Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746947 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
а да ја питам што баш да се не гледа у гугл Smile  мени је то најзанимљивије од ссвега... има ту нешто што ми не знамо а покушава да нам се каже Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 03:37:45 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako mislis na Nibiru, to je Sumerski naziv. Marduk, po Vavilonskom predanju. Na njegovom putu se nasla stara planeta Tiamat. Sudarom satelita Nibirua i Tiamata nastali su Zemlja i Mesec. Tiamatove satelite je privukao Marduk/Nibiru, zarobivsi ih svojom gravitacijom. Da sada ne tipkam ... Smiley

Ne mislim na to. To je neka potpuno (trenutno) nepoznata planeta gde su ti "izmešani" astrali i dalje prisutni. Malo je koplikovano za objašnjenje bez kompletne informacije. Navodno, oni i dalje egzistiraju u cilju u kom su prvobitno počeli da deluju na materijalni život zemlje. Ali opet sve na energetskom nivou jer drugačije trenutno nije moguće obzirom da su i oni imali koletaralne štete uplivom na naš život.

Ima takodje indicija o "otetim" ali ne u negativne svrhe već za cilj unapredjenja našeg dnk koji si lepo citirao u prvobitnom  "postajanju" koji je bio nesavršen i podložan modifikovanju (koje je i dalje u toku).

Takodje postoje i njihove greške koje nisu uspeli da sakriju a neko je uspeo da zabeleži (naravno i da sakrije usput) pa je  tema objektivno škakljivija. Navodno postoje i materijalni dokazi brižljivo čuvani, koji izgleda imaju potrebu da se objave. I što je posebno interesantno, to su područja koja su na ovaj ili onaj način bila obuhvaćena ratovima u poslednjih par godina. Sigurno je da i to nije slučajno.

Hvala na pomoći, imaćemo novu temu izgleda ove čudne godine  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
а шта се дешава, мрзи ме да читам? ако може у 3,4 реча, која тема?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ima @Raco svega i svacega na Googleu. Odr aznih gluposti do pravih stvari. Stvar je kako razlikovati glupost od prave stvari? Dobrim delom dodje kao igra gluvih telefona. Neko iznese pretpostavku, drugi prenese to kao cinjenicu, a ono izreceno kao pretpostavka se zagubi u modu "cinjenica". I nastane papazjanija bez osnova.

Npr. Kazu 2012- Nibiru ce napraviti haos. Zasto bas 2012-te? Da li je nekome palo na pamet da Majanski kalendar uklopi sa Sumerskim predanjem? Ako jeste, taj se izglupirao moze biti lako. Jer ako pogledas, Nibiru ima po Sumerima pun krug okoSunca od 3600 god po veoma izduzenoj orbiti. Po tome, ako pogledamo, nema infoa da se nesto desilo kataklizmicno oko 1600-te god pre N.E. Da li to znaci da je mozda Zemlja tada bila u nekom momentu sa suprotne strane Sunca i izbegla sudar? Ako jeste, sa druge strane uticaj gravitacije Nibirua se osecao nekoliko meseci. ALi nema nicega iz tog perioda sto ukazuje na neki ekstremni poremecaj. Zemljotresi, vulkani ... ono svakodnevni koji bas drmaju.

Drugo, kako je izracunato da bas 2012-e ce proci? Kada Sumeri nisu naveli datum i sat kada se desio sudar u drevno vreme stvaranja.

Trece, Sumeri nisu pisali prorocanstva. Nesto ce se tada i tada desiti. Oni su pisali o proslim vremenima.

Tako da imas dosta stvari koje su nelogicne a opet, iskrsne nesto sta navodi na sumnju. Npr, objava na CNN-u da je otkrivena tamna zvezda koja nam se priblizava. Negde sam postavljao klip sa tom vescu. ALi posle toga, susunele. Nista se ne prica. Pa onda se pojave teorije zavere, pa ovo pa ono, sklapa neki mozaik koji mozda nema nikakve veze sa necim da ce se desiti. Primer FEMA-ini kontejneri za mrtve, podzemni gradovi, baze, sklonista ... I to izazove sumnju. ALi opet nije to ono da kazes jeste tako.

