Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750607 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
Samo onda kad licno vidim aliense, onda mogu sa sigurnoscu da parlam o tome...Do tad, ostaje mi samo predpostavka da postoje.

Samo kada licno vidim kineski zid, svemirsku sondu, piramide, elektron, neutron, .... mocicu sa sigurnoscu da pricam. Sve do sada je za mene pretpostavka. Drugi su pricali i pricaju, drugi su pisali i pisu o tome, ali ja nisam video.  Smile Smile

Citat
Sto znaci da se cela tema svodi na mozda....milion predpostavki i nista vise.

Pa i kriminolozi, u nedostatku dokaza, polaze od pretpostavke, na bi na kraju dosli do resenja nekog slucaja.

A same izjave ne verujem, ne postoj, .... zar nisu uvrede za one koji tvrde da to jeste tako, da im se to dogodilo, da su videli, .... Jer oni koji tvrde suprotno od njih, su ok, a ovi su znaci blesavi.
Pilot je blesav kada tvrdi da je to video, ali nije da upravlja avionom.
Radarista je blesav kada tvrdi da na radaru ima necega, ali nije da navodi i upravlja putanjama aviona.
Policajci su blesavi kada podnose izvestaje o tome, ali nisu kada nekog opauce kaznom, zavode red,...
Vojna lica su blesavi kada komandama podnose izvestaje i raporte, ali nisu kada treba spremati taktiku za borbu,...
Naucnici koji su videli i istrazuju to, su blesavi, ali kada iznose opsteprihvacene teorije nisu,
Domacica je blesava kada kaze da joj se desilo, ali nije da spremi rucak, bez pomisljaja da ce nekog zbog blesavosti otrovati....
Deca su blesava, studenti su blesavi, vozaci, vatrogasci, politicari, predsednici drzava,.... svi su oni blesavi, ....

Svi su oni blesavi, i ne trebaju se vredjati, jer su blesavi, ali se zato drugi vredjaju ....

Sve su to samo kineske igracke, jer i pre 29000 god u Tanzaniji je pecinski covek, video jednu takvu igracku, pa je nacrtao na zid pecine,
Sumeri su videli isto igracke nasih kosookih prijatelja, pa pisali o tome, a od njih preuzeli Vavilonci, pa nastala Biblija,... i jeeeeee eto odgovora na sve. Biblija nastade zbog igracke.
A te iste igracke videse i Maje, pa ih nisu imali gde nego im sagradise pramide, cisto da ne pokisnu od kise.
A Egipcanima se pokvarili daljinci pa im igracke odletese, i bese im toliko zao da im sagradise piramide, onako za uspomenu na njih.
Kada gle, u staroj Indiji te igracke vodile nuklearni rat, sta su znali Indijci sta su igracke.

I sada nas ti isti kosooki prijatelji podjebavaju novim igrackama....
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 11:11:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Lightsoft,dobar ti post,he,he,slatko sam se ismejao...Evo jednu stvar koju nisam jos postavljao,na nekom stranom forumu se pojavio covek koga su nazvali insajder,koji tvrdi da potice iz elitne illuminatske familije,jako zanimljiva objasnjenja je davao ljudima kao odgovore na njihova pitanja...neko je sve to preveo,procitajte,dosta je zanimljivo Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Odgovori_Insadera.pdf (179.26 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Radarista je blesav kada tvrdi da na radaru ima necega, ali nije da navodi i upravlja putanjama aviona.
Policajci su blesavi kada podnose izvestaje o tome, ali nisu kada nekog opauce kaznom, zavode red,...
Vojna lica su blesavi kada komandama podnose izvestaje i raporte, ali nisu kada treba spremati taktiku za borbu,...
Када такве особе кажу да су нешто видело, ту онда има нечега.
То нису људи који подносе лажне извештаје, поготово када узмемо у обзир какав посао раде (а и да га могу изгубити ако лажу).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo, nesto sam trazio taj GLP forum na netu pa je postao GLUP forum jer sam dospio na jednu stranicu koja kaze ovo:
SORRY - YOUR IP ADDRESS HAS BEEN BANNED -

