Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 745143 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Obilaze vanzemaljci ko kisa oko Kragujevca  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Sinoc sam u  01:00 ujutru gledao dokumentarac moguceg scenaria vanzemaljske invazije nase planete ,
Biolozi i Vojni stratezi kao i gomila drugih naucnika smatraju da bi trebalo imati plan u slucaju ovog scenarija,
Ako dolaze ne dolaze za nista dobro i vec uveliko postoje planovi DAFL-4 koji se stalno upotpunjavaju ,
Za sada covecanstvo prima obrazovanje putem raznih filmova koji pokazuju razne mogucnosti i nacine kako bi to delovalo na ljude i kako bi ljudi reagovali na odredjenu situaciju.

Jedina razlika nase planete u odnosu na druga nebeska tela je da ima floru i faunu .
Jednom kad se sredstva iscrpe u njihovoj "okolini" onda vrsta postaje nomadska u potraznji za izvorima hrane.
To smo nebrojeno puta videli iz istorije nase planete kod zivotinja a i kod ljudi.
Posto su u svemiru udaljenosti velike postoji sansa da su njihove krstarice kompletno mehanizovane.
Tesko cemo videti jednog van njihovog sigurnog kucista zbog mogucih virusa ,
ali njih bi mi vise trebalo da se plasimo nego oni jel istorija je pokazala kad se unese nesto novo u zatvorenu sredinu onda je ona najvise pogodjena , kao primera radi ,poput spanaca i malih boginja koji su unistili stotine hiljada indijanaca .

Zemlja ne bi mogla da se takmici sa njihovom tehnologijom ,svi vojni ciljevi bi bili unisteni u vremenu izmedju
sedam sati i sedam dana a onda bi veliki gradovi bili napadnuti prvo i infrastruktura .
Najvaznije je pobeci iz grada sa hranom i vodom za bar nekoliko dana ,bilo koje nenaseljeno podrucije ili pecina bi bilo utociste . Sva hi -tech tehnologija ne bi vise funkcionisala .
Ljudi bi morali da se oslone na starinske radije i cb radio stanice za komunikaciju pa cak i za telegrafske linije koje jos uvek postoje u nekim zemljama .
Preko noci sve zaracene strane bi postale ujedinjene i bivsi neprijatelji bi postali saveznici u borbi protiv ET-ja
Gerila je jedini nacin borbe protiv supremno nadmocnijeg neprijatelja ,vise malih napada bi odrzavalo rat ,
vanzemaljska armada zbog udaljenosti ne bi imala nadopunjavanje njihovih redova sto znaci da bi svaki pa i najmanji udarac nanosio nepovratnu stetu neprijatelju.
Mi verovatno necemo moci da ih pobedimo ali moramo naci nacina da odustanu od invazije i napuste nasu planetu jer su im gubitci veliki .
Nuklearno oruzije verovatno ne bi radilo jer oni zbog putovanja kroz svemir pri velikim brzinama verovatno bi imali
razvijenu vrstu zastitnog omotaca ,morale bi da se nadju slabe i osetljive tacke na primer prilikom njihove zetve flore i faune. Cak se pominje i koriscenje latexovih balona za diverzije i za podizanje diverzanata do vanzemaljskih  stacioniranih brodova u vazduhu,jer ne mogu biti lako detektovani .

Dobrovoljci bi morali da idu na samoubilacke misije u velikom broju ,zivot coveka bez modernih  udonosti
bi bio tezak i oni najstariji ,najmladji i najbolesniji bi najteze pogodjeni .
A posto bi industrija stala kao i proizvodnja sve bi bilo u nedostatku .

U prvoj godini bi 60%-75% covecansva bilo istrebljeno .

24 Marta pocinje sezona o vanzemaljskim pojavama  i UFO na History Chanel ,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
U prvoj godini bi 60%-75% covecansva bilo istrebljeno .

