Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 453 454 456 457 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746792 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Daklem, da zakljucimo. Po spisima, svi smo mi potomci Sumera.
A i kad bi mogla medicinski da ispitas Sumere, nasla bi njihov DNK u svima nama.
Tako da to su dva dokaza, da smo i mi njihovi potomci.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
@Arijada
Pa nije ti prvi put da se breckas za nesto sto nema veze s vezom a sama si inicijator. A jos pored toga ne odgovaras na postavljena pitanja.

Ja se nicemu ne nadam, pa ni da ces me navuci na temu. Da me znas znala bi da je za mene nadanje, najveca prevara zivota. Tako da to moze ostati samo kao preslikavanje tvoje zelje da se ja nadam. Smiley

Kao sto me ne znas pa se ismejavas da sam ja takav kakav sam, da sam sujetan isto bih se brecnuo kao ti. A ti nastavi i dalje u potrazi, jer, opet ponavljam, da me znas, znala bi da sam se jos pre 30, 30 i nesto gordina bavio godinama hipnozom i astralnom projekcijom.

A ti nastavi i dalje da pustas filmcice i gajis sujeticu.  Smile Pa uzivaj na dalje u svojim pustim zeljama i oceni da li si na gubitku ili ne. Smiley

@Vlastimire nismo potomci Sumera vec onih za koje oni kazu ko su prvi ljudi. A to sto oni kazu se slaze sa danasnjim nalazima. Prvi covek je nastao na tlu juznog dela Afrike. Jos pre oko 250-300000 godina.

Ne kazu samo oni. I druge drevne civilizacije govore o bogovima koji su dosli sa zvezda. Maje, koji su toliko danas aktuelni, u svojoj svetoj knjizi Popol Vuh, su opisivali isto period stvaranja coveka. Samo sto za razliku od Sumera, nije bilo mesanje gline, vec je korisceno drvo.

Indikativno je da se i po drugim svetim knjigama provlaci kako su nas bogovi delom osaktili. Ucinili nesavrsenijim, tako i oni kazu da su bogovi bili nezadovoljni sto smo ravni njima, pa su nam zamutili pogled. U Bibliji npr, to se desilo priliko gradnje Vavilonske kule. Samo sto su tamo pomesani jezici.

Pored toga, kada su ispracali bogove koji su odlazili, upitali su ih gde idu. Ovi su im pokazali prema zvezdi Sirijus. Poznato nesto, a? Toliko halabuke oko nje danas. Smiley To je najsjajnija zvezda na zvezdanom nebu. Egipcani su je nazivali zvezda Pas. Isprati pravac tri zvezde iz Orionovog pojasa ( opet nesto poznato oko cega se dize halabuka Smiley Orionov pojas ) i pokazace ti gde je Sirijus. A halabuka oko Orionovog pojasa pocinje saznanjem da su piramide u Egiptu, poredjane prema rasporedu tih zvezda. Samo sto da bi doslo do savrsenog poklapanja, mora se zvezdano nebo vratiti kako je izgledalo pre 10500 godina.

Na nasem nebu se pojavljuje tokom Avgusta i vidljiv je cele zime.

Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2012, 21:02:50 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Daklem, da zakljucimo. Po spisima, svi smo mi potomci Sumera.

Pa ja kazem al' mi se brisu poruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Kad' bi citao napisano ne bi citirao nesto sta je prethodilo napisano. Ali da, terati po svome je tako drazesno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ma zajebavam se bre...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma to je Rujama malo pobegla letelica Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Al me iznenadi predsednik Obama sa svojom izjavom Amerima da je jos uvek veliki deo njihovog mozga reptilski ,
od svih mogucih poredjenja zar nije mogao da uporedi sebe i svoje sa necim drugim nego gmizavcima ,
Zvuci bas samouvereno, kao da se ponosi tim ,da je rekao primitivan deo mozga  ili primat pa bi i razumeo ali kad se sisar obraca sebi kao gmizavcu to je zabrinjavajuce .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung GT-S7580
Sto kazu, not nice but true.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
 Mislim da je vreme da se neke iluzije prekinu. Pitanje je ŠTA su ti NLO-i, da li smo mi pod navalom programiranja i alien indoktrinacije&kondicioniranja zbog nekih skrivenih ciljeva? Da li nas pripremaju za "vanzemaljsku invaziju" tako što se sve više ovih stvari pojavljuje u medijima? Da li su svi ovi ufolozi zapravo kondicionirani da veruju da su letelice pune vanzemaljaca koji nemaju pametnija posla nego da dolaze u kratke posete sa udaljenosti o kojima možemo samo da maštamo..? Vreme je za jedan ovakav dokumentarac, konačno.

Evo da ne lutate pošto su delovi razbacani: http://www.youtube.com/results?search_query=UFOs+Aliens+End+Time+Delusion&sa=X&spell=1&search=Search&oi=spell
« Poslednja izmena: 25. Apr 2012, 09:14:35 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 453 454 456 457 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.