Thank you for not stalking!
Ajde da kazem iskreno, tu stranicu sam posjetio sada kad sam procitao pdf, mozda nisam prave krvi  Smile Smile
A sasvim sigurno neka glupost  Smile
Ispravka, sade radi, na anonym surf, hehehe, on ce meni Apach biti  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 16:51:47 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Citat
Када такве особе кажу да су нешто видело, ту онда има нечега.
То нису људи који подносе лажне извештаје, поготово када узмемо у обзир какав посао раде (а и да га могу изгубити ако лажу).
Pa,upravo smo o tome i pre pricali.To su ljudi od kredibiliteta...nisu neki pijani klosari ispod mosta,pa sad nesto lupaju,a mi im sa pravom ne verujemo. Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1419
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung GT S3650i
Ja licno ne verujem da je jos iko video takozvane vanzemaljce , ali sam 100% siguran da postoji mnogo drugih planeta na kojima ima zivota.Kako smo mi nastali tako isto se moglo desiti i na nekoj drugoj mnogo udaljenoj planeti.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
"I want to believe".

Bilo bi lepo da nismo sami u svemiru, bilo bi jos lepse ako bi "mogli" da budu miroljubivi i druzeljubivi.
 Smile Smile

A one "gluposti" o meteoroloskim balonima, vojnim letelicam...samo jedno... sutra malo baloni i avioni...

I nesto meni omiljeno.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

i_want_to_belive_orginal.jpg
(89.92 KB, 600x750)
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 17:41:38 od Louis Lane »
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
"I want to believe".

Bilo bi lepo da nismo sami u svemiru, bilo bi jos lepse ako bi "mogli" da budu miroljubivi i druzeljubivi.
 Smile Smile

A one "gluposti" o meteoroloskim balonima, vojnim letelicam...samo jedno... sutra malo baloni i avioni...

I nesto meni omiljeno.
Ja bih ipak da smo sami, ide tehnologija, rasiricemo se po prostoru, pa ne mislis da ce jednog dana biti malo tijesno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa,upravo smo o tome i pre pricali.To su ljudi od kredibiliteta...nisu neki pijani klosari ispod mosta,pa sad nesto lupaju,a mi im sa pravom ne verujemo. Smile
Pa upravo o tome je reč.Radi se samo o viđenju. Mnogi su videli NLO leteće tanjire od mojih prijatelja, a imam ih na stotine,a niko nije mogao potvrditi da su se spustili,i da su videli vanzemaljce.Pa što se ne spuštaju da ih lepo svi vidimo,i da kažu evo tu smo.Naši avioni ih motaju,a oni beže.Što nama negrade piramide,pa i mi imamo predsednike kao Egipat faraone.
Dog god ne siđu da ih svi vidimo onako kakvi jesu,da ih možemo opipati kao svako živo biće,i komunicirati kao sa bilo kojim inteligentim bićem,dotle su oni za mene NLO-i i ništa više,a sve ostalo je pretpostavka.Dok god oni lete tamo amo kao pčele oko cveta,mi ih možemo gledati kao paradu na nebu koje prave.Ništa više.
Pa od pamtiveka fantome i duhove mnogi viđali,i šta se promenilo? Ništa.Niti će se išta promeniti.To će tako da bude dog god sveta i ljudi.
Ali sve ima granice.Šta bi bilo da se pojavi neko pa da vas plaši da viđa duhove,kako njega i ljude opsedaju duhovi,napada ih,otima ih,utiče na njih,da neki postaju zombiji i vampiri od tih duhova itd.
Ja mislim da bi prošao kao Francuz Klod Vorijon.

Text je vađen iz novina "Dnevnik"
Osnivač sekte Francuz Klod Vorijon je pre nego što je postao zagovornik slobodne ljubavi, kloniranja i povratka vanzemaljaca na zemlju bio neuspešan pop pevač i sportski novinar.
U Francuskoj je, zbog svojih ideja, uglavnom služio za ismejavanje i zato je morao da se preseli u Kanadu.

« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 17:57:12 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.