Zaboravio si da napomenes, da bi vecina umrla od gladi. Jerbo smo nesposobni da se sami prehranimo.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Pokazali su ljude mrsave i bolesne i zabagrele sa prljavim i masnim licima u nekim malim jednostranim satorima nacickani po cetvoro,petoro na kisi i pecinama ,neki na sebi su imali kucne haljine ili prljave bade mantile ,onako ko se sa cim zatekao u vreme napada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Da sam vanzemaljac sa naprednom tehnologijim koji želi da uništi ljude gledao bi da to uradim sa što manje muke i što manjom štetom po okolinu. Prvo bi poslao male brodove da otmu određeni broj ljudi. Onda bih proučio anatomiju čoveka i napravio neko gadno biološko oružje. Pustio bih ga na Zemlju i čekao da odradi posao. Oni što prežive bili bi previše slabi za veći otpor. Lako bi ih istrebio ili pretvorio u robove.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Da sam vanzemaljac sa naprednom tehnologijim koji želi da uništi ljude gledao bi da to uradim sa što manje muke i što manjom štetom po okolinu. Prvo bi poslao male brodove da otmu određeni broj ljudi. Onda bih proučio anatomiju čoveka i napravio neko gadno biološko oružje. Pustio bih ga na Zemlju i čekao da odradi posao. Oni što prežive bili bi previše slabi za veći otpor. Lako bi ih istrebio ili pretvorio u robove.

A sta mislis da ce vanzemaljci da jedu kad uniste najveci sesti izvor proteina to jest coveka .
Posle Riba , Goveda ,Svinja i Zivine i insekata .
 7 milijardi  ljudi nesto od toga dimljeno ,nesto marinirano u alkohol
a nesto hranjeno vegeterijanskom i organskom hranom ,
Druga stvar njih ne interesuje uopste ova planeta ili zivot slican onom koji mi to vodimo
oni su svemirski  nomadi i putuju od planete do planete u potrazi za rezervama flore i faune .
A mozda su i samo automatizovane masine koje kompletno ociste planetu po planetu ,
nikakvih emocija ,nikakvog centralnog uredjenja ,nego samo rade bezprestano poput mrava ,
nikad ne stajuci bez obzira na posledice ,zrtve i gubitke .
Izgazis mravinjak i ubijes li hiljadu nista neces tim postici ,
drugi ce samo da nastave i da sve obnove kao da se nista nije desilo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Можда је њихова биохемија тотално другачије од наше, у том случају не би могли да нас конзумирају јер би били отровни за њих.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Kao sto rekoh u celom univerzumu stvari imaju iste elemente tako da mi nemamo nista sto oni vec ne mogu da nedju u svojoj okolini.
Prema razmisljanju nasih stratega i biologa i teoreticara velike su sanse da ce biti slican tip zivota uprkos velikoj raznovrsnosti i fizickoj razlici.

Mi smo Carbon based life form a njega imas svud u svemiru ,
Biologija zivog sveta je zasnovana na matematickim zakonima pri njenom razvicu i deljenju celija ,
imas jednu citavu nauku koje se iskljucivo bavi ovim problemom a opisan je prvo u 50-tim od jednog rusa,
cije detalje me mrzi sad da trazim.

E pa cak i da mozda imas i energetska bica koja se hrane energijom i svetlom poput onih u

"vanishing on the 7-th street" onda bi bili stvarno sjebani.

Vidis sva materijija cini svega 4% mase Univerzuma ,96% je tamna materija i energija ,
logicno bi bilo da je i u njoj nesto evoruilalo sto je suprotno od nas jer je u mnozini.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 21:37:47 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ако има живота у свемиру, за вјеровати је да није базиран на угљенику као што је случај са нама. Мождa je у питању силицијум или неки други елемент сличан угљенику.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 21:32:04 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Naravno da je to moguce i to smo dokazali pre dve godine kada smo stvorili prvu sinteticku zivu celiju .
A imao si pre nekoliko godina i slucaj "crvene kise "u Indiji u kojoj se celije dupliraju ali nemaju DNA sto znaci da ne pripadaju ovoj planeti gde mi svi delimo to jest imamo  DNA, mislim na floru i faunu.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2012, 21:49:25 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.