Tako da jeste sto rekoh za jednu knjigu, Plava planeta. AKo je samo 5% stvari sta je u njoj napisano, tacno. Ne da bi trebali da se zabrinemo vec ... sta znam. A ako je pa na Google-u tacno 0,001% stvari onda mozemo izvrsiti samoutepstvo iz zasede. Smiley

@Ariada, kakvi te astrali spopali. Smiley

Mozes dimenzije nazivati astralom, kao sto ce neko Univerzum nazvati Bogom. Stvar je ne lutati i izmisljati neke stvari. Cetvrta dimenzija je za nas nevidljiva. Mislim na prostornu. Sve sta potice ili se provuce kroz nase 3, mozemo doziveti kao cudo. Nista cudno. Kao sto bi nasa treca bila cudna za nekog ko zivi u dvodimenzionalnom svetu.

Energija i materija su isto. Dva razlicita stanja jednog istog. A opet zavisno od preplitanja 10 prostornih dimenzija nastaje materija. Ima jos dosta stvari koje su nama nejasne, koje ne znamo.

Nauka je tek zakoracila u nesto sto naglavacke okrece nase poimanje i shvatanje realnosti. A opet nam ta ista nauka kaze da realnost van nas ne postoji onako kako mi vidimo i zamisljamo. Vec da je sve medjudejstvo i odnosi medju dimenzijama, energijama ...

Smiley  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 04:06:44 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Lajt, kasno je i koncentracija opada. Ne treba ti mene da podučavaš već dopuni znanjem nešto ako već znaš. Odlično ja znam stanje dimenzija i više nego što želim o tome da govorim.

Ne znam da li shvataš da ništa nije statično i da je dosadašnje poimanje stvari prilično promenljivo jer dolaze uvek nove i nove informacije koje dopunjuju ili potiru one predjašnje. Plota se drži samo pijan čovek. Razuman nema ograničenja. Mnooogo toga je neistraženo a koliko tek treba istražiti, shvatiti, progutati itd.

Treba pratiti tok, to je sve. Smile

Raćo, gugl ima jednu lošu osobinu pored svih dobrih - daje statične i opštepoznate, ograničene informacije. A onoliko puta koliko si šutnuo loptu, toliko stranica knjiga treba da prevališ da bi bio u toku onoga o čemu se raspravlja. A možda ti pri tom ne bude ič interesantno Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 04:22:44 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
ма само ако се може нешто знати шта се десило 1600 пне... наравно да нема инфо... па немогуће је пронаћи га
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
@Arijada
Gde sam ja to rekao da je nesto staticno i da se ne nadopunjava znanje, otkrivaju nove stvari? Ajoooj. Sto li ljudi vole da nekome guraju reci u usta. Ili pokusavas da me poducis.  Smile  
Al' nema veze. Dobro je ako znas, odlicno. Drago mi je da ti je jasno kako izgleda predmet u 6 prostornih dimenzija ili kako bi se ovde u 3D odrazila cetvrta. Smiley Ok.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 04:31:13 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne hvataj se za pojmove i reči. Nemam nameru da nekog ispravljam u nečemu ako nisam sasvim sigurna u to što govorim.

Pitao si me kakvi su me to astrali spopali. I pokušao da objasniš 4-tu prostornu dimenziju koju u realanosti nismo doživeli ni ti ni ja. Ja ti samo prosto kažem, nije sve što si naučio statično i podložno je promenljivama.

I nije mene ništa spopalo, samo pokušavam da dodjem do nekog zaključka onoga što me zanima. A za to je nedovoljno jedno veče i jedan dijalog. Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 04:38:37 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Za sebe mozda mozes i sigurati. Za mene nemoj da li sam nesto iskusio ili ne.  Smile

Ja opet ponavljam da nigde nisam ni rekao da je sve staticno i ne podleze promenama. Smiley

A to sto se breckas na spopalo, hoces reci da se ne hvatas za pojmove i reci a meni nabacujes.  Smile

Spusti sujetu. Previse te ogranicava. Drugarski ti kazem. Jos si puno stvari mogla saznati. Jos puno toga sam ti mogao reci. Ne mislim da sebe uzdizem. ni najmanje. Nije mi stalo ponajmanje da se postavljam iznad nekog. Ali propustila si priliku da saznas bar jedan od nacina kako dospeti do Astrala, kako ga nazivas. O Astralnom telu, o vezama sa materijalnim ...

Ziva bila i srecno u trazenju.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 04:52:24 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Naravno da se "breckam" jer toj reči nije mesto na ovakvim temama pa malo zvuči grubo.

A to što si ti takv, ok, ja sam na gubitku Smile

Nema veze, umem ja da se nosim sa gubicima, pa ću preživeti a i čekam, rekla sam ti, neke nove informacije o vezi Sumera sa "svimonimuvezi". Smile

P.S. i ne nadaj se da te neću uvući u tu temu jer će te zanimati Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.