Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 747804 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Toliko planeta, galaskija, itd...na milione...da je realno nemoguce da ne postoje.Tako da ne bi trebalo biti pitanje, "a sta ako ne postoje?" nego "gde postoje, ili ti gde su?"

Saglasan. Al' valjda je to posledica gledanja horor i sf filmova.  Smile

A normalno da postoje. Jok sami smo. Pitanje je da li znaju da mi postojimo. Mozda niko od njih nije video ovu planetu bas kao sto ni mi nismo videli njih. A mozda su videli ali im smeta nasa atmosfera pa nece da dodju. Mozda nas se plase. Moz' da kenajmo do petka niko zasigurno ne zna, al' da smo sami, vala nismo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Svasta je moguce...ali opet, toliko planeta, itd, i da ih ima bilo bi ih tesko naci/naci nas.A mozda vec i jesu, ali ovi nasi skrivaju... Smile

Citat
Moz' da kenajmo do petka niko zasigurno ne zna, al' da smo sami, vala nismo.

True Smile

Inace The Outer Limits ima par dobrih epizoda sa vanzemaljcima, a i vecina epizoda su SF/Fantasy...

Skracena epizoda Dead Man's Switch...

Moram da priznam da sam u iskusenju da se jebavam po netu, i trazim-skidam, The Outer Limits...ali ima prevod samo za prvu sezonu, al' ajd sad.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 23:09:43 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Mnooogo epizoda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
154 Smile

Ima po torentima, ali 7 sezona, 40gb...manje vise sto imam samo 40-ak gb jos, posto sam se naskidao filmova/serija...al' mrzi me i da skidam, posto sam vecinu epizoda gledao, dok je serija bila na B92.

Da ne bude skroz off...

Aliens might know us from 'The Simpsons'

Jedan deo samo, ceo je na linku...

Citat
What if they look at "The Simpsons," see that oafish Homer waddling around and decide that if this is what represents the average inhabitant, then Earth is worth as much of a visit as we might think a Buffalo Burger King is on a cold Tuesday night?

Citat
...The biggest surprise for most earthlings might be that aliens have already been here and found themselves so underwhelmed that they gave us no stars at all on the celestial Yelp.

http://news.cnet.com/8301-17852_3-57401125-71/aliens-might-know-us-from-the-simpsons/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung GT-S7580
Pleyback je vanzemaljac..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Citat
A i realno ako nemas nista pametno da kazes, zaobidji...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Nekoliko stvari kada bi prevazisli, mozda bi bili u nekom vecem napredku. Da kazem, iako ne mora da je prvi, je sama arogancija covecanjstva. Ne dozvoljavamo da se negde, pa i ovde, nesto desilo a pricamo kako cemo mi to nekada, negde uraditi.

Sem toga, sama zelja za odlaskom tamo negde da je vise preovladala, bilo bi drugacije. Jos se nalazimo u fazi raznih podela po bilo kojim osnovama. Jos nam je vaznije da se velicamo pred drugim nacijama, drzavama, verama i bacamo pare na oruzja i kako nekoga unistiti. Da se umesto toga dale pare na istrazivanja i let tamo negde, odavno bi smo bili "gore".

Moze biti da smo sada u stadujumu iskoraka, "kriticne mase" za pokret ka necemu. Osvescivanja i samoodluke kako dalje. Potrebno je vremena sakupiti snagu za nov iskorak. Iskoracicemo, aonda, mozda sledecih 1000 godina lagano ici napred do novog iskoraka. Do novog sabiranja snage za sledeci.

Cesto se pominje da nismo nasli ovo ili ono, radio signale ili materijalne dokaze. Ko zna mozda smo bili poseceni pre 10 miliona godina, moguce da ako neka civilizacija postoji u relativno bliskom podrucju, nas signal dok stigne do njih, izumru. Da li samounistenjem, sto se moze desiti da je jedna od prepreka i samoizbor. Ili da jednostavno ni jedna nema vecan vek trajanja. Jednostavno bi se promasili u vremenu.

Tu postoji jos jedna stvar. Sam nivo razvitka. Mi zasnivamo poglede na materiji, dok je mozda neka razvijala ili postala svesnija pa sa materijalnog aspekta presla i razvijala pogled sa energetskog stanovista.

Npr, po nekim proracunima, kako to nama sada izgleda, kolika bi energija bila potrebna za jedan teleport. U samo jednom pravcu. Kada bi ceo Jupiter u jednoj sekundi isijao, iskoristili svu njegovu energiju koju poseduje, toliko bi nam bilo potrebno za jedno, beem up.

Jos dosta stvari ne znamo i gledamo na njih drzeci se majcice Zemlje.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 00:00:33 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Što se radio signala tiče, možda u blizini nema nikog ko to koristi. Napredni su to odavno prevazišli. Drugi možda nisu ni stigli do radija. Treba nam signal civilizacije koja je tada bila na približno istom stepenu razvoja kao mi. A takve su ko zna gde u prostoru i vremenu. Njihovi signali su možda odavno prošli, možda tek treba da stignu, možda su tu ali ne prepoznajemo ili se o njima ćuti.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma mi smo tako fakin opasni i držimo sve pod kontrolom da ne vidimo dalje od svog nosa. Napredovali smo toliko daleko u ukrštanju virusa koji nas naknadno ubijaju, modifikujemo hranu, biljne i životinjske vrste, igramo se Bogova i slično. Dok nam se to toleriše, sve je under control, ne znam samo šta će biti ako se stvari otrgnu kontroli pa će nam spas iz kosmosa biti kao ovaploćenje i drugi dolazak Isusa Hrista, Spasitelja. U slučaju da se ne "samouništimo" do tada.

Energetski nivo...ha...pričaj to širokoj narodnoj masi koja za energiju priznaje samo sijalicu i Rusko-Američke igračke i ceo život svodi na-UseNaseiPodase. Tužna ali istinita Čovekokolika istina.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
ceo život svodi na-UseNaseiPodas

Dobro, ali tu ima mali milion varijacija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.