Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750357 puta)
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Citat
Samo onda kad licno vidim aliense, onda mogu sa sigurnoscu da parlam o tome...Do tad, ostaje mi samo predpostavka da postoje.

Samo kada licno vidim kineski zid, svemirsku sondu, piramide, elektron, neutron, .... mocicu sa sigurnoscu da pricam. Sve do sada je za mene pretpostavka. Drugi su pricali i pricaju, drugi su pisali i pisu o tome, ali ja nisam video.  Smile Smile

Citat
Sto znaci da se cela tema svodi na mozda....milion predpostavki i nista vise.

Pa i kriminolozi, u nedostatku dokaza, polaze od pretpostavke, na bi na kraju dosli do resenja nekog slucaja.

A same izjave ne verujem, ne postoj, .... zar nisu uvrede za one koji tvrde da to jeste tako, da im se to dogodilo, da su videli, .... Jer oni koji tvrde suprotno od njih, su ok, a ovi su znaci blesavi.
Pilot je blesav kada tvrdi da je to video, ali nije da upravlja avionom.
Radarista je blesav kada tvrdi da na radaru ima necega, ali nije da navodi i upravlja putanjama aviona.
Policajci su blesavi kada podnose izvestaje o tome, ali nisu kada nekog opauce kaznom, zavode red,...
Vojna lica su blesavi kada komandama podnose izvestaje i raporte, ali nisu kada treba spremati taktiku za borbu,...
Naucnici koji su videli i istrazuju to, su blesavi, ali kada iznose opsteprihvacene teorije nisu,
Domacica je blesava kada kaze da joj se desilo, ali nije da spremi rucak, bez pomisljaja da ce nekog zbog blesavosti otrovati....
Deca su blesava, studenti su blesavi, vozaci, vatrogasci, politicari, predsednici drzava,.... svi su oni blesavi, ....

Svi su oni blesavi, i ne trebaju se vredjati, jer su blesavi, ali se zato drugi vredjaju ....

Sve su to samo kineske igracke, jer i pre 29000 god u Tanzaniji je pecinski covek, video jednu takvu igracku, pa je nacrtao na zid pecine,
Sumeri su videli isto igracke nasih kosookih prijatelja, pa pisali o tome, a od njih preuzeli Vavilonci, pa nastala Biblija,... i jeeeeee eto odgovora na sve. Biblija nastade zbog igracke.
A te iste igracke videse i Maje, pa ih nisu imali gde nego im sagradise pramide, cisto da ne pokisnu od kise.
A Egipcanima se pokvarili daljinci pa im igracke odletese, i bese im toliko zao da im sagradise piramide, onako za uspomenu na njih.
Kada gle, u staroj Indiji te igracke vodile nuklearni rat, sta su znali Indijci sta su igracke.

I sada nas ti isti kosooki prijatelji podjebavaju novim igrackama....

Nikome na svetu nije toliko jasno da zna sa sigurnoscu o cemu se radi.Svi ti dokazi su "tamo negde",ili tipa "video sam neka sranja po nebu"... vidjao sam i ja ali sta konkretno?? Ja pricam o ovome:kupis avionsku kartu i prosetas se kineskim zidom.Konkretno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
Ja pricam o ovome:kupis avionsku kartu i prosetas se kineskim zidom.Konkretno.

Iihhhhhaaaaaaaa, voleo bih i ja to.  Smile 

To je receno u drugom kontekstu, da ne znaci ako nesto nisam video kao jedinka, ne znaci da i ne postoji. Kao sto ne mora znaciti i da nesto sto sam video kao jedinka, postoji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Znaci mozda....do daljnjeg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Dobro,da ne bi vise bilo mozda...ajde pogledajte ovaj kratak filmic Smile...link
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Znaci mozda....do daljnjeg Smile
Jeste,sve dok neće prodavati karte za viđenje NLO-a i vanzemaljaca uživo.

Citat
Ja pricam o ovome:kupis avionsku kartu i prosetas se kineskim zidom.Konkretno.

Dobro,da ne bi vise bilo mozda...ajde pogledajte ovaj kratak filmic Smile...link

A evo izjave čoveka čija kuća 15 milja udaljena od tog gogađaja.
This story comes from www.unknowncountry.com.  It looks like a complete hoax to me, however it's a short video clip and it's interesting to watch.  Doraville is an Atlanta suburb not more that 15 miles from our house.

Now that I think about it - I did have some missing time that night - but I just thought I had some really good weed.

Jeff

Čudno da mi od njega bolje znamo šta se događalo u skoro njegovom dvorištu. Ni buke nije čuo ni tragove nije bilo,a za događaj saznaje na internetu.

A evo još dokaza,proverili su kanal tri koji emitovao tu vest,i evo odgovora.
Originally posted by vietifulJoe
That reporter does not exist on News 3 Action Channel.
Gotta be fake, something like that would have been
all over the news.

« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 19:33:22 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Aha,znaci posto covek koji zivi 20-tak kilometara odatle nije nista cuo ili video to je dokaz da je ovo fake ili hoax...dobro, evo covek prica sta je vidjao u bazama u kojim je radio...link.A,svakako i ovo dvoje ljudi koji su videli sta se desilo,to su neki cobani,budale...malo se zezali,napravili mesto pada organizovali i reportera,nasli neke lutke i pobacali po poljani,u medjuvremenu prvog komsiju obukli u laboratorijsko odelo i masku koju su imali od vremena proslogodisnje Noci vestica...eh,kako su samo mastoviti ti Ameri Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 19:43:15 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
ih sta bih dao da vidim samo na minut NLO
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Čekaj nalazim milion protiv dokaza za taj hoax video.

Evo link gde su posatavljeni Hoax videos  Link
U komentaru za taj video stoji.
"Video cannot be verified and is probably is hoax"
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 19:46:32 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
@Maradic

U ljudskoj je prirodi da se plasi nepoznatog.To je normalno i mislim da se malo preteruje sa filmovima.
Ja sam od malena verovala u vanzemaljce i verovacu, nadacu se da nismo "Jedini".

A sto se tice vidjenja NLO -a ...idemo na Rtanj...moj drug je svojim ocima video par stvari i  slikao ih jos se kune u to. Momak je od tad "Zaludjen" za NLO - e.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
Imali vanzemaljaca medju nama burekdzijama  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.39 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.