Mi smo možda ovde da bi naučili ko smo...
 @Sirkane
 Pročitao sam insajdera pre neki dan ali mi se nije postavljalo jer pominje da ima par životinja od kojih uzima mleko,jaja i meso...To me je malo razočaralo jer ja želim da verujem da prosvetljeni ljudi sa gnušanjem odbijaju da saučestvuju u zlu zvanom ubijanje radi ishrane...Ne shvati pogrešno-niko ne ubija od nas zar ne?Pa ipak,odlazimo u prodavnice i sa rafova stavljamo proizvode u korpe i kupujemo ih.
  Sećam se knjige "Misterije nlo-a" koju sam čitao davno gde svedoče ljudi pod hipnozom kada su otimani i šta im se dešavalo..Ima slučaj nekoliko njih koji su rekli da alieni (konkretne vrste koje su ih otele) nisu imali nameru da ih povrede već upoznaju..Obraćali su im se telepatski i govorili su im da ne shvataju zašto ljudi ubijaju da bi jeli.Nisu skapirali zbog čega su ljudska bića surova toliko i čemu svi ti ratovi..I rekli su jednoj ženi da nemaju nameru da se otvoreno pojavljuju iz straha,jer su ljudi varvari a njihove vlade sebične i podeljene...
 Nikad neću zaboraviti tu knjigu.Znao sam satima da buljim u nebo i tad nije bilo prokletih chemtrailsa i svetla u tolikoj meri i moglo je da se vidi na stotine zvezda a nebo je danju bilo tamno plavo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.